Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
Sporty, których z całego serca nienawidzicie
|
|
YourSmile |
Dodany dnia 09.02.2014 19:08
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1328 Dom: GryffindorPunkty: 29744 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 13.01.13 |
Sporty, których z całego serca nienawidzicie. Każdy z nas, nie raz musiałam na WF-ie robić coś czego nie znosi. Jedni uwielbiają siatkówkę, kiedy inni gdy tylko widzą piłkę do tej gry uciekają w popłochu. To samo tyczy się innych dyscyplin. Piszcie, który sport wg Was jest tym znienawidzonym okropieństwem. Edytowane przez Smierciojadek dnia 22.09.2015 13:06 |
|
|
|
Barlom |
Dodany dnia 09.02.2014 19:13
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1037 Dom: HufflepuffPunkty: 15578 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 16.07.11 |
Tylko proszę nie zjedzcie mnie ![]() Ja przez szkolne lata znienawidziłem jeden sport. Może to dlatego, że wypełniał on 90% wszystkich lekcji wychowania fizycznego. A mowa o.... tam tam dam... piłce nożnej. Nie powiem, czasem ulegam namowom kuzynów i pokopię z nimi piłkę, albo oglądnę skrawek jakiegoś meczu, ale nie do końca rozumiem co jest takiego wspaniałego w gonieniu po trawie za piłką. Weźmie taki jeden piłkę i biegnie, biegnie, biegnie, kopnie czasem w stronę bramki i od nowa. |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 09.02.2014 19:17
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Weźmie taki jeden piłkę i biegnie, biegnie, biegnie, kopnie czasem w stronę bramki i od nowa. Tak samo można opisać praktycznie wszystkie sporty. Narciarstwo: pokręci się na ławeczce, poleci, wyląduje. Następny. Pokręci się na ławeczce, skoczy, wyląduje. i od nowa Piłka siatkowa: podbiegnie, podskoczy, odbije, zaserwuje. Przejście. Podskoczy, odbije i td itp. Ale fakt faktem piłki nożnej też nigdy nie czułam i już chyba nie poczuję. A najbardziej nie lubię ręcznej. Przecież ona jest taka bezsensowna Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 09.02.2014 19:25
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Ja ogólne lubię sport, ale nie lubię biegania na długi dystans chociaż bardziej... SIATKI D: Booże, mam z tego dwóję. Jedyną, haha. Tak mnie ręce bolą :( Po prostu to jest straaaasznie trudne D: Zwłaszcza dolne odbijanie. ![]() hej |
|
|
|
monciakund |
Dodany dnia 09.02.2014 19:26
|
![]() Pochwały: 31 Postów: 2334 Dom: GryffindorPunkty: 43236 Ranga: halo, regulamin! Data rejestracji: 11.03.13 |
A najbardziej nie lubię ręcznej. Przecież ona jest taka bezsensowna To tak samo jak ja , ale z innego powodu. Ja mam po prostu strasznie słabe palce, ze skłonnością do wybijania. Piłka ręczna jest dosyć brutalnym sportem, więc...Nienawidzę jeszcze siatkówki, z tego samego powodu. ![]() - - - The human life is made up of choices. Yes or no. In or out. Up or down. And then there are the choices that matter. Love or hate. To be a hero or to be a coward. To fight or to give in. Live or die. - - - ![]() - - - Don't let what he wants eclipse what you need. He's very dreamy but he's not the sun, you are. - - - ![]() --- Nad przepaścią, tegoż roku Żyraf masa się w amoku Rodzi. Pamięć ludzka jest Zawodna, mimo tego fiest Tysiące, z tej okazji, Ku jej chwale od Abchazji Aż po Nordkapp wspominacie. "Czyjej chwale?", się spytacie. Jak to czyjej? Monci* naszej. Gryfa córce, redakcyjnej Na tym świecie ambitniejszej Od niej nie ma. Tu rysunek, Tam malunek i do tego Social media. Wizerunek Hp-neta tam kreuje, ego Strony reperuje. Szczerze, Bardzo, bardzo szczerze mówiąc Człek orkiestra, żywa gwiazda. Żyj nam wiecznie, twórz i kreuj. Koniec, basta - taki mus i Żyraf pasta. --- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 11.02.2014 13:09
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
koszykówka i piłka nożna. W tych sportach strasznie się boje piłki. Po prostu mam wrażenie, że zaraz mi zrobi krzywdę. No i oczywiście pływanie... Zawsze jak wchodzę do wody w dnie otwiera się taka czarna dziura i zaczyna mnie wsysać i ciągnąć w dół. Nie ważne czy jezioro czy basen. To jakaś klątwa Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 11.02.2014 13:14
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
PIŁKA NOŻNA. Nienawidzę grać, oglądanie śmiertelnie mnie nudzi, więc nie oglądam. Jak mnie zmusili ze dwa razy w życiu do grania (w szkole),to myślałam,że sie popłacze. Bałam się,że ta piłka mnie zabije, nie umiałam jej kopnąć, a w dodatku to sport drużynowy,więc wszyscy czegos od Ciebie chcą. Masakra. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 11.02.2014 13:17
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Piłki nożne nie cierpię, bo jak dla mnie nie ma sensu bieganie za piłką i ciągłe jej kopanie. Mogłabym powiedzieć, że nie lubię ręcznej iw sumie byłaby to po części prawda. Nie mam ani troszkę siły w rękach by rzucać się jak inni. Próbowałam, ćwiczyłam i ani trochę siły mi nie przybyło. Tak więc grać nienawidzę, ale oglądać mogę. Tak samo z siatą. Wstyd jak stąd do Krakowa jak mam zaserwować. Wygląda to tak pokracznie, że na jakimś tam wuefie dziewczyny zrobiły ze mnie maskotkę drużyny, żebym nie pałętała się pod nogami. Jednak oglądam bardzo chętnie. Czego jeszcze nienawidzę? To chyba wszystko... Ogólnie to lubię wszystko co ze sportem związane. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
losiovsky |
Dodany dnia 11.02.2014 13:26
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 539 Dom: GryffindorPunkty: 1800 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 21.05.13 |
Barlom napisał(a): Weźmie taki jeden piłkę i biegnie, biegnie, biegnie, kopnie czasem w stronę bramki i od nowa. ![]() Dobra a teraz do tematu. Ja nie cierpię koszykówki, nigdy to mi nie przypadło do gustu i trochę nie rozumiem o co tam właściwie chodzi . Nie lubię też boksu... dwóch facetów obija sobie za przeproszeniem ryje a wszyscy to oglądają, krew, połamane nosy , nie rozumiem.... " z tobą nie da się nudzić łosiu"
Łapa15 Sir Łosiu David I - Przydomek który nadała mi Sir Łapa Szlachetna "Nic nie daję zapatrzenie się w marzenia i zapominanie o życiu" - A.Dumbledore ![]() Dziekuję Łapsonie ![]() ![]() |
|
|
|
Malwkaaa |
Dodany dnia 11.02.2014 13:35
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: SlytherinPunkty: 6376 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 15.07.13 |
Nie lubię: - biegów - piłki ręcznej - siatkówki - piłki nożnej - koszykówki. Chyba tyle "Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła."
Slytherin przyjmuje takich, Co mają czystą krew. Co mają więcej sprytu Od uczniów domów trzech. ![]() Sé onr sverdar sitja hvass! |
|
|
|
Majka11 |
Dodany dnia 11.02.2014 16:34
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 131 Dom: RavenclawPunkty: 1830 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 24.06.13 |
Anciol napisał(a): Zawsze jak wchodzę do wody w dnie otwiera się taka czarna dziura i zaczyna mnie wsysać i ciągnąć w dół. Nie ważne czy jezioro czy basen. To jakaś klątwa ![]() W tym się zgadzam. Nie lubię koszykówki. Ale na wfie zmuszają mnie żebym w to COŚ grała a ja zawsze jak leci do mnie piłka to panikuję, piszczę i biegne na drugi koniec boiska . A jak już złapię tą piłkę to rzucam nie w tą stronę. Do kosza i tak nie trafię jestem za niska . Nie nawidzę też siatkówki. Jaki jest sens gry, w której tylko się stoi i czeka na piłkę? Żaden;/! A do tego nie umiem odbijać piłki, a jak już odbiję to za mocno, albo za słabo. Shit! ![]() Kolejny punkto to piłka nożna. Powiedzcie mi jaki jest sens uganiania się po całym boisku za piłką! Jak widzę w telewizji, że banda chłoptasiów biega za piłeczką to mi się robi aż niedobrze.O.o. Edytowane przez Majka11 dnia 11.02.2014 16:43
,,Somewhere, between the sacred silence and sleep, Disorder, disorder, disorder." -System of a Down ,,Toxicity" ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 11.02.2014 16:48
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Do kosza i tak nie trafię jestem za niskaPłacze. Za szybko się pewnie poddałaś. Ja tez myślałam, że nie potrafię grać w kosza, bo taki brutalny sport. Poza tym jestem dość niska, jednak na wuefie okazało się, że nie jestem wcale taka najgorsza. Nawet wygrałam konkurs rzutów do kosza, bo wymyśliłam sobie swoją własną technikę rzucania (pewnie inni tez tak rzucają, ale wmawiam sobie, że to moja technika.). ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 11.02.2014 16:49
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Proszę o pisanie dłuższych wypowiedzi. Jeżeli czegoś nie lubicie, to chociaż uzasadnijcie, dlaczego. Forum to nie sb. ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Bankai |
Dodany dnia 11.02.2014 16:54
|
![]() Postów: 96 Dom: GryffindorPunkty: 750 Ranga: Bohater Hogwartu Data rejestracji: 02.01.14 |
Ogólnie to nie ma takiego sportu który bym nienawidził. Lubie aktywnie spędzać czas przy jakimkolwiek sporcie. Od dziecka trenuję siatkówkę i jest to mój ulubiony sport (nie wiem jak można go nienawidzić ) może dlatego że jest troszkę trudniejszy niż piłka czy koszykówka. Ale jeżeli miałbym wybierać to biegi długodystansowe są dla mnie zbyt nudne i męczące
|
|
|
|
Upadly Aniol |
Dodany dnia 17.03.2014 17:59
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 641 Dom: HufflepuffPunkty: 4098 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 10.03.14 |
Ja zupełnie nie lubię i nie oglądam sportów z udziałem samochodów, motocykli etc. Kiedyś tata zabierał mnie na żużel - jako dziecku bardzo mi się to podobało, ale z wiekiem doszedłem do wniosku, że Formuła 1 czy Motocross nie są w moim "typie". Tam gdzie w dużej mierze o wyniku decydują "umiejętności" samochodu czy motoru, trudno mówić do końca o uczciwej rywalizacji... No i niespecjalnie przepadam za zimowymi sportami - jakimś dziwacznym curlingiem ( jak dla mnie ), łyżwiarstwem. Lekkoatletyka też ogólnie mnie nie kręci. Jednak, żeby nienawidzić czegoś konkretnie...Hmm. To raczej nie, bo jak jest w TV - czerwony guziczek, a do uprawiania np. hokeja na lodzie nikt mnie nie zmusi przecież. ![]() ![]() |
|
|
|
dobrosia1 |
Dodany dnia 04.05.2014 10:28
|
![]() Postów: 764 Dom: SlytherinPunkty: 9768 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.03.14 |
Niektórzy już pisali o piłce ręcznej. O Boże! Jak ja jej nienawidzę. Jest tak brutalnym sportem. Na każdym Wf kiedy gramy, komuś (najczęściej mi) coś się dzieje. Taka dziewczyna strasznie mocno podaje, lub pakuje do bramki. Wszyscy są poobijani. Tak samo nie lubię unihokeja. Masakra. Ostatnio graliśmy, a do teraz nogi od kija mnie bolą. ![]() MÓJ RUDZIELEC! [img] ![]() [/img] Slytherin górą! ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
remusmistrz |
Dodany dnia 20.09.2014 17:13
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 194 Dom: RavenclawPunkty: 835 Ranga: Alfa i Omega Data rejestracji: 13.05.14 |
Ja nienawidzę tak pod względem uprawianie ,nie oglądania piłki ręcznej.Poza tym wolę sporty indywidualne.Nie ogarniam w ogóle za czym idzie to że się nudzę.Co do piłki nożnej oglądam od czasu do czasu rozgrywki wyższego szczebla i przeważnie jednym okiem .Zupełnie nie rozumiem jak można oglądać to regularnie ,dla mnie to nudne |
|
|
|
Ron Mulek |
Dodany dnia 08.10.2014 16:12
|
![]() Postów: 32 Dom: RavenclawPunkty: 940 Ranga: Alfa i Omega Data rejestracji: 21.09.14 |
Ja nie cierpię piłki nożnej - patałachy grać nie potrafią, a poza tym bardzo blisko sklepu, w którym pracuję jest stadion Kolejorza, więc w dni meczowe jest pełno roboty. A jak jeszcze mecz przypada w dzień, gdy jest dostawa albo jeszcze na dodatek zmiana promocji, bo i tak się kiedyś zdarzyło, to nic tylko się powiesić. |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 08.10.2014 17:46
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Ja niestety nie przepadam za żadnym ze sportów drużynowych. Działam pod presją, drużyna za dużo ode mnie wymaga. Szczerze nienawidzę siatkówki, piłki ręcznej, w nożnej też jestem beznadziejna Chyba jedyne sporty drużynowe, które toleruję to koszykówka i hokej Edytowane przez Liliana2194 dnia 30.06.2018 14:27
![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 08.10.2014 17:54
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
gimnastyka wszelkiego rodzaju, przewroty, skoki przez kozła, jakieś wspinanie po linie czy równoważnia... nienawidzę tego i panicznie się boję, od dzieciństwa mam takie fobie i nie mam pojęcia czemu ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

Christina

Gryffindor
Hufflepuff
Ravenclaw

, ale z innego powodu. Ja mam po prostu strasznie słabe palce, ze skłonnością do wybijania. Piłka ręczna jest dosyć brutalnym sportem, więc...

Slytherin

) może dlatego że jest troszkę trudniejszy niż piłka czy koszykówka. Ale jeżeli miałbym wybierać to biegi długodystansowe są dla mnie zbyt nudne i męczące