Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Przyjaźń damsko-męska
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.06.2008 16:55
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Taka przyjaźń może mieć miejsce ale nie dla mnie jak i dla wielu facetów ponieważ zacinam się przy dziewczynach.Nigdy nie miałem przyjaciółek i raczej nie będę miał.Mam taki problem tylko w RL przez sieć całkiem normalnie gadam z każdym, nawet z dziewczynami.Jeszcze mogę podkreślić że nigdy nie było by sytuacji żebym się z facetem nie dogadał. Włanie sęk w tym, że od tego ma być przyjaciółka żeby się przy niej nie zacinać B) Ponoć faceci wolą wyżalać się w internecie, gdzie nikt ich nie pozna, a kobiety psiapsiółom... Męska duma, kobieca "solidarność" Szczerze wątpię w tą ''babską solidarnoć'' a już na pewno w jej intencje. A mój kumpel nie ma potrzeby wyżlać się na necie bo ma przyjaciół w realu i nie musi udawać kogo kim nie jest. Mistrzyni i Hermiona przytoczyły historie jak z amerykańskich filmów wzięte ![]() Ale ciekawe, aczkolwiek Mistrzynio; gdyby naprawdę wam na sobie zależało to mogłabys wyciągnąć go z tego towarzystwa. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 23.06.2008 17:16
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Szczerze wątpię w tą ''babską solidarnoć'' a już na pewno w jej intencje. Bo ogólnie przyjaźń wśród kobiet to dziwna i skomplikowana sprawa. Jeszcze nie spotkałam się z przypadkiem, w którym nie występowała by rywalizacja - o chłopaka, o lepszy styl, o fajniejszych znajomych, o wszystko. Ogólnie, nigdy nie spotkałam się z takimi prawdziwymi przyjaciółkami. Za to z przyjaźniami męsko-męskimi się spotkałam; i może to pozory, może się mylę, ale wydaje mi się, że męskie przyjaźnie są mocniejsze i trwalsze. |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 23.06.2008 17:24
|
![]() Postów: 869 Dom: Brak przydziału Punkty: 2954 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 12.04.07 |
Cóż wbrew wszelkim pozorom też tak uważam. Mężczyźni może i miewają swoje dziwności, ale wydaje mi się że w zalatwianiu spraw są bardziej bezpordni. Jeżeli coś do siebie mają to po prostu walną się po mordzie i farant a kobiety tworzą wokół każdego problemu jakąś nie zdrową atmosferę i wszystko pieprzy się jeszcze bardziej. Edytowane przez Miss Bagwell dnia 23.06.2008 17:25 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
HE |
Dodany dnia 25.06.2008 18:18
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 1 Postów: 23 Dom: SlytherinPunkty: 128 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 09.01.08 |
Hmm ... przyjazn damsko - meska?Osobiscie doswiadczylem tego ... tak doswiadczylem z moja sasiadka moze to przez to ze jest starsza ode mnie o dwa lata ... ale nigdy nie bylo miedzy nami zadnego "napiecia seksualnego" ani niczego takiego (omg jak to brzmi pisane przeze mnie) a musze przyznac ze ladna z niej kobietka.W gruncie rzeczy znalismy sie od pieluchy ;p i moze to jest glownym czynnikiem tego ze byla to "po prostu" przyjazn. A odnosnik do kilku postow powyzej tak zgadzam sie miedzy kobietami przyjazn jest dziwna.My faceci to swego rodzaju zgrana paczka kiedy cos zazgrzyta szybko dochodzi do ostrego spiecia a potem rozladowania napiecia ;p U was to wszystko sie kumuluje kumuluje i nagle z najlepszych "psiapsiolek" zmieniacie sie w najgorszych wrogow.Edit: fajna ta "prywatna suczka" Miss ;p Edytowane przez HE dnia 25.06.2008 18:19
|
|
|
|
| lenne |
Dodany dnia 25.06.2008 19:16
