Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Perełki wśród artykułów
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 10.04.2007 18:21
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Ja zaraz wykituję . Tego co teraz przyszło nic nie przebije . To są NEWSY:Autor: Adam96 Temat: Pytanie Treść: Jak zdobywa się punkty? Autor: Adam96 Temat: Pytanie Treść: Trzemu Emma odchodzi od filmu? Edytowane przez Limonka dnia 10.04.2007 18:21 |
|
|
|
| herma_78 |
Dodany dnia 10.04.2007 18:26
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 800 Dom: Brak przydziału Punkty: 1368 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 04.03.07 |
Jak czytałam te wszystkie najnowsze perełki, to myślałam, że spadnę z krzesła i o mało się nie poryczłam ze śmiechu!!!!!!!!!!!!:lol: Puchoni z nikim nie wojują
Oni zawsze zgode budują! Helgo Hufflepuff miej w opiece nas! Zastępca Ministra Magii! Zastępca Szefa Zakonu Feniksa Nindalf...Wiesz, że Cię... |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 10.04.2007 19:53
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
HA! Ja mam dla was pojechaną perełkę ![]() Autor: Bart Potter Tytuł: Petunia w locie... Treść: Jak myślicie?Czy ciocia Pakzleja wylądowała po napuchnięcie jak balon przez czar Harry"ego?Ja myślę , że czar stopniowo zaczął ustępowac i Petunia wylądowała gdzieś w morzu (niedaleko swego domu) i dopłyneła do swego mieszkania. Oczywiście schudła po przepłynięciu takiej drogi. Jak myślicie co stało się z Petunią? fuck you very much.
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 10.04.2007 19:55
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
taaaaaak, na bank z petunią. przynajmniej w tym morzu schudnie... ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
Kate |
Dodany dnia 10.04.2007 19:55
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 1951 Dom: HufflepuffPunkty: 4173 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 13.03.07 |
:lol:lothien... ale macie zabawę w administracji... pozdrowienia:*:* the phoenix cried fat tears of pearl
while the dragon snapped up his best girl and the billywig forgot to twirl when his sweetheart left him cold |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 10.04.2007 20:00
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
no, niezła zabawa. i ze mija nas takie cos... ale ja nie chcialm byc adminem. ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 10.04.2007 20:03
|
![]() Postów: 2786 Dom: SlytherinPunkty: 5375 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 19.02.07 |
również pozdrawiam i przesyłam kolejną perełkę. Tym razem to będzie FanFick... ![]() Autor: Ninfadora Tonks Temat: Przygody Harrego wzrokiem Hermiony...1 cześć Opis: Wiemy co czuje harry z książek Rowlling ale jak to odebrała Hermiona co czuła??? Treść: Wszłam do pokoju wspólnego oczy zaszły mi łzami jak on tak mógł?? przeciaż ja się tylko o niego martwię w końcu jest moim przyjacielem.!!!!!!!! ... Nie o nie tylko nie to... Hermiona zobaczyła Rona który wessał się ustami w Lawnder Brown Koleżanką z jej dormitorium. Właśnie do pokoju wspólnego weszedł Harry. Nie mam ochoty udawać żę mnie to nie bolii i żę mam gdzieś to co Ron wyprawia...Wychodze!!! Tu w tej pustej klasie nikt mnie nie znajdzie... Tu moge wypłakać sie sama sobie!!! Ale dlaczego... - Ooch Harry niezauważyłam jak weszłeś. - Co tutaj robisz sama??? Nie świętujesz naszego zwycięstwa, nie czytasz książek, nie uczysz sie?? - Nie mam ochoty patrzeć na Rona... Nie udawaj żę ich nie widziałaę nie chowali się...- i wtedy do pustej klasy wpadli młodzi kochankowie... - Ojj!!!- syknęła cichutko Lavander... -Auć, to my może... Jaki on jest beszczelny, niech sie nie próbuje tłumaczyć wychodze... ::: ![]() Trudno mi będzie to wszystko przetrwać. Głupia ja sama nie umiem się przed soba przyznac żę ja go... No bo ja go chyba Kocham !!! Nie nie przyznam się do tego ani przed sobą ani przed Harrym a przed Ronem to już napewno nie... Już wiem pójdę do Ginny w końcu to jego siostra.... Najbardziej mnie rozwaliło 'młodzi kochankowie ' i 'wessał' Edytowane przez Dezerterka dnia 10.04.2007 20:05
fuck you very much.
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 10.04.2007 20:05
|
przyjdzie do mnie ale jest fajny, co wy chcecie? ja bym dała P. ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 10.04.2007 20:06
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Lothien, chcesz mnie zabić? To jest... eee... bardzo wciągające . Będzie ciąg dalszy? ;D
|
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 10.04.2007 20:08
|
No ja nie wiem... ale w tytule jest 'część pierwsza' czy li domyślam się, że będzie fuck you very much.
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 10.04.2007 20:14
|
Mam nadzieje, że będzie. Już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 10.04.2007 20:47
|
Kolejna perełka .Autor: animag8 Tytuł: kogo lubisz? Treść: lubie całą szkołę magi jest w dechę.Harry Dumbeldore Hermiona iRona. |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 10.04.2007 21:04
|
Następna ![]() Autor: animag8 Tytuł: kto stworzył tłuczki? Treść: tłuczki musiał stworzyć ktoś inteliętny i mądry. jestem ciekawy bo: walą mocno, są małe i brązowe,i dlaczego są urzywane w kłidyczu no ciekawe?. Tak... zaiste ciekawe... fuck you very much.
|
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 10.04.2007 21:05
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
co do limonkowej perełki... treściwa, co do lothienowej - wciągające, albo raczej wsysające "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Aevenien |
Dodany dnia 10.04.2007 23:03
|
![]() Postów: 435 Dom: Brak przydziału Punkty: 1588 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.04.07 |
to jest rozbrajajace "kłidycz" i "inteliętny" szacuneczek dla słowniectwa a jaki mądre wnioski ... |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 10.04.2007 23:39
|
A oto i kolejna perełka... Autor: nindalf_black temat: Pelerynka Treść: Czytając dziesiąty raz HPiKF i pozostałe części przygód czarodzieja zauważyłem, że na okładkach książek o Harrym Potterze, główny bohater jest przedstawiany w pelerynie supermana! Co o tym myślicie?Chyba nie powinno się mieszac Harry Pottera ze supermanem, prawda? fuck you very much.
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 10.04.2007 23:40
|
*spada z krzesła* *leży pod biurkiem* *krztusi się ze śmiechu* *powoli zaczyna sobie umierać* |
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 10.04.2007 23:43
|
*robi Limonce masaż serca* *LIMONKA NIE ŻYJE!!!* *rzuca Avadę w autora ostatniej perełki* *nindalf pada martwy* *Limonka podnosi się z ziemi wciąż chichocząc* fuck you very much.
|
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 10.04.2007 23:45
|
*siada na krześle wciąż się śmiejąc* *przywala głową w klawiarurę* *ała - mówi* //Zginiemy z ręki Krico za tego offtopa //
|
|
|
|
Dezerterka |
Dodany dnia 10.04.2007 23:46
|
// no ale jak inaczej można skomentować tą ostatnią perełkę? Ja się przestać śmiach nie mogę // fuck you very much.
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Dezerterka
Slytherin

Hufflepuff