Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Książki w języku angielskim
|
|
| kwiatkowski |
Dodany dnia 22.11.2023 11:17
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 7 Ranga: Mugol Data rejestracji: 11.07.23 |
Hejka wszystkim, mam taką chęć, żeby moje dziecko czytało książki w języku angielskim, myślę, że będzie mu łatwiej nauczyć się języka, lecz , żeby tę książki były interesujące dla dziecka, lubi HP, właśnie nie wiem za bardzo gdzie szukać takich ksiżek, może ktoś mi pomoże) |
|
|
|
| alicja1234 |
Dodany dnia 23.11.2023 12:43
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 4 Ranga: Mugol Data rejestracji: 04.07.23 |
Właśnie będzie mu lepiej i szybciej nauczyć się języka, jak będzie miał praktykę na codzień,polecam jeszcze znależć osobę, która mówi tylko w tym języku, żeby dziecko miało kontakt z native speakerem) |
|
|
|
| annaskoczylas |
Dodany dnia 24.11.2023 15:49
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 7 Ranga: Mugol Data rejestracji: 03.07.23 |
kwiatkowski napisał(a): Hejka wszystkim, mam taką chęć, żeby moje dziecko czytało książki w języku angielskim, myślę, że będzie mu łatwiej nauczyć się języka, lecz , żeby tę książki były interesujące dla dziecka, lubi HP, właśnie nie wiem za bardzo gdzie szukać takich ksiżek, może ktoś mi pomoże) Polecam jak najbardziej stronę Buki.org.pl znajdziesz tam szybko korepetytora i nawet native speakera, i już napewno będzie wiedział jakie książki będą ciekawe dla dziecka) |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię