Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Kto to powiedział?
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 06.04.2007 23:39
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Dumbledore "Harry obiecałeś mi" "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 07.04.2007 08:38
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
Ron? Syriusz? nie wiem "Bill i ja chcemy sie pobraci" ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| ginny92weasley |
Dodany dnia 07.04.2007 14:48
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 484 Dom: Brak przydziału Punkty: 1059 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 21.02.07 |
flegma...![]() |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 07.04.2007 14:53
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
a jaki cytat? ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 07.04.2007 15:54
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
To ja dodam cytat: 'Potter i Chang! - ... - Ej, Chang, chyba coś nie tak z twoim gustem... Diggory przynajmniej był przystojny!' |
|
|
|
Moony Alex |
Dodany dnia 07.04.2007 15:58
|
![]() Postów: 1059 Dom: HufflepuffPunkty: 3278 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.07 |
Pansy Parkinson. "-Chciałeś rzucić zaklęcie żądlące?" |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 07.04.2007 16:06
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Severus Snape ![]() 'Do tego wystarczy Cruciatus - ... - nie ma nic gorszego' |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 07.04.2007 20:36
|
Nooo... nikt nie wie? |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 08.04.2007 11:17
|
nie wiem, moody? ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| bochcikov |
Dodany dnia 10.04.2007 21:46
|
![]() Postów: 36 Dom: Brak przydziału Punkty: 262 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.03.07 |
Harry to powiedzial apropo tajnej broni. "ZAmknij ryj" - kto? Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Snape to postać idealna! |
|
|
|
| Dorcas Meadows |
Dodany dnia 13.04.2007 16:40
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 47 Dom: Brak przydziału Punkty: 276 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 30.03.07 |
yy..niewiem... Lepiej umrzeć, niż zdradzić swoich przyjaciół - kto to powiedział ? Ministerstwo Magii jest wolne! Pozbyliśmy się tego diabła Umbrigde!
Członek Czerwonych Strzał na pozycji scigającej Nie ma czegoś takiego, jak dobro i zło, jest tylko władza i potęga... I mnóstwo ludzi zbyt słabych, by osiągnąć władzę i potęgę... MY Gryfoni, do boju ruszymy I czoło innym domom stawimy!! Animag - czarny pies Członek legendarnego chóru Hogwartu |
|
|
|
| katie14 |
Dodany dnia 13.04.2007 17:47
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 213 Dom: Brak przydziału Punkty: 295 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.03.07 |
Syriusz? ''Oczywiście Burkes wie, że to mam, od niego to kupiłam, i jestem pewna, że po mojej śmierci chętnie by to odzyskał...'' "Działaj lub nie działaj, ale nie trać czasu na próbowanie"
Yoda |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 13.04.2007 19:25
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Hefsiba Smith "Jego ojciec chrzestny nie żyje?!" "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| bochcikov |
Dodany dnia 13.04.2007 21:26
|
![]() Postów: 36 Dom: Brak przydziału Punkty: 262 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 24.03.07 |
Dursley "Zamknij ryj" - bo nikt mi nie raczył odpowiedziec a zadaje nastepne pytanie... bez sensu... Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! Snape to postać idealna! |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 14.04.2007 20:06
|
Dudley Dursley "Arturze, szybko" ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| chochang12 |
Dodany dnia 14.04.2007 20:07
|
![]() Postów: 163 Dom: Brak przydziału Punkty: 573 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 05.04.07 |
Molly `arry Członek legendarnego chóru Hogwartu Magiczne Zabawne Przedmioty Emily Blaze Koffam Dracona Malfoya^^ Voldemort jest dziki , Voldemort jest zły ,kto spotyka w lesie Voldemorta ten na wierzbę bijącą zmyka. Hey Hey You You I don't like your girlfriend No way No way I think you need a new one Hey Hey You You I could be your girlfriend No no no You don't love me and I know now No no no You don't love me so let me go now (I can't let you go, can't let you go) If you ask me, baby I shoulda left you along time ago, no Lithium- don't want to lock me up inside lithium- don't want to forget how it feels without lithium- I want to stay in love with my sorrow oh but God I want to let it go Umbridge I hate you!!! Kupujcie Zgredkowi skarpetki! Harry to fajny chłopczyk, troche niedorozwinięty umysłowo. Posiada wiele przyjaciół, wrogów, adidasów, fanek i włosów(na głowie). Lubi machać do kamery i karmić gumochłony. http://www.potterharryitp.vgh.pl/news.php www.otaku.bnx.pl/news.php |
|
|
|
Moony Alex |
Dodany dnia 14.04.2007 20:13
|
![]() Postów: 1059 Dom: HufflepuffPunkty: 3278 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.07 |
Fleur Delacour "Dbał o moje zdrowie. Muszę mu być wdzięczny" |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 14.04.2007 20:18
|
nie wiem ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
Moony Alex |
Dodany dnia 14.04.2007 20:22
|
Ginny, pomyśl trochę ^^. Kogo może cytować taka osoba, jaką jestem ja??
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 14.04.2007 21:30
|
juz wiem: Lupin!! Zgadłam? "...przysłania ci tutaj sedesu. Niestety pani Pomfrey uznała za to za niechigieniczne i skonfiksowała ów dar..." Nie mam książki, wiec moze byc troche przekręcone. ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin

Hufflepuff