Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Koszulki i inne gadżety
|
|
Aqalix |
Dodany dnia 23.03.2014 11:13
|
![]() Postów: 6 Dom: SlytherinPunkty: 15 Ranga: Mugol Data rejestracji: 23.03.14 |
Siema, ostatnio założyłem sobie sklepik internetowy z koszulkami, bluzami oraz takimi rzeczami jak kubki itp. Właśnie wczoraj dodałem do niego nowe wzory związane (ciężko się domyślić ) z Harrym Potterem. Narazie są to tylko herby domów z Hogwartu ale już mam kilka pomysłów na kolejne motywy, więc warto odwiedzać sklep co jakiś czas. Oprócz tematyki HP są tam też produkty związane z sagą "Pieśń Lodu i Ognia" Martina (pewnie część rozpoznaje serial "Gra o Tron", który powstał właśnie na podstawie tej serii). Tak więc wrzucam tylko linki:SKLEP oraz FANPAGE. Wybaczcie brak zdjęć ale na fejsie jest tego trochę więc warto odwiedzić. Dodam, że aktualnie jest kilka promocji, a mianowicie: -wszystkie bluzy tańsze o 15zł (oferta ważna do 24.III) -za zakupy z płatnością z góry za co najmniej 100zł przesyłka gratis -wszystkie torby tańsze o 4zł (ważne do 28.III) Co oznacza, że kupując np. bluzę za 100zł oszczędzacie 30zł Serdecznie zapraszam Edytowane przez Aqalix dnia 23.03.2014 12:19
|
|
|
|
harry7potter |
Dodany dnia 24.03.2014 09:23
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 303 Dom: SlytherinPunkty: 3877 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 13.06.13 |
koszulki ładne ale obawiam sie ż masz spora konkurencję na allegro bo jest wiele sprzedawców oferujących większy wybór kolorów i dowolność w nadrukach często za niższą cenę. Ale podobała mi się bardzo koszulka z naszyjnikiem wiedźmina ![]() ************** Pottermore - dom:Gryffindor, różdżka: głóg, włos jednorożca,14.5 cala, względnie giętka
http://www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_potteromaniak_harry7potter.png ![]() "Dotknij mnie tylko, to cię zabiję do krówki nędzy" "Bo widzisz, Harry, to nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności." "Im więcej ludzi pokochasz tym będziesz słabsza" "Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoim słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie." "-Emocje, kaprysy, fascynacja i gra. Uczucia i ich brak...Dary, których nie wolno przyjąć...Kłamstwo i prawda. Czym jest prawda? Zaprzeczeniem kłamstwa? Czy stwierdzeniem faktu? A jeżeli fakt jest kłamstwem, czym jest wówczas prawda?Kto jest pełen uczuć, które nim targają a kto pustą skorupą zimnego czerepu?Kto? Co jest prawdą, Geralt?Czym jest prawda? - Nie wiem, Yen. Powiedz mi! - Nie- powiedziała i spuściła oczy. Po raz pierwszy. Nigdy przedtem nie widział, by to robiła. Nigdy. -Nie- powtórzyła, -Nie mogę Geralt. Nie mogę ci tego powiedzieć. Powie ci to ten ptak, zrodzony z dotknięcia twojej dłoni. Ptaku? Czym jest prawda? - Prawda - powiedziała pustułka- jest okruchem lodu. |
|
|
|
Aqalix |
Dodany dnia 24.03.2014 12:26
|
![]() Postów: 6 Dom: SlytherinPunkty: 15 Ranga: Mugol Data rejestracji: 23.03.14 |
Dzięki za komentarz Kolorków jest sporo a w tym wypadku cena = jakość. Zresztą narazie się rozwijam, więc wszystko przede mną
|
|
|
|
harry7potter |
Dodany dnia 24.03.2014 13:05
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 303 Dom: SlytherinPunkty: 3877 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 13.06.13 |
Zycze ci powodzenia bo takie gadżety sa fajne możesz spróbować wejść też z gadżetami z supernatural szczególnie fajne byłyby z symbolami.Torby materiałowe mi się podobają fajnie by było jakby możnabyło robić jasny nadruk na czarnym tle. Wiesz co jak ja sprzedaje swoje gadżety to widzę że ludzie bardzo kręcą nosem na ceny choć półprodukty i wykonanie kosztuje. ja tez jak widzisz kręcę trochę nosem, coć wiadomo osoba która to robi i sprzedaje to z czegoś żyć musi prawda ![]() ************** Pottermore - dom:Gryffindor, różdżka: głóg, włos jednorożca,14.5 cala, względnie giętka
