Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
25.05.2026 23:00
14, teraz 33 Duszek

Harrych świąt!
25.05.2026 18:38
Prawie 15 vs 34 no elo [*]

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
25.05.2026 01:12
Ja miałam 10 jak założyłam a zaraz kończę 21 ;(

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
24.05.2026 17:45
Nedelle, aż wstyd się przyznać Lucjuszja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu :lezki:

Harrych świąt!
18.05.2026 22:28
Zastanawiam się, jak ożywić naszego trupa, skoro wszyscy tęsknią... to w ogóle możliwe? Whistle

Shanti Black, tyle lat w błędnym przekonaniu xD

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Mugol
Dodał: Prefix użytkownikafullmoon
Zobacz temat
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
Drukuj temat
Perełki wśród artykułów
herma_78
//Limonko, mam do Ciebie pytanko albo do któregoś z adminów, którzy odrzucili mojego arta. Czemu to zrobiliście i jeszcze napsisaliście, że jest bez sensu? Czy nie chodzi o to, żeby w grupie o teoriach i przemyśleniach, pisac to jakie są nasze teorie?//
Puchoni z nikim nie wojują
Oni zawsze zgode budują!
Helgo Hufflepuff miej w opiece nas!

Zastępca Ministra Magii!
Zastępca Szefa Zakonu Feniksa
Nindalf...Wiesz, że Cię...

Limonka
Herma, a o czym pisałaś? Ja Twojego arta nie odrzucałam i chyba nawet nie czytałam, więc raczej nie pomogę =P.

Prefix użytkownikaE-Vaire
Ona pisała o tym, że ten Albus co był zabity to nie byl on. Napisałam,że bez sensu, ponieważ jest to niemożliwe i zwyczajnie zmyślone. Dumbledore był cały czas z harry'm.

herma_78
DZiękuje, E-Vaire. Może i masz rację, ale ten dział to TEORIE. Więc chyba każdy może wygłaszać swoją???
Edytowane przez herma_78 dnia 08.04.2007 17:51
Puchoni z nikim nie wojują
Oni zawsze zgode budują!
Helgo Hufflepuff miej w opiece nas!

Zastępca Ministra Magii!
Zastępca Szefa Zakonu Feniksa
Nindalf...Wiesz, że Cię...

Można, pod warunkiem, że ma się jakieś dowody na to i umiesz odpowiedzieć na pytanie "Dlaczego tak myślisz?"

Prefix użytkownikaDezerterka
o ile ta teoria jest uargumentowana, prawdopodobna i jakoś trzyma się całości...
fuck you very much.

No właśnie, lothien dobrze to określiła xD

Limonka
Patrzcie to... napisane nawet sensownie, ale temat... xD

Tytuł: Świąteczne jajka o imieniach bohaterów książek o Harrym
Autor: Emma_Watson_17
Treść: Przyjechałam do mojej cioci na święta. Razem z kuzynkami malowałyśmy świąteczne pisanki i ozdabialiśmy je różnymi rysunkami z wosku. Moja kuzynka pisała wszystkie imiona bohaterów HP i aktorów którzy zagrali postacie. Wydało mi się to trochę dziwne, ale zapomniełam że ona zakochała się naprawde w tych książkach i filmach. Niestety nie mam żądnego zdjęcia jajek:( Przepraszam.
Ja bardzo lubie przygody Harrego ale bym nie podpisała jajka imionami bohaterów i aktorów.
Ciekawe co jeszcze wymyśli?! Dawajcie pomysły w komentarzach:) Pozdro:*

:lol: Niezłe... po prostu świetne! xD

Prefix użytkownikaDezerterka
Nie no... padłam i nie wstałam... Ja narazie nie znalazłam żadnego 'wybitnego arta'... xD
fuck you very much.

Peeves
No więc teraz nie podam perełkowatego arta, ale coś mnie tchnęło by podać perełkowate newsy, które przeczytałam przed chwilą, czytajcie - miłej zabawy xD

Autor: mati012

Temat: Hermiona

Treść: Lubie ją bardzo poniewaz jest ładna i mądra.W pierwszych odcinkach nie zabardzo ją lubialem ale juz w więżniu askabanu ją polubilem.

