Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
HP i KP- Wasze przemyślenia na temat nowej gry
|
|
| marekryba |
Dodany dnia 27.07.2007 10:17
|
![]() Postów: 6 Dom: Brak przydziału Punkty: 115 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 15.07.07 |
Tutaj można napisać wszystko czego spodziewacie się od gry: Harry Potter i Książe Półkrwi. Według mnie bedzie musiała mieć dobrą grafike i trudny poziom gry- tego oczekuje :smilewinkgrin::bigrazz:
|
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 15.10.2007 12:30
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
A może gierka będzie wykorzystywać DX 10? aaach było by supeer! coś jak Crysis - nawet beta jest POWALAJĄCA graficznieAle KP chodziło by i pod XP i pod Vistą a DirectX 10 jest przecie tylko pod Vistę Edytowane przez RazorBMW dnia 15.10.2007 12:31
![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
| Rudolf Grint |
Dodany dnia 01.03.2008 19:06
|
![]() Postów: 4 Dom: Brak przydziału Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.03.08 |
Mam nadzieje że będziemy mogli poznać nowe zaklecia, że będziemy musieli posprzątać dom Shlugorna, że garfika będzie powalająca, Że będziemy wracali na miotle po próbowaniu znalezienia Horkruksa, że będziemy walczyć ze śmierciożercami, a sczególnie ze Snape'm, mam nadzieje że będzie możliwość chodzenia po całym zamku. że będziemy ważyli eliksiry i chodzili na lekcje, oraz że znów będziemy mogli wybierać między bohaterami(sterować Ronem lub Hermioną,a nie tylko Harrym). PS. Bym zapomniał o układnie kamery takiej samej jak w ZF |
|
|
|
| Sub-Zero |
Dodany dnia 13.07.2008 19:14
|
![]() Postów: 5 Dom: Brak przydziału Punkty: 43 Ranga: Charłak Data rejestracji: 13.07.08 |
A ja mam nadzieje że wersja na PS2 nie będzie zaniedbana. Nowościami w grze mają być :tryb gry w quiditcha,system przygotowywania eliksirów(ale baaaaardziej rozbudowany niż w ZF ), oraz przede wszystkim trochę poprawiony sysytem rzucania czarów(mi w Zakonie Feniksa na PS2 tak mocno nie przeszkadzał ale.... zobaczymy![]() Edit. Bym zapomniał i dużo więcej czarów w trybie pojedynków (kurczę zaklęcia niewybaczalne ah rozmażyłem się I jakby twórcy pokusili się o zaklęcia Niewerbalne.... Edytowane przez Xeri dnia 01.11.2013 20:57
Wiesz skąd mam te blizny?Mój tatuś był złym ojcem...Gdy zamordował moją matkę miał uśmiech na twarzy!Śmiał się!I spytał się mnie:,,Skąd ta powaga synu?!"
|
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 19.07.2008 08:26
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
Tjaa... chcesz super grafę i niskie wymagania? Zapomnij. Grafa będzie brzydka - tekstury będą lipne, a EA nawsadzi tam HDR, rozmycia, shadery, a grafa będzie się świecić jak psu jajca [ :E ] Gierka może być nawet po rusku, bo będzie łatwa, prosta, brzydka, krótka i nudna. No i dla dzieci będzie, którzy myślą tylko o grafie, i tym, że w grze "jest Harry Potter!!!!!!!11111oneonejedenjeden" Gra nie będzie się różnić od Zakonu, bo na next-genach też tak będzie... a grywalność z koziej[gluteus maximus]... Gry o HP się zaniżają do makabrycznie niskiego poziomu, gry na PC upadają, konsole mają gry dla Hamburgerów, którzy nie chcą myśleć tylko chcą mieć łątwą ładną grę... Tak samo jest z Fallout[']...Gierka ze świetnej serii zrobiła się... STRZELANKĄ [?!?!] - wybierasz tylko strefę, gdzie chcesz trafić... przy okazji ten &^@#$&* Bullet Time... Dialogi będą płytkie, a grafa nie wygląda na dobrą... Bethesda leci na kasę... EA też... co się stało z NFS? Stacza się. FIFA? co roku to samo... PES6 roxuje rulezem! Wymagania HP są posrane - na moim kompie [w sigu jest] gra się ścinała tylko dlatego, że niby grafa byłą BRZYDKA, ale ta &@#$@ optymalizacja?!?! Gra będzie denna, a ja nie wierzę, by EA zrobiło coś ze starszymi... Bo dla nich tylko $$$$ się liczy :/ EOT Edytowane przez RazorBMW dnia 19.07.2008 08:27
![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
fan Lupina |
Dodany dnia 19.07.2008 11:34
|
![]() Postów: 223 Dom: GryffindorPunkty: 3941 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 03.08.07 |
Hej Assassin's Creed był chyba pod DX10 i pod DX9, nie? Mi Zakon nie ścinał na dawnym kompie. Według mnie Zakon był dobry jak na serię Harry;ego Pottera. A te ceny. Porażka. aaa iżeby nie były wymagania z kosmosu np. RAM 2 g,karta graficzna 1 gb , procesor 3 ghz. Po serii HP nie trzeba się tego spodziewać. Chociaż kto wie. Moja karta GF8800GT udźwignie(chyba)^^ Ale grafa nie może być lepsza niż w Crysysie. Ja Zakon przeszedłem w cztery godzinki. Bez zbierania tych całych punktów.
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

:smilewinkgrin::bigrazz:

Hufflepuff
było by supeer! coś jak Crysis - nawet beta jest POWALAJĄCA graficznie

), oraz przede wszystkim trochę poprawiony sysytem rzucania czarów(mi w Zakonie Feniksa na PS2 tak mocno nie przeszkadzał ale.... zobaczymy
Gryffindor