Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Warsaw Shore - Ekipa z Warszawy
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 28.03.2014 14:01
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
![]() Kilka miesięcy temu dużą popularność wśród młodzieży zyskało nowe polskie reality show - Warsaw Shore. Program po raz pierwszy pojawił się na antenie MTV Polska w listopadzie 2013 roku; aktualnie skończyła się pierwsza seria, ale planowana jest jej kontynuacja. Co sądzicie o tym serialu? Oglądaliście? Jest dość kontrowersyjny, więc i pewnie opinie będą różne. ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Goszka |
Dodany dnia 28.03.2014 14:46
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 619 Dom: SlytherinPunkty: 15017 Ranga: Żywa Legenda Data rejestracji: 09.11.07 |
Przyznaję się bez bicia, oglądam i mam śmiechu co niemiara :D (obym nie została zlinczowana za swoje poczucie humoru). Oglądanie ułomnych ludzi mnie śmieszy. Tak, wiem, z jednej strony to smutne, że mamy pokolenie melanżowiczów, których poziom intelektualny jest poniżej przeciętnej, z drugiej strony czasami trzeba popatrzeć na coś kretyńskiego. Ot tak, dla zachowania równowagi w życiu. Nie mogę zrozumieć natomiast tego, że ktoś może to traktować na poważnie i mieć wśród członków ekipy swoich idoli. ![]() ![]() |
|
|
|
dobrosia1 |
Dodany dnia 28.03.2014 15:27
|
![]() Postów: 764 Dom: SlytherinPunkty: 9768 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.03.14 |
Obejrzałam raz i myślałam, że zaraz zwymiotuję. Ani to śmieszne, ani poważne. Takie nijakie. Chyba da się to oglądać, kiedy człowiekowi naprawdę się nudzi |
|
|
|
losiek13 |
Dodany dnia 28.03.2014 19:59
|
![]() Ostrzeżenia: 2 Pochwały: 33 Postów: 2832 Dom: RavenclawPunkty: 34217 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 19.06.08 |
Taak, Warsaw Shore to najlepszy program na MTV! ;D Jestem ogromnym fanem, oglądałem wszystkie odcinki i jak już napisała Goszka, beka niesamowita. To najlepszy sposób na totalne odmóżdżenie, co powtarzam już po raz któryś z kolei. Moją największą idolką jest Ewędlina (znana również jako Ewelina). Jak ona się odzywa, to ja wysiadam! Czekam na kolejny sezon ;] ![]() Always ![]() |
|
|
|
Anciol |
Dodany dnia 28.03.2014 23:06
|
![]() Pochwały: 10 Postów: 1288 Dom: RavenclawPunkty: 21527 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 11.08.13 |
Rozwalające. Oglądałam, może bez duzej przyjemność ale za to było śmieszne. Najlepiej ogląda sie przy piwie ze znajomymi kiedy na bieżąco mozna komentowac Fantastyczny sposob na poprawienie sobie wszystkich kompleksów. No i szybko zdajesz sobie sprawę jakich ludzi nie lubisz Jeg elsker Seferyn fordi han også elsker norsk ^^ <3 Wiersz autorstwa łośka <3 Anciolu, piękny i wspaniały, kimże ja przy Tobie jestem, taki niedojrzały... Spójrz w oczy me, jak lekki wiatr, pieszczą Cię. Odpowiedz na to pytanie, czy życie razem nam dane? Oddaj mnie rentę swę*, a szepnę Ci do ucha, Kocham Cię! *rentę swę - użyte tu celowo ,,Twój artykuł został odrzucony przez administratora Sann dnia 22.01.2014 16:43. Powód odrzucenia: Nie będę tego sprawdzać. I ch*j! ;D" ![]() ![]() |
|
|
|
Hermiona Justysia |
Dodany dnia 29.03.2014 10:53
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 947 Dom: HufflepuffPunkty: 25374 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 10.09.08 |
Strasznie nie lubie jak Polacy kopiują tego typu programy, bo zdecydowanie im to nie wychodzi... Dużo bardziej lubię wersję oryginalną Jersey Shore. A co do ekipy z Warsaw Shore, to spotkałam kiedyś Trybsona w jego rodzinnym mieście i mam z nim zdjęcie x D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Smierciojadek |
Dodany dnia 29.03.2014 11:41
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 6913 Dom: GryffindorPunkty: 60618 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 22.04.07 |
