Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
HP i ZF - jak przejść...?
|
|
| Mikus_96 |
Dodany dnia 29.08.2007 09:15
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 11 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.08.07 |
Wiek ktoś ja jestem w połowie gry odnalazłem wszystkich członków GD jak Umbridge narobiła dymu wszystkie misje przeszedłem z nauczycielami i nie ma żadnych zadań co robić ??? Mikołaj
|
|
|
|
| pol |
Dodany dnia 29.08.2007 15:11
|
![]() Postów: 47 Dom: Brak przydziału Punkty: 270 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.06.07 |
Mikus_96 - jeśli chodzi ci o drugie misje dla GD to po ich wykonaniu musisz iść na wybrukowany dziedzinec i odpalić ostatnie trzecie bagno. |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 31.08.2007 19:28
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Siemka mam 2 pytanka =P Po pierwsze o ch chodzi z zadaniem Luny? Nie wiem co robić! Plisss Help! Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| pol |
Dodany dnia 01.09.2007 10:33
|
![]() Postów: 47 Dom: Brak przydziału Punkty: 270 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.06.07 |
Veela - W zadaniu Luny chodzi o to żeby przenieść mięso do takiego miejsca wysoko po drodze kładąc je za skałami aby się nie sturlało. W zadaniu Cho trzeba złapać jej sowę (ma czerwoną paczkę). Na dziedzińcu wieży z zegarem nie ma gargulca. Jest tam tylko gracz w gargulki. Gargulce są: 1. Na dziedzińcu transmutacji 2. Na wiadukcie 3. Na wybrukowanym dziedzińcu 4. Na balkonie na czwartym piętrze 5. Na schodach do klasy obrony przed czarną magią |
|
|
|
| Koller17 |
Dodany dnia 01.09.2007 19:15
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 3 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.09.07 |
Witam, głupio mi się przyznać ale mam problem juz na samym początku, otóż muszę pomóc Nevillowi spalić zielsko ale coś mi to nie idzie, wiem jakiego czaru użyć i jak go użyć. Może mi ktoś powiedzieć jak sie wszystkimi atakuje? |
|
|
|
| pol |
Dodany dnia 01.09.2007 21:22
|
Koller17 - Musisz użyć zaklęcia Incendio. Aby to zrobić trzeba machać myszą w górę i dół. Jak naciśniesz Esc to masz tam listę zaklęć i jest tam pokazane jak wykonać gest każdego czaru. |
|
|
|
| Koller17 |
Dodany dnia 01.09.2007 21:35
|
![]() Postów: 3 Dom: Brak przydziału Punkty: 3 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.09.07 |
Jak napisałem wyżej wiem jak użyć czaru ale ciągle to dziadostwo odrasta . Siedzę już przy tym z godzinę. Da się jakoś zespołowo razem z Ronem i Hermioną uderzyć?Edit: Już łapie o co chodzi, dzięki. Przeszedłem. Edytowane przez Koller17 dnia 01.09.2007 21:39 |
|
|
|
| Madziarqqa |
Dodany dnia 05.09.2007 17:23
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 8 Ranga: Mugol Data rejestracji: 05.09.07 |
Witam wszystkich serdecznie iż to mój 1 post na forum ![]() Mam problem z zadaniem Padmy i Parvati Patil co chce coś z głośnikami ( ? ) i na dodatek Ron i Hermiona poszli gdzieś i mnie opuścili :rol: Mam angielską wersje i za chiny nie odgadnę co one ode mnie chcą A jeśli już wykonam to zadanie to co dalej mam robić? Mam chyba 57% czy coś koło tego, jestem po zadymie Dolores, przeszłam zadanie Luny z tym bagnem ( dziedzińcem przed wejściem do wielkiej sali ) Aha...i ten kto mi odpowie niech mówi bardzo logicznie i niech tłumaczy gdzie to może być bo ja nie odgadnę gdzie jest coś tam albo gdzie jaki jest dziedziniec Z góry bardzo dziękuje za pomoc Mój ulubiony tom Harr'ego Pottera: Harry Potter i Czara Ognia
![]() |
|
|
|
| pol |
Dodany dnia 06.09.2007 21:10
|
Madziarqqa - musisz ustawić dwie ławki na sobie i się na nie wspiąć i nacisnąć Enter żeby oblać głośniki. Trzeba tak zrobić z pięcioma głośnikami. Potem jak wykonasz wszystkie zadania idź na dziedziniec który jest obok wiaduktu z gargulcem, ale nie chodzi mi o ten dziedziniec co są tam liście do grabienia, ale o ten drugi co są tam zepsute schody i gargulki Ślizgońskie. I tam ci się pojawi filmik po co masz się wspiąć na dach. Potem jak zdejmiesz bagno i postawisz je na symbolu X to ruć Incendio lub Reducto i koniec tego etapu![]() minimka15 - jutro sprawdzę i ci podam
|
|
|
|
| Mikus_96 |
Dodany dnia 07.09.2007 21:55
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 11 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.08.07 |
dobrze! znazazłem Chyba wszystkich Ale Jak rozmawiam z ronem i Hermiona to mowia ze mam zdecydowac kogos znalezc Ja chodziłem po całym Hogwarcie to nikogo nie bylo prosze pomoz mi:confused: Mikołaj
|
|
|
|
| minimka15 |
Dodany dnia 08.09.2007 17:34
|
![]() Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 244 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.08.07 |
zrobiłeś wszystkie misje te pierwsze?? JAk tak to powinno być że idziesz do pokoju życzeń i oni robią z tobą lekcje potem pokazują się następne zadania ja tak przynajmniej miałam . pol znalazłam w necie już kod wygrałam w durnia i raz w szachy ale do diałba nie udaje mi sie w gargulki ani w szachy po raz drugi wygrać a po za tym nie wiem co mam zrobić w gabinecie umbridge klasie obrony , w bibliotece mam tylko 44%, w chatce hagrida 18%, czwarte pietro 64%, drugie piętro 90%, a najgorzej to dziedziniec transmutacji bo 2% pomóżcie znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne
|
|
|
|
| Mikus_96 |
Dodany dnia 10.09.2007 21:00
|
po prostu cos z grą mój kolega jak znalazl wszystkich to mial zadanie nauczyc CHO - CHANG czaru a u mnie nic sie nie dzieje po prostu musze grac od nowa <chyba> Mikołaj
|
|
|
|
| minimka15 |
Dodany dnia 12.09.2007 17:13
|
![]() Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 244 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 04.08.07 |
Zależy wiesz bo ja na laptopie grałam w hp i zf i z zadaniem z luną grafika nie pokazała mięsa a w normalnym kompie standardowym było, wiec może to wina grafiki i procesora nie ma sensu zaczynać od nowa gry , a byłeś w pokoju życzeń?? Bo po zadaniach jest zadanie z cho że masz iść i uczyć ich obrony przed czarną magią.... znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne
|
|
|
|
| Madziarqqa |
Dodany dnia 15.09.2007 12:17
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 8 Ranga: Mugol Data rejestracji: 05.09.07 |
Dzięki pol! ;* No to teraz ciekawe czy ktoś zgadnie co mam zrobić ;> Więc tak mam 73% i nie wiem co mam zrobić...już znalazłam rzeczy dla Luny i nie wiem co mam zrobić Mój ulubiony tom Harr'ego Pottera: Harry Potter i Czara Ognia
![]() |
|
|
|
| Golan88 |
Dodany dnia 19.09.2007 21:34
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 1 Ranga: Mugol Data rejestracji: 19.09.07 |
Ja mam problem z gargulcami. Mam cztery. Brakuje mi jednego. Mam takie: 1.koło Deana 2.na viaduct 3.po drodze do umbridge 4.na tym placu gdzie był colina aparat 5.??? prośba powiedzcie mi gdzie jest piąty! |
|
|
|
| Mikus_96 |
Dodany dnia 24.09.2007 10:18
|
Mółj kolega ma misje znależc stworka tam u syriusza i nie wie gdzie on jest Mikołaj
|
|
|
|
| minimka15 |
Dodany dnia 24.09.2007 15:32
|
hmm.. o ile sie orientuje to tam nie ma takiej misji dla harego a po za tym do jest tylko tak w grze wiec raczej o nic waznego nie chodzi . Hary wtedy zwiedza dom wiec jak zwiedzxi lub nie chce zwiedzać powinien iść chyba do pana weasleya ktory jest w salonie lub kuchni znajomi: Hayds, Potter H, Tonks_15, Ginny_Weasley12, lovegood, pajper, marti-tina. lenne
|
|
|
|
| N Tonksss |
Dodany dnia 29.09.2007 22:29
|
![]() Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 53 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.09.07 |
nie na ktorym dziedzincu tylko przy portrecie jak wchodzisz przez drzwi prowadzace z wiaduktu wtym miejscu w ktorym schodzi sie do gabinetu snap'a to po prawej stronie stoi szafa a zaraz obok znajduje sie portret i na podlodze przed nim lezy gazeta luny |
|
|
|
| Noncek |
Dodany dnia 07.10.2007 16:20
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 1 Ranga: Mugol Data rejestracji: 07.10.07 |
Czesc. Mam pytanie. Wie ktos jak po karze u Umbridge tzreba otworzyc mape, zrobilem to i niemoge zamknac. Powie ktos jak ja zamknac (jaki punkt trzeba zaznaczyc albo cus). Z gory dziekuje
|
|
|
|
| pol |
Dodany dnia 07.10.2007 20:07
|
Aby zamknąć mapę należy nacisnąć TAB. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Christina

Plisss Help!
. Siedzę już przy tym z godzinę. Da się jakoś zespołowo razem z Ronem i Hermioną uderzyć?
A jeśli już wykonam to zadanie to co dalej mam robić? Mam chyba 57% czy coś koło tego, jestem po zadymie Dolores, przeszłam zadanie Luny z tym bagnem ( dziedzińcem przed wejściem do wielkiej sali ) Aha...i ten kto mi odpowie niech mówi bardzo logicznie i niech tłumaczy gdzie to może być bo ja nie odgadnę gdzie jest coś tam albo gdzie jaki jest dziedziniec