Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Sława
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 29.11.2007 11:38
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Prawda jest taka że nic nie wymyśliłam ,ale prawda jest też taka ,ze nie jestem ci w stanie tego udowodnić Zresztą...Boga też nie widzielismy a jednak wiekszosć z nas w niego wierzy prawda? A co do stanika...po prostu go nie lubię i tyle. Nie jestem żadna feministką, żeby nie było, ale tak jak mój znajomy nie uznaje ciasnych slipek tak jak nie uznaję biustonoszy.:lol: Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Flegma |
Dodany dnia 29.11.2007 15:30
|
![]() Postów: 1674 Dom: Brak przydziału Punkty: 2392 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.03.07 |
Miss, jednak mnie się wydaję, że wszystkim chodzi o co innego. Opisujesz siebie, jak Cię postrzegają inni ludzie, tak? Ale tak naprawdę skąd o tym wiesz? Skąd wiesz, czy ludzie są z Tobą szczerzy? Nie mówię, że nie mówiłaś prawdy o tych wielkich apelach itd., ale że każda dziewczyna ze szkoły podchodziła do ciebie i pytała się, czy nie potrzebujesz bielizny? Czy naprawdę aż tak wiele osób obchodzi Twoje życie? Po prostu powiem Ci jak ja odebrałam Twojego posta (i wydaje mi się, że nie tylko ja): jak jedną wielką, czasami zbytnio ukremioną przechwałkę. I się tak spytam. Ile ludzi jest w Twojej szkole i mieście? |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 29.11.2007 19:27
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Ja tego nie rozumiem... Mogę się założyć, że gdyby lothien się nie wypowiedziała lub nie skrytykowała Miss to raczej nikt by na nią złego słowa nie powiedział. Pewien sposób podlizywania, O.o myslimy tak samo ^^ Nie mam zamiaru się rozpisywać, bo nie widzę w tym żadnego sensu. Nie mój problem ,że i nie wierzycie; myślałam ,że jesteśmy w stanie normalnie pgadać bez zawistnych oskarżeń i epitetów. Prosze więc Limonkę by zamknęła ten temat, by nie rozpetała się kolejna ''falm war'' jakich jest tu sporo. Dziekuję za uwagę. No popatrz. Jaki zbieg okoliczności... To zazwyczaj Ty krytykujesz wszystkich, a teraz, gdy inni przedstawili swój tok myślenia i nie zgodzili się z Twoją tezą są głupi? Tak, nie powiedziałaś tego, no ale sorry, po przeczytaniu wszytstkich Twoich postów z tego tematu wnioskuję tak, a nie inaczej. Och, całą szkołę obchodzi to, że nie chodzisz bez stanika? No powiedz ile ta bajka jest warta. Utalentowana, modna, ambitna, przyjacielska, szkolna gwiazda, która znają prawie wszyscy z miasta liczącego 100 tysięcy mieszkańców. Nie uważasz, że to lekka przesada? ![]() ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Nimphadora Tonks |
Dodany dnia 30.11.2007 13:25
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 399 Dom: Brak przydziału Punkty: 522 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 20.07.07 |
Zresztą...Boga też nie widzielismy a jednak wiekszosć z nas w niego wierzy prawda? Zawsze musisz się odnosić do spraw religijnych? To było tutaj zupełnie nie na miejscu.. Nie jesteś żadnym bogiem czy bóstwem, żeby porównywać tu cokolwiek do Biblii.. xP No, a to że sama się za takiego boga uważasz, to już nie moja wina.. ;) A co do stanika...po prostu go nie lubię i tyle. Nie jestem żadna feministką, żeby nie było, ale tak jak mój znajomy nie uznaje ciasnych slipek tak jak nie uznaję biustonoszy. [Laugh] Dobra.. teraz go nie lubisz, a za kilka lat będziesz wydawać kupę kasy na operacje plastyczne.. xP "stanik" nie wymyślono tak dla jaj, tylko ma swoją