Nie wiem, ja za bardzo nie rozumiem fenomenu tego serialu. Oglądałam pierwszy odcinek i, no cóż, nie zachęcił mnie do oglądania następnych. Mimo że zgadzam się - jakiś tam sposób na wyluzowanie się, odseparowanie mózgu od reszty ciała, ale tak czy siak to do mnie nie przemawia. I kolejna seria pewnie będzie równie durna jak ta... Temat seksu zdominował świat, ale mnie takie ciągłe, niesmaczne wstawki o tym nie bawią. ![]() Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze. ![]() Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności. ![]() Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Upadly Aniol |
Dodany dnia 22.04.2014 00:05
|
![]() Ostrzeżenia: 3 Postów: 641 Dom: HufflepuffPunkty: 4098 Ranga: Sprzedawca prac domowych Data rejestracji: 10.03.14 |
Polacy mają tendencję do kopiowania tego co z Zachodu - wciąż jesteśmy chyba jakimś zakompleksionym społeczeństwem, bo uznajemy tandetę z USA za klejnot. I nie mówię akurat o tym konkretnym programie, ale ogólnie. Kiedyś jakoś bawiąc się pilotem trafiłem na ten "brylancik"...;p I co ? Poziom intelektualny co niektórych powala. Ja w tym widzę taką pustkę, że szkoda pisać. Już nawet nie chodzi o to, że to bezwartościowy program, nie skłaniający do niczego innego jak tylko wybuchnięcia śmiechem. No, żeby jeszcze pośmiać się było można. Jednak moja opinia niewiele znaczy, przyznaję. Obejrzałem może tylko kilka fragmentów poszczególnych odcinków. No, ale z drugiej strony jak człowiek wie czego spodziewać się po włożeniu ręki do ogniska, to nie będzie namiętnie oparzał sobie dłoni. No chyba że jest masochistą ^^ - a takim i intelektualnie można być. Niedobrze mi się robiło i tyle. To nawet nie śmieszy, tylko irytuje i wzbudza w człowieku pytanie :"jak nisko jeszcze upadniemy?". Ja dziękuję, bo zupełnie inaczej rozumiem pojęcie 'rozrywka'. ![]() ![]() |
|
|
|
yersinia |
Dodany dnia 22.04.2014 10:36
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 328 Dom: GryffindorPunkty: 3481 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 29.07.11 |
Powiem tak: jeśli to jest to samo, co "Ekipa z Newcastle" (a ponoć jest), na którą miałam nieszczęście wpaść przerzucając kiedyś kanały, to ja dziękuję, ale nie planuję tego oglądać. Podpisuję się pod wszystkim, co napisał wyżej mniszek. Jedyne co mi się nasunęło podczas oglądania, to: telewizja daje młodzieży (bo podejrzewam, że to dorastająca młodzież w największej części ogląda) świetny przykład. I dziwić się potem, że mamy coraz większy upadek moralności. Dla mnie to jest po prostu dawanie przyzwolenia na coraz większe zeszmacenie się ludzi. Przecież takie coś powinno się tępić, a nie promować w telewizji. Zarąbiste mamy czasy swoją drogą. Programy typu "Ekipa skądśtam", do tego dodać jeszcze Lady Gagę, która podczas koncertu udaje, że uprawia seks, Rihannę, która maca się po kroczu, Miley Cyrus i jej zachowanie na MTV Awards... jestem ciekawa do czego jeszcze dojdzie. Ja nie wiem, sama mam różne dziwne sposoby na odmóżdżenie po stresach, ale uważam, że to, co serwuje nam telewizja... no brak słów. Nie mam telewizora w akademiku, ale wcale nie płaczę z tego powodu, bo po prostu nie ma czego oglądać. |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 06.03.2017 21:33
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
wpadłam na ten temat przypadkiem, i poczułam chęć by się wypowiedzieć, bo właśnie obejrzałam po przerwie kilku sezonowej odcinek drugi sezonu 7. ;D mam czasami ochotę by obejrzeć coś lekkiego co mnie totalnie odmóżdźy, i uśmiałam się strasznie. długi czas nie oglądałam, i pierwsze sezony były lepsze. jednak uważam, że czasami warto obejrzeć sobie jakiś cyrk. ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Gryffindor

Slytherin

Ravenclaw

Fantastyczny sposob na poprawienie sobie wszystkich kompleksów. No i szybko zdajesz sobie sprawę jakich ludzi nie lubisz 

Hufflepuff