Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Ulubiona postać...
|
|
| The Watcher |
Dodany dnia 01.07.2007 15:19
|
![]() Postów: 16 Dom: Brak przydziału Punkty: 19 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.07.07 |
Ja tam najbardziej lubię Ginny z całej tej ekipy jest najbardziej normalna. I fajny charakterek no i aktorkę tez niezła dali do filmu-pasuję Na Harry'ego tez nie narzekam mimo że ma wady to go lubię. -What is your life?
-My honour is my life. -What is your fate? -My duty is my fate. -What is your fear? -My fear is to fail. -What is your reward? -My salvation is my reward. -What is your craft? -My craft is death. -What is your pledge? -My pledge is eternal service. |
|
|
|
wiktor |
Dodany dnia 01.07.2007 17:37
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 764 Dom: RavenclawPunkty: 4575 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 27.01.07 |
No dobra, jeszcze ja ![]() No to na pierwszym miejscu jest dyrektor Hogwartu, ofiara eks-profesora Snape'a Albus Dumbledore. Czemu go lubię? No, ponieważ jest najpotężniejszym czarodziejem i to właśnie chyba on użył w książce najwięcej rodzajów czarów, a lubię czytać o jakichś nowych czarach. W ogóle cały czas, zamiast się stresować jest po prostu spokojny. Na drugim miejscu jest Remus Lupin, nauczyciel w Hogwarcie w trzecim roku nauki Harry'ego. Nie wiem czemu go lubię- chyba ze względu Patronusa. Na ostatnim miejscu podium stoi Syriusz Black. Utalentowany animag, jako pierwszy uciekł z Azkabanu. Lubię go najbardziej właśnie za te trzy rzeczy. |
|
|
|
| dominika108 |
Dodany dnia 10.07.2007 20:52
|
![]() Postów: 52 Dom: Brak przydziału Punkty: 966 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.06.07 |
Dobra pierwsze miejsce... hmmm - oczywiście Fred i George Ta bez nich Hogwart to norlmalnie dom pogrzebowy, niestety Drugie miejsce otrzymuje nasz słodki wilkołak Remus Lupin, a trzecie zakochana w nim pannica Nimfadora. No i oczywiscie gdzieś w ogonku Harry i jego "śliczny kumpel" Ronald Oraz wyróżnienie dla olbrzyma o wielkim sercu (szczególnie dla czegos na co "normalni ludzie" boją, lub jak chcecie brzydza sie spojrzec) Hagrid!
|
|
|
|
| Coffee |
Dodany dnia 13.07.2007 12:56
|
![]() Postów: 19 Dom: Brak przydziału Punkty: 3 Ranga: Mugol Data rejestracji: 12.07.07 |
Mi najbardziej do gustu przypadł Dumbledore. To jest taka sympatyczna, zawsze służąca pomocą, stateczna postać. W momencie jak zginął to się normalnie popłakałam... Zaraz po nim lubię Freda i George'a Weasley'ów, za ich pomysłowość i poczucie humoru. I na koniec jeszcze Snape'a, nie wiem za co, po prostu jest taką charakterystyczną postacią, że nie potrafię wyobrazić sobie bez niego książki. |
|
|
|
| hardodziobek |
Dodany dnia 27.07.2007 14:01
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 402 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
A jak dla mnie, to: Tonks (jest trochę do mnie podobna, no i jest aurorem ), Luna, oczywiście bliźniaków uwielbiam oraz Rona i Hermionę (od początku im kibicowałam i tak się domyślałam, że będą razem, bo Harry i Hermiona to by było za proste i beznadziejne) No, w sumie Harry też może być, ale wolę tych wcześniejszych...A! I jeszcze pan Weasley i Hagrid (za to podejście do "zwierząt" ... Jestem
poltergeistem Hogwartu Quirrell to był świetny nauczyciel... Miał tylko jedną wadę: z tyłu głowy wystawał mu Lord Voldemort. Hardodziobek jest dziewczyną!!! Znajomi: Zona Valdzia oliwka dSyriusz5 agatqa92 James_Riddle tom1649 Nacia1234 Potter_H- po prostu Arek: ) son lenne nikola19_70 metallinka Syriusz_Harry_Remus ishar Nimfadora_Tonkss Smierciojadek Kristel Serea Ian Pikus mbolek Zdun134 _Harry_Potter_ Ron Weasleys Ron96 peeves poltergeist |
|
|
|
| ILoveRemusLupin |
Dodany dnia 27.07.2007 19:20
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 26 Ranga: Charłak Data rejestracji: 27.07.07 |
mój ulubiony nauczyciel to oczywiście Snape a Draco tez ujdzie heh lubie jeszcze Hermione.. fajna kobita ojoj zapomniałam o moim ukochanym Remusie Lupinie <33 Edytowane przez ILoveRemusLupin dnia 27.07.2007 19:22 Remus jak mogłeś mnie zostawić dla Tonks? x(( ale i tak Cie kocham <33
|
|
|
|
| roo |
Dodany dnia 29.07.2007 23:58
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 24 Ranga: Mugol Data rejestracji: 25.07.07 |
Syriusz! świetna postać.Facet z charakterem![]() Hermiona.podziwiam ją głównie za to, że jest świetnie przygotowana na każdą sytuację i ta jej wiedza... ![]() Snape początkowo go nie lubiłam,ale to się zmieniło.Luna- ciekawa,niebanalna Lupin i Tonks tez fajni ![]() i cała banda Weasleyów
|
|
|
|
| Vilian |
Dodany dnia 01.08.2007 08:39
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 30 Ranga: Charłak Data rejestracji: 01.08.07 |
Od samego początku jestem zwolenniczką Dracona Malfoya - to moja absolutnie ulubiona postać pod absolutnie każdym względem. Powody? Zapewne takie same, jak i u innych jego wielbicielek - charakterek, odzywki, stosunek do innych... ![]() Pozostali ulubieńcy: Jęcząca Marta, Severus Snape, Lucjusz Malfoy, Narcyza Malfoy i Ronald Weasley - aczkolwiek ten ostatni miejscami jest strasznie wkurzający, czasem przyszło mi czuć do niego niechęć. No, i oczywiście szanowny Lord Voldemort, o nim nie mogłabym zapomnieć Edytowane przez Vilian dnia 01.08.2007 08:39 |
|
|
|
| Judit |
Dodany dnia 01.08.2007 09:39
|
![]() Postów: 17 Dom: Brak przydziału Punkty: 28 Ranga: Charłak Data rejestracji: 31.07.07 |
Ja lubię wiele postaci Najbardziej lubię Malfoyów - wszystkich Draco, Lucek, Narcyza... oni są świetni Poza tym lubię Snape'a. Mimo, że momentami był wkurzający i kiedyś go nienawidziłam, to jednak go polubiłam i jest jedną z moich ulubionych postaci Tonks polubiłam od kiedy się pojawiła Lee Jordan, Fred i George tworzą razem świetne trio - także też zaliczają się do postaci ulubionych Pan Weasley... też go lubię I Ron też jest świetny W ogóle jakoś lubię Weasleyów (no bo jak ich tu nie lubić?) No... i ich to chyba tak najbardziej. A no Hermionę też w sumie lubię http://judit.livejournal.com moje avatary. również z HP
![]() Członkini Stowarzyszenia Metamorfomagów Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie |
|
|
|
| Mirru |
Dodany dnia 01.08.2007 17:52
|
![]() Postów: 40 Dom: Brak przydziału Punkty: 135 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
Bezkonkurencyjnie Draco Malfoy, nawet mi się nie chce tego kolejny raz tłumaczyć^^' (Bo zaraz napiszę hymn pochwalny na jego cześć). Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year, It's to make Harry Potter disappear. Lots of love, D. M. www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me. Get on the train, fish. Get on the train. |
|
|
|
| fanka_Pottera |
Dodany dnia 01.08.2007 18:04
|
![]() Postów: 9 Dom: Brak przydziału Punkty: 297 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 01.08.07 |
