Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
29.04.2026 10:56
Shanti Black, naprawdę mamy podobny staż? Wydawało mi się, że jesteś HPnetowo znacznie starsza ode mnie Wstydniś

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
27.04.2026 19:58
mi stuknie 12 w lipcu Duże oczy spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię Wstydniś

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Zobacz temat
Drukuj temat
Igrzyska Olimpijskie - Soczi 2014
Prefix użytkownikaulka_black_potter
7 lutego rozpoczęły się długo wyczekiwane Igrzyska Olimpijskie w Soczi, które na pewno u wielu z Was wzbudzą niejeden raz wielkie emocje. Z tego też powodu powstaje ten temat, aby na bieżąco dzielić się naszymi przemyśleniami i komentować sportowe zmagania.

Co myślicie o organizacji Igrzysk przez Rosjan? Jak oceniacie szanse Polaków na medale? Komu kibicujecie najbardziej? Które konkurencje będziecie oglądać z zapartym tchem? Dyskutujcie. : )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No to Igrzyska się rozpoczęły. Oglądaliście może otwarcie? Podobało się wam? Jak dla mnie było spoko. Wiadomo, że w kilku miejscach Rosjanie przerysowali trochę hiistorię, ale ogólnie bardzo ładnie to im wyszło.

Dzisiaj pierwsze zawody, w których liczyliśmy na medal i niestety Kowalczyk zawiodła. Bjoergen, Kalla i Weng okazały się lepsze na 15 km, ale trzeba trzymaćć kciuki za kolejne starty. 6 miejsce też nie jest złe, haha/
Edytowane przez Smierciojadek dnia 10.02.2014 20:56

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikafuerte
Nie zgadzam się, że zawiodła. W tym biegu nikt nie spodziewał się, że zdobędzie medal, bo to po prostu nie jest konkurencja, w której Justyna czuje się najlepiej, zwłaszcza przy jej obecnej kontuzji. Cztery lata temu w Vancouver zdobyła w tym biegu trzecie miejsce, bez kontuzji, co i tak było dużym sukcesem. Więc ja raczej jestem optymistką i myślę, że w kolejnych biegach ma szanse na medale, o ile noga nie odmówi posłuszeństwa.

zapodaj.net/images/d147bde5b4314.png

media.giphy.com/media/WS6ABEVwTwWew89CHo/giphy.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzab2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najart2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladrym2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnewsfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladcarymowfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzabawniejfuer.jpg

http://lastfm.pl/user/justyskag
Ja też oczywiście na nią liczę i wierzę, że pokaże jeszcze swoją klasę, ale sama powiedziała, że adrenalina była tak wielka, że noga nie miałażadnego znaczenia i po prostu była słabsza od reszty. Powiedziała też, żeby lepiej nie stawiac na nią wszystkich pieniędzy.

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.

"zmiennokanoniczne"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikalosiek13
Dobrze, Ulka, tyle tylko że Justyna mówi tak również kiedy jest w ****istej formie, bo to jest sport i pewnych rzeczy nie da się przewidzieć.

Justyna na pewno nie jest obecnie w wybitnej formie, ten sezon jest dla niej wyjątkowo pechowy, no ale trudno, nie zawsze da się zwyciężać. Jednak za to co osiągnęła do tej pory, dla mnie już jest wielką mistrzynią, niezależnie czy zdobędzie jakiś medal, czy nie. Oczywiście ściskam kciuki i mam nadzieję, że moja ulubiona astmatyczka nie wygra wszystkiego ;d
zapodaj.net/images/edba268d6e942.png

Always

zapodaj.net/images/c4ff56e394964.jpg

Prefix użytkownikafuerte
Fakt, Kowalczyk nie jest w szczytowej formie, natomiast na pewno nie jest źle i duże szanse medalowe są. Kwestia tylko tego, na ile ta forma wystrzeli w czasie igrzysk. Bo oprócz tego, że pracuje się na medale olimpijskie miesiącami, to dużo też zależy od szczęścia. Nie zdziwię się, jak będzie kilka niespodzianek, w postaci trochę mniej znanych lub obecnie słabiej dysponowanych zawodniczek, które poczują moc w czasie jakichś zawodów i będą walczyć o najwyższe miejsca.

Co do Bjoergen to jestem raczej realistką i nie sądzę, żeby oddała komuś złoto.

zapodaj.net/images/d147bde5b4314.png

media.giphy.com/media/WS6ABEVwTwWew89CHo/giphy.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzab2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najart2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladrym2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnewsfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/wladcarymowfuer.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najzabawniejfuer.jpg

http://lastfm.pl/user/justyskag
Prefix użytkownikalosiek13
Wiadomo, że jest pewniakiem do złota na każdym starcie, ale mam nadzieję, że Symbicort nie zgranie wszystkiego ;p
zapodaj.net/images/edba268d6e942.png

Always

zapodaj.net/images/c4ff56e394964.jpg

Prefix użytkownikaJerry246
WIELKI SZACUNEK DLA KAMILA!!!!!!
MIMO CHOROBY ODDAŁ 2 PIĘKNE SKOKI!

Prefix użytkownikaHermiona Justysia
Mamy drugi złoty medal w skokach narciarskich na olimpiadzie. Niestety Małyszowi nie udało się złota zdobyć. Gdzieś wczoraj czytałam, że gdyby to był konkurs drużynowy to z takimi wynikami drużyna zdobyłaby złoto.
mamy szanse na kolejny medal. Skaczą jeszcze na dużej skoczni, więc może kolejne złoto? :)

Taaa, to była piękna wygrana i jak przypuszczałam łzy lecą mi teraz po każdym wywiadzie związanym z Kamilem. To niewiarygodne jak zupełnie obca może wpływać na nasze emocje. Jednak jeżeli dalej ma wygrywać, to ja moge ryczeć dzień w dzień:D

Miejmy nadzieję, że w sobotę też uda mu się zgarnąć medal... a może jakiś inny Polak pokusi się o podium? Nigdy nic nie wiadomo. Gratsy dla Janka i Maćka, bo też świetnie skakali.
Mamy szanse na podium w drużynowce tylko trzeba pamiętać, że tam wszystko idzie inaczej. Zawodnicy z innym nastawieniam podchodzą do tych konkursów, ale i tak trzymam kciuki.

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.

"zmiennokanoniczne"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaMajka11
Stoch najlepszy! Widziałam wywiad z nim jak miał z 12 lat i mówił, że marzy o medalu olimpijskim. Marzenia się spełniają! Widziałam jak skakał myślałam że wpadnie na widownię. Byłby problem.:D
,,Somewhere, between the sacred silence and sleep,
Disorder, disorder, disorder."
-System of a Down ,,Toxicity"

fontmeme.com/images/System-of-a-Down-Logo-41.jpg

Także widziałam ten wywiad. Marzenia się spełniają : )
ulka_black_potter też uważam, że gratulacje należą się także Maćkowi i Jankowi. Chłopcy mają talent.
Nie wiem co się dzieje z Piotrkiem. Żyła skakał dobrze, a tu taki myk na tej skoczni. Według niektórych troszkę za dużo szumu się wokół jego osoby zrobiło, reklamy itd. Myślę, że każdy może mieć gorszy dzień, miesiąc, rok. Może to nie jego sezon i będzie tylko lepiej : )

Nie wiem co jest z Żyłą... Może serio trochę za dużo się wokół niego dzieje, a on nie daje sobie z tym rady. Może po prostu stracił formę, bo w sumie teraz jego problemem jest kijowe lądowanie. Niby daleko może odlecieć, ale nie wie, w którym momencie spaść i sie robi niefajnie.
Przed kolejnym konkursem (nie wiem gdzie go obejrzę, chlip, chlip) będą sesje próbne, więc Dawid i Pioterk znowu będą walczyć o miejsce w pierwszym składzie.

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.

"zmiennokanoniczne"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Smierciojadek
Żyła? On nic ostatnio nie pokazał i skakał gorzej niż Kubacki na treningach. Nie wiem dlaczego, ale miałam nadzieję, że dadzą szansę Murańce, ale może za wcześnie jeszcze dla niego na Olimpiadę.

To chyba pierwsze Igrzyska, którymi w miarę się interesuję. Wcześniej to tylko skoki i nic więcej. Teraz oglądałam slopestyle, wyścigi na łyżwach, saneczkarstwo, narciarstwo na muldach. Czekam na łyżwiarstwo figurowe oraz na skoki drużynowe, bo po raz pierwszy mamy chyba jakieś nadzieje na bycie na dobrym miejscu. Jak na razie wszystko chyba jest w porządku, żadnych skandali czy przekrętów. Rozśmieszyło mnie tylko to, że bobsleista zatrzasnął się w łazience i wyszedł razem z drzwiami. ;)
media2.giphy.com/media/6qdkSaKx2MfMA/giphy.gif

Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze.

66.media.tumblr.com/d139938a33b1b4a6e9d05302028f7545/tumblr_nwp9a04Ew81qdp7auo3_500.gif

Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności.

media.tumblr.com/3ad8106e3bbe79c5eb59d42068d27812/tumblr_inline_ncezf4w8z41spqcq1.gif

Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać.

38.media.tumblr.com/aafd9a4ade7ecf23ca4f3335aeabfaf9/tumblr_n5nak092R91sai67qo1_500.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-wydarzenie1.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadm2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnick20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/pieko.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_newsman.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najoryginalniejszy_nick_jadek.png
www.harry-potter.net.pl/images/najoryginalniejszy_nick.png

Prefix użytkownikaTheEnd
hahaha a o "bobsleista zatrzasnął się w łazience i wyszedł razem z drzwiami." o tym nie slyszalem

----------

http://www.sport....ienki.html

Proszę, oto artykuł na ten temat. J.
Edytowane przez Smierciojadek dnia 10.02.2014 20:29

Smierciojadek napisał(a):

Żyła? On nic ostatnio nie pokazał i skakał gorzej niż Kubacki na treningach. Nie wiem dlaczego, ale miałam nadzieję, że dadzą szansę Murańce, ale może za wcześnie jeszcze dla niego na Olimpiadę.

Murańka mógłby nie wytrzymać presji, jednak Żyła jest bardziej doświadczony i pokazał więcej od Klimka.

Czekam na łyżwiarstwo figurowe oraz na skoki drużynowe, bo po raz pierwszy mamy chyba jakieś nadzieje na bycie na dobrym miejscu.

Juz dawno jesteś dobrzy w drużynówce. Przecież mamy brązowy medal z MŚ:)

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.

"zmiennokanoniczne"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Smierciojadek
Zgadzam się, że jest bardziej doświadczony. Murańka ma jeszcze czas, ale pozytywnie zaskoczył niedawno. Tyle że faktycznie te cała otoczka i prestiż zawodów mogłyby go przytłoczyć. Zobaczymy za cztery lata.

Ups, chyba mi umknęło to odznaczenie z MŚ. W takim razie do mnie to nie trafiło wcześniej.

Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze.

66.media.tumblr.com/d139938a33b1b4a6e9d05302028f7545/tumblr_nwp9a04Ew81qdp7auo3_500.gif

Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności.

media.tumblr.com/3ad8106e3bbe79c5eb59d42068d27812/tumblr_inline_ncezf4w8z41spqcq1.gif

38.media.tumblr.com/aafd9a4ade7ecf23ca4f3335aeabfaf9/tumblr_n5nak092R91sai67qo1_500.gif

Smierciojadek
Słyszeliście o dzisiejszym newsie? W narciarstwie alpejskim kobiet dwie alpejki przyjechały w tym samym czasie (co do setnej sekundy) i z racji tego, są DWA złote medale w tej konkurencji. ;)

Albo o tym, że wspomniany wcześniej bobsleista, który utknął w łazience i wyszedł razem z drzwiami, wczoraj zaklinował się w windzie? Sportowiec jeszcze nie brał udziału w zawodach, więc kto wie, czy do tego czasu po raz kolejny nie złapie go pech. jezyk

Ogłaszam wszem i wobec, że Justyna Kowalczyk zdobyła ZŁOTY MEDAL !

Gratulujemy Dżasta ! <3

Dziewczyna ze szczęścia, aż się popłakała.

Smierciojadek
Popłakała się ona jak i pewnie setki osób przed telewizorem. ;)

Brawo dla Justyny, pokazała, co potrafi, mimo negatywnych wróżeń.

Prefix użytkownikaMikasa
Justyna Kowalczyk ze złamaną stopą zdobywa olimpijskie złoto.
Karol Bielecki traci oko podczas meczu - nie ma pretensji do nikogo i wraca do sportu.
Dawid Murek doznaje kontuzji, która bardzo często kończy się amputacją nogi - przechodzi śmiertelnie ciężką rehabilitację, powraca na boisko.

Tak sobie myślę o tych tytanach, a potem o tych naszych patałachach piłkarzach i ogólnie o tej piłkarskiej "grze", jak się takiego dotknie, a on już leży i jęczy. JAK IM NIE WSTYD, naprawdę...
zapodaj.net/images/5fc92f2c1a6a1.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgaw2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/guruforummikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgawedziarzmikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maruda.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: