Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Harrych świąt!
25.05.2026 23:00
14, teraz 33 Duszek

Harrych świąt!
25.05.2026 18:38
Prawie 15 vs 34 no elo [*]

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
25.05.2026 01:12
Ja miałam 10 jak założyłam a zaraz kończę 21 ;(

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
24.05.2026 17:45
Nedelle, aż wstyd się przyznać Lucjuszja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu :lezki:

Harrych świąt!
18.05.2026 22:28
Zastanawiam się, jak ożywić naszego trupa, skoro wszyscy tęsknią... to w ogóle możliwe? Whistle

Shanti Black, tyle lat w błędnym przekonaniu xD

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Sporty, których z całego serca nienawidzicie
Prefix użytkownikaYourSmile
Sporty, których z całego serca nienawidzicie.

Każdy z nas, nie raz musiałam na WF-ie robić coś czego nie znosi. Jedni uwielbiają siatkówkę, kiedy inni gdy tylko widzą piłkę do tej gry uciekają w popłochu. To samo tyczy się innych dyscyplin. Piszcie, który sport wg Was jest tym znienawidzonym okropieństwem.

Edytowane przez Smierciojadek dnia 22.09.2015 13:06

Prefix użytkownikaBarlom
Tylko proszę nie zjedzcie mnie xD
Ja przez szkolne lata znienawidziłem jeden sport. Może to dlatego, że wypełniał on 90% wszystkich lekcji wychowania fizycznego.
A mowa o.... tam tam dam... piłce nożnej.
Nie powiem, czasem ulegam namowom kuzynów i pokopię z nimi piłkę, albo oglądnę skrawek jakiegoś meczu, ale nie do końca rozumiem co jest takiego wspaniałego w gonieniu po trawie za piłką. Weźmie taki jeden piłkę i biegnie, biegnie, biegnie, kopnie czasem w stronę bramki i od nowa.

Prefix użytkownikaSixth Gun
Weźmie taki jeden piłkę i biegnie, biegnie, biegnie, kopnie czasem w stronę bramki i od nowa.

Tak samo można opisać praktycznie wszystkie sporty.
Narciarstwo: pokręci się na ławeczce, poleci, wyląduje. Następny. Pokręci się na ławeczce, skoczy, wyląduje. i od nowa
Piłka siatkowa: podbiegnie, podskoczy, odbije, zaserwuje. Przejście. Podskoczy, odbije i td itp.
Ale fakt faktem piłki nożnej też nigdy nie czułam i już chyba nie poczuję.
A najbardziej nie lubię ręcznej. Przecież ona jest taka bezsensowna :(
Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najoryginalniejszy_nick.png

Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić

Prefix użytkownikaPadida
Ja ogólne lubię sport, ale nie lubię biegania na długi dystans chociaż bardziej... SIATKI D:

Booże, mam z tego dwóję. Jedyną, haha. Tak mnie ręce bolą :( Po prostu to jest straaaasznie trudne D: Zwłaszcza dolne odbijanie.
zapodaj.net/images/71a1c7d3890e6.png

hej

Prefix użytkownikamonciakund
A najbardziej nie lubię ręcznej. Przecież ona jest taka bezsensowna

To tak samo jak ja :), ale z innego powodu. Ja mam po prostu strasznie słabe palce, ze skłonnością do wybijania. Piłka ręczna jest dosyć brutalnym sportem, więc...
Nienawidzę jeszcze siatkówki, z tego samego powodu.
confessionsofasomedaysomebody.files.wordpress.com/2015/01/ga-mer-and-christina-dancing.gif

- - -
The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die.
- - -

31.media.tumblr.com/1ca838daf1b7baf7bf54202eafbe7917/tumblr_mr7lzbBN7k1rv3froo1_500.gif

- - -
Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are.
- - -

66.media.tumblr.com/tumblr_l9mktjSej61qaao9mo1_500.gif

---
Nad przepaścią, tegoż roku
Żyraf masa się w amoku
Rodzi. Pamięć ludzka jest
Zawodna, mimo tego fiest
Tysiące, z tej okazji,
Ku jej chwale od Abchazji
Aż po Nordkapp wspominacie.
"Czyjej chwale?", się spytacie.
Jak to czyjej? Monci* naszej.
Gryfa córce, redakcyjnej
Na tym świecie ambitniejszej
Od niej nie ma. Tu rysunek,
Tam malunek i do tego
Social media. Wizerunek
Hp-neta tam kreuje, ego
Strony reperuje. Szczerze,
Bardzo, bardzo szczerze mówiąc
Człek orkiestra, żywa gwiazda.
Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj.
Koniec, basta - taki mus i
Żyraf pasta.

---

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2016awards_pedzel.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021adminnaj.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-adminpieklo.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021wydarzenie2.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/moncia.jpg

Prefix użytkownikaAnciol
koszykówka i piłka nożna. W tych sportach strasznie się boje piłki. Po prostu mam wrażenie, że zaraz mi zrobi krzywdę.
No i oczywiście pływanie...
Zawsze jak wchodzę do wody w dnie otwiera się taka czarna dziura i zaczyna mnie wsysać i ciągnąć w dół. Nie ważne czy jezioro czy basen. To jakaś klątwa jezyk
Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3

Wiersz autorstwa łośka <3

Anciolu, piękny i wspaniały,
kimże ja przy Tobie jestem,
taki niedojrzały...
Spójrz w oczy me,
jak lekki wiatr,
pieszczą Cię.
Odpowiedz na to pytanie,
czy życie razem nam dane?
Oddaj mnie rentę swę*,
a szepnę Ci do ucha,
Kocham Cię!

*rentę swę - użyte tu celowo

,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43.
Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D"

www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/wladca_rymow.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/wladca_rymow.png

Prefix użytkownikaMikasa
PIŁKA NOŻNA. Nienawidzę grać, oglądanie śmiertelnie mnie nudzi, więc nie oglądam. Jak mnie zmusili ze dwa razy w życiu do grania (w szkole),to myślałam,że sie popłacze. Bałam się,że ta piłka mnie zabije, nie umiałam jej kopnąć, a w dodatku to sport drużynowy,więc wszyscy czegos od Ciebie chcą. Masakra.
zapodaj.net/images/5fc92f2c1a6a1.png

www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgaw2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/guruforummikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najgawedziarzmikasa.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maruda.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/autor_najlepszego_artykulu.png
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najpowazniejszy_uzytkownik.png

Prefix użytkownikaulka_black_potter
Piłki nożne nie cierpię, bo jak dla mnie nie ma sensu bieganie za piłką i ciągłe jej kopanie. Mogłabym powiedzieć, że nie lubię ręcznej iw sumie byłaby to po części prawda. Nie mam ani troszkę siły w rękach by rzucać się jak inni. Próbowałam, ćwiczyłam i ani trochę siły mi nie przybyło. Tak więc grać nienawidzę, ale oglądać mogę. Tak samo z siatą. Wstyd jak stąd do Krakowa jak mam zaserwować. Wygląda to tak pokracznie, że na jakimś tam wuefie dziewczyny zrobiły ze mnie maskotkę drużyny, żebym nie pałętała się pod nogami. Jednak oglądam bardzo chętnie.

Czego jeszcze nienawidzę? To chyba wszystko... Ogólnie to lubię wszystko co ze sportem związane.

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikalosiovsky
Barlom napisał(a):

Weźmie taki jeden piłkę i biegnie, biegnie, biegnie, kopnie czasem w stronę bramki i od nowa.

img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201205/1336558940_by_Lutek559_600.jpg

Dobra a teraz do tematu. Ja nie cierpię koszykówki, nigdy to mi nie przypadło do gustu i trochę nie rozumiem o co tam właściwie chodzi xD. Nie lubię też boksu... dwóch facetów obija sobie za przeproszeniem ryje a wszyscy to oglądają, krew, połamane nosy , nie rozumiem....
" z tobą nie da się nudzić łosiu"

Łapa15

Sir Łosiu David I
- Przydomek który nadała mi Sir Łapa Szlachetna

"Nic nie daję zapatrzenie się w marzenia i zapominanie o życiu" - A.Dumbledore

oi61.tinypic.com/2wpmmas.jpg

Dziekuję Łapsonie :)

asset-8.soup.io/asset/2025/5021_8645.gif

Prefix użytkownikaMalwkaaa
Nie lubię:
- biegów
- piłki ręcznej
- siatkówki
- piłki nożnej
- koszykówki.
Chyba tyle jezyk
"Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła."

Slytherin przyjmuje takich,
Co mają czystą krew.
Co mają więcej sprytu
Od uczniów domów trzech.

static.tumblr.com/qy6gibj/keym9hjd9/slytherin_gif.gif

Sé onr sverdar sitja hvass!

Prefix użytkownikaMajka11
Anciol napisał(a):

Zawsze jak wchodzę do wody w dnie otwiera się taka czarna dziura i zaczyna mnie wsysać i ciągnąć w dół. Nie ważne czy jezioro czy basen. To jakaś klątwa jezyk

W tym się zgadzam. Nie lubię koszykówki. Ale na wfie zmuszają mnie żebym w to COŚ grała a ja zawsze jak leci do mnie piłka to panikuję, piszczę i biegne na drugi koniec boiskaxD. A jak już złapię tą piłkę to rzucam nie w tą stronę. Do kosza i tak nie trafię jestem za niska;(.
Nie nawidzę też siatkówki. Jaki jest sens gry, w której tylko się stoi i czeka na piłkę? Żaden;/! A do tego nie umiem odbijać piłki, a jak już odbiję to za mocno, albo za słabo. Shit!Omg
Kolejny punkto to piłka nożna. Powiedzcie mi jaki jest sens uganiania się po całym boisku za piłką! Jak widzę w telewizji, że banda chłoptasiów biega za piłeczką to mi się robi aż niedobrze.O.o.
Edytowane przez Prefix użytkownikaMajka11 dnia 11.02.2014 16:43
,,Somewhere, between the sacred silence and sleep,
Disorder, disorder, disorder."
-System of a Down ,,Toxicity"

fontmeme.com/images/System-of-a-Down-Logo-41.jpg

Prefix użytkownikaulka_black_potter
Do kosza i tak nie trafię jestem za niskaPłacze.

Za szybko się pewnie poddałaś. Ja tez myślałam, że nie potrafię grać w kosza, bo taki brutalny sport. Poza tym jestem dość niska, jednak na wuefie okazało się, że nie jestem wcale taka najgorsza. Nawet wygrałam konkurs rzutów do kosza, bo wymyśliłam sobie swoją własną technikę rzucania (pewnie inni tez tak rzucają, ale wmawiam sobie, że to moja technika.).

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Smierciojadek
Proszę o pisanie dłuższych wypowiedzi. Jeżeli czegoś nie lubicie, to chociaż uzasadnijcie, dlaczego. Forum to nie sb.
media2.giphy.com/media/6qdkSaKx2MfMA/giphy.gif

Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze.

66.media.tumblr.com/d139938a33b1b4a6e9d05302028f7545/tumblr_nwp9a04Ew81qdp7auo3_500.gif

Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności.

media.tumblr.com/3ad8106e3bbe79c5eb59d42068d27812/tumblr_inline_ncezf4w8z41spqcq1.gif

Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać.

38.media.tumblr.com/aafd9a4ade7ecf23ca4f3335aeabfaf9/tumblr_n5nak092R91sai67qo1_500.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-wydarzenie1.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadm2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnick20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/pieko.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_newsman.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najoryginalniejszy_nick_jadek.png
www.harry-potter.net.pl/images/najoryginalniejszy_nick.png

Prefix użytkownikaBankai
Ogólnie to nie ma takiego sportu który bym nienawidził. Lubie aktywnie spędzać czas przy jakimkolwiek sporcie. Od dziecka trenuję siatkówkę i jest to mój ulubiony sport (nie wiem jak można go nienawidzić :D) może dlatego że jest troszkę trudniejszy niż piłka czy koszykówka. Ale jeżeli miałbym wybierać to biegi długodystansowe są dla mnie zbyt nudne i męczące :D

Prefix użytkownikaUpadly Aniol
Ja zupełnie nie lubię i nie oglądam sportów z udziałem samochodów, motocykli etc. Kiedyś tata zabierał mnie na żużel - jako dziecku bardzo mi się to podobało, ale z wiekiem doszedłem do wniosku, że Formuła 1 czy Motocross nie są w moim "typie". Tam gdzie w dużej mierze o wyniku decydują "umiejętności" samochodu czy motoru, trudno mówić do końca o uczciwej rywalizacji... No i niespecjalnie przepadam za zimowymi sportami - jakimś dziwacznym curlingiem ( jak dla mnie ), łyżwiarstwem. Lekkoatletyka też ogólnie mnie nie kręci. Jednak, żeby nienawidzić czegoś konkretnie...Hmm. To raczej nie, bo jak jest w TV - czerwony guziczek, a do uprawiania np. hokeja na lodzie nikt mnie nie zmusi przecież.
24.media.tumblr.com/tumblr_m8xhishKur1qhr8kmo1_400.gifauto.img.v4.skyrock.net/7396/7977396/pics/160621264.gif

Prefix użytkownikadobrosia1
Niektórzy już pisali o piłce ręcznej. O Boże! Jak ja jej nienawidzę. Jest tak brutalnym sportem. Na każdym Wf kiedy gramy, komuś (najczęściej mi) coś się dzieje. Taka dziewczyna strasznie mocno podaje, lub pakuje do bramki. Wszyscy są poobijani. Tak samo nie lubię unihokeja. Masakra. Ostatnio graliśmy, a do teraz nogi od kija mnie bolą.
oi60.tinypic.com/2ppir7t.jpg

MÓJ RUDZIELEC!
[img]oi60.tinypic.com/2zem3d0.jpg
[/img]
Slytherin górą! ^^

oi62.tinypic.com/2d593n.jpg

i60.tinypic.com/14cqr6t.jpg

Prefix użytkownikaremusmistrz
Ja nienawidzę tak pod względem uprawianie ,nie oglądania piłki ręcznej.Poza tym wolę sporty indywidualne.Nie ogarniam w ogóle za czym idzie to że się nudzę.Co do piłki nożnej oglądam od czasu do czasu rozgrywki wyższego szczebla i przeważnie jednym okiem .Zupełnie nie rozumiem jak można oglądać to regularnie ,dla mnie to nudne

Prefix użytkownikaRon Mulek
Ja nie cierpię piłki nożnej - patałachy grać nie potrafią, a poza tym bardzo blisko sklepu, w którym pracuję jest stadion Kolejorza, więc w dni meczowe jest pełno roboty. A jak jeszcze mecz przypada w dzień, gdy jest dostawa albo jeszcze na dodatek zmiana promocji, bo i tak się kiedyś zdarzyło, to nic tylko się powiesić.

Prefix użytkownikaLiliana2194
Ja niestety nie przepadam za żadnym ze sportów drużynowych. Działam pod presją, drużyna za dużo ode mnie wymaga. Szczerze nienawidzę siatkówki, piłki ręcznej, w nożnej też jestem beznadziejna xD Chyba jedyne sporty drużynowe, które toleruję to koszykówka i hokej :D
Edytowane przez Prefix użytkownikaLiliana2194 dnia 30.06.2018 14:27
www.harry-potter.net.pl/images/articles/maniakhogliliana.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/hogwart.jpg

- - W Hogwarcie: - -

2) Valerie Adams
2.06.2019 -

1.bp.blogspot.com/-f6fn3825Rzg/XYoz2x_dXHI/AAAAAAAAAR4/U1Y3euTkpT43y5p-PzE3sOQUfVacTTDSgCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B4.png1.bp.blogspot.com/-Zt_p7ufiG7Y/XYpLUrPHdYI/AAAAAAAAASE/nWcAY3gPZdsKeHF_BgLud7iBasVSvJ96ACLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B2.png1.bp.blogspot.com/-HKWCp81dwBg/XYpLY6y0M3I/AAAAAAAAASI/Fq-O29kpGyY-why2RTfwu4MiQoKaXz0LwCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B3.png

www.harry-potter.net.pl/images/smiley/it_s_all_about_magic_by_leogomes91.gif Karta postaci: tutaj

