Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Ulubiona postać...
|
|
| jetinajt |
Dodany dnia 11.08.2007 12:06
|
![]() Postów: 371 Dom: Brak przydziału Punkty: 778 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 06.08.07 |
Moją ulubioną postacią jest Luna. Najbardzej lubię ją za chart ducha i że żyje trochę w innym świecie. Dużo wycierpiała ale mimo tego ciągle jest pogodna. Moim zdaniem jest najsilniejszą postacią w całym cyklu i żadne wydarzenie nie mogło by jej złamać. Na drugim miejscu jest Severus Snape. Mimo przechlapanego życia w końcu wyrósł na porządnego gościa, który potrafił oddać życie za naprawę swoich błędów. No i jego postać chyba najlepiej pokazuje potęgę miłości, która nawet nie odwzajemniona potrafi wyrwać człowieka z najgorszych sytuacji. Potem są bliźniacy, Remus, Syriusz, Tonks, Szalonooki. Szkoda, że im się nie powiodło. W całej serii jest chyba tylko jedna postać, której nie cierpię. Mały, zasmarkany, wulgarny, tchórzliwy blond gnojek, który myśli, że mu wszystko wolno tylko dlatego, że ma bogatych rodziców- DRACO MALFOY. |
|
|
|
| Alqalonde |
Dodany dnia 12.08.2007 15:15
|
![]() Postów: 30 Dom: Brak przydziału Punkty: 68 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.08.07 |
Charakterek:lol: Laluś i tyle Płacze nad sobą bo nie może wykonać zadania dla L.V. A czuł się taki ważny bo je przyjął. Mam misje. Klękajcie przede mną narody bo mam misje.:lol: |
|
|
|
| Mirru |
Dodany dnia 12.08.2007 23:09
|
![]() Postów: 40 Dom: Brak przydziału Punkty: 135 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
Wiesz, Alqalonde, sama bym płakała, gdyby życie mojej rodziny zależało od powodzenia mojej misji; zaznaczmy- misji prawie dla mnie awykonalnej. A jeśli ktoś uważnie przeczytał 6 tom, to na pewno zauważył, że chłopak i tak bardzo dobrze to znosił, jeśli weźmie się pod uwagę fakt, że naprawdę nikt nie mógł mu pomóc i był skazany wyłącznie na siebie. Podobnie jak aksjomatem jest stwierdzenie, że Draco miał prawo czuć się wyróżniony. W końcu Voldemort to gruba ryba w świecie magii. De facto- on był TYLKO dzieckiem, które zostało dostrzeżone- ku jego nieszczęściu i perfidnie wykorzystane. Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year, It's to make Harry Potter disappear. Lots of love, D. M. www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me. Get on the train, fish. Get on the train. |
|
|
|
| Alqalonde |
Dodany dnia 13.08.2007 09:31
|
![]() Postów: 30 Dom: Brak przydziału Punkty: 68 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 10.08.07 |
Dobra kit z płakaniem. Ale przez cały 6 tom chwalił się tą misją i czuł się ważny. Gdyby zachowywał się normalnie to i se może płakać ile chce. I Dracusia już lubie po 7 tomie. ![]() I tylko oto się czepiam, np. jeżeli tak bardzo się bał o swoją rodzinę to dlaczego nie przyjął pomocy Snapa? |
|
|
|
| Mirru |
Dodany dnia 13.08.2007 10:58
|
![]() Postów: 40 Dom: Brak przydziału Punkty: 135 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 25.07.07 |
