Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
| patii |
Dodany dnia 11.10.2007 09:08
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 251 Dom: Brak przydziału Punkty: 276 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.07.07 |
-No Harry wyrosłes HAhahahahahahahahahaha!!!!!! powróciłemr30;r30; powróciłem chyba r12; a to co znaczy? Gdy się obrócili zauważyli idącego ku im, Snape. Snape'a Daje T Odchodzę
Dziękuję za wsparcie: Smierciojadek Serea Christina Monny Alex I inni.... |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 12.10.2007 17:51
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydziału Punkty: 2682 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
nie no.. z tego co napisałaś peev, to ten tekst rzeczywiście musiał wyglądać koszmarnie... i to" hahahahaa" ... ;/ nie liczyłam błędów, bo mi się nie chciało ale no... naprawdę godne pożałowania to jest :/ Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 13.10.2007 17:27
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Ostatni news. Autor: gexas14jaw Temat: Karty Czarodziejów Treść: Powinni dawać do chipsów karty z czarodziejami. Nakład by schodził i w ogóle. Byłoby fajnie w końcu potteromaniaków lubiących chipsy jest w bród. Podzielacie moje zdanie? Odp. I artykuł. Autor: maxime Temat: Lekcja eliksirów Fragment: Kto się boi Pana Snape'a niechaj zaraz idzie spac, bo to art dla takich co się lubią bac. Treść: Trwała lekcja eliksirów. Profesor Snape powrócił na swoje dawne stanowisko, ponieważ po wypiciu Veritaserum powiedział, że zabił Dumbledore'a, bo dyrektor tego zażądał, aby zmylił Voldemorta. Uczniowie zbierali się przed klasą, czekali na przyjście profesora. Klasa otwarła się, a Harry, Ron i Hermiona zajęli swoje miejsca w ostatnim rzędzie ławek. Snape wszedł do klasy i podał składniki eliksiru na tablicy, w klasie zapanowała natychmiastowa cisza. Harry zabrał się za przyrządzanie eliksiru, a Snape bacznie obserwował jego ręce. Dodał pierwszy składnik potem trzeci, nawet Hermiona, która od śmierci Dumbledore'a chodziła z zapuchniętymi oczami tego nie zauważyła. Zauważył to Snape który uśmiechnął się drwiąco, lecz nikt tego nie widział. Wszyscy ważyli składniki swoich eliksirów. Eliksir Harry'ego, który powinien byc jadowicie zielony, miał teraz barwę wściekłego różu. Zadzwonił dzwonek i profesor krzyknął: -Wlewacie swoje eliksiry do próbek i stawiacie na moim biurku do oceny. Po chwili rzekł: -Potter ty nie... Zobaczymy co uważyłeś. Może damy do spróbowania... hmmm... Pannie Granger? Co ty na to? -Ale... ale... panie profesorze. Ale jeśli jej coś się stanie? Nie... -To będzie wyłącznie pana wina, panie Potter Snape podszedł do Hermiony, przechylił buteleczke i wlał jej kilka kropel płynu do ust. Harry i Ron zamarli w bezruchu. Hermiona upadła. Ron zaczął krzyczec w popłochu: -Co pan jej zrobił? Pomóżcie jej! Dlaczego zawsze bliskie mi osoby muszą byc w niebezpieczeństwie?! W drugiej klasie Ginny porwał Bazyliszek, w piątej tatę ukąsił wąż, w szóstej Billa ugryzł wilkołak, a teraz Hermiona, MOJA Hermiona! Harry klęczał przy Hermionie, a teraz już przerażony Snape szukał antidotum. Nagle powiedział wyczarowując niewidzialne nosze które podniosły Hermionę: -Szybko do pani Pomfrey! Harry który został odepchnięty przez nosze objął Rona jednym ramianiem, a po chwili obaj puścili się biegiem za noszami. ****************************************** CDN. Jeżeli Będziecie chcieli to czytac. Przepraszam że krótkie ale miałam mało czasu. Edytowane przez Limonka dnia 13.10.2007 17:45 |
|
|
|
| Flegma |
Dodany dnia 14.10.2007 23:39
|
![]() Postów: 1674 Dom: Brak przydziału Punkty: 2392 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.03.07 |
CDN. Jeżeli Będziecie chcieli to czytac. Przepraszam że krótkie ale miałam mało czasu. Tiaa... Bo artykuły to piszę się na wyścigi. Kto szybciej i bardziej beznadziejne dostaje statuetkę Harrego z drewna... Po tych 'artach' zadaję sobie pytanie: czy ludzie są aż tak głupi czy aż tak żałośni? Chyba jedno i drugie . Ale za "wakacje Dumbledore'a" to W bym postawiła ;D.
|
|
|
|
Filemona |
Dodany dnia 18.10.2007 19:02
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1077 Dom: RavenclawPunkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Oj, wakacje były dumbla najlepsze :lol: Ale ten news jest totalnie bez sensu (jak zresztą wszystko w tym temacie). |
|
|
|
| Lillyanne |
Dodany dnia 20.10.2007 12:35
|
![]() Postów: 67 Dom: Brak przydziału Punkty: 206 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.08.07 |
:lol::lol::lol::lol: Krico jak dla mnie z tym tematem trafiłeś w dziesiątkę Siedziałam tutaj parę dni i przeczytałam wszystko większośc to po prostu cuda i współczuję wszytskim adminom którzy to czytają![]() ![]() ![]() czekam na więcej :lol::lol::lol::lol:
|
|
|
|
| Aaronka |
Dodany dnia 20.10.2007 13:47
|
![]() Postów: 59 Dom: Brak przydziału Punkty: 380 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.07.07 |
Eee... Coraz lepsze te perełki. "Powinni dawać do chipsów karty z czarodziejami." - rzeczywistość kręci się tylko w okół Harrego Pottera :| 'przechylił buteleczke i wlał jej kilka kropel płynu do ust.' -a Hermiona jest głupia i nie protestowała, a spnape jest głupi i chce zostać wywalony ze szkoły :/ jaaasne! |
|
|
|
| patii |
Dodany dnia 21.10.2007 09:20
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 251 Dom: Brak przydziału Punkty: 276 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.07.07 |
-Potter ty nie... Zobaczymy co uważyłeś. Może damy do spróbowania... hmmm... Pannie Granger? Co ty na to? Żeby Snape'a wyrzucili ze szkoły??? -Co pan jej zrobił? Pomóżcie jej! Dlaczego zawsze bliskie mi osoby muszą byc w niebezpieczeństwie?! W drugiej klasie Ginny porwał Bazyliszek, w piątej tatę ukąsił wąż, w szóstej Billa ugryzł wilkołak, a teraz Hermiona, MOJA Hermiona! MOJA Hermiona...... Bez tego by było jeszcze.....przeczytane? I Harry tak to mówi jakby Hermiona była jego dziewczyną! -To będzie wyłącznie pana wina, panie Potter Wersja poprawiona: To będzie wyłącznie twoja wina Potter Odchodzę
|
|
|
Filemona |
Dodany dnia 21.10.2007 21:34
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 1077 Dom: RavenclawPunkty: 2089 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 10.03.07 |
Przeczytałam wszyściuteńkie perełki! Są boskie Chcę więcej! ^^
|
|
|
|
| alema |
Dodany dnia 21.10.2007 21:54
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: -256 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 26.08.07 |
fajne art . pomysłowe:lol: PROFIL DO USUNIĘCIA!!!!!!
|
|
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 21.10.2007 22:17
|
![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Gdzieś od 20 strony tego tematu wszystkie umieszczane tu perełki przestały mnie już śmieszyć. Bo to jest już żałosne. Przeraża mnie, tak jak już wspomniała wcześniej Peeves, zaniżający się poziom inteligencji na stronie. MASAKRA. |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 22.10.2007 16:25
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Trzy ostatnie NEWSY. Autor: mateusz_potter Temat: hogward Treść: tam rzyją duchy ludzie i 4 stoły Autor: Marsjanin Temat: Powrót Treść: CZesc Moony lub Kricio Nie lubiłem was kiedys, ale tera lubie bo jestescie super POZDERO www.soadown.fbl.pl to moj fbl pozdero Autor: mateusz_potter Temat: nie lubie malfoja Treść: haryy jest fajny ale ne lubie malfoja a wy go lubicie jesli tak to jestescie cioty |
|
|
|
Filemona |
Dodany dnia 22.10.2007 21:36
|
O wow jacy oni inteligentni :lol: Naprawdę mądrzy. Nie wiedziałam że duchy i stoły "rzyją" i do tego przez "rz". A tan Marsjanin też niezły. Hmm... może pisać jeszcze w jakich kategoriach są? Edytowane przez Filemona dnia 22.10.2007 22:05
|
|
|
|
| Lillyanne |
Dodany dnia 23.10.2007 15:03
|
![]() Postów: 67 Dom: Brak przydziału Punkty: 206 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.08.07 |
:lol: Nie no po czytaniu takich newsów albo artów czuję sie taka dowartościowana ![]() To chyba prawda, że poziom inteligencji spada wsród młodych ludzi
|
|
|
|
| JuLLLieTTa |
Dodany dnia 23.10.2007 20:08
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 149 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.07.07 |
hehe moze ja nie pisze najlepszych artykułów ale na pewno są lepsze i bez tylu błedów ortograficznych i wogóle hehe są dłuzsze i maja sens a te żal mi ich no ale cóż może im się nudzi i takie piszą![]() :rol:Czytając art na 30 stronie o "Pierwszy rok Rogacza,Glizdogona,Łapy i Lunatyka." Powaliło a najbardziej to : -Witajcie w kolejnym roku w Hogwarcie!-powiedział Albus Bumbledore.- Bumbledor normalnie szok ale wiecie mozna i tak heheheh omało się nie zesikałam mam nadzieje ze moje art tu nei trafią mam nadzieje heheh Bumbledor hehe ja nie moge mój brzuch![]() EDIT BY ANIKA: Pragnę zauważyć, ze dwa posty jeden pod drugim to spam. Na razie sklejam je ale proszę abyś tego nie praktykowała. Edytowane przez Anix dnia 05.11.2007 20:28
Zaprzyjaźnieni:
Smierciojadek RazorBMW sTWorEk93-93 Ron96 Mimbulus_Mimbletonia madzia_zaspa LunaLovegooood hemcia Hermionka_HP Jeśli ktoś chce zgłaszac sie na PW !Posiadam: syrene imieniem Helena ![]() ![]() Kluby do których należe : W.E.S.Z Witch Sc czyli Stowarzyszenie czarodziejów-Katie Bell GD BG-skrytka nr 11 C.Z.W Klub zmarłych-James Potter Zakon Feniksa |
|
|
|
| Aaronka |
Dodany dnia 24.10.2007 16:28
|
![]() Postów: 59 Dom: Brak przydziału Punkty: 380 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.07.07 |
tam rzyją duchy ludzie i 4 stoły Wyczerpujące rzyją? Hmm... Czegoś takiego jeszcze nie słyszałam. Można jaśniej? Aaaa i od kiedy Hogwart pisze się HogwarD ? |
|
|
|
| patii |
Dodany dnia 25.10.2007 20:10
|
tam rzyją duchy ludzie i 4 stoły Po pierwsze: Nie ma żadnego znaku interpunkcji! Po 2: Początek zdania!!!Wielką literę zapomniałeś. Po 3: rzyją? ŻYJĄ!!!!!!! Po 4: Rozpisałeś się strasznie!!!! Po 5: Stoły nie żyją. CZesc Moony lub Kricio Nie lubiłem was kiedys, ale tera lubie bo jestescie super Po 1: tera? Po 2: kiedys? Po 3: Na początku nic nie zrozumiałam Po 4: Rozpisał się nam kolega.... POZDERO [LINK] to moj fbl pozdero Nie mówię o błędach.Ale w Newsie link do własnej stronki... mateusz nie chce mi się dla twoich perełek pisać Odchodzę
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 26.10.2007 11:38
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
O Boże nie wierze....:lol: Ale czy te osoby zgodziły się na taką publikację? Bo jak na to nie spojrzeć to jest to temat w, którym można sie trochę pośmiać...No ale skoro je wysyłali to chcieli by zostały opublikowane... ![]() Nasza pani od polaka ostatnio czytała nam pracę z zawodówek...to było STRASZNE ![]() Aż trudno uwierzyć że ludzie tak piszą... Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Aaronka |
Dodany dnia 26.10.2007 21:52
|
Ooo widze żadnych perełek od mojej ostatniej wizyty nie ma. A szkoda Poczekam... |
|
|
|
| JuLLLieTTa |
Dodany dnia 02.11.2007 12:24
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 58 Dom: Brak przydziału Punkty: 149 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.07.07 |
No ja terz juz chce sie posmmiać ciekawe kiedy bedą nowe?? Zaprzyjaźnieni:
Smierciojadek RazorBMW sTWorEk93-93 Ron96 Mimbulus_Mimbletonia madzia_zaspa LunaLovegooood hemcia Hermionka_HP Jeśli ktoś chce zgłaszac sie na PW !Posiadam: syrene imieniem Helena ![]() ![]() Kluby do których należe : W.E.S.Z Witch Sc czyli Stowarzyszenie czarodziejów-Katie Bell GD BG-skrytka nr 11 C.Z.W Klub zmarłych-James Potter Zakon Feniksa |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

Ravenclaw

może im się nudzi i takie piszą
:rol:
Anix