Osobiście przypadł mi do gustu Syriusz.Kochany Łapa ...może dlatego ze tak kocham psiaki:smilewinkgrin: Raczej najwięcej mnie łączy z tą postacią Nie pasował do swojej rodziny,miał odmienne poglądy,dla niego bez ryzyka nie było zabawy W Filmie to co do wygladu troche przesadzone zrobili go jak jakiegoś hmm..łazęge ale ja se go inaczej wyobrażam Najgorsze to ze zginął i to jeszcze przez własną kuzynke:mad:Fred i George są poprostu suuuuuuuper Te ich kawały a do tego jak rozzłościli Umbrigde Własciwie to uwielbiam wszystkich Weasley'ów może wyjątkiem jest tylko Percy ale nie ma co się dziwić...Oczywiście Hagrid łączy nas wspólna pasja "zwierzęta" i lubie go własnie za tą nieograniczoną miłośc do "zwierząt"Remus Lupin za swe drugie wcielenie-wilkołaka zwolennik czekolady to tak jak ja![]() Co do głownych bohaterów naszej trójki przyjaciół Harrego,Rona i Hermiony (dla Graupa inaczej Herma) to bardzo ich lubie mam tam napewno jakieś małe zastrzeżenia ale jest ich naprawde niewiele...Hmm Draco Malfoy postać która często mnie wkurza za te jego wywyższanie się ale ogółem lubię tę postać ma swój charakterek no a do tego przystojniak:smilewinkgrin:Nimfadora Tonks gadatliwa i troche niezręczna ale za to ją lubie a no i umie każdego rozbawić ![]() Albus Dumbledore za założenie Zakonu Feniksa,spokój,poczucie humoru i co tu dużo pisać w końcu to najpotężniejszy czarodziej owych czasów![]() Rzecz jasna nie moge pominąć jeszcze Luny żyje w swoim świecie,wciąż rozmarzona,nie przejmuje się tym co o niej gadają trudno jej nie lubić ![]() Proszę wybaczyć jeżeli kogoś pominełam ![]() Opanuj macki i nie wal tyle emotek xp Edytowane przez Xeri dnia 04.11.2013 21:17
Zapraszam na mojego photobloga
![]() http://www.photoblog.pl/punky888 I LOVE ANIMALS AND MAGIC ROCK RULES Członkini Zakonu Feniksa Czlonkini Stowarzyszenia Wilkołaków Patronus-pies Metamorfomag "Ma oczy zielone jak pikle z ropuchy.Jego włosy są czarne jak tablica.O,gdyby moim został,bohater mych snów,służyłabym mu jak diablica." ![]() Jeśli chcesz poznać człowieka, patrz, jak traktuje podwładnych, a nie równych sobie. - Syriusz Black |
|
|
|
| gosika |
Dodany dnia 01.08.2007 19:11
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: -20 Ranga: Irytek Data rejestracji: 01.08.07 |
Pierwszą osobą jest pewna pulchna , rudowlosa kobieta,która z miłości wrzeszczy na swoje dzieci, doskonala gospodyni, czlonkini zakonu feniksa. oczywiscie mam na mysli pania Weasley. Na miejscu drugim : Mloda dziewczyna o różowych mysich włosach, wielka niezdara, auror, czlonkini zakonu feniksa. MOJA KOCHANA TONKS gosika
|
|
|
|
| Harry1011 |
Dodany dnia 02.08.2007 10:34
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 02.08.07 |
Ja najbardziej lubię Harrego, Rona i Sho ponieważ Harrego lubię za to że nigdy się nie poddaje , Rona za to że jest śmieszny i taka z niego ciapa że nie wiem heh , a Sho za wszystko że jest taka piękna poprostu za wszystko. Kocham moją Cho.
|
|
|
|
| M@teusz G |
Dodany dnia 02.08.2007 11:25
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 39 Ranga: Charłak Data rejestracji: 01.08.07 |
Zgadzam się z Harrym1011, ale oprócz tego fajni są jeszcze Ron, ponieważ zawsze wspiera Harrego jak tylko może i dodaje trochę humoru w filmie, Hermionę lubię tak średnio w 1 i 2 części była trochę za bardzo przemądżała, ale w 3,4 i 5 części była OK, lubię jeszcze Lune i Nevila.