Nie przyjął pomocy Snape'a ponieważ był zbyt dumny. A poza tym chciał by ktoś wreszcie go docenił; chciał pokazać, że potrafi coś dobrze zrobić samemu. Myślał, że Czarny Pan mu to okaże; wyniesie go na piedestał. Chciał być kimś, a nie jedną z tysięcy osób w cieniu Harry'ego Pottera. Robił wiec wszystko, by to osiągnąć; wziął sobie zbyt wielki ciężar na barki. Poza tym mógł się także obawiać reakcji Voldemorta. To, że wybrał zły sposób na zdobycie sławy, jest wyłącznie winą Lucjusza, który przedstawił mu służbę u Czarnego Pana w krzywym zwierciadle; "Jesteśmy bohaterami, tępimy niegodnych i szlamy, zbawiamy świat czarodziejów"- Gdy Draco zobaczył na czym naprawdę polega śmierciożerstwo, przeraził się. Nie był przygotowany na coś takiego. Kolejną winą Lucjusza jest to, że on sam nigdy nie okazywał synowi uczuć, ani tego, że jest z niego dumny. To by wyjaśniało determinację chłopaka, tą chęć zdobycia sławy, jak i właśnie dotyczące jej słowa, które skierował do Snape'a: "Chce pan odebrać mi sławę!". Dzieciak żył zawsze w cieniu kogoś innego i najwyraźniej po prostu chciał się wykazać [To mogą potwierdzić także słowa Bellatriks z drugiego rozdziału tomu 6]. Oh Voldemort,
If there's one thing I want you to bring me for Christmas this year, It's to make Harry Potter disappear. Lots of love, D. M. www.mirru.blog.onet.pl - "The Curse Breakers" by me. Get on the train, fish. Get on the train. |
|
|
|
| kilstrit |
Dodany dnia 15.08.2007 20:35
|
![]() Postów: 245 Dom: Brak przydziału Punkty: 512 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 08.06.07 |
1. Po 6. tomie polubiłem Draco. Przy Marcie (mimo że to mugolska krew) okazał W KOŃCU ludzkie uczucia, no i nie umiał zabic. 2. Ginny i Hermiona, jako duet. Nie wiem czemu, ale nie wyobrażam sobie jednej bez drugiej. W książkach mało jest opisana ich przyjaźń, przeciez duża. Nikomu innemu Ginny nie zwierzyła się z miłosci do Harrego... 3. Remus i Tonx. Znakomicie się uzupełniają. Normalnie dałbym ich w 2 podpunktach, ale po szóstym tomie... Lupin - po mimo wielu niedogodności zawsze (prawie zawsze) na luzie. A Tonx? Tak po prostu, jest OKB) babble babble bitch bitch rebel rebel party party sex sex sex and don't forget the violence...
Marilyn Manson |
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 29.08.2007 20:06
|
![]() Postów: 243 Dom: Brak przydziału Punkty: 1645 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.08.07 |
Hagrid - przezabawny typ, może nieco oklepany motyw olbrzyma (w tym wypadku półolbrzyma) o gołębim sercu, ale jaki wdzięczny![]() No i duet Weasley'ów: Fred i George, odważni, zabawni, inteligentni i dowcipni. Również standart występujący w wielu filmach, ale wyróżniają się znacznie na tle innych postaci. Cała reszta wydaje mi się przeciętna. Szczególnie przeciętny do bólu Harry. |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 11.09.2007 22:19
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Nie mogę się oprzeć, muszę to skomentować. jetinajt napisał: Mały, zasmarkany, wulgarny, tchórzliwy blond gnojek, który myśli, że mu wszystko wolno tylko dlatego, że ma bogatych rodziców- DRACO MALFOY. A Harry myśli, że wszystko mu wolno, bo ma bliznę. Chyba nie można się z tym nie zgodzić, nie? Tylko, że to jest przecież HARRY... ;) Edytowane przez Limonka dnia 11.09.2007 22:25 |
|
|
|
| Ginny_WeSley |
Dodany dnia 13.09.2007 18:06
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 72 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 08.09.07 |
Hmm..Moja ulubioną postacia jest Ginny. Ale, nie dletego ze mam taki nick. Lubie ja za to ze przypomina mnie. Na poczatku mojej szkoly nie bylam za bardzo znana osoba .Ale to sie zmieniło . Zaczełam byc popularniejsza.Nawet wygladam troche jak Ginny :smilewinkgrin: . Lubie te postac według mnie jest ona pozytywna. Siemka!
