Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Katy Perry
|
|
Portugas |
Dodany dnia 25.02.2014 19:14
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 6 Postów: 1255 Dom: HufflepuffPunkty: 6535 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 08.03.13 |
![]() W związku z tym, iż dziś mam ogromną wręcz jazdę na Katy Perry to postanowiłem założyć ten temat. Co myślicie o jej świetnych piosenkach i jeszcze lepszych teledyskach? Jaka jest wasza ulubiona piosenka z jej dzieł? Liczę na pochlebne wypowiedzi dotyczące panny Perry x) kocham juliettę115 Przez pomyłkę zrobiłem to specjalnie. ![]() Ach, ta Łapka ![]() ![]() ![]() Portugas - jedyny użytkownik, na którego ma oko nawet Krico ![]() Wszyscy jesteśmy żyrafami, które urodziły się nad przepaścią :zyrafa: ~ Nior ^^ ![]() ![]() |
|
|
|
wild_child |
Dodany dnia 09.05.2014 17:22
|
![]() Postów: 41 Dom: SlytherinPunkty: 3773 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 12.04.14 |
Znam jej piosenki choć lubię i z przyjemnością słucham tylko dwóch. Dark Horse i Wide Awake. Jej teledyski trochę mi się podobają, choć sądzę że z tymi kolorowymi włosami trochę przesadza... "Kto czyta książki, ten żyje podwójnie " Umberto Eco ![]() "Ależ oczywiście to dzieje się w twojej głowie, Harry, tylko skąd, u licha, wniosek, że wobec tego nie dzieje się to naprawdę?" - Albus Dumbledore J. K. Rowling - "Harry Potter i Insygnia Śmierci" ![]() "Nie zrobią mi krzywdy, bo nie grozi mi to, co wam. Nie został już nikt, kogo bym kochała" - Johanna Mason "W pierścieniu ognia" Suzanne Colinns ![]() "Okres dzieciństwa nie trwa od momentu narodzin do chwili osiągnięcia pewnego wieku. Nie jest tak, że dziecko dorasta i odkłada na bok swoje dziecięce sprawy. Dzieciństwo to królestwo, w którym nikt nie umiera." ![]() "Gwałtownych uciech i koniec gwałtowny; Są one na kształt prochu zatlonego, Co wystrzeliwszy gaśnie. Miód jest słodki, Lecz slodycz jego graniczy z ckliwością I zabytkiem smaku zabija apetyt. Kochaj więc umiarkowanie; zbyt skwapliwy Tak samo spóźnia się jak zbyt leniwy." William Szekspir - "Romeo i Julia" ![]() |
|
|
|
Liliana2194 |
Dodany dnia 09.07.2014 21:38
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 20 Postów: 1283 Dom: HufflepuffPunkty: 20246 Ranga: O choinka! Data rejestracji: 18.06.14 |
Myślę, że to jedna z moich ulubionych piosenkarek, bo dużo jej piosenek lubię W szczególności Firework, Part Of Me, Wide Awake, The One That Got Away, Dark Horse, Roar, Legendary Lovers, Walking On Air, Last Friday Night... Poza tym teledyski ma ciekawe, w większości z nich coś się dzieje xp Edytowane przez Liliana2194 dnia 23.05.2018 19:02
![]() ![]() - - W Hogwarcie: - - 2) Valerie Adams 2.06.2019 - ![]() ![]() ![]() Karta postaci: tutaj1) Liliana Williams 18.06.2014 - 31.05.2019 ~ moja ulubienica spośród tej dwójki ~ ![]() ![]() ![]() Karta postaci: 1. Lijka2. Poboczne - - Za 2017/2018: - - ![]() - - INBJN - - Ten little Indian Boys went out to dine One choked his little self and then there were nine. ![]() Nine little Indian Boys sat up very late One overslept himself and then there were eight. Eight little Indian Boys travelling in Devon One said he'd stay there and then there were seven. Seven little Indian Boys chopping up sticks One chopped himself in halves and then there were six. ![]() Six little Indian Boys playing with a hive A bumblebee stung one and then there were five. Five little Indian Boys going in for law One got in Chancery and then there were four. Four little Indian Boys going out to sea A red herring swallowed one and then there were three. Three little Indian Boys walking in the zoo A big bear hugged one and then there were two. Two little Indian Boys sitting in the sun One got frizzled up and then there was one. One little Indian Boy left all alone He went out and hanged himself and then there were none. ![]() ![]() - - - - ![]() |
|
|
|
Inga Clinton |
Dodany dnia 28.02.2015 17:23
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 6 Postów: 835 Dom: SlytherinPunkty: 7802 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 08.02.15 |
Kocham Katy Perry byłam na jej koncercie w pon. w Krakowie. Uwielbiam jej wszystkie piosenki i wszystkie znam na pamięć. Tworzy genialne barwnie sweetaśne teledyski |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Hufflepuff

Slytherin

W szczególności Firework, Part Of Me, Wide Awake, The One That Got Away, Dark Horse, Roar, Legendary Lovers, Walking On Air, Last Friday Night...