Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Kto to powiedział?
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 14.04.2007 21:49
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Dumbledore pierwsza część, bardzo lubię ten fragment^^ "... nie martw się Ginny przyślemy ci sedes z Hogwartu..." /odnośnie sedesów / "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| katie14 |
Dodany dnia 14.04.2007 21:52
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 213 Dom: Brak przydziału Punkty: 295 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 20.03.07 |
George ''Irytku, zrób jej piekło w naszym imieniu'' "Działaj lub nie działaj, ale nie trać czasu na próbowanie"
Yoda |
|
|
|
| Lily 6 |
Dodany dnia 14.04.2007 22:50
|
![]() Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 37 Ranga: Charłak Data rejestracji: 12.04.07 |
Fred ,, Bardzo dobrze mu zapłacili, więc w lecie jedziemy na wyprawę do Szwecji,może nam się uda złapać chrapaka krętorogiego" Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty
To też nie diabeł rogaty, ani miłość, Kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze Bo miłość, to nie żaden film w żadnym kinie ani róże, ani całusy małe, duże Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, Drugie ciągnie je ku górze |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 14.04.2007 22:52
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Luna Lovegood "chce mnie tam bo nie chce być sam na sam z Flegmą" "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
Moony Alex |
Dodany dnia 15.04.2007 18:42
|
![]() Postów: 1059 Dom: HufflepuffPunkty: 3278 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.07 |
Ginny Weasley "A nie powinniście czasem pomyśleć o wilkołakach, zanim zaczęliście szwendać się po nocy?" |
|
|
|
| Nimfadora Tonks |
Dodany dnia 15.04.2007 19:38
|
![]() Postów: 297 Dom: Brak przydziału Punkty: 334 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.03.07 |
Filch?? Łapa jest tam gdzie to jest ukryte!! Członek Zakonu Feniksa
Animag - pies Członek Czerwonych strzał na pozycji ścigający Auror Człowiek to rzeczownik, a rzeczownikiem rządzą przypadki www.naruto-polish.yoyo.pl - wchodźcie!! |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 15.04.2007 22:30
|
Harry "to będzie razem trzy galeony dwadzieścia sykli i jeden knut" "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Lily 6 |
Dodany dnia 17.04.2007 07:13
|
![]() Postów: 10 Dom: Brak przydziału Punkty: 37 Ranga: Charłak Data rejestracji: 12.04.07 |
Fred Jak masz półtora tysiąca galeonów Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty
To też nie diabeł rogaty, ani miłość, Kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze Bo miłość, to nie żaden film w żadnym kinie ani róże, ani całusy małe, duże Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, Drugie ciągnie je ku górze |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 22.04.2007 16:35
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Burks??? "to najszybsza miotła na swiecie!!!" Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
| 100_krotka |
Dodany dnia 22.04.2007 18:17
|
![]() Postów: 87 Dom: Brak przydziału Punkty: -29 Ranga: Irytek Data rejestracji: 21.04.07 |
Ron? "Nie ma potrzeby zwracania sie do mnie per pan, panie profesorze":smilewinkgrin: " a teraz dajmy się ponieść tej płochej pokusie przygodzie "
|
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 22.04.2007 19:10
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
To Harry "źle to wypowiadasz. Wing-gar-ium Levi-o-sa. "Gar" musi byc melodyjne i długie" ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 22.04.2007 22:26
|
Hermiona "jest mądrzejszy od większości ludzi, dlatego moje pomyłki również są większe" //tak wiem, że niedokładnie ten cytat podałam, ale i tak każdy odgadnie^^// "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| 100_krotka |
Dodany dnia 23.04.2007 15:40
|
![]() Postów: 87 Dom: Brak przydziału Punkty: -29 Ranga: Irytek Data rejestracji: 21.04.07 |
Dumbledore "... Kiedyś zobaczyłam cię w kąpieli, pamiętasz???" ( później była odpowiedź "Bardzo żywo" ) " a teraz dajmy się ponieść tej płochej pokusie przygodzie "
|
|
|
|
| Madzia Lily |
Dodany dnia 23.04.2007 15:42
|
![]() Postów: 47 Dom: Brak przydziału Punkty: 84 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 22.04.07 |
Jęczącza Marta "Marta chyba sie w w tobie zakochała" /czy coś takiego/ Jestem foffaną osóbką. Jestem w KKF.
"Co ma być to będzie i wtedy trzeba będzie się z tym zmierzyć..." "Kto z miłości nie umarł nie potrafi żyć..." |
|
|
|
| Sherry |
Dodany dnia 23.04.2007 16:40
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Postów: 2378 Dom: Brak przydziału Punkty: 2489 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.07 |
Ron To Rogogon Węgierski! Pierdolę całą administracje i resztę tej cholernej elitki :] Jebać was po całej linii. Pierwszeństwo dla Peeves, limo, Slay, Dezerterki^^. Dziękuje przyjaciołom, za wszystko^^. Będą wiedzieć o co chodzi. Znasz? Nie? To nigdy nie poznasz. Starasz się poznać? Nie próbuj i tak Ci nie wyjdzie. Wydaje ci się, że znasz? Wydaje ci się... Chcesz poznać? Żegnam środkowym palcem. (Jeden wyjątek... drugi... ale po co masz o tym wiedzieć?^^) |
|
|
|
Ginny_Weasley12 |
Dodany dnia 23.04.2007 19:57
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 5671 Dom: SlytherinPunkty: 7696 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 13.02.07 |
Chyba Hagrid "Próbowaliśmy zamknąć go w piramidzie, ale mama nas nakryła" ![]() Draco&Hermiona - mówię NIE! Dołącz. Być może istnieją czasy piękniejsze, Ale te są nasze. Ciąg dalszy w profilu. Jestem fanką Kurzego Wylotu oraz Brudnego Odbytu. Wiedzcie, że to jedna i ta sama osoba. ;D [O]ld [G]ood [S]tyle of H-P.net *Angela *Angelina *Mimid *Christina *Śmierciojadek *Lestrange *Essi *Adzilla *Wera *Lenne *Hemcia *Nacia *filis ![]() Od cnót Gryfonów, Kretynizmu Puchonów, Wiedzy-o-wlasnej-wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie! ![]() Śmierciożerca ![]() Trzeba żyć, a nie tylko istnieć. ![]() Mój ulubieniec, a siatkówka to moje życie! |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 24.04.2007 15:01
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
bliźniacy Weasley`e w trójce ![]() -TU SĄ DEMENTORZY, TY NĘDZNA SZUMOWINO! |
|
|
|
| Albus12 |
Dodany dnia 26.04.2007 09:02
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 1733 Dom: Brak przydziału Punkty: 2405 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 17.03.07 |
Pani Figg w 5 części -UCiekajcie! To wilkolak! "I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character."
Martin Luther King |
|
|
|
Anix |
Dodany dnia 26.04.2007 11:52
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 676 Dom: SlytherinPunkty: 4196 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 12.04.07 |
Eeee... Ron? -No, Harry, zachowajmy te wszystkie finezje... |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 26.04.2007 14:00
|
Czarny Pan "Zachowałeś się jak prawdziwy syn Jamesa i chrześniak Syriusza, Harry" "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Hufflepuff
Slytherin

)