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 945 Dom: Brak przydziału Punkty: 1184 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 13.07.07 |
Nawiązując do poprzedniego posta, ta suczka to Tila Tequilla. Też ją lubię ![]() A ja się przyjaźnię z facetem i jest super. Ponieważ zmieniłam miejsce zamieszkania to nazwanie obecnych znajomych, których poznałam 'tutaj' największymi przyjaciółmi byłoby grubą przesadą. Bliskich kolegów i koleżanki mam ale nie zwierzam im się, a przynajmniej nie ze wszystkiego. Przeczytałam w którymś komentarzu, że w szkole mogłyby pojawić się problemy z rówiesnikami, którzy wyśmiewali by przyjaźń. No może i tak, mój przyjaciel jest na szczęście starszy odemnie to nie musiałam znosić doczepek ze strony kolegów i koleżanek z klasy, ponieważ go nie znali, a przynajmniej nie wiedzieli, że się przyjaźnimy. I wracając do poprzedniego akapitu, po przeprowadzce kontakt ze znajomymi, może nie tyle co się urwał ale przygasł i spotykamy się i rozmawiamy tylko kiedy odwiedzę miasto w którymś kiedyś mieszkałam (zdarza się to rzadko, tylko gdy w szkole mam wolne). No, z jednym wyjątkiem. Z chłopakiem o którym wcześniej mówiłam, rozmawiamy codziennie i nic poza tym że widujemy się rzadziej między nami się nie zmieniło. No przynajmniej z mojej strony ale z tego co on mówi, z jego też. A co do tej chemii to może my jej nie doświaczyliśmy bo wyprowadziłam sie będać jeszcze dzieckiem. No, może nie takim małym, ale jednak jeszcze o chłopakach na poważnie wtedy nie myslałam. Ale teraz gdy się widujemy też nic nie ma. Poprostu czysta przyjaźń. I bez obaw mogę to tak nazwać bo skoro przetrwała tyle lat .. ^^ No i jeszcze dodam, że ja z dziewczyną nigdy się nie przyjaźniłam. Może dlatego, że ja nie nazywam nikogo przyjacielem, jeżeli naprawde nim nie jest. Można mieć bliskich i bliższych znajomych ale prawdziwa przyjaźń zdarza się rzadko. No i jak juz wspomniałam z dziewczynami się tylko 'blisko' kolegowałam i nie żałuję. Faceci mają jakiś prostszy system rozumowania, łatwiej ich zrozumieć i się z nimi dogadać. Edytowane przez lenne dnia 25.06.2008 19:21 |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 26.06.2008 19:04
|
U was to wszystko sie kumuluje kumuluje i nagle z najlepszych "psiapsiolek" zmieniacie sie w najgorszych wrogow. Tak , właśnie!! I to jest ten cholerny problem z kobietami! :lol: Nawiązując do poprzedniego posta, ta suczka to Tila Tequilla. Też ją lubię ![]() Ja jej nie lubie - ja się na nią jaram. B) No i jeszcze dodam, że ja z dziewczyną nigdy się nie przyjaźniłam. Może dlatego, że ja nie nazywam nikogo przyjacielem, jeżeli naprawde nim nie jest. Ja po pewnej destrukcyjnej przyjaźni też już nie nazywam ludzi przyjaciółmi bo po prostu obawiam się, że zapeszę. Nie muszę tak jak moje znajome czy kuzynki na pokaz spraszać kumpele by wszyscy wiedzieli jakie to z nas wielkie przyjaciółki. Nikt tak naprawde nie zna najbliżych memu sercu osób i bardzo mnie to cieszy. Bo to są moi ludzie a nie ''czyiś''. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| lenne |
Dodany dnia 27.06.2008 10:50
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 945 Dom: Brak przydziału Punkty: 1184 Ranga: Prefekt Naczelny Data rejestracji: 13.07.07 |
Ja jej nie lubie - ja się na nią jaram. A Shot at love with Tila Tequilla 3 czeka na pokaz spraszać kumpele by wszyscy wiedzieli jakie to z nas wielkie przyjaciółki Obiema łapami się podpisuję. Nie mogę ścierpieć, jak idę ulicą a tam takie dziewczyneczki młode obściskują się na powitanie jak po trzech latach rozłąki. No bo o co chodzi? Nie wiem czy jakaś dziwna jestem ale co na celu na rzucanie się sobie w objęcia, sztuczne uśmiechy i to wszystko trwa kilka minut^^. Pozerstwo... |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 28.06.2008 19:02
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
Ale ciekawe, aczkolwiek Mistrzynio; gdyby naprawdę wam na sobie zależało to mogłabys wyciągnąć go z tego towarzystwa. Mogłam, gdyby on choć trochę tego chciał. Mieliśmy żelazne zasady, ja próbowałam je właśnie wtedy złamać. Więc nie dziw się, że już się nie przyjaźnimy. Ale miło jest powspominać. Mistrzyni i Hermiona przytoczyły historie jak z amerykańskich filmów wzięte Do filmu raczej moja "historia" się nie nadaje. Tak dzieje się często, a to, że Ty się z tym nie spotkałaś, nie znaczy, że nie jest to niemożliwe. Różni ludzie w różnym wieku głupieją. A używki są popularnym sposobem na problemy. Mało kogo obchodzi, że nieskutecznym... "Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
Bóg mu już nie ufa Nie dotrzymał obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Stał się nikim Stał się człowiekiem. ![]() Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych należy jutrzejszy dzień, Co nowych łakną zdobyczy. Kto się usuwa w ciszę i cień, Ten się do żywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^ Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać. Gra pozorów. To coś co lubie. Chcesz mnie poznać? Powodzenia... Wiesz co się liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień Mam ogień który płonie i rozrywa cień, Znam chwile co jak nóż przecinają sznur, Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur... Odcięli aniołom skrzydła bo dawały wolność. Odarli z ich szat gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem bo białą skórę miały Teraz stoją Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Michał Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $Że aż przezroczysty $W pełni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza świat realny $Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę $Trafiam cię w punkt centralny $Wiedz że niepewności spłoszę $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny.... $Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej $ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom ![]() Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko. Mam jedną sprawę całkiem osobistą Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą... Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało Ja i świat tą całość mam I co by się nie działo dalej gram Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID! |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 29.06.2008 04:13
|
![]() Postów: 6322 Dom: Brak przydziału Punkty: 28147 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 26.02.07 |
Obiema łapami się podpisuję. Nie mogę ścierpieć, jak idę ulicą a tam takie dziewczyneczki młode obściskują się na powitanie jak po trzech latach rozłąki. No bo o co chodzi? Nie wiem czy jakaś dziwna jestem ale co na celu na rzucanie się sobie w objęcia, sztuczne uśmiechy i to wszystko trwa kilka minut^^. Pozerstwo... A mnie denerwują tego typu komentarze. A co Ci niby to przeszkadza? Ludzie, trochę tolerancji, każdy może witać się jak chce. Poza tym, ciekawi mnie, skąd - gdy widzisz na ulicy obce, witające się dziewczyny - wiesz, ile czasu się ze sobą nie widziały i czy serio się lubią, czy udają? Ale ciekawe, aczkolwiek Mistrzynio; gdyby naprawdę wam na sobie zależało to mogłabys wyciągnąć go z tego towarzystwa. Miss, masz kontakt z takim towarzystwem? Ja poniekąd owszem i powiem Ci, że wyciągnięcie kogoś z tego to niemalże abstrakcja. |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 29.06.2008 17:26
|
Miss, masz kontakt z takim towarzystwem? Ja poniekąd owszem i powiem Ci, że wyciągnięcie kogoś z tego to niemalże abstrakcja. A jednak możliwe. Wiem bo sama z takiego toksycznego towarzystwa wyszłam. A Shot at love with Tila Tequilla 3 czeka Po moim trupie!B) Ten program jest jeszcze bardziej idiotyczny niż Big Brother. A mnie denerwują tego typu komentarze. A co Ci niby to przeszkadza? Ludzie, trochę tolerancji, każdy może witać się jak chce. Poza tym, ciekawi mnie, skąd - gdy widzisz na ulicy obce, witające się dziewczyny - wiesz, ile czasu się ze sobą nie widziały i czy serio się lubią, czy udają? Mnie nie przeszkadza, ale bawi. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| lenne |
Dodany dnia 29.06.2008 20:56
|
A mnie denerwują tego typu komentarze. A co Ci niby to przeszkadza? Ludzie, trochę tolerancji, każdy może witać się jak chce. Poza tym, ciekawi mnie, skąd - gdy widzisz na ulicy obce, witające się dziewczyny - wiesz, ile czasu się ze sobą nie widziały i czy serio się lubią, czy udają? Ale się cytryna czepiłaś Jak widzę (dokładniej to widziałam) codziennie w szkole to samo przedstawienie to jestem wręcz pewna, że to napewno nie ten typ przywitania. A jak się to jeszcze powtarza na ulicy, to jestem wręcz pewna ^^Czy udają? Oczy, dziewczyno - oczy! To cuchnie nieszczerościa na kilomert! ![]() Po moim trupie! Ten program jest jeszcze bardziej idiotyczny niż Big Brother. No nie gadaj, wiesz jak ja się wciągnęłam? Każdy odcinek widziałam. Prze-śmieszny program. Tylko mamie kazałam się zmywać z pokoju jak się zaczynał. |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 30.06.2008 04:11
|
Ale się cytryna czepiłaś smiley Jak widzę (dokładniej to widziałam) codziennie w szkole to samo przedstawienie to jestem wręcz pewna, że to napewno nie ten typ przywitania. A jak się to jeszcze powtarza na ulicy, to jestem wręcz pewna ^^ Czy udają? Oczy, dziewczyno - oczy! To cuchnie nieszczerościa na kilomert! ![]() I tak nie rozumiem, co Ci to przeszkadza. To dość, że tak powiem, zakorzeniony zwyczaj. No ale ostatecznie zgadzam się, że niektórzy rzeczywiście z tym przesadzają. Mnie też irytuje jak jakaś koleżanka biegnie do mnie przez pół ulicy, z dzikimi okrzykami, mającymi imitować radość, a następnie się na mnie rzuca. A jednak możliwe. Wiem bo sama z takiego toksycznego towarzystwa wyszłam. Nie mówię, że niemożliwe. Jednak nie sądzę, żebyś naprawdę była porządnie wkręcona w takie towarzystwo. Wnioskuję chociażby po tym, że pisałaś, iż nigdy nie próbowałaś trawki. |
|
|
|
Mistrzyni_Afrytow |
Dodany dnia 30.06.2008 10:07
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 461 Dom: RavenclawPunkty: 702 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 04.03.08 |
A po drugie łatwiej jest wyciągnąć kogoś który zaczął, bo tak, aby nie być gorszym, aby się dobrze bawić, bo robią to wszyscy itp. Mój kumpel tak zapomina o swoich problemach, to mu "pomaga", a jego sytuacja jest rzeczywiście bardzo ciężka. I on nie chce przestać korzystać z ( jego zdaniem ) jedynej szansy na chwilę zapomnienia. Głupota? Ludzie w desperacji mogą wszystko. Edytowane przez Mistrzyni_Afrytow dnia 30.06.2008 10:08
"Powstałem z nicości, obrałem drogę ku wolności..."
Bóg mu już nie ufa Nie dotrzymał obietnicy Nie stoi w szeregach anielskich Stał się nikim Stał się człowiekiem. ![]() Mam manię: To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i tak zostanie... ![]() Focusmok, Magik[*], Rahim - Paktofonika Do tych należy jutrzejszy dzień, Co nowych łakną zdobyczy. Kto się usuwa w ciszę i cień, Ten się do żywych nie liczy. A. Asnyk Mówimy NIE stereoptypom. Nie rozmawiam z osobami poniżej 150 IQ^^ Nie napiszę "Pisze Poprawnie Po Polsku", bo to chyba widać. Gra pozorów. To coś co lubie. Chcesz mnie poznać? Powodzenia... Wiesz co się liczy? ![]() Dew neh loh moh na wszystkich zatwardziałych w swych przekonaniach. Dam ci jedno takie słowo i jeden taki dzień Mam ogień który płonie i rozrywa cień, Znam chwile co jak nóż przecinają sznur, Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur... Odcięli aniołom skrzydła bo dawały wolność. Odarli z ich szat gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem bo białą skórę miały Teraz stoją Ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ "Bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę..." Marcelina Bekeczna Adrian Agnieszka Angela Burzowa Chmurka^^ Clover Dominika Karolina Krzysiu Madzia Marta Michał Natalia Ola Sebastian To nie lista przyjaciół. To osoby, które na długo utkwią w mej pamięci... =* ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ![]() Bo ja jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie Słyszysz słowa od których włos jeży się na głowie... O rany rany Jestem niepokonany $skromny i bystry $Szczery do bólu $Że aż przezroczysty $W pełni poczytalny $Za czyny swe odpowiedzialny $Jak Ty nieprzemakalny $Wyprzedza świat realny $Da przepływ momentalny, Energię, cios werbalny $Eksperymentalny $W sposób niekonwencjonalny głoszę treści, słuchaj proszę $Trafiam cię w punkt centralny $Wiedz że niepewności spłoszę $Gniew boski jest nieobliczalny $Unoszę cię, bo z góry widok kapitalny.... $Widzę, widzę, widzę. Więcej wiem więcej. Tak to jest mniej więcej $ Lekko jak hel napełniam trwogą, i zapewniam jak wrogom kontakt z podłogą. Twą dozgonną chęć dorównania swym bogom ![]() Boże, ludzie starzeją się, marzenia nikną Ja chce tylko swoim bliski zapewnić wszystko. Mam jedną sprawę całkiem osobistą Czasem już nie potrafię żyć z tą myślą To czego pragnę od lat to dla mnie wszystko Boże, myślę że mogę nazwać to modlitwą... Co przyszło odejdzie, upadnie co powstało Jutro będzie dużo tego czego dziś jest mało Ja i świat tą całość mam I co by się nie działo dalej gram Oddajmy hołd Królowi polskiego Hip-Hopu. Magik - Ha I Pe Ha O Pe bez reszty oddany... http://pl.youtube.com/watch?v=LUMULYGN710&feature=relatedjestem jebanym debilem - Ktoś tu mi się na profil włamał, MIMID! |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 30.06.2008 14:11
|
Nie mówię, że niemożliwe. Jednak nie sądzę, żebyś naprawdę była porządnie wkręcona w takie towarzystwo. Wnioskuję chociażby po tym, że pisałaś, iż nigdy nie próbowałaś trawki. Wiesz te ostatnie zdanie jest bardzo naiwne, infaltylne i kompletnie nie w twoim stylu, bo nie sadzę byś naprawdę uważała, że jeżeli ktoś nie próbował trawy to nie wie co to złe towarzystwo. Naprawdę sądzisz, że ''złe'' towarzycho to tylko te co jara trawę? Więc ty też w takim się obracasz? Znam ludzi którzy jarają Bóg wie co, piją Bóg wie co, ale są wporządku. Moim zdaniem masz dość dziwną definicję tego ''złego towarzystwa''. Bo moim zdaniem to ''złe'' to takie , które destrukcyjnie wpływa na twoją psychikę , wyniszcza cię totalnie i powoli zabija. Ja właśnie w takie coś wpadałam- w sidła sekty: Świadków Jehowych. To nie do pojęcia jakimi technikami presperują ci ludzie by wciagnąć drugiego w to bagno. To idiotyczne chodzenie po domach to nic w porównaniu z tym co mogą ci za piekło zgotować Jehowcy , jeżeli już się ''zaklimatyzujesz''. Mnie wlaściwie jedna osoba w ciągu paru miesięcy doprowadziła do skrajnej depresji a później do szpitala , po próbie samobójczej z której ledwo uszłam z życiem. Żaden psychiatra mi nie pomógł , dopiero jeden zwyczajny człowiek wyprowadził mnie z tych ciemności na normalną drogę. Nie życzę nikomu by wpadł w coś takiego bo chcąc nie chcąc- blizna zostaje. Po dziś dzień mam duuuuży dystans wobec ludzi tego wyznania a wiem przecież , że wszyscy nie są tacy. Edytowane przez Miss Bagwell dnia 30.06.2008 14:12 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 30.06.2008 22:09