konkretną rolę.. ale nie będę się na ten temat jakoś specjalnie wypisywać.. ;) Ja tego nie rozumiem... Mogę się założyć, że gdyby lothien się nie wypowiedziała lub nie skrytykowała Miss to raczej nikt by na nią złego słowa nie powiedział. Pewien sposób podlizywania, O.o myslimy tak samo ^^ Smierciojadek, może Ty masz takie sposoby podlizywania się, ale na pewno nie ja.. Z resztą.. masz jakiś konkretny powód, dla którego mielibyśmy się podlizywać lothien? sorry, ale ja nie.. Edytowane przez Nimphadora Tonks dnia 30.11.2007 13:25 |
|
|
|
126p |
Dodany dnia 02.12.2007 16:46
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 633 Dom: SlytherinPunkty: 1070 Ranga: Prefekt Naczelny Slytherinu Data rejestracji: 06.06.07 |
Miss Bagwell, mam pytanie. Jakim rodzajem sławy ty się cieszysz? Złą czy dobrą? A może twoja sława to po prostu obgadywanie? Ja też mogłabym być znana z powodu z powody wpadek i skandali. W twoich ostatnich zdaniach muszę ci przyznać rację. Tylko osoby, które nie są skromne pożądają sławy. Skromni nie chcą się wyróżniać. Ja nie pożądam sławy. Po co mi ona? Będą mnie ''śledzić'', obserwować prawie każdy mój krok, no i po co mi to? Sława jest według mnie czymś złym. I jeszcze jedno. Przeczytałam jeszcze raz bardzo uważnie twoją pierwszą wypowiedź i doszłam do wniosku, że twoja sława to po prostu obgadywanie. A co do szkolnej gazetki. Nie byłaś chyba jedną osobą, która pisała tą gazetkę. I jeszcze te apele. Ja też występuję na apelach i przedstawieniach. Moja koleżanka też była przewodniczącą przez całą szkołę. I co? Odnoszę wrażenie, że nie odróżniasz sławy od zwykłego obgadywania. |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 03.12.2007 14:05
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Miss, jednak mnie się wydaję, że wszystkim chodzi o co innego. Opisujesz siebie, jak Cię postrzegają inni ludzie, tak? Ale tak naprawdę skąd o tym wiesz? Skąd wiesz, czy ludzie są z Tobą szczerzy? Nie mówię, że nie mówiłaś prawdy o tych wielkich apelach itd., ale że każda dziewczyna ze szkoły podchodziła do ciebie i pytała się, czy nie potrzebujesz bielizny? Czy naprawdę aż tak wiele osób obchodzi Twoje życie? Po prostu powiem Ci jak ja odebrałam Twojego posta (i wydaje mi się, że nie tylko ja): jak jedną wielką, czasami zbytnio ukremioną przechwałkę. I się tak spytam. Ile ludzi jest w Twojej szkole i mieście? Nie muszą być szczerzy? To niby po co czasem mnie obrażaja? Dla przyjemności?Satysfakcji? Dokonałaś wyolbrzymienia bo nie napisałam że KAŻDA dziewczyna do mnie podhcodziła, lecz jedna, ale wiem ,ze wielu fakt , iz go nie noszę bardzo irytował. A to że ta sam dziewczyna nie nosi często nie nosi majtek by sprowokwać kolesia jest normalny? Wiesz o co chodzi? To proste; o walke jednostek między sobą . No popatrz. Jaki zbieg okoliczności... To zazwyczaj Ty krytykujesz wszystkich, a teraz, gdy inni przedstawili swój tok myślenia i nie zgodzili się z Twoją tezą są głupi? Tak, nie powiedziałaś tego, no ale sorry, po przeczytaniu wszytstkich Twoich postów z tego tematu wnioskuję tak, a nie inaczej. Och, całą szkołę obchodzi to, że nie chodzisz bez stanika? No powiedz ile ta bajka jest warta. Utalentowana, modna, ambitna, przyjacielska, szkolna gwiazda, która znają prawie wszyscy z miasta liczącego 100 tysięcy mieszkańców. Nie uważasz, że to lekka przesada? Krytykuję bo mam prawo i argumenty by krytykować.Musze cię zasmucić ,ale twój wniosek jest błędny. Kolejne też; posługujesz sie hiperbolami, ale widzę, że dzięki temu łatwiej ci jest utweirdzić sie dzięki temu w przekonani ,z emasz rację. Oczywiście nie przeszkadzam- myśl jak chcesz. Po za tym...oglądzasz zapewne amrykanskie filmy typu ''Czirliderka'' wybacz za fonetyczną pisowanię) i inne tego typu kemedyjki ,któte traktują o podążaniu do sławy...i widzisz co tam się dzieje w szkole? Co ludzie zrobili by dla popularnosci? To jest chrem ,ale niestety przychodzi i do nas. Ja po prostu eksperymentowałam i wyszło jak wyszło. Wiem ,ze ludzi strasznie razi inność i będzie razić, a to że tak akurat jestem nie moja wina. Nie ma zamiaru tego zmieniać bo komus tam się to nie podoba.Zawsze musisz się odnosić do spraw religijnych? To było tutaj zupełnie nie na miejscu.. Nie jesteś żadnym bogiem czy bóstwem, żeby porównywać tu cokolwiek do Biblii.. xP No, a to że sama się za takiego boga uważasz, to już nie moja wina.. ![]() Tonks, przeczytak to jeszcze raz i zastanów sie nad tym co napisałaś. Dobra.. teraz go nie lubisz, a za kilka lat będziesz wydawać kupę kasy na operacje plastyczne.. xP "stanik" nie wymyślono tak dla jaj, tylko ma swoją konkretną rolę.. ale nie będę się na ten temat jakoś specjalnie wypisywać.. ![]() A moze ja bym ci poradziła zacząć robić użytek ze swoje mózgu? To tylko metafora, ale nie czepiaj sie tego bo ja mam swoja filozofię a ty swoją, a nie sadzę byś to pojęła.Nie żebym uwazała cie za jakieś tłumoka, ale niech kazdy zostanie przy swoim. A co powiesz na tą pannę ,która nie nosi majtek by zwrócic na siebie czyjąć uwagę? Ja go nie noszę bo lubię luz i wiesz mi; nie mam takiej potrzeby, a ona by ktos to zauważył.To znaczna różnica. Miss Bagwell, mam pytanie. Jakim rodzajem sławy ty się cieszysz? Złą czy dobrą? A może twoja sława to po prostu obgadywanie? Ja też mogłabym być znana z powodu z powody wpadek i skandali. W twoich ostatnich zdaniach muszę ci przyznać rację. Tylko osoby, które nie są skromne pożądają sławy. Skromni nie chcą się wyróżniać. Ja nie pożądam sławy. Po co mi ona? Będą mnie ''śledzić'', obserwować prawie każdy mój krok, no i po co mi to? Sława jest według mnie czymś złym. I jeszcze jedno. Przeczytałam jeszcze raz bardzo uważnie twoją pierwszą wypowiedź i doszłam do wniosku, że twoja sława to po prostu obgadywanie. A co do szkolnej gazetki. Nie byłaś chyba jedną osobą, która pisała tą gazetkę. I jeszcze te apele. Ja też występuję na apelach i przedstawieniach. Moja koleżanka też była przewodniczącą przez całą szkołę. I co? Odnoszę wrażenie, że nie odróżniasz sławy od zwykłego obgadywania wlaśnie o tym chciałam z wami pogadać; o złych i dobrych stronach bycia znanym. Co masz namysli przez obgadywanie? Co do gazetki...byłam w niej redaktor naczelną przez trzy lata i sama pisałam mnóstwo artykółow, miedzy innymi o szkole i ludziach. Uczniowe to lubili i niektóre z nich okazywały się zbyt śmiałe jak na szkolne wrunki wiec były z tego powdu niezłe hece ![]() Dalej...ty nie zrozumiałaś co tak naprawdę mam na myśli...nie jestem w stanie wymienić wam wszttkich przypadków i sytuacj jakie mnie spotkały bo mogłabym o tym napisać książkę a po za tym juz widzę co by tu ludzie powypisywali gdybym niektóre z nich przytoczyła...To były ogólnie rzecz biorąc te najdelikatnijsze przypadki. Edytowane przez Miss Bagwell dnia 03.12.2007 14:46 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Her-mio-na 13 |
Dodany dnia 03.12.2007 18:45
|
![]() Postów: 1494 Dom: Brak przydziału Punkty: 1650 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.03.07 |
