Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Domowa biblioteka z/bez HP??
|
|
Weasley02 |
Dodany dnia 23.06.2015 17:29
|
![]() Postów: 2 Dom: HufflepuffPunkty: 132 Ranga: Pomocna dłoń Data rejestracji: 16.04.15 |
Ja mam wszystkie części Harrego w domu, czekam też z wielkim zapałem aż wejdzie do Polski ilustrowany Kamień Filozoficzny, nie mogę się doczekać, aż za tą będą wchodzić kolejne i kolejne. HP to najlepsze książki na świecie ![]()
|
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 23.06.2015 17:35
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Ja mam w domu 4 części (Kamień Filozoficzny, Komnatę Tajemnic, Więźnia Azkabanu i Księcia Półkrwi [ach, jak po kolei]) i planuję kupić pozostałe trzy, bo takie posiadanie części sagi bardzo utrudnia mi jej czytanie w wolnym czasie. ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 23.06.2015 17:56
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierń krzyża Data rejestracji: 26.01.14 |
Ja mam całą serię od samego początku swojej przygody z Potterem, to będzie gdzieś odkąd byłam w drugiej czy trzeciej klasie. Nie wyobrażam sobie nieposiadania tych książek, często zaglądam nawet tylko coś sprawdzić, dla mnie HP jest często encyklopedią wiedzy o serii ;p Poza tym były wielokrotnie czytane, przeze mnie, jak i przez mojego brata, więc najzwyczajniej w świecie opłacało się je kupić te parę lat temu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff

Gryffindor