|
Wiesz te ostatnie zdanie jest bardzo naiwne, infaltylne i kompletnie nie w twoim stylu, bo nie sadzę byś naprawdę uważała, że jeżeli ktoś nie próbował trawy to nie wie co to złe towarzystwo. Naprawdę sądzisz, że ''złe'' towarzycho to tylko te co jara trawę? Więc ty też w takim się obracasz? Znam ludzi którzy jarają Bóg wie co, piją Bóg wie co, ale są wporządku. OMG. TY mówisz coś takiego MI? Miss, spójrz na mój podpis. Jasne, bosko, oczywiście, w podpisie mam "blanta na melanż!", a ludzi palących trawkę uważam za zło i wysłanników szatana. Ehh. Pomysł chwilę. Sugerując mi, że uważam iż ktokolwiek nie jest w porządku, bo pali marihuanę, po prostu mnie uraziłaś. Najczęściej formułowania "złe towarzystwo" używa się do określania ludzi, którzy piją, palą, ćpają, imprezują, wpadają w konflikty z prawem. Jak dla mnie, często to "złe towarzystwo" wcale nie jest takie złe. W każdym razie, Mistrzyni pisała o właśnie takim towarzystwie, więc logiczne było dla mnie, że Ty również takie masz na myśli. I jeżeli uważasz, że uzależnienie od papierosów, alkoholu, marihuany, czy narkotyków jest równe wplątaniu się w jakąś sektę, to chyba jednak się nie dogadamy, bo to dwie zupełnie różne sprawy. |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 03.07.2008 13:29
|
Kurczę, więc jak ja mam rozumieć ten akapit? : ''Nie mówię, że niemożliwe. Jednak nie sądzę, żebyś naprawdę była porządnie wkręcona w takie towarzystwo. Wnioskuję chociażby po tym, że pisałaś, iż nigdy nie próbowałaś trawki.'' Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 05.07.2008 22:11
|
Ja wywnioskowałam, iż skoro nie jaram to nie mam pojęcia co znaczy złe. No bo w gruncie rzeczy, tak mówi twoje ostatnie zdanie. Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Peeves |
Dodany dnia 05.07.2008 23:54
|
![]() Postów: 5424 Dom: Brak przydziału Punkty: 8978 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 06.02.07 |
Drogie dziewczęta wracamy do tematu ;] dla tych co już zapomnieli: przyjaźń damsko-męska. Nie lubię stereotypów i nie lubię generalizowania i uogólniania. Wszak to nie tylko kobieta zaprzyjaźnia się z mężczyzna, ale przede wszystkim człowiek z człowiekiem, wg. mnie bardziej w sytuacji zawierania przyjaźni liczy się charakter, osobowość, przekonania a nie obecność penisa czy piersi. Choć tu też wyciągam generalizowanie, wszak mężczyzna to nie tylko penis (a szkoda, byłoby czasem prościej ;P) a kobieta ma parę waźniejszych aspektów niż cycki (tak panowie, ostatnie zdanie do zapamiętania i przemyślenia.). Osobiście przyjaźni na koncie nie mam. Pseudo przyjaźni, koleźeństw, kumpelstw, znajomości mam mnóstwo, ale od pewnego czasu słowem 'przyjaźń' staram się nie szastać na lewo i prawo. Dlatego nie będę tutaj przytaczać własnych wyciskających z oczu łzy sytuacji i przeżyc... Nie ma po co ;p. I jeszcze tylko jedna sprawa, nie wiem jak wam. Ale mnie ten pogląd o niemożliwej przyjaźni d-m nie pasuje. Dlatego wnoszę o to, byśmy zaczęli się otwierać na przeciwną płeć. Nie mam w sobie tyle zdufania by myśleć, że każdy facet, który się do mnie odezwie myśli tylko o tym jak mnie przelecieć albo ew. o tym, jakie mam cycki w dotyku. Ale nie mam też aż tak niskiego poczucia własnej wartości, żeby nie ludzić się, że jednemu czy dwóm przyszło to na myśl ;]. Tak więc polecam znajomości, niekoniecznie przyjaźnie damsko-męskie, choćby z tego względu, że czasem miło poznać inny punkt widzenia niż kobiecy i vice versa. Edytowane przez Peeves dnia 05.07.2008 23:56 "Aggressive, tough and defiant may describe me, but that leaves the impression I'm mean and I'm not. People expect me to have fangs."
Joann Jett |
|
|
|
| Limonka |
Dodany dnia 06.07.2008 00:45
|
Ja wywnioskowałam, iż skoro nie jaram to nie mam pojęcia co znaczy złe. No bo w gruncie rzeczy, tak mówi twoje ostatnie zdanie. Przepraszam za offtop, ale muszę. Przecież w późniejszym poście wyjaśniłam jasno, o co chodziło. Mistrzyni wcześniej pisała o złym towarzystwie, w kontekście ludzi nałogowo pijących, palących, ew. ćpających. W odpowiedzi Ty napisałaś, że sama wyszłaś ze złego towarzystwa, więc logiczne dla mnie było, że odnosisz się do "złego towarzystwa" w takim samym kontekście; i zaskoczyło mnie to, biorąc pod uwagę Twój wstręt do używek. Ale jak widać, myliłam się, bo chodziło Ci o coś innego. JAŚNIEJ NIE POTRAFIĘ. |
|
|
|
| Miss Bagwell |
Dodany dnia 10.07.2013 22:43
|
Spoko już rozumiem. Siedzę cicho bo pomyślą, że coś wzięłam. ![]() Ale mnie ten pogląd o niemożliwej przyjaźni d-m nie pasuje. Dlatego wnoszę o to, byśmy zaczęli się otwierać na przeciwną płeć. Ludzie właśnie tego trochę sie boją. Nie tyle co samej przyjaźni moim zdaniem, ale tych głupich komentarzy typu: ''na pewno coś między wami jest''. To jest straszne. Edytowane przez Miss Bagwell dnia 06.07.2008 13:41 Bjork ![]() All Is Full Of Love You'll be given love you'll be taken care of you'll be given love you have to trust it maybe not from the sources you've poured yours into maybe not from the directions you are staring at twist your head around it's all around you all is full of love all around you all is full of love you just ain't receiving... Siobhan Donaghy ![]() Ghost Full mug my friends certainly familiar Ah, hear that glitch say search the orbs Tree-ann said it his seize the circus Ram's wool that cause way a cricus Full mug my friends certainly familiar Warmy funny Anna say say maluska Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Phwoar so spirit smother me in Ah, hear that glitch fought and ought Fuel full fat her glass of milk Warm sitting here, sitting in bed Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Sworn under an oath to war Fever Ray If I Hard A Heart This will never end cause I want more More give me more give me more This will never end cause I want more More give me more give me more If I had a heart I could love you If I had a voice I would sing After the night when I wake up Ir17;ll se what tomorrow brings Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing Dangling feet from window frame Will they ever ever reach the floor More give me more give me more Cushion filled with all I found Underneath and inside just to come around More give me more give me more Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah Ah ah ah ah ah ah ah If I had a voice I would sing ![]() The Knife - Heartbeats One night to be confused One night to speed up truth We had a promise made Four hands and then away Both under influense We had demons in To know what to say Mind is a razorblade To call for hands of above To lean on Wouldn't be good enough For me, no One night of magic rush The start of simple touch One night to push and scream And make believes. Ten days of perfect tunes The colors red and blue We had a promise made We were in love |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Slytherin
doswiadczylem z moja sasiadka moze to przez to ze jest starsza ode mnie o dwa lata ... ale nigdy nie bylo miedzy nami zadnego "napiecia seksualnego" ani niczego takiego (omg jak to brzmi pisane przeze mnie) a musze przyznac ze ladna z niej kobietka.W gruncie rzeczy znalismy sie od pieluchy ;p i moze to jest glownym czynnikiem tego ze byla to "po prostu" przyjazn. 

Ravenclaw

Jak widzę (dokładniej to widziałam) codziennie w szkole to samo przedstawienie to jestem wręcz pewna, że to napewno nie ten typ przywitania. A jak się to jeszcze powtarza na ulicy, to jestem wręcz pewna ^^