|
|
|
|
| radcliffe7 |
Dodany dnia 02.08.2007 19:19
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 26 Ranga: Charłak Data rejestracji: 02.08.07 |
Hmm... moja ulubiona postać. Myślę, że: HERMI - trochę przypomina... mnie; SNAPE - po prostu go uwielbiam, może trochę z powodu długich włosów; DUMBLEDORE - ach, mądrość i tylko to :smilewinkgrin:; TONKS - świetne włosy i fajne spojrzenia puszczała do Harry'ego w 5 części filmu; SYRIUSZ - że on musiał umrzeć! Mój ulubieniec ![]() ![]() ;Na razie tyle . ~~Znajomi~~
^Son^ ^Klauudusia2^ ^James_Riddle^ ^Syriusz_Harry_Remus^ ^Olsio^ ^Shanti^ ~~Uwielbiam~~ ^Alana Rickmana^ ^Emmę Watson^ ^Katie Leung^ ^Maggie Smith^ ^Toma Feltona^ ^Natalię Tenę^ |
|
|
|
| Ravenhood |
Dodany dnia 02.08.2007 22:21
|
![]() Postów: 7 Dom: Brak przydziału Punkty: 5 Ranga: Mugol Data rejestracji: 25.07.07 |
Ja najbardziej lubię Harrego i Hermionę Harry to typ buntownika, lekko zarozumiały, lecz nie z powodu swej sławy. Hermiona za to jest niezwykle inteligentna, a inteligencje bardzo w ludziach cenię. Po przeczytaniu DH, polubiłem jeszcze [spoiler! wyedytowano przez Administratora] :rol: Ale jego już raczej nie poznamy A może Jo opisałaby jego przygody w Hogwarcie?... Edytowane przez Limonka dnia 11.09.2007 22:27 Jeśli sądzisz, że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła, zwłaszcza wśród dzieci, to niezawodny znak, iż jesteś MUGOLEM
|
|
|
|
| michael112 |
Dodany dnia 04.08.2007 22:19
|
![]() Postów: 8 Dom: Brak przydziału Punkty: 60 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.08.07 |
Ja bardzo lubię Albusa Dumbledora. Zawsze wiedział ostateczną prawdę o ludziach, nawet o Snapie, o którym do końca nie wiedzieliśmy, po czyjej jest stronie. Za to, że nawet w najgorszych chwilach był jedyną ostoją praworządności i osobą godną zaufania. I, może to trochę pachnie subiektywizmem, ale ja jeszcze nie dałem się do końca odciągnąć od "pozytywności" Harrego, zawsze mu pomagał i wydawał się takim dobrym wujem, na pewno lepszym od Dursleya. Na dalszych pozycjach Syriusz Black (od 4. tomu) i chyba Weasleyowie. |
|
|
|
| Hermionka_HP |
Dodany dnia 06.08.2007 16:33
|
![]() Postów: 29 Dom: Brak przydziału Punkty: 136 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.08.07 |
Limonka jestem z tobą :bo ja tesh uwilebiam Dracooooona ..!!!!!!!!!!!!!!! ;* ah ..jest taki arogancki, bezczelny i niegrzeczny ..!! a za razem slodki niewinny chlopiec :* i takich lubie ale bezprzeszadny jego blond wlosy Nawet gdybyś dał człowiekowi wszystkie wspaniałości świata, nic mu to nie pomoże, jeśli nie ma przyjaciela, któremu mogłby o tym powiedzieć. ...friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly... x3 |
|
|
|
| Luna_Granger |
Dodany dnia 08.08.2007 14:01
|
![]() Ostrzeżenia: 4 Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: -1377 Ranga: Więzień Azkabanu Data rejestracji: 05.08.07 |
Najładniejsza, Najsekowniejsza, i Najmądrzejsza jest oczywiście Luna Lovegood(evanna Lynch)Po prostu takie piękne oczy, taką piękną twarz,takie piękne włosy-nie spotkacie ani u Hermiony ani u Changa.Lunę też lubie najbardziej z charakteru.2 po im jest niezastapinony duet dwóch rudzielców co sie zowie Fred i George Weasleowie. Na trzecim miejscu Jest Hagrid.Taki Olbrzym lubiący wypić. Nienawidzę tego malfoy 'a smarkarfoy'a Tak sie pyszni a wziełaby go Luna raz trzasneła to by inaczej mówił |
|
|
|
| Agee Maritimess |
Dodany dnia 10.08.2007 13:21
|
![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 325 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 06.03.07 |
Moja ulubiona postać to Severus Snape - Mistrz Eliksirów - Najbardziej tajemniczy i taki mroczny *___* Ach... I te falujące szaty... Cud miód ^^ Szczególnie z Potterkiem. ;] Niech pochłonie cię cień pożądania... Dolina Mgieł ( HP/SS )
_________________________ www.hpforum.ok1.pl<= dla fanów fan fiction i HP |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Ravenclaw
Drugie miejsce otrzymuje nasz słodki wilkołak Remus Lupin, a trzecie zakochana w nim pannica Nimfadora. No i oczywiscie gdzieś w ogonku Harry i jego "śliczny kumpel" Ronald
...
i to jeszcze przez własną kuzynke:mad:
Własciwie to uwielbiam wszystkich Weasley'ów może wyjątkiem jest tylko Percy ale nie ma co się dziwić...
Xeri