Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Harrych świąt!
22.04.2026 10:29
Dziś mija 19 lat, odkąd mam konto na HPnecie. Coś niebywałego. Urodziny

Potęga Krwistego Steka!
21.04.2026 21:23
Od mojego założenia konta do covidu minęło mniej czasu niż od covidu do teraz Duże oczy

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
HP i ZF - jak przejść...?
Mikus_96
Wiek ktoś ja jestem w połowie gry odnalazłem wszystkich członków GD jak Umbridge narobiła dymu wszystkie misje przeszedłem z nauczycielami i nie ma żadnych zadań co robić ???
Mikołaj

pol
Mikus_96 - jeśli chodzi ci o drugie misje dla GD to po ich wykonaniu musisz iść na wybrukowany dziedzinec i odpalić ostatnie trzecie bagno.

Veela
Siemka mam 2 pytanka =P Po pierwsze o ch chodzi z zadaniem Luny? Nie wiem co robić!Nie i w zadaniu Cho? Po drugie wie że na dziedzińcu wieży z zegarem jest gargulec... ale nie wiem gdzie dokładnie na dziedzińcu, wszystko już przeszukałam =(:( Plisss Help!
Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas.

pol
Veela - W zadaniu Luny chodzi o to żeby przenieść mięso do takiego miejsca wysoko po drodze kładąc je za skałami aby się nie sturlało. W zadaniu Cho trzeba złapać jej sowę (ma czerwoną paczkę). Na dziedzińcu wieży z zegarem nie ma gargulca. Jest tam tylko gracz w gargulki. Gargulce są:
1. Na dziedzińcu transmutacji
2. Na wiadukcie
3. Na wybrukowanym dziedzińcu
4. Na balkonie na czwartym piętrze
5. Na schodach do klasy obrony przed czarną magią

Koller17
Witam, głupio mi się przyznać ale mam problem juz na samym początku, otóż muszę pomóc Nevillowi spalić zielsko ale coś mi to nie idzie, wiem jakiego czaru użyć i jak go użyć. Może mi ktoś powiedzieć jak sie wszystkimi atakuje?

pol
Koller17 - Musisz użyć zaklęcia Incendio. Aby to zrobić trzeba machać myszą w górę i dół. Jak naciśniesz Esc to masz tam listę zaklęć i jest tam pokazane jak wykonać gest każdego czaru.

Koller17
Jak napisałem wyżej wiem jak użyć czaru ale ciągle to dziadostwo odrasta :). Siedzę już przy tym z godzinę. Da się jakoś zespołowo razem z Ronem i Hermioną uderzyć?

Edit: Już łapie o co chodzi, dzięki. Przeszedłem.
Edytowane przez Koller17 dnia 01.09.2007 21:39

Madziarqqa
Witam wszystkich serdecznie iż to mój 1 post na forum :)

Mam problem z zadaniem Padmy i Parvati Patil co chce coś z głośnikami ( ? ) i na dodatek Ron i Hermiona poszli gdzieś i mnie opuścili :rol: Mam angielską wersje i za chiny nie odgadnę co one ode mnie chcą jezyk A jeśli już wykonam to zadanie to co dalej mam robić? Mam chyba 57% czy coś koło tego, jestem po zadymie Dolores, przeszłam zadanie Luny z tym bagnem ( dziedzińcem przed wejściem do wielkiej sali ) Aha...i ten kto mi odpowie niech mówi bardzo logicznie i niech tłumaczy gdzie to może być bo ja nie odgadnę gdzie jest coś tam albo gdzie jaki jest dziedziniec jezyk Z góry bardzo dziękuje za pomoc :)
Mój ulubiony tom Harr'ego Pottera: Harry Potter i Czara Ognia :)

pol
Madziarqqa - musisz ustawić dwie ławki na sobie i się na nie wspiąć i nacisnąć Enter żeby oblać głośniki. Trzeba tak zrobić z pięcioma głośnikami. Potem jak wykonasz wszystkie zadania idź na dziedziniec który jest obok wiaduktu z gargulcem, ale nie chodzi mi o ten dziedziniec co są tam liście do grabienia, ale o ten drugi co są tam zepsute schody i gargulki Ślizgońskie. I tam ci się pojawi filmik po co masz się wspiąć na dach. Potem jak zdejmiesz bagno i postawisz je na symbolu X to ruć Incendio lub Reducto i koniec tego etapu:)

minimka15 - jutro sprawdzę i ci podam:)

Mikus_96
dobrze!
znazazłem Chyba wszystkich Ale Jak rozmawiam z ronem i Hermiona to mowia ze mam zdecydowac kogos znalezc
Ja chodziłem po całym Hogwarcie to nikogo nie bylo
prosze pomoz mi:confused:
Mikołaj

minimka15
zrobiłeś wszystkie misje te pierwsze?? JAk tak to powinno być że idziesz do pokoju życzeń i oni robią z tobą lekcje potem pokazują się następne zadania ja tak przynajmniej miałam .
pol znalazłam w necie już kod wygrałam w durnia i raz w szachy ale do diałba nie udaje mi sie w gargulki ani w szachy po raz drugi wygrać a po za tym nie wiem co mam zrobić w gabinecie umbridge klasie obrony , w bibliotece mam tylko 44%, w chatce hagrida 18%, czwarte pietro 64%, drugie piętro 90%, a najgorzej to dziedziniec transmutacji bo 2% pomóżcie
znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne

Mikus_96
po prostu cos z grą mój kolega jak znalazl wszystkich to mial zadanie nauczyc CHO - CHANG czaru a u mnie nic sie nie dzieje po prostu musze grac od nowa <chyba>
Mikołaj

minimka15
Zależy wiesz bo ja na laptopie grałam w hp i zf i z zadaniem z luną grafika nie pokazała mięsa a w normalnym kompie standardowym było, wiec może to wina grafiki i procesora nie ma sensu zaczynać od nowa gry , a byłeś w pokoju życzeń?? Bo po zadaniach jest zadanie z cho że masz iść i uczyć ich obrony przed czarną magią....
znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne

Madziarqqa
Dzięki pol! ;*
No to teraz ciekawe czy ktoś zgadnie co mam zrobić ;> Więc tak mam 73% i nie wiem co mam zrobić...już znalazłam rzeczy dla Luny i nie wiem co mam zrobić :(
Mój ulubiony tom Harr'ego Pottera: Harry Potter i Czara Ognia :)

Golan88
Ja mam problem z gargulcami. Mam cztery. Brakuje mi jednego. Mam takie:
1.koło Deana
2.na viaduct
3.po drodze do umbridge
4.na tym placu gdzie był colina aparat
5.???
prośba powiedzcie mi gdzie jest piąty!

Mikus_96
Mółj kolega ma misje znależc stworka tam u syriusza i nie wie gdzie on jest

Mikołaj

minimka15
hmm.. o ile sie orientuje to tam nie ma takiej misji dla harego a po za tym do jest tylko tak w grze wiec raczej o nic waznego nie chodzi . Hary wtedy zwiedza dom wiec jak zwiedzxi lub nie chce zwiedzać powinien iść chyba do pana weasleya ktory jest w salonie lub kuchni

N Tonksss
nie na ktorym dziedzincu tylko przy portrecie jak wchodzisz przez drzwi prowadzace z wiaduktu wtym miejscu w ktorym schodzi sie do gabinetu snap'a to po prawej stronie stoi szafa a zaraz obok znajduje sie portret i na podlodze przed nim lezy gazeta luny

Noncek
Czesc. Mam pytanie. Wie ktos jak po karze u Umbridge tzreba otworzyc mape, zrobilem to i niemoge zamknac. Powie ktos jak ja zamknac (jaki punkt trzeba zaznaczyc albo cus).

Z gory dziekuje :)

pol
Aby zamknąć mapę należy nacisnąć TAB.

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: