Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Pijemy za prawdę II
|
|
| paniczna |
Dodany dnia 17.11.2007 20:57
|
![]() Postów: 1743 Dom: Brak przydziału Punkty: 2258 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
4fun.tv , nasza-klasa.pl ^^ Ponawiam, bo nie mam weny... |
|
|
|
| Dzieciol5 |
Dodany dnia 18.11.2007 10:48
|
![]() Ostrzeżenia: 4 Postów: 188 Dom: Brak przydziału Punkty: 444 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 29.06.07 |
Gazeta.pl lub interia.pl |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 18.11.2007 11:03
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydziału Punkty: 2682 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
mojageneracja.pl ponawiam :-) Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 18.11.2007 21:50
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Czy ja wiem... chyba ulubionego nie posiadam ![]() Jaki był najfajniejszy horror, który oglądałeś i dlaczego akurat ten? Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| jetinajt |
Dodany dnia 18.11.2007 22:12
|
![]() Postów: 371 Dom: Brak przydziału Punkty: 778 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.08.07 |
No ja wiem. Omeny były fajne, Ring, Znaki, Szósty zmysł. Filmy co prawda niezbyt straszne, ale mające fajną fabułę i klimat, no i obywało się w nich bez hektolitrów wylanego ketchupu i latających flaków. Dlaczego lubisz słuchać twórczości Jacka Kaczmarskiego? (Odpowiedzi negatywnych nie przyjmuję ) http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0
http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY [quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją. - My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził. Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem. [/quote] http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s [quote]Harry shouted, "Crucio!" ...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań. [/quote] |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 19.11.2007 07:07
|
![]() Postów: 1155 Dom: Brak przydziału Punkty: 1432 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 30.08.07 |
Jeti, niestety muszę Cię rozczarować Słuchałam i nie przypadło mi do gustu, ale powidzmy, że... teksty są ciekawe ^^no to... ambitniej: Kim chcesz zostać w przyszłości i dlaczego? Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| Orchidea |
Dodany dnia 21.11.2007 21:29
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 413 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 19.11.07 |
chciałabym zostać weterynarzem, bo kocham zwierzęta. Drugi pomysł jest nieco bardziej orginalny- politykB) hehe jak to już moja siostra stwierdziła byłabym pierwszą kobietą politykiem wywiezioną w kaftanie bezpieczeństwa:lol: tylko nie wiem za co jakie jest twoje hobby? |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 21.11.2007 23:47
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
Piłka nożna ![]() Ponawiam |
|
|
|
Clover |
Dodany dnia 22.11.2007 13:36
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 3182 Dom: GryffindorPunkty: 3380 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 14.05.07 |
Piłka nożna,muzyka,zoologia a ostatnio trochę taniec (ciekawe od kogo sie zaraziłam ?)Czy stosowałeś kiedyś dietę odchudzającą?Jeżeli tak,to czy była skuteczna ? Oferuj pomoc tylko wtedy, kiedy możesz to spełnić, bo mało rzeczy gorszych jest od czczych obietnic. Bądź dumny, idź z prawdą przez życie, bądź rozumny - to pozwala być na szczycie. |
|
|
|
| jetinajt |
Dodany dnia 22.11.2007 17:21
|
![]() Postów: 371 Dom: Brak przydziału Punkty: 778 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.08.07 |
Tak. Przed pierwszą sesją na studiach. Dużo stresu, dużo nauki, mało jedzenia. Pełen sukces. Schudłem ze 3 kilo, czyli chyba działa![]() Czy lubisz książki Pratchetta? (Jeśli tak to wymień które najbardziej i dlaczego) http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0
