Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Zniszcz życzenie
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 22.06.2008 15:59
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Masz go, ale okrada Cię banda rabusiów i lądujesz pod mostem ;P Chcę żeby była ładna pogoda
|
|
|
|
| Jean Rose |
Dodany dnia 22.06.2008 17:44
|
![]() Postów: 171 Dom: Brak przydziału Punkty: 354 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.06.08 |
Jest, ale jesteś chory i nie możesz z niej korzystać. Chcę móc jeść czekoladę nie tyjąc. @ Jean Rose: I tak nie mam żadnego "OGROMNEGO" talentu ![]() Ok, w takim razie w wypadku samochodowym tracisz ręce.
|
|
|
|
| Hermiona2909 |
Dodany dnia 22.06.2008 19:11
|
![]() Postów: 405 Dom: Brak przydziału Punkty: 636 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.06.08 |
Jesz tyle czekolady, ile chcesz i nie tyjesz, ale wszystkie Twoje zęby się psują i wypadają. Chcę studiować medycynę. ...::Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu, dobrze widzi się tylko sercem::...
"Usłyszał triumfalny krzyk Bellatriks. Nie przejął się nim - przecież Syriusz tylko wpadł za zasłonę, zaraz się pojawi po drugiej stronie... Ale Syriusz się nie pojawił" |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 23.06.2008 17:02
|
![]() Postów: 715 Dom: SlytherinPunkty: 1525 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 09.04.08 |
Studiujesz medycynę, ale po 3 tyg. wyrzucają Cię, bo wyjadasz im leki :lol: :lol: Chcę żeby w kinach już był KP
|
|
|
|
FleurEvans |
Dodany dnia 23.06.2008 18:04
|
![]() Postów: 960 Dom: HufflepuffPunkty: 1352 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 10.01.08 |
Jest, ale ty niestety na tym nie korzystasz, bo na każdy seans są wykupione bilety, aż do końca premiery. Chciałabym być na finale Euro. |
|
|
|
| Hermiona2909 |
Dodany dnia 23.06.2008 19:19
|
![]() Postów: 405 Dom: Brak przydziału Punkty: 636 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.06.08 |
Jedziesz na finał Euro, ale okazuje się, że Twój bilet wstępu został w domu. Chcę pojechać do Egiptu. ...::Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu, dobrze widzi się tylko sercem::...
"Usłyszał triumfalny krzyk Bellatriks. Nie przejął się nim - przecież Syriusz tylko wpadł za zasłonę, zaraz się pojawi po drugiej stronie... Ale Syriusz się nie pojawił" |
|
|
|
| herma_007 |
Dodany dnia 23.06.2008 19:29
|
![]() Postów: 264 Dom: Brak przydziału Punkty: 4776 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 18.06.07 |
Jedziesz do Egiptu, ale w noc przed wyjazdem przyśniło Ci się, że spotkała Cię zamieć śnieżna. W wyniku tego, rano z pośpiechem pakujesz same zimowe ubrania: kożuchy, glany i rękawiczki ... Dojeżdżasz na miejsce nieco ... eee ... spocona ![]() Chcę by Polacy wygrali Euro 2012. Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich wkoło Kupię nóż, zostawię nas dwoje Bo ja kocham Bukę! |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 24.06.2008 23:46
|
Wygrywają, ale Polska nie zdąrza z budową stadionów i na koniec wszyscy ich wygwizdują i mamy wielką narodową siarę Dziwnie sformułowane, ale jestem śpiąca... Wybaczcie :smilewinkgrin: Chcę za rok mieć średnią 6.0 :lol: |
|
|
|
| Hermiona2909 |
Dodany dnia 25.06.2008 07:56
|
Udaje Ci się zdobyć taką średnią, ale Twoje wakacje i kolejny rok szkolny są do kitu. Chcę wygrać milion w totolotka. ...::Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu, dobrze widzi się tylko sercem::...
|
|
|
| HermionaBlack |
Dodany dnia 25.06.2008 17:37
|
![]() Postów: 135 Dom: Brak przydziału Punkty: 1859 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 23.09.07 |
Wygrywasz milion w totolotka,ale zamiast wplacic te pieniadze szybko do banku,ukrywasz je w starej skarpecie. Po tygodniu do Twojego domu wkrada sie zlodziej i zabiera drogocenna skarpete ![]() Chce schudnac 5 kilo ;p *** -To bardzo wzruszające, Severusie -powiedział z powagą Dumbledore. -A więc w końcu dojrzałeś do tego, by przejmować się losem tego chłopca? -Jego losem? -wykrzyknął Snape. -Expecto patronum! [...] -Przez te wszystkie lata?... -Zawsze... |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 25.06.2008 18:36
|
Chudniesz 5 kilo, potem kolejne 5 i kolejne, aż wpadasz w anoreksję :| Chcę, żeby moja siostra przestała się zachowywać jak kretynka w związku ze swoim chłopakiem:rip: |
|
|
|
| Gizmolina |
Dodany dnia 25.06.2008 19:57
|
![]() Postów: 181 Dom: Brak przydziału Punkty: 1629 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 20.02.08 |
No i przestaje się zachowywac jak kretynka w związku ze swoim chłopakiem, ale zaczyna się zachowywać jak jeszcze większa kretynka w stosunku do ciebie. ![]() Chcę się dostać do wymarzonego gimnazjum WWW.VERITASERUM.CBA.PL
|
|
|
|
| Hermiona1334 |
Dodany dnia 25.06.2008 20:57
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 77 Dom: Brak przydziału Punkty: 787 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.03.08 |
Dostaniesz się do wymarzinego gimnazjum,ale trafisz do klasy A i wszuscy będą nazywać cię kujonką. Chciałabym spotkać J.K.Rowling. "Wyglądasz bardzo zdrowo Potter,więc wybacz mi,ale nie zwolnię cię z obowiązku odrobienia pracy domowej.
Chyba żebyś umarł,wtedy możesz śmiało czuć się zwolniony" "Będziemy na tyle silni,na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi na ile będziemy podzieleni" "Co ma być to będzie a jak już będzie to trzeba się z tym zmierzyć" |
|
|
|
| Hermiona1334 |
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 77 Dom: Brak przydziału Punkty: 787 Ranga: Prefekt Data rejestracji: 09.03.08 |
Dostaniesz się do wymarzinego gimnazjum,ale trafisz do klasy A i wszuscy będą nazywać cię kujonką. Chciałabym spotkać J.K.Rowling. "Wyglądasz bardzo zdrowo Potter,więc wybacz mi,ale nie zwolnię cię z obowiązku odrobienia pracy domowej.
Chyba żebyś umarł,wtedy możesz śmiało czuć się zwolniony" "Będziemy na tyle silni,na ile będziemy zjednoczeni i na tyle słabi na ile będziemy podzieleni" "Co ma być to będzie a jak już będzie to trzeba się z tym zmierzyć" |
|
|
|
| Hermiona1334 |
|
|
|
|
| lollipop xDDD |
Dodany dnia 25.06.2008 21:05
|
![]() Postów: 31 Dom: Brak przydziału Punkty: 89 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.12.07 |
spotykasz Ją, ale ona patrzy na Ciebie z pogardą i mówi "co tu robi to dziecko?" chciałabym zamieszkać w Los Angeles. ![]() [ No matter what I do I can't make U feel better. ] http://pl.youtube.com/watch?v=hvSHnYHLptE I wanna be a rockstar!. ______________ Nickelback - Rockstar I'm through with standin' in lines To clubs I'll never get in It's like the bottom of the NINTH And I'm never gonna win this Life hasn't turned out Quite the way I want it to be I want a brand new house On an episode of Cribs And a bathroom I can play baseball in And a king size tub big enough For ten plus me I need a credit card that's got no limit And a big black jet with a bedroom in it Gonna join the mile high club At thirty-seven thousand feet I want a new tour bus full of old guitars My own star on Hollywood Boulevard Somewhere between Cher and James Dean is fine for me I'm gonna trade this life for fortune and fame I'd even cut my hair and change my name 'Cause we all just wanna be big rockstars Livin in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny 'cause we just won't eat And I'll hang out in the coolest bars With the VIP's with the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair Hey hey I wanna be a rockstar Hey hey I wanna be a rockstar I wanna be great like Elvis without the tassels Hire eight body guards that love to beat up assholes Sign a couple autographs So I can eat my meals for free I'm gonna dress my ass With the latest fashion Get a front door key to the Playboy mansion Gonna date a centerfold that loves to Blow my money for me I'm gonna trade this life For fortune and fame I'd even cut my hair And change my name 'Cause we all just wanna be big rockstars Livin in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap Well I'll stay skinny 'cause I just won't eat And I'll hang out in the coolest bars With the VIP's and the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And we'll hide out in the private rooms With the latest dictionary of Today's who's who They'll get you anything With that evil smile Everybody's got a Drug dealer on speed dial well Hey hey I wanna be a rockstar I'm gonna sing those songs That offend the censors Gonna pop my pills From a pez dispenser Get washed-up singers writing all my songs Then lipsynk 'em every night so I don't get 'em wrong Well we all just wanna be big rockstars And live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny 'cause we just won't eat And we'll hang out in the coolest bars With the VIP's with the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And we'll hide out in the private rooms With the latest dictionary of Today's who's who They'll get you anything With that evil smile Everybody's got a Drug dealer on speed dial Hey hey I wanna be a rockstar Hey hey I wanna be a rockstar!!. _________________ ![]() __________________ ![]() Lifestyle of the rich&famous. CALIFORNIA DREAMING. _____________________ ![]() So shut up. shut up. shut up. Don't wanna hear it. Get out. get out. get out. Get out of my way. Step up. step up. step up. You'll never stop me. Nothing you say today Is gonna bring me down. |
|
|
|
| Hermiona1334 |
Dodany dnia 25.06.2008 21:21
|
Zamieszkasz w Los Angeles,ale będziesz musiała się wyprowadzić bo nie starczy Ci pieniędzy na codzienne potrzeby. "Wyglądasz bardzo zdrowo Potter,więc wybacz mi,ale nie zwolnię cię z obowiązku odrobienia pracy domowej.
|
|
|
| Hermiona1334 |
Dodany dnia 25.06.2008 21:21
|
Chciałabym...zostać syreną{ D]:lol: "Wyglądasz bardzo zdrowo Potter,więc wybacz mi,ale nie zwolnię cię z obowiązku odrobienia pracy domowej.
|
|
|
| lollipop xDDD |
Dodany dnia 25.06.2008 21:45
|
![]() Postów: 31 Dom: Brak przydziału Punkty: 89 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 09.12.07 |
zostajesz syreną, ale nie masz jak załatwiać sowich potrzeb (ekhm... np. sikanie. ] więc umierasz. ![]() chciałabym mieć na wszytko czego zachce pieniądze ![]() [ No matter what I do I can't make U feel better. ] http://pl.youtube.com/watch?v=hvSHnYHLptE I wanna be a rockstar!. ______________ Nickelback - Rockstar I'm through with standin' in lines To clubs I'll never get in It's like the bottom of the NINTH And I'm never gonna win this Life hasn't turned out Quite the way I want it to be I want a brand new house On an episode of Cribs And a bathroom I can play baseball in And a king size tub big enough For ten plus me I need a credit card that's got no limit And a big black jet with a bedroom in it Gonna join the mile high club At thirty-seven thousand feet I want a new tour bus full of old guitars My own star on Hollywood Boulevard Somewhere between Cher and James Dean is fine for me I'm gonna trade this life for fortune and fame I'd even cut my hair and change my name 'Cause we all just wanna be big rockstars Livin in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny 'cause we just won't eat And I'll hang out in the coolest bars With the VIP's with the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair Hey hey I wanna be a rockstar Hey hey I wanna be a rockstar I wanna be great like Elvis without the tassels Hire eight body guards that love to beat up assholes Sign a couple autographs So I can eat my meals for free I'm gonna dress my ass With the latest fashion Get a front door key to the Playboy mansion Gonna date a centerfold that loves to Blow my money for me I'm gonna trade this life For fortune and fame I'd even cut my hair And change my name 'Cause we all just wanna be big rockstars Livin in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap Well I'll stay skinny 'cause I just won't eat And I'll hang out in the coolest bars With the VIP's and the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And we'll hide out in the private rooms With the latest dictionary of Today's who's who They'll get you anything With that evil smile Everybody's got a Drug dealer on speed dial well Hey hey I wanna be a rockstar I'm gonna sing those songs That offend the censors Gonna pop my pills From a pez dispenser Get washed-up singers writing all my songs Then lipsynk 'em every night so I don't get 'em wrong Well we all just wanna be big rockstars And live in hilltop houses driving fifteen cars The girls come easy and the drugs come cheap We'll all stay skinny 'cause we just won't eat And we'll hang out in the coolest bars With the VIP's with the movie stars Every good gold digger's Gonna wind up there Every Playboy bunny With her bleach blond hair And we'll hide out in the private rooms With the latest dictionary of Today's who's who They'll get you anything With that evil smile Everybody's got a Drug dealer on speed dial Hey hey I wanna be a rockstar Hey hey I wanna be a rockstar!!. _________________ ![]() __________________ ![]() Lifestyle of the rich&famous. CALIFORNIA DREAMING. _____________________ ![]() So shut up. shut up. shut up. Don't wanna hear it. Get out. get out. get out. Get out of my way. Step up. step up. step up. You'll never stop me. Nothing you say today Is gonna bring me down. |
|
|
|
Potteroholiczka |
Dodany dnia 26.06.2008 11:07
|
Hermiona1334 jeden post w zupełności wystarcza i mogłabyś używać EDIT a nie pisać życzenie w kolejnym poście... ;/ Masz pieniądze na wszystko czego pragniesz ale po kilku tygodniach Twoje potrzeby się kończą i nudzisz się tymi pieniędzmi... Chcę żeby te wakacje trwały przynajmniej do 22 listopada :lol: :smilewinkgrin: |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

gordian119

Slytherin

Hufflepuff