Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Z jakiego utworu i repertuaru pochodzi cytat
|
|
lilcia |
Dodany dnia 04.12.2015 15:23
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 191 Dom: SlytherinPunkty: 665 Ranga: Prefekt Slytherinu Data rejestracji: 22.01.15 |
Blach Vell Bridges - Unbroken, Google. Born to be An heir of beauty and serenity Into this world she entered quietly To her surprise she was the one Destiny was close behind her Phantom of borrowed life And the sea was a reminder Mirror of given light |
|
|
|
Erudieth |
Dodany dnia 16.12.2015 16:45
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: GryffindorPunkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
Adriana Figueroa - Daughter Of The Moon, Google. A seasoned witch could call you from the depths of your disgrace And rearrange your liver to the solid mental grace And achieve it all with music that came quickly from afar And taste the fruit of man recording losing all against the hour And assessing points to nowhere, leading every single one A dewdrop can exalt us like the music of the sun And take away the plain in which we move And choose the course you're running Down at the end, round by the corner Not right away, not right away Close to the edge, down by a river Not right away, not right away ![]() |
|
|
|
Cookie |
Dodany dnia 16.12.2015 16:58
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 739 Dom: RavenclawPunkty: 3722 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 01.10.14 |
Yes - Close to the Edge, dokładny tytuł piosenki z google. Tu nie chodzi o to, że musisz być najładniejsza Zostaw to tym pustym pindom, jesteś najpiękniejsza Tu nie chodzi o to, że musisz ciacho mieć za męża Zostaw to tym próżnym lalkom, miłość niech zwycięża Najważniejsza lekcja synu Abyś zapamiętał Miłości nauczyć cię Przekaż ją, pamiętaj Najważniejsza lekcja córko Abyś ty umiała Kochać kogoś z głębi serca Miłości ufała |
|
|
|
Erudieth |
Dodany dnia 16.12.2015 17:16
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: GryffindorPunkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
KABANOS - Serce, Google. Twoje oczy puste tak Patrzą w otchłań, patrzą w pamięci cichą dal Czasu coraz mniej Jedna myśl i jeden cel, Jeden, jeden krok bliżej aby przejść Widzisz sens To samo przyszło To samo każdy dzień To samo rośnie w tobie To samo boli tak To nie może wiecznie trwać Ciągle pytasz siebie którędy uciec masz Tyle różnych dróg Żaden strach i żaden gniew Żadna siła nie może równać się To nie sen ![]() |
|
|
|
Cookie |
Dodany dnia 19.12.2015 22:14
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 739 Dom: RavenclawPunkty: 3722 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 01.10.14 |
S.T.O.R.M. by lyrics? Google. She's a lover baby and a fighter Shoulda seen her coming when it got a little brighter With a name like Dani California Day was gonna come when I was gonna mourn ya A little loaded, she was stealin' another breath I love my baby to death Who knew the other side of you? Who knew what others died to prove? Too true to say good bye to you Too true to say say say... Push the fader, gifted animator One for the now and eleven for the later Never made it up to Minnesota North Dakota man was a gunnin' for the quota |
|
|
|
Raven444 |
Dodany dnia 24.12.2015 15:16
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 75 Dom: GryffindorPunkty: 4202 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 13.11.11 |
Red Hot Chilli Peppers- Dani California, google Hey now, hey now now, sing This Corrosion to me Hey now, hey now now, sing This Corrosion to me Hey now, hey now now, sing This Corrosion to me Hey now, hey now now, sing ... Gimme siren, child, and do you hear me? Gimme siren, child, and do you hear me call? Sing, child, of right and wrong Gimme things that don't last long Gimme siren, child, and do you hear me call? |
|
|
|
czarna1998 |
Dodany dnia 24.12.2015 18:37
|
![]() Postów: 15 Dom: SlytherinPunkty: 174 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 23.12.15 |
The Sisters Of Mercy - This Corrosion, mama ![]() Please, help me, God I feel so alone I'm just a kid I can't take it on my own I've cried too many tears Yeah writtin this song Trying to fit in Where do I belong? |
|
|
|
Matees |
Dodany dnia 24.12.2015 19:21
|
![]() Postów: 81 Dom: RavenclawPunkty: 1080 Ranga: Prefekt Naczelny Ravenclawu Data rejestracji: 06.02.15 |
Hopeful - Bars and Melody, google A million miles away A message to the main Ooooh Seasons come and go But I will never change And Im on my way |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 24.12.2015 19:40
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Tinie Tempah ft Eric Turner - Written in the stars ![]() I feel something so right Doing the wrong thing I feel something so wrong Doing the right thing I couldn't lie, couldn't lie, couldn't lie Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
czarna1998 |
Dodany dnia 24.12.2015 19:57
|
![]() Postów: 15 Dom: SlytherinPunkty: 174 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 23.12.15 |
One Republic - Counting Stars, od razu miałam melodyjkę w głowie. The blood in my veins Is made up of mistakes Let's forget who we are And dive into the dark As we burst into color, returning to life (srka, lubię takie gry) |
|
|
|
Lilyatte |
Dodany dnia 24.12.2015 20:22
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1642 Dom: SlytherinPunkty: 13674 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 03.04.15 |
5 Seconds of Summer- Jet Black Heart A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie (nieco świątecznie, ale co tam) Discord, jeśli potrzeba szybkiego kontaktu: Lilyatte #4394 Dumna mama koronadziecia ![]() ![]() ![]() The world that's waiting up for me That I call my own Through the dark, through the door Through where no one's been before But it feels like home |
|
|
|
Matees |
Dodany dnia 24.12.2015 21:47
|
![]() Postów: 81 Dom: RavenclawPunkty: 1080 Ranga: Prefekt Naczelny Ravenclawu Data rejestracji: 06.02.15 |
Kolęda dla nieobecnych - Beata Rybotycka bodajże ![]() (zostając przy świętach) I don't want a lot for Christmas There is just one thing I need I don't care about the presents Underneath the Christmas tree |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 24.12.2015 21:53
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You Time for partys and celebrations People dancing, all night long Time for presents, and exchanging kisses Time for singing, christmas songs ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Raven444 |
Dodany dnia 25.12.2015 11:33
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 75 Dom: GryffindorPunkty: 4202 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 13.11.11 |
Shakin Stevens - Merry Christmas Everyone From the cradle bars Comes a beckoning voice It sends you spinning You have no choice...... You hear laughter Cracking through the walls It sends you spinning You have no choice Following the footsteps Of a rag doll dance We are entranced Spellbound |
|
|
|
hermiona03 |
Dodany dnia 25.12.2015 15:14
|
![]() Postów: 172 Dom: RavenclawPunkty: 513 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 29.08.15 |
Siouxsie And The Banshees Exit light Enter night Take my hand Off to never never land Witam!!!
