Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Nie jest dobrze
|
|
Goszka |
Dodany dnia 12.04.2013 18:38
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 619 Dom: SlytherinPunkty: 15017 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 09.11.07 |
Sann, nawet nie wiesz jakbym chciała już to mieć za sobą : ( Dzisiaj poszłam się umówić na teorię. Małopolski Ośrodek Ruchu Drogowego w Krakowie wygląda jak szpital psychiatryczny i wcale nie chcę tam wracać. Zwłaszcza, że wszyscy wyglądali na znerwicowanych... Kolejne nie jest dobrze - A bo też urodę ma, to ma; wypasiona kiej jałowica, biała na gębie, a ślepie to ma rychtyk jak te lnowe kwiatki... a mocna, że i niejeden chłop jej nie uradzi..., czyli okrzyk boleści: ratujcie mnie przed Reymontem. ![]() ![]() |
|
|
|
plump_ginewra_17 |
Dodany dnia 12.04.2013 19:33
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 94 Dom: GryffindorPunkty: 2067 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 27.03.13 |
Coś dla mnie. No więc to może na początek: Nienawidzę mojej nauczycielki od polskiego, co jest kłopotliwe bo mam rozszerzony polski i jest to moja wychowawczyni. Denerwują mnie jej ciągłe zmiany zdania, raz mówi wypracowanie z baroku, przychodzę na wypracowanie a jest oświecenie. Czaicie moją frustrację?! Po drugie jestem rocznikiem, który ma nową podstawę programową. Jako, że jestem w pierwszej klasie liceum muszę wyciągać oceny z np. biologii, chemii, fizyki, informatyki itd ponieważ w drugiej klasie ich nie mam, więc to co mi teraz wyjdzie na koniec roku to będę mieć na świadectwie maturalnym! Dopiero co zdążyłam zaklimatyzować się w liceum, to makabra jakaś! Dalej: Nie mogę znaleźć na nic czasu! Wciąż się uczę, co jest trudne bo słońce za oknem jest tak kuszące!... Dodatkowo występuję w takim niewielkim teatrze (jakby ludowym) i muszę jakoś pogodzić liceum z nauką tekstów! Dobra chodź trochę się poużalałam, narazie wystarczy... Zbyt ona piękna, zbyt mądra zarazem, zbyt mądrze piękna, stąd istnym jest głazem.
|
|
|
|
JMARTA |
Dodany dnia 12.04.2013 20:03
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 138 Dom: GryffindorPunkty: 1639 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 30.11.12 |
Nie jest dobrze, bo mam przerwy w dostawie internetu i nigdy nie wiadomo kiedy będzie, a kiedy nie i właśnie przez tą przerwę przed chwilą znikłam. Do tego mam tak beznadziejnie ustawiony plan lekcji, że nie mam później na nic czasu np. we wtorek przychodzę do szkoły na 7:30 i mam matmę, potem 2 godziny przerwy i dopiero później (po 2 h) kolejne zajęcia. Kompletna beznadzieja. Przez to głupio wymyślone szkolnictwo nie mam na nic czasu! "Dorśli nie pamiętają,
jak to jest być dzieckiem. Naprawdę nie pamiętają, wierz mi. Zapomnieli o ile większy wydawał się wtedy świat. Jak trudno było wdrapać się na krzesło. I jak to było zawsze patrzeć do góry. Zapomniel. Już tego nie wiedzą. Ty tez zapomnisz. Czasami dorośli opowiadają, jak to było pięknie być dzieckiem. Nawet marzą o tym, by znów nim być. Ale o czym marzyli będąc dziećmi? Jak myślisz? Sądzę, że marzyli o tym, by w końcu dorosnąć". Koń jest bogiem, Galop nałogiem, kłus podstawą, Skoki zabawą, Upadek zwątpieniem, Jazda pocieszeniem, palcat pomocą, Łydki całą mocą, Ostrogi zbytkiem, siodło nabytkiem, Grzywa uchwytem, Kask jeźdźca bytem. |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 13.05.2013 15:16
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Beznadziejny dzień! Zawaliłam chyba maturę z WOSu. Ja, osoba, która z WOSu była najlepsza w szkole:< Nie dzwonią do mnie w sprawie pracy sezonowej, a mieli to zrobić w weekend. Bania mi nawala tak, że już usiedzieć przed kompem. Mama mnie zjechała bo stwierdziła, że jej nie słucham i jest roztrzepana. Jakaś dziwna rura w aucie, chyba tłumik, haczy mi o podłoże i trzeba to naprawić. Na wszystkich warczę i nie chce mi się z nikim gadać. Poszłam na maturę nieuczesana bo zapomniałam, że się nie czesałam, do tego moja spódniczka była pognieciona, a byłam pewna, że ją prasowałam. Czuję się stara i zmęczona życiem, bez perspektyw na przyszłość, ot co : ( ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 05.01.2014 14:36
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 512 Dom: HufflepuffPunkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
Nie jest dobrze, bo cierpię na bezsenność. Nie wiem czy w ogóle mogę to tak nazwać w pełni. Kładę się 1 w nocy, zdarzy się wcześniej lub później i nie śpię do 4 rano. Mówiąc nie śpię mam na myśli: wiercę się, przekładam, myślę, wszystko. Ostatnio nawet zaczęłam nie spać do 5. Robi się to coraz bardziej męczące, bo budzę się o 12. Zaczęłam słuchać muzyki, aby szybciej usnąć - nic. Zaczęłam czytać książkę - po prostu mi się odechciewa. I trafiam do punktu wyjścia, gdzie myślę i się wiercę. To się chyba zaczęło w 1 klasie gimnazjum, ale z przerwami. Nie jest tak, że cały czas cierpię na bezsenność, nie. Raczej mam tak, że jest dłuższy okres raz na 1,5 miesiąca. Szczerze nie wiem co na to poradzić, staram się męczyć organizm, aby zasnąć - nic. Pić herbatę/czekoladę przed snem - nic. Kiedyś piłam melissę, ale nie dość, że nie pomagała to była jeszcze obrzydliwa. Ale ogólnie poza tym, to jest dobrze, bo rok 2014 zaczął się świetnie, a ja mam świetne podejście. Tylko ta bezsenność. Okej, ponarzekałam. Po to jest ten temat, prawda? Wybaczcie, sama nie rozumiem dlaczego to zrobiłam. (siła wyższa) ![]() Julia part smart ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 05.01.2014 15:06
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Nie jest dobrze We wtorek idę do szkoły i pierwsza lekcja to matematyka. Problem w tym, że ja nienawidzę mojej nauczycielki od matematyki!!! Post na potrzeby butelki Naprawdę, to ja uwielbiam moją 60-letnią nauczycielkę od matmy. ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sann |
Dodany dnia 16.01.2014 20:09
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 843 Dom: RavenclawPunkty: 16701 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 12.11.10 |
A pomarudzę sobie, a co! Nie jest dobrze, bo ostatnio się nie wysypiam - z jednej strony moja wina, bo chodzę późno spać, ale z drugiej, jak wczoraj poszłam spać wcześniej, to w nocy budziłam się co godzinę. Po drugie, dostałam właśnie telefon (szkoda, że w ogóle nie później), że paniusia odwołuje korepetycje - gdyby nie mój sms, że się spóźnię jutro, bo mam coś do załatwienia po pracy, to nawet by nie napisała. I jeszcze byłam dzisiaj u dentysty, teraz znieczulenie zeszło i bolą mnie zęby. Jestem nieszczęśliwa... :< British English & The Lord of the Rings - moje dwie największe miłości <3 "All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost. From the ashes fire shall be woken, A light from the shadows shall spring; Renewed shall be blade that was broken, The crownless again shall be king." ~ J.R.R. Tolkien "All we have to decide is what to do with the time that is given to us..." ![]() "Tłumaczenia są jak kobiety: te wierne nie są piękne, a te piękne nie są wierne." "Moja Mistrzyni Tłumaczeń" ~ Łoś :* "Moja Guru angielskiego" ~ Sef :* ![]() ![]() "Kasia została rozjechana walcem na drodze, czy jej rodzinie przysługuje roszczenie o naprawienie szkody?" - czyli jak wytłumaczyć laikowi, co to są kazusy. ~ Alette :* Do Heleny "Przebiegasz palcami po stronach, Co niosą oświaty kaganek. Spoczynek Ci obcy jest nocą, Twój wieczór to dla innych ranek. Boleśnie odrywasz głowę, Znad ksiąg w pozłacanych ramach. I wiesz, że jest jedna odpowiedz, Na wszystko co masz dziś w planach. I chociaż chcesz się zatrzymać, Nie możesz, gdy już go posiadasz, I chociaż stroisz nim głowę, Na nic nie odpowiadasz. Czy możesz być lepsza od innych? Jak dorównać ideałowi? Dlaczego nikt nie dostrzega, Tego rodzaju niedoli? Jak masz się czuć dumna, Gdy czujesz się gorsza lub inna. Jak dusza Twa dużo słabsza, Ma zostać ciągle niewinna? Czy można Ci wybaczyć Że kochasz to co nie Twoje? Choć masz ogromną urodę Nie nią chcesz czynić podboje. Słabość do przedmiotów, Tak dobrze wszystkim jest znana. Lecz ciągle nosi piętno, Dla wielu jest zakazana. Porzuć więc swoje marzenia, Gdy jeszcze nie jest za późno. Kochaj to co masz od losu, Nikt nie dał Ci nic na próżno." ~ Anciol z dedykacją dla mnie <3 ![]() |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 16.01.2014 20:14
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Studia to najgorsze gówno na świecie, jeszcze nigdy nie uświadczyłem takiego burdelu... Masakra -.- ![]() Always ![]() |
|
|
|
kkinga123 |
Dodany dnia 16.01.2014 20:52
|
![]() Pochwały: 15 Postów: 546 Dom: RavenclawPunkty: 17957 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 02.07.09 |
Dostałam nowy podział godzin - nie jest dobrze. Matma, biologia, chemia, fizyka i przyroda w jednym dniu. Dla starszych, bądź młodszych nie ogarniających tematu, wymyślili w liceach takie cudo, że klasy humanistyczne na rozszerzeniu mają się uczyć po kilka <dość sporo> godzin rozszerzeń, reszta przedmiotów jest w czymś w rodzaju bloku. Moje liceum tego nie ogarnęło i wszystkie przedmioty, których materiał muszę dokończyć w cyklu podstawowym, walnęli z uzupełnieniem rozszerzeń. Dlatego mój plan mnie powala. |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 16.01.2014 21:15
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Nie jest dobrze, bo: a) wpadły do dziennika dwie 4+: z matematyki i techniki. b) okropnie swędzi mnie nos ;/ c) kompletny brak weny d) muszę umyć głowę e) jutro idę do lekarza, do którego w kolejce stoi się 3 godziny. ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Lossiril |
Dodany dnia 22.01.2014 15:10
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1040 Dom: SlytherinPunkty: 9322 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 30.04.13 |
Mój dziadek jest znów w szpitalu i cholernie się martwię. "You could be great, you know, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt about that." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tumblr klik 'We must take a hard road, a road unforeseen. There lies our hope, if hope it be.' 'The world is indeed full of peril, and in it there are many dark places; but still there is much that is fair, and though in all lands love is now mingled with grief, it grows perhaps the greater.' ![]() 'Deserves it! I daresay he does. Many that live deserve death. And some that die deserve life. Can you give it to them? Then do not be too eager to deal out death in judgment. For even the very wise cannot see all ends.' ![]() It is not our part here to take thought only for a season, or for a few lives of Men, or for a passing age of the world. We should seek a final end of this menace, even if we do not hope to make one. ![]() |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 22.01.2014 15:21
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
Nie jest dobrze bo: -chce mi się strasznie spać -jest zimno i mokro -autobusy się spóźniają -więc przez nie i ja się spóźniam do szkoły -i na dodatek moja pani od polskiego twierdzi, że Harry to nie książka ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 22.01.2014 21:13
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Nie jest dobrze, bo - wszyscy są smutni albo zdenerwowani - ludzie w klasie robią mnie w bambuko za przeproszeniem i muszę się z nimi droczyć, bo kuźwa trudna zapłacić dwa złote albo się przyznać, że mnie oszukiwali - mam pierwszy w życiu zanik twórczy na tak dużą skale, umieram z nudów, a jednocześnie nie mogę się za nic zabrać - muszę odebrac zamówienie, a nie będzie mnie w domu, a ja chce te paczkę JUŻ :c - musze się nauczyć Reduty Ordona na pamięć - przytyłam Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 22.01.2014 21:50
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Nie jest dobrze, nie jest źle, jest FATALNIE bo moja babcia nie żyje... (wszędzie muszę smucić) ![]() hej |
|
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 23.01.2014 11:49
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Oj, Padida, łączę wyrazy współczucia... Wiem jak to jest, gdy umrze nam bliska osoba... ;< [*] ~ Jest źle, bo leżę chora już 5ty dzień ~ Jest źle, bo wszyscy chorzy, poważnie i mniej poważnie ~ Jest źle, bo mam dużo przepisywania... i mnóstwo rzeczy do zaliczenia, a siedzę na komputerze. ;{ ![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 23.01.2014 12:13
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Jest zle bo we wtorek mam egzamin B2 z angielskiego. Drugi dzien mam też jakąś straszną migrenę. Jestem potwornie zmęczona nauką i boje się, że nie zaliczyłam Elementów Teorii Literatury. Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 23.01.2014 12:23
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Jest źle, bo zamiast się uczyć obczajam internet. O 17 mam zaliczenie z prawoznawstwa, a stresa mam takiego, że głowa małą... Nie cierpię ustnych wypowiedzi, któe sprawdzają moją wiedzę. Po prostu zacinam się wtedy i nie jestem w stanie nic wydusić. Co innego jakbym miałą występować w jakimś przedstawieniu. Módlcie się, żeby babka zapytałą mnie o vaciato legis, prawo zwyczajowe i luki prawne... Ewntualnie jeszcze o reguły kolizyjne...: ( ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Sheeby |
Dodany dnia 24.01.2014 21:23
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 512 Dom: HufflepuffPunkty: 5239 Ranga: Osiedlowy szarlatan Data rejestracji: 24.02.13 |
Tak. Nie jest dobrze. Świetny temat do opowiedzenia mojej dzisiejszej historii. Więc sobie wstałam punkt 12:12. Mama zostawiła mi kanapki rano, więc jak je jadłam chleb był super twardy. Wzięłam się za swoje seriale. Pobłądziłam trochę po internetach. Przez cały czas słoneczko na mnie świeciło, mi się w głowie kręciło, a od czasu do czasu na chwilę i głowa bolała. Ok, to przeżyłam. Potem ktoś do mnie napisał, ja się ostro wkurzyłam. Tak ostro, jak nigdy. Moje ręce, potem całe ciało zaczęło się trząść ze złości i nawet krzyczenie zwrotki Rihanny (the Monster) mi nie pomagało. Położyłam się z powrotem, zaczęłam oglądać film, ale fakt że wciąż byłam wściekła nadal mi przeszkadzał i tylko fukałam na film. Potem złość i te inne złe emocje minęły i dotknęła mnie taka pustość i ociężałość. Znów zaczęło mi się kręcić w głowie, a kolejny film oglądałam jak na skazaniu. I cały czas chcę mi się spać, ale się położę, bo w nocy wstanę i będę się nudziła. No i do tej pory czuje się pusta i ociążała i kręci mi się w głowie. Do tego schodząc do lodówki nie kojarzyłam świata i nie mogłam się na niczym skupić. Dobra, a żeby nie było tylko narzekania to opowiem śmieszną (jak dla mnie) historię tego dnia. Więc leżę sobie i oglądam film, kiedy dzwoni do mnie mama i pyta jak się czuję. Odpowiadam jej cały swój stan, a ona pod koniec rozmowy tylko mówi: 'zaraz przyjdę'. I tak robi. Usiadła jak w filmie na moim łóżku i chwyciła mnie za nadgarstek. Zaczęła go przyciskać i ogólnie badać mi tętno. *ja* - Mamo, co Ty robisz? *mama* - Sprawdzam czy żyjesz. Ja na nią patrzę, a ona mi się w twarz śmieję. ![]() Potem przytknęła palca tam przy najwyższym punkcie szyi i zaczęła przyciskać jak niedziałającego pilota. Panie i Panowie, oto moja mama - pielęgniarka roku. ![]() (mam taki humor i się śmieję sama, czy to serio jest śmieszne?) I teraz nie wiem naprawdę nie wiem czy tak się czuję przez chorobę (jestem chora) czy co? ![]() Julia part smart ![]() |
|
|
|
Upadly Aniol |
Dodany dnia 12.04.2014 18:03
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 641 Dom: HufflepuffPunkty: 4098 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 10.03.14 |
Nie jest dobrze, bo nie wiem kiedy mam jechać w pewne odizolowane ;p miejsce. Czy ma być to 26 kwietnia. A może 10 maja ? W każdym razie pasuje tylko weekend ( sobota, niedziela, bo piątek się nie wlicza ). Nie jest dobrze, bo kompletnie nie chce mi się nic na ogrodzie i działce robić, sprzątać na święta tym bardziej. A tak w ogóle, to spać się chce i wuj. ![]() ![]() |
|
|
|
Hermiona Justysia |
Dodany dnia 12.04.2014 18:10
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 947 Dom: HufflepuffPunkty: 25374 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 10.09.08 |
Nie jest dobrze, jest fatalnie! Powinnam zabrać się za referat (prezentacje), a tak mi się nie chce, że SZOK! Miałam na to kilka tygodni, a termin jest do poniedziałku. A ja co robię? Siedzę i zamulam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Goszka

Slytherin

Gryffindor

Hufflepuff

Naprawdę, to ja uwielbiam moją 60-letnią nauczycielkę od matmy. 

Ravenclaw