Nie czytałam całego tematu- i czytać nie chce, bo bedzie że ja tez plagiatuję czyjeś myśli. Wystarczyło mi parę pierwszych postów. Po prostu aż mnie skręca gdy patrzę na opinie niektórych z Was. Troche mnie dziwi to, że za opinia lothien posypało się tyle negatywnych komentarzy. Ludzie, czy wy wzieliście sobie za punkt chonoru to, zeby zjechać Miss Bagwell i być cool, bo lothien napisała parę krytycznych uwag. Jeśli to nie było umyślne, to jakoś dziwny ten zbieg okolicznosci... Co do wypowiedzi Miss, ja tez jestem rozpoznawana, zwłaszcza że mieszkam na wsi A co do tego, że co krok spotykasz znajomych- też jest możliwe. Po prostu pewnie jesteś dziewczyną, która lubi zawierać nowe znajomości. I wydaje mi się, że to raczej z tego powodu masz tylu znajomych, a nie z racji tego, że wystepujesz na apelach. A co do 'tirówki'- fajny pomysł z przebraniem I nie uważam, żeby to było coś złego być rozpoznawalnym, byle by tylko rozpoznawali Cię z powodu Twoich talentów i dobrych zachowań, a nie różnych kompromitujących zachowań, jak robią niektóre gwiazdy i gwiazdeczki, które są znane tylko dlatego, że sa znane. |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 04.12.2007 09:52
|
Co do tej ''torówki''pierwotnie miałam być Madonną, ale cóż Madonna też nie ubioerałam się kiedyś zbyt grzecznie....B) Miałam super peruke, glany, miniówke i wielkie ciemne okulary....ale miałam ubwa jak paradowałam w tym po korytarzu. Moje kumpele były poprzebierane za wampirzyce albo wiedźmy, a ja...? Wszyscy zastanwaiali sie co to ma być. W końcy ktoś rzucił hasło ''mała tirówka'' i tak zostało.:lol: Co do moich znajomości,,,rzeczywiscie lubię poznawać nowych ludzi, to moje hobby Mi jednak ludzie nigdy nie wytykali ,że jestem znana z tego ,że ...jestem znana. Wiedzieli ,że coś robię i mam swoja pasję i cel. Choć oczywiście są i tacy , którzy twierdzą inaczej. A niech sobie myślą co chcą- ja robię swoje.B) Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Bubi |
Dodany dnia 04.12.2007 12:37
|
![]() Postów: 151 Dom: Brak przydziału Punkty: 287 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.08.07 |
Osz... nie wchodziłem na ten temat bo myślałem że to coś ze zwierzeń aktorów itp... a tu widzę zwierzenia nastolatki (albo dziecka) żywcem z brawo (albo do brawo). Ekstra że nie nosisz stanika... ja lubię ser z musztardą i jakoś nikogo to nie dziwi. Może jakbym zaczął nosić stanik to też byłbym sławny? Skąd wiesz że ta dziewczyna nie nosi majtek bo ma taki styl? Może lubi jak jej się tam wietrzy albo coś... To że wszędzie Cię znają to nie znaczy, że jesteś sławna. Zależy kto cię zna, albo na jakich znajomych Ci zależy. Jeżeli tylko szeroko pojęci koledzy (ludzie +/- w twoim wieku) to jesteś głośna a nie sławna (oczywiście nie liczmy tu nauczycieli bo oni znają Cię niejako z przymusu). Fajnie, że potrafisz się gdzieś wkraść, wejść na janka itp. w złodziejskim fachu takie umiejętności są pożądane ale czy gdziekolwiek indziej? Jak to mówią nie sztuką nakłamać, sztuką jest powiedzieć prawdę. Jeżeli uważasz że niezły bałagan to jest styl to w takim razie ja mam swój styl feng shui. Styl powinien się łączyć z dobrym smakiem. Przebranie się na Halloween za "tirówkęB)B)B)B) ![]() B) B)B)![]() B)" (nagromadzenie emotek zamierzone) jest imho nie dość że nie smaczne, to jeszcze jest totalnym nie zrozumieniem myśli przewodniej tej imprezy.Przebiegnij na golasa przez miasto to myślę, że pokażą cię w telewizji (nie takiej to innej ).Ps. czemu nie jestem sławny dlatego że jem ser z musztardą? NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI, JESTEM TYLKO JA.
Wygrywaj nagrody. to jest link polecający ![]() Kliknij tutaj, jeśli nie chcesz klikać linku polecającego |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 04.12.2007 19:17
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
No wlasnie nie wiem. Duzy błąd, bardzo duzy^^ Prawde mowiac nie mam tu juz chyba nic do dopowiedzenia. Zgadzam sie z moimi przedmowcami i sadze, ze temat nadaje sie do kosza. Wszystko co bylo tu do powiedzienia to zostalo napisanie. A dalsze wysmiewanie sie z Miss Bagwell jest juz poprostu chamskie. Dziewczyna jak nie chce nosic stanika, to niech nie nosi. Jej sprawa. Ale macie racje, ze nie widze powodu aby tutaj nam sie tym "chwalila". Bo tak to wyglada. No coz cos Ci chyba Miss nie wyszlo ostrzeganie Nas przed slawa, bo widzac krytyke troche od tego tematu odbieglas i zaczelas pisac, ze Tobie to pasuje. A to chyba nie tak mialo byc. Chcesz uchodzic za inteligenta ( moze taka jestes, nie mi to oceniac), ale tutaj naprawde jak powiedzial Bubi wyszedl artykul na miare Brawo. Pusty i bezsensowny. Wiec radze Ci napisac do jakiegos admina na PW, aby ten temat usunął. Skonczylam Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 05.12.2007 08:35
|
Bubik twój post jest nieziemsko wymuszony(taa ,zaraz powiesz ,ze mój równieżB)) Przykro mi ,że ser z musztardą nie przyniósł ci sławy, ale może spróbujsze czegoś bardziej skutecznego? Angelina; nie uważam ,ze posty tutaj napisane są szczegłonie obraźliwe a co do chamstwa niech inni userzy sami je ocenią. Chciałam pogadać- nie udało się. Nikt, po prostu NIKT nie wiem zwrocił uwagi na to co najważniejsze; czyli problem bycia rozpoznawanym. Podobnie jak te śmieszne jednostki, które nabiają sie z kogos co nosi a czego nie, wy RÓWNIEŻ rozmawiacie o jednym i tym samy- o głupim i idiotycznym staniku. Utwierdza mnie to w przekonaniu, ze wsztkich zaspokaja to samo- banalność. I założe sie, że rzekome Brawo to wasze ulubione piesemko, w którym zaczytujecie sie jak szleni , oglądając zdjęcia swoich idoli i zadroszcząc im tego co mają, a w gruncie rzeczy nie wiecie nawet czego zadroście. Bo gdybyście zaznali tego samego co oni mielibyście po tygodniu. Dzieci Ryśka Ridla z Dżemu i jego żona , nie jedna noc spędziły na placzu , obserwując jak nabliższa im osoba stacza sie na dno. A innych interesowało tylko to czy na zagra na nastepnym koncercie i będzie ''czysty'' Ale nie był. Bo sława go zabijała.I w końcu zrobiła swoje z dużą pomocą dragów. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Bubi |
Dodany dnia 05.12.2007 10:32
|
![]() Postów: 151 Dom: Brak przydziału Punkty: 287 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.08.07 |
Powiedziałem co chciałem powiedzieć, a że nie zrozumiałaś to... Teraz co do głównego tematu (mimo że poświęciłaś mu najmniej miejsca w pierwszym poście...): Dla mnie są różne grupy i podgrupy gwiazd. Część jest normalna i to oni potrafią się cieszyć z bycia sławną a nie tylko głośną gwiazdą. Druga grupa to skandaliści co golą sobie łepetyny, bzykają się w realityshołach i robią wszystko, żeby o nich nie zapomniano. Moim zdaniem ta grupa jest najsmutniejsza, nie da się ich dać na odwyk i pomóc w radzeniu sobie w życiu bez mediów. Nie potrafią już nic, a chcą dalej być na pierwszych stronach. Żal mi ich. Ostatnia grupa to ci, którzy sobie nie radzą. Ćpają, piją bo nie dają sobie rady z rozgłosem. Nie każdy wytrzyma natłok darmozjadów z fleszami, którzy wbijają przez komin, żeby zrobić im zdjęcie na kiblu. Ja na ich miejscu pewnie bym pobił kilku (a może mi się tak tylko zdaje). Ogólnie nie powinni robić tego co robią, powinni póójść na odwyk i zaszyć się gdzieś na uboczu (najlepiej w domku w środku lasu na bagnach i otoczonym fosą) bo inaczej mogą skończyć jak inni. Ogólnie, żeby być gwiazdą potrzebny jest charakter, silna psychika i talent (wielu się wydaje, że mają to wszystko, a wychodzi jak zawsze). Bez tego będzie się tylko podrzędną gwiazdeczką mrugającą to tu, to tam, ewentualnie wybrańcem bogów (wiadomo... umierają młodo). NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI, JESTEM TYLKO JA.
Wygrywaj nagrody. to jest link polecający ![]() Kliknij tutaj, jeśli nie chcesz klikać linku polecającego |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 05.12.2007 11:34
|
Ogólnie, żeby być gwiazdą potrzebny jest charakter, silna psychika i talent (wielu się wydaje, że mają to wszystko, a wychodzi jak zawsze). Bez tego będzie się tylko podrzędną gwiazdeczką mrugającą to tu, to tam, ewentualnie wybrańcem bogów (wiadomo... umierają młodo). Masz rację, ale wskaz mi proszę gwiazdę, która nie ma na swoim koncie skandali ,a jest naprawdę znana . Mógłbys szukać wsród artystów muzyki alternatywnej czy gilmow niskobudzetowych ,ale wierz mi- nie znajdziesz naprawdę znanej osoby, która dzięki muzce jaką tworzy bądź filmom jest znana. Niestety ludzie umysły się spaczają i ludzie wolą banalne skandale niż prawdziwą muzykę czy dobry ambitny film. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Bubi |
Dodany dnia 05.12.2007 11:48
|
nie on oczywiście często gęsto gwiazdy są głównymi bohaterami skandali, ale... należy odróżnić tych co są znani tylko ze skandali (no głównie, bo może coś tam kiedyś zrobili), a tych co w skandale są wplątywani przez media bo zwiększą oglądalność (z reguły te skandale to zwyczajne ploty albo robienie z igły wideł). NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI, JESTEM TYLKO JA.
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 05.12.2007 15:56
|
![]() Postów: 243 Dom: Brak przydziału Punkty: 1645 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.08.07 |
To ja zejdę z wątku o Miss. "Masz rację, ale wskaz mi proszę gwiazdę, która nie ma na swoim koncie skandali ,a jest naprawdę znana . Mógłbys szukać wsród artystów muzyki alternatywnej czy gilmow niskobudzetowych ,ale wierz mi- nie znajdziesz naprawdę znanej osoby, która dzięki muzce jaką tworzy bądź filmom jest znana." Nie słyszałem dotąd żadnych skandali o: Brad Pitt George Cloney Gary Oldman Anthony Hopkins Robert De Niro Steven Spielberg Elton John George Lucas Andrea Bocelli Celin Dion Johny Deep Mógłbym wymieniać długo, ale chciałem tylko przedstawić po kilku przedstawicieli muzyków, aktorów, reżyserów. Czy naprawdę tak wielu sławnych ludzi znanych jest ze skandali? ![]() A może porozmawiamy o największych skandalistach kiedyś i dziś? |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 06.12.2007 10:07
|
Brad Pitt - sam zwiazke z Angeliną Jolie jest dla co niektórych skandalem![]() George Cloney - wiesz, media strasznie sie rozpisywały o jego najlpszej przyjaciółce śwince, z która dzielił łóżko. To dobry aktor, ale czyż nie robił tego dla sławy i rozgłosu? Może i nie, nie wnikam...B) Gary Oldman- och, no nie za bardzo interesuję się życiem gwiazd, ale o nim żadnych jako takich skandali nie słyszałam... Anthony Hopkins- to co powyżej. Robert De Niro- tak jak powyżej. Steven Spielberg- ... Elton John- no wiesz... najsłynniejszy i najbardziej kontrowersyjny gej na świecie nie miał by na swoim koncie skandali...? ![]() George Lucas- ---- Andrea Bocelli - ... Celin Dion- ...jej problemy ze zdrowiem były w powszechnym zainteresowaniu mediów... ale czy to skandal? Johny Depp - sam jego wygląd jest skandaliczny... nie, nie żartuje, ale bardzo go lubię jako aktora. Zauważ też , że osoby te nie są postaciami, o których mówi się non stop w szerokich kręgach. Owszem są to postacie wielkie, zasłużone dla muzyki i filmu, i według mnie wielkie gwiazdy (Dion, Depp, De Niro,Hopkins), ale wydaje mi się, że są to również osoby za mało doceniane. W 21 wieku jednak ważne nie tylko to ci robisz na planie czy w studiu, ale to co robisz po za tymi obiektami. Edytowane przez Limonka dnia 06.12.2007 11:00 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 06.12.2007 11:06
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Miss Bagwell, w moim odczuciu piszesz kompletne idiotyzmy, próbując jakoś się bronić. Jak dla mnie sugerowanie, że czyjaś choroba jest skandalem to skrajna głupota. Chcesz więcej znanych i rozchwytywanych sław, które nie mają na koncie żadnych większych skandali? Proszę bardzo. Nelly Furtado. Gwen Stefani. A nawet tak znienawidzona przeze mnie Emma Watson. To co jeszcze ciekawego nam powiesz? |
|
|
|
| ishar |
Dodany dnia 06.12.2007 16:19
|
![]() Postów: 243 Dom: Brak przydziału Punkty: 1645 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.08.07 |
Elton John jest gejem owszem, to jasne, ale jeszcze nie skandaliczne. Chyba, że jesteś homofobem ![]() Co złego, że Cloney sypiał ze swoja koleżanką/przyjaciółką? Nie znam sprawy to nie wypowiadam się. "Zauważ też , że osoby te nie są postaciami, o których mówi się non stop w szerokich kręgach. Owszem są to postacie wielkie, zasłużone dla muzyki i filmu, i według mnie wielkie gwiazdy (Dion, Depp, De Niro,Hopkins), ale wydaje mi się, że są to również osoby za mało doceniane." Przecież to najwięksi artyści w swoich kategoriach, za mało doceniani są tylko w chwilach, gdy nastolatek zapytany o najlepszego aktora odpowiada bez namysłu "Daniel Radclife!" ![]() To oni są naprawdę znani za swoje umiejętności, działalność. Gdzie do nich przyrównywać Dodę, Lindsay Lohan? |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 07.12.2007 10:26
|
Ja cię rozumiem, ale czy zrozumie to na przykład moja kumpela ?Kiedy pytam ją kto to jest Hopkins ona zrusza głupio ramionami i odchodzi bo nie ma pojęcia... ]I trzeba się też zastanowić nad kwestią tego na co media sie podnicają i z czego robią szum... Co mnie obchodzi, że Cloney sypia z świnią? Może ją lubi? Ale co ja poradzę na to ,że ludzi to szokuje???? Homofobem nie jest bo musiałbym bać się i wstydzić sama siebie, i nie dyskryminuje też innych. Ale mimo to Elton wzbudził powszechne zaiteresowanie tym, że przecież jako pierwszy człowiek w Europie(a nie na świcie nawet?) zawarł oficjalny gejowski związkek małżeński...To jest dopiero poruszenie....Królowa Elżbieta musiała zawału dostać....:lol: Miss Bagwell, w moim odczuciu piszesz kompletne idiotyzmy, próbując jakoś się bronić. Jak dla mnie sugerowanie, że czyjaś choroba jest skandalem to skrajna głupota. Chcesz więcej znanych i rozchwytywanych sław, które nie mają na koncie żadnych większych skandali? Proszę bardzo. Nelly Furtado. Gwen Stefani. A nawet tak znienawidzona przeze mnie Emma Watson. Sugerujesz mi że to ja jestem redaktor naczelną tych idiotycznych kolorowych tabloidów, które z ludzkiego nieszczęścia zbijają kasę??? I wdług ciebie mam siedzieć sobie i kiwać głową jak samochodowy piesek kiedy ludzie mnie obrażają bez przyczyny? Rozumiem, że mogą się nie zgdzać z moimi poglądami i mi nie wierzyć i ja to toleruję. I nareszcie wiedzę ,że rozpoczyna się sensowna dyskusja i jeżeli masz mi wytykać ''idiotyzmy'' to proszę na PW. Edytowane przez Miss Bagwell dnia 07.12.2007 10:41 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 07.12.2007 13:58
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Sugerujesz mi że to ja jestem redaktor naczelną tych idiotycznych kolorowych tabloidów, które z ludzkiego nieszczęścia zbijają kasę??? Uhm, nie. I nie za bardzo rozumiem, z której części mojej wypowiedzi wyciągnęłaś taki wniosek ^^. I wdług ciebie mam siedzieć sobie i kiwać głową jak samochodowy piesek kiedy ludzie mnie obrażają bez przyczyny? Nie wiem, czy zauważyłaś, ale nikt tutaj już dawno nie rozmawia o tobie. Rozmowa toczy się na temat gwiazd i skandali, nie na temat ciebie. I moim zdaniem ty odbierasz to jako atak na swoją osobę i niepotrzebnie próbujesz się bronić, co wychodzi dość idiotycznie. Rozumiem, że mogą się nie zgdzać z moimi poglądami i mi nie wierzyć i ja to toleruję. I nareszcie wiedzę ,że rozpoczyna się sensowna dyskusja i jeżeli masz mi wytykać ''idiotyzmy'' to proszę na PW. Mój post był jak najbardziej na temat i nie widzę, żadnego powodu, bym miała pisać do ciebie prywatną wiadomość. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Zresztą...Boga też nie widzielismy a jednak wiekszosć z nas w niego wierzy prawda? A co do stanika...po prostu go nie lubię i tyle. Nie jestem żadna feministką, żeby nie było, ale tak jak mój znajomy nie uznaje ciasnych slipek tak jak nie uznaję biustonoszy.:lol: 

Gryffindor

126p
Slytherin

wybacz za fonetyczną pisowanię) i inne tego typu kemedyjki ,któte traktują o podążaniu do sławy...i widzisz co tam się dzieje w szkole? Co ludzie zrobili by dla popularnosci? To jest chrem ,ale niestety przychodzi i do nas. Ja po prostu eksperymentowałam i wyszło jak wyszło. Wiem ,ze ludzi strasznie razi inność i będzie razić, a to że tak akurat jestem nie moja wina. Nie ma zamiaru tego zmieniać bo komus tam się to nie podoba.
B)" (nagromadzenie emotek zamierzone) jest imho nie dość że nie smaczne, to jeszcze jest totalnym nie zrozumieniem myśli przewodniej tej imprezy.
).