Więc tak, jestem rezolutną nastolatką o imieniu Maja, która kocha swoich najbliższych, muzykę i podróże. Muzyka którą wielbię to przede wszystkim rock, hard rock i metal. Do best zespołów można zaliczyć między innymi Red Hot Chili Peppers, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Pearl Jam, Nirvana, Depeche Mode, Pink Floyd, Beirut. Zakochałam się w Open'erze. Potrafię grać na gitarze i trochę na pianinie. Nie mam pojęcia co jeszcze napisać o sobie... lubię książki...AMEN! Jestem również dzielną działaczką w grupie Hermionki78 w której domagamy się śniegu. Pozdrawiam wszystkich jej członków. CHCEMY WIĘCEJ ŚNIEGU!!! Teraz za prezentuje ważne cytaty: ,,Książka to Twój najlepszy przyjaciel, nie wyśmieje, nie zostawi - a nauczy wiele'' Maria Kowalewska ,,Czytanie książek to najlepsza zabawa jaką sobie ludzkość wymyśliła'' Wisława Szymborska ,,Mówi się LewiOsa a nie LewioSA!'' Hermiona Granger'' Teraz jeszcze podziękowania: Fenris, za bycie najlepszą partnerką do rozmowy ![]() Only Dream, za to że mam Cię w znajomych i można z Tobą pogadać i ogólnie za wszystko Hermionka78, kochana, za wszystkie miłe słowa, za każde ,,Hejjo''. batalion_88, za zachęcanie by iść na boisko Kiera Karkarow, za nasze wspólne, długie, rozmowy. kkinga123, za uwielbianie Wspaniałego Stulecia Katherine_Pierce, za gadanie o Twojej pracy EmilyWright, za uciekanie by oglądać The Voice'a Całemu HP - netowi, za to że, razem dzielimy się wielbieniem HP... ![]() W Hogusiu jestem Maja Choda ![]() |
|
|
|
anusia_zandka |
Dodany dnia 25.12.2015 16:26
|
![]() Postów: 27 Dom: SlytherinPunkty: 1287 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 31.07.15 |
Metallica - Enter Sandman. Mój ulubiony utwór Metallicy. Mój utwór: I kept everything inside and even though I tried, it all fell apart What it meant to me will eventually be a memory of a time when... zapraszam fanów Dramione na bloga: "Bo oczy są ślepe. Trzeba szukać sercem." http://miloscDramione.blogspot.com |
|
|
|
hermiona03 |
Dodany dnia 25.12.2015 16:36
|
![]() Postów: 172 Dom: RavenclawPunkty: 513 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 29.08.15 |
Linkin Park - In The End - mój znielubiony utwór Linkina ;D [i]There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. When she gets there she knows, if the stores are all closed With a word she can get what she came for. Ooh, ooh, and she's buying a stairway to heaven.[\i] Witam!!!
Więc tak, jestem rezolutną nastolatką o imieniu Maja, która kocha swoich najbliższych, muzykę i podróże. Muzyka którą wielbię to przede wszystkim rock, hard rock i metal. Do best zespołów można zaliczyć między innymi Red Hot Chili Peppers, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Pearl Jam, Nirvana, Depeche Mode, Pink Floyd, Beirut. Zakochałam się w Open'erze. Potrafię grać na gitarze i trochę na pianinie. Nie mam pojęcia co jeszcze napisać o sobie... lubię książki...AMEN! Jestem również dzielną działaczką w grupie Hermionki78 w której domagamy się śniegu. Pozdrawiam wszystkich jej członków. CHCEMY WIĘCEJ ŚNIEGU!!! Teraz za prezentuje ważne cytaty: ,,Książka to Twój najlepszy przyjaciel, nie wyśmieje, nie zostawi - a nauczy wiele'' Maria Kowalewska ,,Czytanie książek to najlepsza zabawa jaką sobie ludzkość wymyśliła'' Wisława Szymborska ,,Mówi się LewiOsa a nie LewioSA!'' Hermiona Granger'' Teraz jeszcze podziękowania: Fenris, za bycie najlepszą partnerką do rozmowy ![]() Only Dream, za to że mam Cię w znajomych i można z Tobą pogadać i ogólnie za wszystko Hermionka78, kochana, za wszystkie miłe słowa, za każde ,,Hejjo''. batalion_88, za zachęcanie by iść na boisko Kiera Karkarow, za nasze wspólne, długie, rozmowy. kkinga123, za uwielbianie Wspaniałego Stulecia Katherine_Pierce, za gadanie o Twojej pracy EmilyWright, za uciekanie by oglądać The Voice'a Całemu HP - netowi, za to że, razem dzielimy się wielbieniem HP... ![]() W Hogusiu jestem Maja Choda ![]() |
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 25.12.2015 17:06
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
...Led Zeppelinów No jak dajesz nazwę prosto w tekście... Angely i demony krużili nado mnoj Rassekali ternii i mlechnyje puti Ne znajet schast'ja tołko tot, Kto ego zova ponjat' ne smog... ;] ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
hermiona03 |
Dodany dnia 25.12.2015 18:48
|
RazorBMW, no ba! Witam!!!
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Slytherin
Gryffindor

Ravenclaw

Hufflepuff