![]() ![]() |
|
|
|
| Fallon |
Dodany dnia 03.10.2007 16:54
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 16 Ranga: Mugol Data rejestracji: 03.10.07 |
Moją ulubioną postacią jest Draco Malfoy, wg mnie on ma naprawdę ciekawy charakter...wogóle uwielbiam każdego członka rodziny Malfoyów i pozdrawiam Moony alex, oraz Limonkę, która jak zdążyłam się zorientować też jest fanką Draco...no chyba że się mylę I witam wszystkich Potteromaniaków-jestem tu nowa, ale już mi się tu podoba In my dreams, I am not so, far away from home...
Serce nigdy nie zawodzi - to rozum źle wybiera Najfajniejsi :Peeves- jeszcze jej nie znam, ale poznam :*Fanclub-uwielbiam z nią gadać, fan, fan, sialala :* Moony Alex-znana mi najdłużej, osoba z bajeranckim kolorem włosów :* Oliwkax -również JESZCZE mi nie znana, ale mnie coś trafi jak jej nie poznamLimonka-za nicka ( limonki rulzez ) i za bycie Draco Malfoy Lover;-)Bellę i Cyzię-za to, że jest i wszystkich, których mój biedny umysł spamiętać |
|
|
|
| Heren |
Dodany dnia 21.10.2007 17:16
|
![]() Postów: 11 Dom: Brak przydziału Punkty: 18 Ranga: Mugol Data rejestracji: 20.10.07 |
Moja lista teraz ![]() 1. Albus Dumbledore.Wielbię, czczę *_* Spokój, miłość, jaką żywił do Harry'ego, potrafił się przyznać do błędu (7 część), poczucie humoru, wytrwałość, poświęcenie, mądrość. 2.Syriusz Black.Och i ach *.* Przystojny, niewymuszona nonszalancja Huncwota, ale także wierność przyjaciołom i zasadom. 3.Bliżniacy.Co tu dużo mówić- boskie poczucie humoru :smilewinkgrin: 4.Potter. W k ońcu po coś w tej książce jest Odwaga, wierność. Bohater, chociaż to trochę przereklamowane ostatnio xP5.Hermiona i Ron, troszeńkę, ociupinkę Ginny. Na równi. Ich wzajemne docinki... Całokształt.6 Zgredek i Stworek. Zgredek za jego wierność, wzruszającą lojalność, Stworek za jego dogryzanie ![]() 7.Severus Snape & Remus Lupin. Snape za jego cynizm, sarkazm i docinki, cudne wręcz, i za to, jakim człowiekiem okazał się w DH. Lupin za całokształt ;P 8.Voldemort. Bo myślę że go rozumiem. 9.Hagrid. Nieco irytujący, ale kochany ![]() 10.MgGonagall. To jej poczucie humoru xP Nie wiem dlaczego, ale bardzo lubię. No, to chyba koniec pierwszej 10 Edytowane przez Heren dnia 21.10.2007 17:17 |
|
|
|
| Severus Snape 666 |
Dodany dnia 26.10.2007 16:22
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 81 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.10.07 |
Moją ulubioną postacią jest oczywiście Severus Snape, ponieważ urzekło mnie jego oddanie Czarnemu Panu mimo tych wszystkich niedogodności jakim musiał ulegać w czasie całego swego pobytu w Hogwarcie....żarcik :uhoh: Chodzi o jego tajemniczy sposób bycia, niezłomny charakter i o to, że nie dał sobie w kasze dmuchac ! Taki powinien być każdy nauczyciel...no może poza tą cechą faworyzowania swoich wychowanków -50 punktów za marnowanie mojego czasu na wypisywanie tych bzdur ;/
Zrobię wszystko, żeby powstrzymać Czarnego Pana!!! |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 29.10.2007 13:48
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Trudno jest z tak wielu osób wybrać jedną... No ale gdybym iała wybrać faworytów to na tej liście znaleźli by sie na pewno; -Draco!!! Pierwsze miejsce; świetna postać, pozornie zwyczajny czarny charakter, ale ma też druga stronę, która jest wrażliwy i dobry chłopak. Podobaja mi się jego texty i chamskie zachowanie.Chciałabym spotakać kogos takiego w rzeczywistości bo nie nudziłoby mi sie z nim; miałabym z kim wojować na śmierć i życie. ![]() - Snape; równie genialna postać; tajemnicza pełna sprzeczności , no i nie wiadomoi po czyjej jest stronie, a to jest intrygujące. -Voldemort- doskonały czarny charakter...do 6 części nie wiem jak dalejB) -Luna- lubie ja dlatego,że trochę przypomina mnie...i jest śmieszna ![]() -Bellatrix- zła,okropna i bezczelna; kobieta z chrakterem jakich mało w Potterze... -bracia Weasley- świetne texty i poczucie humoru; naczelni jajcarze w sadze...:lol: Oj to by byli ci najważniejsi...raczej najlepsi moim zdaniem.B) Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Eridani |
Dodany dnia 20.11.2007 12:47
|
![]() Postów: 11 Dom: Brak przydziału Punkty: 11 Ranga: Mugol Data rejestracji: 19.11.07 |
_Syriusz_ napisał/a: Moim ulubionym bohaterem jest oczywiście... Syriusz Black. Może to zaskakujące, ale lubie go. Czemu zaskakujące? To mój ulubiony bohater !Ja mam kilkoro ulubionych bohaterów, a są nimi: - Syriusz Black (yip, yip, yip!) - Nimphadora Tonks - Hermiona Granger - Ron. To Ci najbardziej ulubieni (TAK. WIEM że niw wymieniłam Harry'ego. On nie jest moim ulubionym bohaterem....). Edytowane przez Eridani dnia 20.11.2007 12:49 |
|
|
|
| Martina |
Dodany dnia 21.11.2007 20:02
|
![]() Postów: 18 Dom: Brak przydziału Punkty: 23 Ranga: Mugol Data rejestracji: 11.10.07 |
Fallon napisał/a: Moją ulubioną postacią jest Draco Malfoy, wg mnie on ma naprawdę ciekawy charakter...wogóle uwielbiam każdego członka rodziny Malfoyów i pozdrawiam Moony alex, oraz Limonkę, która jak zdążyłam się zorientować też jest fanką Draco...no chyba To zapewne ja tez mam ciekawy charakter. W ogóle wielokrotnie słyszałam d ludzi, którzy czytali Hp, że mam wprost identyczny charakter jak Draco. mówią tylko, że ja bym zabiła dumbledore'a. Ta, wiem, że jestem wredna, aczkolwiek o dziwo wloką się za mna tłumy ludzi. Tylko ja wam ludiz emówię- nie badźcie tacy jak ja, bo sien nie opłaca. mnie nie da sie zmienić, ale ostatnio mi specjalnie taka gościówa palcaprzytrzasnęła bo ja na pośmiewisko wystawiłam. Teraz mało co mi paznokiec nie odpada. Strasznie boli. bosze. Niemoge pisac "Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz. Dzisiaj mnie pragniesz, jutro się wstydzisz."
![]() |
|
|
|
| Scrict |
Dodany dnia 28.11.2007 18:48
|
![]() Postów: 20 Dom: Brak przydziału Punkty: 66 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.11.07 |
Moja ulubiona postać...? Hmmm... No to może tak: 1. Namber łan jest oczywiście Draco (dla znajomych Smok). Bo któż by inny? Jest cyniczny, złośliwy, ma ostry języczek przy którym nawet miecze wymiękają XP. Nie lubi wyidealizowanego "Harry'ego-tak-naprawdę-nie-pragnę-popularności-i-nie-lubię-być-sławny-Pottera" za którym osobiście nie przepadam (to bardzo eeee.... łagodne określenie). Czarny charakterek... Moi znajomi twierdzą, iż jestem zbyt... Draconowata. Że czasem powinnam się zamknąć a nie wyszydzić, bo ludzie przeze mnie płaczą. Ale ja to, że twierdzą, że jestem zbyt cyniczna i wszystkich wyszydzę i wyśmieję traktuję jako komplement, bo Draco to mój ulubiony czarny charakter z HP. Lubie jak Kitara przedstawia go w swoich FF, chociaż nie do końca jest że tak powiem sobą. Nie sądzę żeby prawdziwy Draco mógł zakochać się w Granger. 2. Oczywiście nasz Wielki, Nietoperzowaty Mistrz Eliksirów: Severus Snape (dla znajomych Sev)! Za gnębienie Chłopca, który strzelił, za to że lubi Dracona M. Za cynizm, sarkazm, wieczne czarne szaty (bardzo sexy XP). Za całokształt! 3. Wielka, Śmierciożerczyni Bellatrix Lestrange (dla znajomych Bella)! Zła, traktująca ludzi jak śmieci Żelazna Dama jakiej mało. Znakomita w czarnej magii, w rzucaniu Crucjatusa (mi samej też by sie przydała taka umiejętność...). 4. Nasz Wielki Czarny Pan ( dla znajomych Voldzio ). Geniusz zua (tak, tak wiem że przez "u" zagorzały wróg, Harry'ego Pottera. Za całokształt Zua!5. Lucjusz i Narcyza Malfoy (dla znajomych Lucek i Cyzia ) za to że są rodzicami Draconka, za przynależność do Śmierciożerców!6. Wszystkich z Slytherynu za to... jacy są... ![]() 7. Osobą, którą jeszcze toleruję jest Miss-Pytań-O-Wszystko: Hermiona Granger. Tylko i wyłącznie za to jak przedstawiona jest w niektórych fickach (np. by Kitara, Emily Strange, Nagini itp.) I minus za to że przyjaźni się z Łasicem (Ronald Weasley) i Potterem. 8. Dziewczyna za którą podobno szaleje męska część Hogwartu, Ginny Weasley (osobiście wolałabym aby nazywała się Virginia nie Ginevra ale to zostawmy...). Za kolor włosów i za przedstawienie w fickach np. by Kitara. Aha i Oczywiście za upiorogacki. Ale oczywiście nie te rzucone w Dracona ![]() No to chyba wszyscy... ![]() No to... Pozdro!!!:smilewinkgrin: Edytowane przez Scrict dnia 27.12.2007 12:56 |
|
|
|
| _Remus_Lupin_ |
Dodany dnia 28.12.2007 13:14
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 26.12.07 |
Łatwo wywnioskować z mojego nicka, że moją ulubioną postacią jest Remus Lupin. -tak jak ja przepada za czekoladą -był najlepszym nauczycielem OPCM jaki pojawia się w książkach o Harry'm -po prostu bardzo go lubię Drugą ulubioną postacią jest ,,groźny mordera" Syriusz Black - jedyna kochana rodzina Harry'ego |
|
|
|
| Mishia |
Dodany dnia 29.12.2007 15:21
|
![]() Postów: 46 Dom: Brak przydziału Punkty: 76 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.08.07 |
Eh czas na mnie. Pierwsze miejsce w mojej tabeli zajmują, właśnie zajmują ![]() 1. Syriusz Black i Remus Lupin. Syriusza za jego sposób bycia, porywczość, za to ze jest taki kochany ogólnie za całokształt. Remusik Lupin, za to że był nauczycielem OPCM, że jest wilkołaczkiem że jest inteligentny oraz odpowiedzialny nie to co niektórzy i zna się na swojej robicie. Ogólnie za całokształt ;]2. Draco Malfoy. Polubiłam go po przeczytaniu piątej części. A w szóstej to aż mi się go żal zrobiło. No cóż uważam że jest naprawdę ciekawą postacią, z fajnymi tekstami i jest przystojny ;]. 