Autor: Mati012

Temat: gra w quidditcha

Treść: twierdze że Quidditch to bardzo ciekawa gra ponieważ ktoś kto gra lub grał w Quidditcha ma po tym dobre wrazenia zawsze a gdy ich nie ma dobrych to wiadomo że to nie czarodziej ale okropny mugol.

jak się podobało?
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

Najlepsze newsy jakie widziałam xD Niektórzy chyba nie wiedzą co to jest 'news', prawda? ;P

Peeves
może trzema napisać jaką definicję na stronie, kilku osobom to na pewno ułatwi sprawę xD
"Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett

Limonka
Właśnie przyszedł kolejny ciekawy news. Co prawda nie wiem czy to podchodzi pod kategorię perełek, ale temat newsa jest tak istotny....

Temat: Koniec filmu
Autor: Wiktor
Treść: Dzisiaj ok. godziny 14.25 skończył się film z Tomem Feltonem, filmowym Draco Malfoyem pt. "Anna i Król". Ja osobiście Toma nie rozpoznałem Toma, ale myślę, że Wam się to udało.

A nie było takiego wczoraj? :D:D:D Ano tak.. był! xD

Peeves
Limonka, świetne... dzięki nie zorientowałabym się o której skończy się film... w końcu go oglądałam xD
Joann Jett

Prefix użytkownikaKate
:lol::lol: BRAVO!!! Ludkowie, zaskakujecie mnie coraz częściej...
Ja osobiście Toma rozpoznałam;)
the phoenix cried fat tears of pearl
while the dragon snapped up his best girl
and the billywig forgot to twirl
when his sweetheart left him cold

www.plushenko.fora.pl
Limonka
E-Vaire napisał/a:
A nie było takiego wczoraj? :D:D:D Ano tak.. był! xD

Wiesz... mój news informował o tym, że BĘDZIE taki film, a nie że właśnie się skończył xD.

Prefix użytkownikaEthacridiniLactas
Ja tez dodam a co...=)

temat:Kociołek

Nadesłane przez: Sherry

Treść:
Za magiczny przedmiot uważam kociołek. Były ich różne rodzaje złote, srebrne , cynowe i miedziane. W Hogwarcie uczniowie używali cynowych. Potrzebne były one na lekcje eliksirów. Żadnego eliksiru nie da się uważyć bez kociołka, ponieważ to właśnie do niego wkłada się potrzebne składniki i wnim zachodzi czasem nawet bardzo długi proces ważenia eliksiru. Kociołek to dość spora czarka z metalu, zazwyczaj ma ręczke lub uchwyt dla łatwego trzymanie, przesuwania i tp.

A to kolejny tej samej autorki

Temat: Kto jesy wybrańcem

Treść:
Chciałabym, aby to Harry był wybrańcem. Tyle przeżył.

Jako niemowle stracił rodziców.

W pierwszej klasie musiał stoczyć walke z Voldemortem i Quirrellem.

W drugim roku musiał pokonać bazyliszka i zniszczyć horkruksa Voldemorta.

W trzeciej klasie uwolnił swojego ojca chrzestnego i Hardodzioba, stoczył walkę z Dementorami.

W czwartym roku przystąpił do TT i pokonał wiele niebezpieczeństw (smoka, labirynt) i stanął twarzą w twarz z Voldemortem, a nawet mu uciekł.

W piątym roku zorganizował GD, stoczył walkę w Departamencie Tajemnic ze Śmierciożercami i Voldemortem.

W szóstej klasie szukał z Albusem D. horkruksów Voldemorta, pokonał wiele niebezpieczeństw walczył ze Snapem i innymi śmierciożercami.

Stracił rodziców (Lili i James), ojca chrzestnego (Syriusz Black), przyjaciela (Cedrika), oraz osobę którą szanował i traktował jak rodzine, osobę której mógł się zwierzać Albusa Dumbledora.

Nevilla rodzice zostali torturowani i postradali rozum przez śmierciożerców.

Neville nie przeżył tyle co Harry więc to jemu należy się "tytuł wybrańca".

Piszcie co o tym sądzicie :)
12 lat minęło... Merlinie

Prefix użytkownikaKate
Składam honor. Chyba wymyślę hymn dla takich osób...
:bigrazz:
Edytowane przez Prefix użytkownikaKate dnia 09.04.2007 16:26
the phoenix cried fat tears of pearl
while the dragon snapped up his best girl
and the billywig forgot to twirl
when his sweetheart left him cold

www.plushenko.fora.pl

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: