Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
losiek13
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Shakes & Fidget
|
|
![]() |
Dodany dnia 02.11.2016 20:31
|
![]() ![]() Postów: 84 Dom: ![]() Punkty: 2613 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 09.02.16 |
Kiedyś u nas w szkole było to modne. Każdy chłopak i chłopaczara (w tym ja) w to grał. Ale czasy się zmieniają, teraz wszyscy się śmiejemy, jacy wtedy głupi byliśmy. Zawsze rozwalał mnie ten ludzik ze zbrojowni ![]() ![]() Postać w Hogwarcie: Ginette Artemidorus Najlepsza i najwspanialsza Neo ![]() Moca ![]() Felix ![]() Satone ![]() Persia ![]() Asuka ![]() Jae-ha ![]() Sylphy ![]() Eru ![]() Shinya ![]() Guren ![]() Koito ![]() Tsugumi ![]() Misa ![]() Jibril ![]() Yuuki ![]() Kirigiri ![]() Aizawa ![]() |
|
|
![]() |
Dodany dnia 03.11.2016 00:52
|
![]() ![]() Postów: 96 Dom: ![]() Punkty: 750 Ranga: Bohater Hogwartu Data rejestracji: 02.01.14 |
Bardzo przyjemna gierka i dość dobrze rozbudowana jak na grę przeglądarkową. Stosunkowa prosta w obsłudze wystarczy jakieś 30 min żeby ją jako tako ogarnąć. Całkiem niedawno wróciliśmy do grania ze znajomymi więc jeśli ktoś chętny do gildii to zapraszam na serwer 9 międzynarodowy. Wiadomość do gracza o nicku Albus ![]() |
|
|
maksiu432 |
Dodany dnia 13.12.2016 14:27
|
![]() ![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 25 Ranga: Charłak Data rejestracji: 10.11.16 |
Fajnie mi się w nią grało ale już chyba znudziło mi się. Grałem dosyć długo bo miałem 180 lvl na s2 magiem. Fajnie się klika zwłaszcza jeśli ktoś lubi takie niezależne gierki. Domki letniskowe w Sarbinowie |
|
|
![]() |
Dodany dnia 13.12.2016 14:39
|
![]() ![]() Pochwały: 35 Postów: 3697 Dom: ![]() Punkty: 45363 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Grałam w to z Bratem i mieliśmy własną gildie w świecie 21 chyba ![]() ![]() ![]() ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Podziel się z innymi: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przejdź do forum: |