3.Nimfadora Tonks. Za to ze jest aurorką Za jej śmieszne miny. Za to że kocha Lupinka ;]. Za całokształt .4.Bracia Weasley za ich ogromne poczucie humoru, za akcję z ucieczką ze szkoły w HPiZF. Po prostu za to ze wprowadzają dużo humoru do ksiażki. 5. Luna Lovengood ''Pomyluna'' Za jej sposób bycia, za śmieszne teksty, za to ze jest taka zakręcona. 6.Ron Weasley za to że jest taki ciapowaty, śmieszny, za jego śmieszne teksty i za oczywiście śmieszne sytuacje z nim w roli głównej .7. Ginny Weasley za to ze jest fajną postacią ;]. Za całokształt. 8.Dumbledore za jego mądrość itd Za całokształt.9. Hermiona Granger, za to że czasem jest wredna w stosunku do Rona, za jej inteligencję, i chyba tyle .10. Profesor Slughorn Wiem dziwne to że go lubię, ale on jest fajny I jego Klub ślimaka Lubię go po prostu ;].11. Flegma Znana też jako Fleur Delacour nie wiem po prostu lubię ją za to że fajnie mówi I tak po prostu ;]12.Harry Potter Którego już mniej lubię po przeczytaniu HPiZF ale tak lubię go za wytrwałość i odwagę i za to że przynajmniej łamał regulamin szkoły. No co przecież Regulamin jest po to żeby żeby łamać jego poszczególne punkty, znane jako zasady . No to tyle moich ulubionych postaci uhh....już mnie palce bolą . Edytowane przez Mishia dnia 29.12.2007 15:26 |
|
|
|
| chimer |
Dodany dnia 30.12.2007 09:08
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 47 Dom: Brak przydziału Punkty: 62 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 14.12.07 |
Moją ulubioną jest Hermiona Granger, jest najbardziej zadziwiająco osobą w książce... Nie wiem dlaczego ją lubie, ale może dlatego, ze jestem taki jak ona. Chociaż lubie też Harry'ego Pottera, a za to, ze lubie przygody, a on też je cenił... Nieobecność w dniach:
07.03, 08.03, 09.03 ![]() Gryffindor moim domem jest!! Przyjaciele: ~Nacia1234 ^ZgreD ~Justaa ^Evi-Lyn ~chimera ^Norie-14 Chcesz należeć do nich?? Wystarczy, że napiszesz do mnie na PW, a na pewno znajdziesz się w śród tych niesamowitych ludziów^^. ^^. Oto moja koffana dziewczyna: KLIK ^^ |
|
|
|
| HermionaBlack |
Dodany dnia 30.12.2007 16:09
|
![]() Postów: 135 Dom: Brak przydziału Punkty: 1859 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 23.09.07 |
oj wiele ich jest... ;] dobra pomyslmy... - Hermiona - ambitna, wrazliwa, madra,odwazna,z jednej strony bardzo silna psychicznie,z drugiej wrazliwa na wszelkie przykrosci... mysle,ze w pewnym sensie jestem podobna do niej... nawet bardzo... - Fred i George - za ich swietne teksty, pomysly,za milosc jaka darza sie wzajemnie... ;] - Syriusz - odwazny, szalony, wierny, prawdziwy przyjaciel... - Ron - zakrecony... z jednej strony bojazliwy ale z drugiej - odwazny i wierny przyjaciel, zabawny ;] - Harry - nie dlatego,ze to glowny bphater... jest odwazny,wierny,chcialby zbawic swiat... samotny... wrazliwy... wiem,ze denerwuje ta jego pycha... ale to nie przewaza w jego postaci... ;] - Lee Jordan - za rewelacyjne komentowanie Quidditch'a ;] - Snape'a - musze przyznac,ze kiedys go nie lubilam... moja opinia w pewnym momencie ulegla zmianie... ;] - Neville - sympatyczny fajtulapa ;] - Ginny - odwazna, szczera, zakochan w Harry'm ;p;p;p na zakonczenie... bo za dluga juz ta lista... - Hedwiga - prawdziwy zwierzecy przyjaciel ;] pewnie jeszcze pare postaci bym wymienila... ale na ten moment nikt wiecej nie przychodzi mi do glowy ;] Edytowane przez HermionaBlack dnia 30.12.2007 16:11 *** -To bardzo wzruszające, Severusie -powiedział z powagą Dumbledore. -A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? -wykrzyknął Snape. -Expecto patronum! [...] -Przez te wszystkie lata?... -Zawsze... |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |