Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Ozdoby świąteczne 2013!
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 02.01.2014 15:48
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Tuż przed świętami profesor Flitwick prosił Was o wykonanie ozdób świątecznych, które miały przyozdobić choinki w Wielkiej Sali. Niestety, nasz profesor zaklęć nie był w stanie dokonać oceny sam, więc poprosił redakcję HPnetu o pomoc. Tak oto, po burzliwych dyskusjach, w końcu zdecydowaliśmy. Miejsce pierwsze - Anciol! ![]() ![]() Miejsce drugie - monciakund! ![]() ![]() Miejsce trzecie - Lapa15! ![]() Pierwsze wyróżnienie - Padida! ![]() Wyróżnienia: - KubeN! ![]() - joproxyz! ![]() Wszystkim serdecznie gratulujemy! |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 02.01.2014 15:55
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
WoW! Wszystkie pracę są naprawdę wspaniałe! Najszczersze wyrazy podziwu za wasz trud, od osoby kompletnie nieuzdolnionej artystycznie. Sam nie potrafiłbym wybrać zwycięzcy w tym konkursie, ale szczególnie moje serce podbił ten renifer monciakund (wiadomo, renifery padają niedaleko od łosi, czy łososi ). ![]() Always ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 02.01.2014 15:55
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Padida, nie uwierzysz, ale też na początku chciałam zrobić taki sam wieniec świąteczny Jednak dobrze, że nie zrobiłam.Dzięki losiek ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 02.01.2014 15:57
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Wszystko śliczne :3 (poza ostatnim rzecz jasna hahah) Szczególnie podoba mi się bombeczka łapci i gwiazdeczka monci Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Zuko |
Dodany dnia 02.01.2014 17:24
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 7 Dom: RavenclawPunkty: 47 Ranga: Charłak Data rejestracji: 08.08.13 |
Świetne prace. Gratuluję wszystkim zwycięzcom. Urzekła mnie praca KubeNa. |
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 02.01.2014 17:45
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Braaawo Gryfoooni!!! ;D Nie spodziewałam się wyróżnienia c: Ann, te bombki są booooskie *-* ![]() hej |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 03.01.2014 00:20
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Jejku ! Lapa jakbyś dała po prostu wyraźniejsze foto to mysle, ze bys wygrała! cekinowe bombka jest super! Kuben zrobił przepiękny ten dzwonek, jestem pełna podziwu.Glanka jajko i tak wygrało internet bo cicha noc alleluja ![]() I generalnie przepraszam za zdjęcia z kotem, ale za cholerę nie chciała zejść z biurka Edytowane przez Anciol dnia 03.01.2014 01:19
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 04.01.2014 12:54
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Jajko joproxyz wymiata Najbardziej podoba mi się bombka An i dzwonek KubeNa. Ale wszystkie są śliczne. No i An, masz słodką kicię xp Brawa! Edytowane przez Lapa15 dnia 04.01.2014 14:32
![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Slytherin

Ravenclaw

Gryffindor