Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Zniszcz życzenie
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 13.08.2008 13:05
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
No i masz go, wypasionego na maxa. Ale zachciewa ci się zasiąść z nim na balkonie. Siedzisz, siedzisz, aż ty nagle na dole pojawia się wymarzony chłopak i cię woła. Ty - rozentuzjazmowana - wychylasz się laptopem za barierkę i sprzęt ląduje u stóp królewicza rozpadając się na małe kawałki![]() Chciałabym zjeść teraz loda The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
Duniaczek114@ |
Dodany dnia 17.08.2008 09:32
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 83 Dom: SlytherinPunkty: 227 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 20.12.07 |
Załóżmy że gdy wymawiasz to życzenie przechodzisz pod wieżowcem i kawał potężnego sopla spada Ci na głowę ![]() Chciałabym miec rybkę bojownika pomarańczowego ;D Wciąż rozumek ma oparcie jeszcze nikt go nie wydymał...
<choc trudno w to uwierzyc> |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 17.08.2008 13:43
|
![]() Postów: 832 Dom: Brak przydziału Punkty: 1295 Ranga: Dorosły czarodziej Data rejestracji: 01.03.08 |
I dostajesz ją na urodziny, ale gdy ktoś podaje ci ją w torebce z wodą, ty upuszczasz ją przez przypadek a ktoś inny akurat przechodzi z tacą jedzenia, nie zauważa jej i rybka ląduję pod butem... (sorki)![]() Chciałabym wybrać się teraz na spacer po plaży. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Hermiona_Montez |
Dodany dnia 17.08.2008 13:59
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 32 Dom: Brak przydziału Punkty: 187 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 21.12.07 |
ale jest burza, morze wystepuje z brzegów i zalewa całą plażę... I po spacerku.. ![]() ![]() Dostałam rolę dziewczyny LJ w Prison break... Mam dwie wielkie miłości:
-Prison Break ![]() -Harry Potter ![]() Która jest większa... Zbyt trudny wybór ...Miej trochę wiary... ,,Skazany na śmierć" serialem wszech czasów!... Każdy odcinek intryguje bardziej niż poprzedni... i jak tu go nie kochać?? Michael and LJ/ale oni śliczni.. P![]() ![]() ![]() HM--- ,,fanka Harry'ego, kochanka SKAZANEGO"!! |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 17.08.2008 14:44
|
Już w pierwszej scenie potykasz się o kabel i ryjesz na glebę. Ale tak ryjesz, że już sama nie wstajesz![]() I po sławie aktorki![]() Chciałabym wygrać konkurs na najpiękniejszy ogród przydomowy:lol: The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Hermiona_Mia |
Dodany dnia 22.08.2008 13:19
|
![]() Postów: 37 Dom: Brak przydziału Punkty: 119 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 12.08.08 |
przychodzi Tom Marvolo Riddle i przed samym rozpoczeciem konkursu, gdy nikt nie patrzy wyczarowywuje pelno chwastow w twoim ogrodzie. Spotkać się z Emmą Watson. Moje ulubione filmy i książki:
![]() ![]() |
|
|
|
| Ilenia |
Dodany dnia 22.08.2008 20:09
|
![]() Postów: 154 Dom: Brak przydziału Punkty: 315 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.07.08 |
I sie spotykasz, ale ona patrzy na Ciebie krytycznie i mówi: "Co tu robi ten maluch?" (sorki...) Chciałabym autograf od Nicholasa Jonasa. |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 23.08.2008 22:21
|
Dostajesz ale wracając do domu, trzymasz kartkę w ręku i niespodziewanie zaczyna lać deszcz, idziesz jakąć polną ściezką i nie masz się gdzie schować, autograf jest cały przemoknięty i nie widać nic poza jedna wielką, atramentową plamą![]() chcę założyć konto na gronie The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| Sebastian10 |
Dodany dnia 24.08.2008 14:05
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 34 Dom: Brak przydziału Punkty: 337 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 07.05.07 |
Masz je ale ktoś ci się na nie włamuje i zmienia hasło Chcę żeby Fabiański bronił tak dobrze jak Boruc. Edytowane przez Sebastian10 dnia 24.08.2008 14:05 Dom: Gryffindor
Różdżka: winogrono,13 cali, pióro feniksa, bardzo giętka Patronus: Kot Animag: Smok |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 24.08.2008 19:50
|
![]() Postów: 35 Dom: Brak przydziału Punkty: 314 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.01.08 |
Fabiański zaczyna bronić tak dobrze jak Boruc, ale mówi, że ma już dosyć i odchodzi z drużyny. ![]() Chciałabym żeby ktoś podrzucił mi niemowlaka pod drzwi! (ale byłoby super!) Julita
|
|
|
|
Duniaczek114@ |
Dodany dnia 25.08.2008 13:16
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 83 Dom: SlytherinPunkty: 227 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 20.12.07 |
No i znajdujesz niemowlaka, lecz po chwili okazuje sie że to mutant który pożera ludzi i kończysz swój żywot <soOoOory>:smilewinkgrin:Chciałabym mieć willę nad morzem Śródziemnym :rol: Wciąż rozumek ma oparcie jeszcze nikt go nie wydymał...
<choc trudno w to uwierzyc> |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 25.08.2008 13:47
|
I masz, taką piękną i luksusową, ale nadchodzi trąba powietrzna i zmiata twój domek z powierzchni ziemi![]() ![]() Chcę, żeby przestała mnie boleć noga The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 25.08.2008 14:08
|
![]() Postów: 35 Dom: Brak przydziału Punkty: 314 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 05.01.08 |
Co prawda przestaje Cię boleć noga, ale za to OKROPNIE zaczyna boleć ręka. Ból jest 100 razy większy od bólu nogi, nie wytrzymujesz i popełniasz samobójstwo! <sorry> Chcę mieć ślicznego pieska Julita
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 25.08.2008 14:24
|
Co prawda przestaje Cię boleć noga, ale za to OKROPNIE zaczyna boleć ręka. Ból jest 100 razy większy od bólu nogi, nie wytrzymujesz i popełniasz samobójstwo! <sorry> hehe oostro! ![]() ![]() ![]() ![]() No i masz ślicznego pieska, ale spotykasz na spaczerze wielkiego rottweiler'a, który... no wiesz co robi. Nie lubię jak dzieje się zwierzaczkom krzywda, więc już nie dopisuję. Ja chcę żeby wakacje trwały 6 miesięcy The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 25.08.2008 15:05
|
Och, oczywiście trwają sześć miesięcy. Iwtedy, właśnie... Słyszysz TO!!! Na stanowisko ministra edukacji wraca Giertych, wpowadza mundurki i mówi, że skoro w tym roku wakacje trwały sześć miesięcy to nie będzie ich już nigdy przez następne 10 lat. Chcę żeby trawa była pomarańczowa (wiem, że głupie, ale co tam )Edit: Do Sebastian10: To było niechcący. Wyświetliły mi się 4 odpowiedzi zamiast jednej, ale już to naprawiłam. Edytowane przez JulitaK dnia 25.08.2008 15:21 Julita
|
|
|
|
| Sebastian10 |
Dodany dnia 25.08.2008 15:10
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 34 Dom: Brak przydziału Punkty: 337 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 07.05.07 |
JulitaK nie spamuj!!!! A życzenie?? Ok to ja daje. Chcę żebym się nie nudził. Edytowane przez Sebastian10 dnia 25.08.2008 15:10 Dom: Gryffindor
Różdżka: winogrono,13 cali, pióro feniksa, bardzo giętka Patronus: Kot Animag: Smok |
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 25.08.2008 15:37
|
Nie nudzisz się - wychodzisz z domu i grasz z chłopakami w piłkę. Świetnie się bawisz, wygrywacie ale... tak niefortunnie przekładasz nogę podczas kiwania, że łamiesz ją...;/ (wybacz )Chcę napić się teraz Coli z lodem. The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 25.08.2008 15:41
|
Tak... Nagle w magiczny sposób staje przed Tobą pyszna cola z lodem. Niestety. Lód jest w kostkach. Ty łapiesz za szklankę z colą, łapczywie wypijasz i... dusisz się kostką, która staje Ci w gardle! Ponawiam swoje poprzednie (głupie) życzenie: Chcę żeby trawa była pomarańczowa Julita
|
|
|
|
| Kendra |
Dodany dnia 26.08.2008 11:42
|
I trawa jest pomarańczowa, ale okazuje się, że cierpisz na bardzo bardzo rzadką chorobę, która sprawia, że jak widzisz kolor pomarańczowy to zaczynasz wymiotować... Dalej to ja już chyba nie muszę opowiadać:rip::lol: Ja chcę, żeby słońce świeciło każdego dnia The only one to kiss. The only one to hold. The only one to LOVE. *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* ![]() |
|
|
|
| JulitaK |
Dodany dnia 26.08.2008 13:57
|
Heh. Nieźle to wymyśliłaś Kendra! A co do Twojego życzenia. No i słońce świeci calutki dzień. Od rana do wieczora. Ale niestety, z powodu suszy wysychasz coraz bardziej i w końcu stajesz się piaskiem. ![]() Chcę być motylem Julita
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Duniaczek114@
Slytherin