Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Wasze ulubione filmy poza HP
|
|
-lavender- |
Dodany dnia 28.11.2015 18:23
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 519 Dom: RavenclawPunkty: 12414 Ranga: Mistrz Expelliarmusa Data rejestracji: 20.06.13 |
To jest kilka moich ulubionych filmów Jeśli miałabym wymieniać wszystkie, to trochę by zeszło... ![]() 1. Street Dance 2. Spadaj! 3. Step up 4. Piraci z Karaibów 5. Władca Pierścieni 6. Hobbit 7. Igrzyska Śmierci ![]() Life is better when you dance. ![]() And if the music is good you dance. ![]() Never too tired for it. ![]() ![]() W Hogwarcie Josephine Davis - klik! ![]() Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. ![]() W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() My body is like a rum chocolate souffle. If I don't warm it up right, it doesn't rise. ![]() Did you know that dolphins are just gay sharks? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 01.12.2015 18:56
|
![]() Postów: 44 Dom: SlytherinPunkty: 98 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.11.15 |
Poultrygeist: Night of the Chicken Dead Evil Dead - cała seria Martwica Mózgu Phantasm - wszystko Bubba Ho-Tep Jake West's Evil Aliens Hellraiser Bad Taste Koszmar z ulicy Wiązów Tokyo Gore Police Robo Geisha Vampire Girl vs Frankenstein Girl Hot Fuzz Shaun of the Dead Życie Briana Monty Python&Święty Graal The Meaning of Life |
|
|
|
moonlightquen |
Dodany dnia 01.12.2015 20:01
|
![]() Postów: 3 Dom: GryffindorPunkty: 11 Ranga: Mugol Data rejestracji: 08.11.15 |
LOL This Is Us Sto Stóp The Walking Dead (serial) Kevin sam w domu (wszystkie części) Step Up i wiele innych ale na ten moment to mi z głowy wyleciało
|
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 17.12.2015 17:59
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Uwielbiam oglądać filmy, szczególnie sci-fi. Dlatego mam mnóstwo ulubionych filmów. Wymienię tylko kilka: - Igrzyska Śmierci (wszystkie części) - Avengers (także wszystkie części) - Mroczny rycerz - Więzień Labiryntu - Thor 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Inga Clinton |
Dodany dnia 17.12.2015 19:39
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 835 Dom: SlytherinPunkty: 7802 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 08.02.15 |
Yyy... dużo pozycji. Tutaj te, o których pamiętam ![]() 1. STAR WARS - wszystkie części 2. AVENGERS - obie części 3. AVATAR 4. SIOSTRY 5. THOR 6. KAPITAN AMERYKA 7. PART OF ME 8. W GŁOWIE SIĘ NIE MIEŚCI - taki słodki film ![]() reszta zapewne wyleciała mi z głowy :l |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 18.12.2015 11:41
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Nie wypowiadałam się tu jeszcze?! :o To trzeba nadrobić. Od razu mówię, że nie podaję filmów w kolejności od ulubionego do najmniej ulubionego ;d 1. Sekretne okno 2. Z piekła rodem 3. Igrzyska śmierci 4. Nightmare before Christmas 5. Static 6. Naznaczony (wszystkie części) 7. Sinister 8. 3069 dni 9. trylogia Władca Pierścieni 10. seria Igrzyska śmierci 11. Niezgodna 13. Mój przyjaciel Hachico 14. P.S. Kocham Cię 15. Ted 16. Requiem for a dream 17. Yuuki 18. Zielona Mila 19. Jeździec bez głowy 20. Kobieta w czerni 21. Fight Club 22. Nietykalni 23. Transcendencja 24. Piraci z Karaibów 25. Przerwana lekcja muzyki i wiele innych Oglądam bardzo dużo filmów, także ta lista jest na prawdę długa. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
Hermionka78 |
Dodany dnia 23.01.2016 20:34
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 1108 Dom: RavenclawPunkty: 8296 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 10.08.15 |
Drugi post trochę dłuższy: 1. Charlie i fabryka czekolady 2. Piraci z Karaibów 3. Płonąca Pułapka 4. Grentch - Świąt nie będzie I wiele innych tylko ich nie pamiętam, jak coś sobie przypomnę to post edytuję. |
|
|
|
Matees |
Dodany dnia 23.01.2016 22:54
|
![]() Postów: 81 Dom: RavenclawPunkty: 1080 Ranga: Prefekt Naczelny Ravenclawu Data rejestracji: 06.02.15 |
1. Po prostu walcz 2. 8mila 3. Bezcenny dar |
|
|
|
Animag37 |
Dodany dnia 24.01.2016 10:21
|
![]() Postów: 212 Dom: RavenclawPunkty: 3149 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Będę wymieniać: - Władca Pierścieni - Peter Jackson - tyle mam do powiedzenia. - Gwiezdne Wojny - George Lucas - jak wyżej, J.J.Abrams - spoko się spisał - Piraci z Karaibów - dobry reżyser i mój jeden z ulubieńszych aktorów, Jonhy Depp. - Pianista - wzruszający majstersztyk. - Forrest Gump - kto oglądał, ten wie. - Życie jest piękne - Roberto Benigni i humor w holokauście - coś niespotykanego. |
|
|
|
YodaZgredek |
Dodany dnia 24.09.2016 09:37
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 121 Dom: SlytherinPunkty: 63 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.10.15 |
Moje Gwiezdne Wojny część V Imperium Kontratakuje Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia Ojciec Chrzestny trylogia cała Grawitacja Odyseja Kosmiczna Mad Max na drodze gniewu Ex Machina Igrzyska Śmierci w Pierścieniu Ognia Piraci z Karaibów Kapitan Ameryka Zimowy Żołnierz Strażnicy Galaktyki Więzień Labiryntu oraz Więzień Labiryntu Próby Ognia Zjawa dużo by w sumie wymieniać Ginny i Harry Potter napisał(a): Yyy... dużo pozycji. Tutaj te, o których pamiętam ![]() 1. STAR WARS - wszystkie części ooo wreszcie spotykam jakąś fankę Star Wars piona to moje drugie kochane uniwersum. Widziałaś Przebudzenie Mocy? jak wrażenia? Edytowane przez YodaZgredek dnia 24.09.2016 09:44
Ulubiona scena z teasera trailera Star Wars The Last Jedi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Vestanaros |
Dodany dnia 24.09.2016 10:15
|
![]() Postów: 86 Dom: HufflepuffPunkty: 241 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 17.09.16 |
Emmm... To tak: -Deadpool -Avengers obie części -Hobbit wszystkie części -Kapitan Ameryka wszystkie części -Zielona Mila -Kobieta kot z 2005r. -Annabelle -Piraci z Karaibów -Avatar Na razie nie mogę sobie więcej przypomnieć. We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion. ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Slytherin
Gryffindor

piona to moje drugie kochane uniwersum. Widziałaś Przebudzenie Mocy? jak wrażenia? 

Hufflepuff