1) Liliana Williams
18.06.2014 - 31.05.2019

~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~

1.bp.blogspot.com/-q33F5-l7z8g/XYotFEOYb9I/AAAAAAAAARQ/VUrs-_XIhyoKJu9-MM_2dZ_CPYx0_qQ8wCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B5.png1.bp.blogspot.com/-mBVG84cJUbY/XYowhPqZ9XI/AAAAAAAAARk/B5LZeE8-XIoPOaPZl2s8ZZtF5wRiD1rngCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B7.png1.bp.blogspot.com/-t25RlOp8RvQ/XYow9oCKVCI/AAAAAAAAARs/4wgSpZgFBM40x3mCffKZE0UIHujdlr4cQCLcBGAsYHQ/s1600/Ostatni%2B8.png

www.harry-potter.net.pl/images/smiley/it_s_all_about_magic_by_leogomes91.gif Karta postaci: 1. Lijka
2. Poboczne

- - Za 2017/2018: - -

www.harry-potter.net.pl/images/articles/humor.png

- - INBJN - -

Ten little Indian Boys went out to dine
One choked his little self and then there were nine.

68.media.tumblr.com/37a766bdee65f9dd103179e474f9a484/tumblr_o12brp9Qyv1qcffyto9_540.gif

Nine little Indian Boys sat up very late
One overslept himself and then there were eight.

Eight little Indian Boys travelling in Devon
One said he'd stay there and then there were seven.

Seven little Indian Boys chopping up sticks
One chopped himself in halves and then there were six.

49.media.tumblr.com/1ba28d7561830ce3ca69cf6dc1fefd68/tumblr_o1h4vyoU8Q1rpfvalo2_540.gif

Six little Indian Boys playing with a hive
A bumblebee stung one and then there were five.

Five little Indian Boys going in for law
One got in Chancery and then there were four.

Four little Indian Boys going out to sea
A red herring swallowed one and then there were three.

Three little Indian Boys walking in the zoo
A big bear hugged one and then there were two.

Two little Indian Boys sitting in the sun
One got frizzled up and then there was one.

One little Indian Boy left all alone
He went out and hanged himself and then there were none.

68.media.tumblr.com/bc978621ce1b3c07e887fb332616a035/tumblr_o15s27VgQV1unz0ero4_r1_500.gif

orig14.deviantart.net/3cce/f/2007/344/b/6/_raincloud__rvmp_by_bad_blood.gif

- - - -

66.media.tumblr.com/3c390d626aef57a973918bf2e130b093/tumblr_put2dopQgR1rm48goo1_500.png

Prefix użytkownikaShanti Black
gimnastyka wszelkiego rodzaju, przewroty, skoki przez kozła, jakieś wspinanie po linie czy równoważnia... nienawidzę tego i panicznie się boję, od dzieciństwa mam takie fobie i nie mam pojęcia czemu
www.harry-potter.net.pl/images/articles/shantiwielkawojanff.jpg

www.harry-potter.net.pl/images/articles/shanti.png

W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu.
Na stronie:
- prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015)
- przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015)
- Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci))
- Prefekt Hogwartu (27.08.2017-)

www.harry-potter.net.pl/images/articles/shant.jpg

Bo mogę Cwaniak
i.imgur.com/N9bzzWn.png

Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright Love
i.imgur.com/MbrWM9r.jpg

Magiczna siódemka
i.imgur.com/GRVPG1y.png

Magiczna siódemka part II
i.imgur.com/M0pcH5X.png

Ciekawa liczba punkcików
i.imgur.com/p9aV7MW.pngi.imgur.com/JTHiWfJ.png