Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
The Sims - wszystkie części
|
|
monciakund |
Dodany dnia 28.03.2021 11:03
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Jak chodzi o takie prostsze domki na początek, to polecam na yt zobaczyć sobie lilsimsie. Ona buduje (albo "naprawia" głównie takie domy w stylu amerykańskich przedmieść, więc co kto lubi. Bo kilku filmikach można wyłapać najważniejsze aspekty ![]() To ja kocham budować, chociaż nie zawsze mi to dobrze wychodzi, bo w simsach tragicznie się robi ładne dachy i to właśnie one psują mi cały dom. Ostatnio po prostu ściągam coś z galerii i potem przerabiam pod siebie. ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Hanix082 |
Dodany dnia 28.03.2021 12:35
|
![]() Postów: 51 Dom: SlytherinPunkty: 368 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 24.03.21 |
Ja próbowałam zainstalować Simsy z Internetu i zainstalowałam. Kiedy weszłam do gry, zrobiłam rodzinkę simów ale nie dało się wejść do gry (chodzi mi, że się nie dało wejść do świata gdzie są miasta i buduje się domek). Ja mam laptopa, mój laptop nie ma wejścia na płyty więc nie mogę kupić płyty. Słyszałam, że to super gra i dalej chciała bym ją mieć ale nie da się. Może ktoś miał tak samo jak ja? Może ktoś wie dlaczego się tak stało?
|
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 28.03.2021 12:51
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Ja mam laptopa, mój laptop nie ma wejścia na płyty więc nie mogę kupić płyty. Słyszałam, że to super gra i dalej chciała bym ją mieć ale nie da się. Jeżeli dobrze się orientuję to najnowsze simsy, czyli The Sims 4, są dostępne wyłącznie przez internet, bez płytki. Nie wiem, czy kupiłaś grę czy pozyskałaś ją z nielegalnego źródła. Jeżeli to drugie, to właśnie sposób zdobycia może być problemem uniemożliwiającym grę ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Anastazja Schubert |
Dodany dnia 28.03.2021 13:14
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 342 Dom: RavenclawPunkty: 9789 Ranga: Pracownik departamentu Data rejestracji: 11.04.20 |
Prawdę mówiąc, ja mam Simsy z niezbyt legalnego źródła i działają mi dobrze. Ale przyznam, że ciężko było je ściągnąć na początku i nie było to z polskiej strony. Dlatego jeśli znasz angielski to możesz poszukać w tym języku, jeśli nie to nie wiem co Ci poradzić. Kiedyś była Weronika Sims, ale u niej po polsku są simsy do trzeciej części. Jeśli nie musisz mieć najnowszych to tyle Ci mogę polecić ![]() No i tak jak moncia mówi, nowe nawet ze sklepu nie potrzebują płyty, jest tylko kod do internetu. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka

Gryffindor
głównie takie domy w stylu amerykańskich przedmieść, więc co kto lubi. Bo kilku filmikach można wyłapać najważniejsze aspekty 

Slytherin

Ravenclaw