http://www.youtube.com/watch?v=xAybf5yo9YY [quote]Ridcully mlasnął z satysfakcją. - My w Ankh-Morpork wiemy, z czego się robi piwo - stwierdził. Magowie pokiwali głowami - rzeczywiście wiedzieli. Dlatego pili gin z tonikiem. [/quote] http://www.youtube.com/watch?v=I5i5t2J7w1s [quote]Harry shouted, "Crucio!" ...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."...a potem (...) ściął łodygę fasoli, dodając morderstwo i ekologiczny wandalizm do wspomnianych wcześniej przestępstw kradzieży, oszustwa i wtargnięcia na cudzy teren. Uszło mu to jednak na sucho; żył długo i szczęśliwie, bez śladu wyrzutów sumienia z powodu tego, co uczynił. Co dowodzi, że jeśli człowiek jest bohaterem, to właściwie wszystko zostanie mu wybaczone, bo nikt mu wtedy nie zadaje niewygodnych pytań. [/quote] |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 22.11.2007 18:57
|
![]() Postów: 1888 Dom: Brak przydziału Punkty: 2682 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 15.04.07 |
Nie znam tego autora więc nie czytam ;] ponawiam Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
E-Vaire |
Dodany dnia 22.11.2007 19:07
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 1391 Dom: RavenclawPunkty: 5150 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 19.08.06 |
Jeszcze nie zabrałam się za nie Ponawiam |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 23.11.2007 15:04
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Nie czytałam, więc nie wiem. Jakiej muzyki słuchasz? Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
mimid |
Dodany dnia 23.11.2007 15:11
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 1285 Dom: SlytherinPunkty: 2614 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 07.05.07 |
metal, rock, regge Ponawiam... ( nie chce mi się myśleć) |
|
|
|
| asia15963 |
Dodany dnia 23.11.2007 15:31
|
każdej ;-) ponawiam Hogwarts will always be there to welcome you home <3
|
|
|
|
| Serea |
Dodany dnia 23.11.2007 16:05
|
![]() Postów: 1400 Dom: Brak przydziału Punkty: 3927 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.06.07 |
praktycznie każdej, chociaż preferuje punk i piosenki Agnieszki Osieckiej ponawiam ![]() Tak. On ocieka cholernym seksem i jest cholernie cudowny. A jego francuski to marzenie. ![]() FAN CLUB SoLL pod patronatem Trio: Sol, Villemo i Ingrid ![]() * Io ![]() * Sarahis! (dopisałam się sama, sorry )Esey * losiek13 * E-Vaire * Kyinra Zapisy czynne ; P OBSESYJNA FANKA STEPHANA LAMBIELA. I odrobinę mniej obsesyjna kwartetu, który wraz z nim tworzą Brian Joubert, Johnny Weir i Evgeni Plushenko. PseudoBETA do wynajęcia -> Sarahis poleca Wielbicielka palantowatych tworów wyobraźni Serei i Sarahis ![]() ![]() |
|
|
|
| Orchidea |
Dodany dnia 23.11.2007 17:12
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 42 Dom: Brak przydziału Punkty: 413 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 19.11.07 |
punk, rock, metal. jest jeszcze kilka wyjątków ale nie będę wymieniać ;) ponawiam |
|
|
|
| jetinajt |
Dodany dnia 23.11.2007 22:00
|
Rock i poezja śpiewana (z nastawieniem na to drugie). Zresztą wystarczy zobaczyć temat czego w tej chwili słuchacie. Jacek Kaczmarski rule. Ponawiam http://www.harry-potter.net.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=1717&rowstart=0
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 25.11.2007 16:18
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
polski rap :] Najdziwniejsze zdarzenie w twoim życiu? Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| Veela |
Dodany dnia 25.11.2007 20:17
|
Ale w jakim sensie najdziwniejsze? Jeśli chodzi np. o to, że widziałam UFO, czy coś, to niestety takowego spodkania nie doświadczyłam Najgorsza decyzja jaką podjąłeś? Ten rodzaj szczęścia, który czyni nas lepszym od wszystkich, niezależnie od tego, czy mają go więcej od nas. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

)
...)"I see what Bellatrix meant," said Harry, the blood thundering through his brain, "you need to really mean it."
mimid
Slytherin
Gryffindor
Ravenclaw