http://www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_potteromaniak_harry7potter.png ![]() "Dotknij mnie tylko, to cię zabiję do krówki nędzy" "Bo widzisz, Harry, to nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności." "Im więcej ludzi pokochasz tym będziesz słabsza" "Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoim słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie." "-Emocje, kaprysy, fascynacja i gra. Uczucia i ich brak...Dary, których nie wolno przyjąć...Kłamstwo i prawda. Czym jest prawda? Zaprzeczeniem kłamstwa? Czy stwierdzeniem faktu? A jeżeli fakt jest kłamstwem, czym jest wówczas prawda?Kto jest pełen uczuć, które nim targają a kto pustą skorupą zimnego czerepu?Kto? Co jest prawdą, Geralt?Czym jest prawda? - Nie wiem, Yen. Powiedz mi! - Nie- powiedziała i spuściła oczy. Po raz pierwszy. Nigdy przedtem nie widział, by to robiła. Nigdy. -Nie- powtórzyła, -Nie mogę Geralt. Nie mogę ci tego powiedzieć. Powie ci to ten ptak, zrodzony z dotknięcia twojej dłoni. Ptaku? Czym jest prawda? - Prawda - powiedziała pustułka- jest okruchem lodu. |
|
|
|
Aqalix |
Dodany dnia 24.03.2014 15:13
|
Nie no ty jesteś o wiele wyższa klasa ode mnie - ja praktycznie zajmuję się stroną graficzną, a ty robisz to ręcznie - ogólnie wielki szacun za to - choćby ta epicka książka
|
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 24.03.2014 15:24
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Super sklep ;D Nawet się zastanawiam nad bluzką Gryffindoru, bo przydałaby mi się fajna, biała z niewieloma wzorami bluzka ;) Trochę uzbieram, trochę od rodziców może pożyczę. Bo ogólnie fajne rzeczy. Fajne też poduszki z herbami. A z ciekawości, można specjalnie zamówić z innym wzorem? Nieskomplikowanym, na przykład z napisem typu "Keep calm and go to Hogwart"? Jeśli tak to płaci się za to dodatkowo? Tak dopytuję, ale nie mam pewności czy kupię ;p ![]() hej |
|
|
|
Aqalix |
Dodany dnia 24.03.2014 15:34
|
Napis mogę zrobić bezproblemowo w takiej samej cenie. Więc jak chcesz to podeślij mi tekst i mniej więcej jaką czcionką i wygląd ogólny(lub podeślij mi gotową czcionkę). Chociaż jeśli "keep calm..." to zapewne chcesz taki standardowy wzorek? A jeśli kogoś interesują bluzy to warto kupić, bo do dzisiaj 15zł taniej. @edit Zrobiłem coś takiego: KLIK. Jeśli chcesz jakieś modyfikacje pisz śmiało Edytowane przez Aqalix dnia 24.03.2014 15:52
|
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 24.03.2014 16:10
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Hmm, całkiem spoko, jeszcze się zastanowię ;) ![]() hej |
|
|
|
Aqalix |
Dodany dnia 01.04.2014 20:33
|
Wrzuciłem do sklepu nowe wzory z anime One Piece, więc jeśli są na tym forum jacyś fani tego anime to zapraszam szczególnie. Aktualnie są to 3 flagi piratów ale jutro będzie czwarta, ponieważ muszę wprowadzić tylko drobne poprawki. |
|
|
|
| puppydogfish |
Dodany dnia 27.02.2015 13:09
|
![]() Postów: 1 Dom: Brak przydziału Punkty: 6 Ranga: Mugol Data rejestracji: 27.02.15 |
Wrzuciłem Buy Fut Coins do sklepu nowe wzory z |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Christina

Slytherin
) z Harrym Potterem. Narazie są to tylko herby domów z Hogwartu ale już mam kilka pomysłów na kolejne motywy, więc warto odwiedzać sklep co jakiś czas. Oprócz tematyki HP są tam też produkty związane z sagą "Pieśń Lodu i Ognia" Martina (pewnie część rozpoznaje serial "Gra o Tron", który powstał właśnie na podstawie tej serii). Tak więc wrzucam tylko linki:

Gryffindor