Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Nasze prace
|
|
Padida |
Dodany dnia 18.03.2014 16:03
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
Tak sówka: http://i58.tinypi...56bwx4.jpg Miała być Hedwiga, ale chyba trochę za szara jak na nią... Edit by Gne. Sówka jest też w galerii, więc zapraszam tutaj: http://www.harry-...to_id=9721 ;p Edytowane przez gne dnia 18.03.2014 16:08
![]() hej |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 18.03.2014 21:46
|
![]() Postów: 167 Dom: SlytherinPunkty: 481 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 20.02.14 |
To ja się pochwalę swoim lisem, co mi szkodzi. http://zapodaj.ne...5.png.html |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 18.03.2014 21:58
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
O jeju, Youka! Dużo czasu zajęło narysowanie tego? To jest cuuuudne. Najbardziej podoba mi się dłoń i te wystające obojczyki. Piekne, naprawde piękne. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 18.03.2014 22:02
|
![]() Postów: 167 Dom: SlytherinPunkty: 481 Ranga: Najsprytniejszy wsród Ślizgonów Data rejestracji: 20.02.14 |
Dziękuję bardzo! :3 Szkic był gotowy w przeciągu jednego dnia, ale potem bardzo długo leżał i czekał na lepsze czasy, bałem się go kończyć. Kontury + kolor to kwestia jakichś trzech dni, jeśli pamięć mnie nie myli. Przy czym to moja pierwsza praca w formacie A3, więc jestem dumny z niego podwójnie. ^^ |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 18.03.2014 22:04
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Youka, Ty masz MEGA talent! Normalnie jakbym to w mandzie zobaczyła! Mi podobają się strasznie usta, obojczyki, uszka i włosy. Bardzo ładnie też pokolorowałeś jej strój. Jestem pełna podziwu, naprawdę. Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 18.03.2014 22:05
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
A masz po prostu talent czy duzo cwiczyłeś? ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 18.03.2014 22:10
|
Jej, naprawdę dziękuję, bardzo miło mi to słyszeć (czytać). A taka mała niespodzianka - moje lisowate jest mężczyzną. Wiem, że wygląda raczej kobieco, ale to był akurat zabieg celowy. 8D Talent podobno mam, ale nie mnie to osądzać. Mogę jednak powiedzieć, że naprawdę ciężko pracowałem, przez wiele lat wyrabiałem sobie swój styl rysowania. Nadal są rzeczy, które mogłyby być narysowane lepiej, ale na dzień dzisiejszy jestem zadowolony ze swoich postępów. |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 18.03.2014 22:15
|
No wiesz, jakoś mnie nie dziwi, że to mężczyzna. Za dużo anime się naoglądałam, żeby na pierwszy rzut oka stwierdzać jaką płeć ma dana postać (Haku, Deidara w Naruto chociażby). Tez kiedyś próbowałam rysować mangopodobne stworzenia, niestety z czasem zbrakło mi czasu i chęci, chociaz też podobno jakiś tam talent mam. ;p A możesz wrzucić coś jeszcze? ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 18.03.2014 22:21
|
No tak, założyłem, że niektórych jednak mogłoby to zdziwić. ^^ Najfajniejsze jest to, że nigdy nie rysowałem mangi jako takiej. Zaczynałem od realistycznych portretów, a potem jakoś samo poszło - stopniowe odrzucanie realizmu, wypracowanie własnej kreski. Wrzucę więcej z miłą chęcią, jak tylko je skończę. Starsze prace mam raczej słabe, a aktualne na razie są na etapie szkicu. Trzeba mi zakupić niezbędne materiały. |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 18.03.2014 22:25
|
No własnie o tych materiałach chciałam napisać. Cholernie drogie to wszystko, ale kiedyś kupie sobie taki zestawik do rysowania. Wrzuc te słabe też, bedziemy mogli zobaczyć jaki jest progres;p ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 18.03.2014 22:29
|
Czy ja wiem, czy drogie? Kredek jako takich nie kupuję, bo mam ich zapas prawie dożywotni, a ołówka i tak nie mogę nigdzie dostać takiego jak chcę, więc korzystam z jakich popadnie... Bloki są zazwyczaj tanie. Teraz tylko muszę kupić farby, jakoś mi się uwidziało. Eee, musiałbym je poskanować, nie chce mi się. :c Edytowane przez Youka dnia 18.03.2014 22:40
|
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 03.04.2014 20:19
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Eee, musiałbym je poskanować, nie chce mi się. :c Skanuj, nie marudź :c A Lisek śliczny, trochę mi przypomina Tomoe, w sumie to dobrze Szczególnie uszy i dłoń ma świetne ^^ Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 03.04.2014 20:30
|
Skanuj, nie marudź :c A Lisek śliczny, trochę mi przypomina Tomoe, w sumie to dobrze Szczególnie uszy i dłoń ma świetne ^^Obawiam się, że nie mam zielonego pojęcia, gdzie aktualnie są moje stare rysunki. :s Lisek dziękuje! Ale, oh damn, znowu Tomoe! To strasznie niefortunny zbieg okoliczności. Pomysł na postać generalnie wpadł mi przy oglądaniu Inuyashy, to stąd moja fascynacja demonami. Ale co tam, niech będzie i Tomoe, myślę, że mój Rei może potraktować to jako komplement. EL PSY CONGROO |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 03.04.2014 22:13
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1071 Dom: RavenclawPunkty: 15461 Ranga: Żywa legenda Data rejestracji: 24.07.13 |
Hhahah widzę, że nie pierwsza zauważyłam to podobieństwo. Akurat dzisiaj obejrzałam to anime i musiałam sprawdzić, czy to właśnie nie jego przypadkiem narysowałeś Nie dość, że uszy podobne, to jeszcze ta fajka i włosy podobne, tak naprawdę tylko usta nie stykają https://31.media....o4_250.gifSmuteczek, że już nic nie dasz :c Ale co tam, niech będzie i Tomoe, myślę, że mój Rei może potraktować to jako komplement. ![]() No zdecydowanie, jako komplement, Tomoe jest świetny D: Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 03.04.2014 22:18
|
Za fajką akurat kryje się długa historia, bo to nawet nie jest jego. Spodobało mu się, to sobie pożyczył od swojego człowieka. W kwestii uszu generalnie nie ma zbyt wielu alternatyw, natomiast słabość do białych włosów mam chyba od zawsze Nah, jak tylko skończę pracować nad aktualnymi szkicami, to się pochwalę, a co! Może nawet wstawię coś "in progress" jak mi się będzie chciało. Mam leżeć pozaczynane szkice do innej powieści, koncept samuraja i lisobrata. ^^ EL PSY CONGROO |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 09.04.2014 17:05
|
Przyszpanię sobie trochę, w końcu wróciła mi wena i bawiłem się dziś farbami. Wyszło trochę inaczej niż sobie wyobrażałem, ale podoba mi się. Mam w planach jeszcze sześć albo siedem prac z tej serii.Here: http://iv.pl/imag...133300.jpg A tak to wyglądało w trakcie: http://iv.pl/imag...963470.jpg EL PSY CONGROO |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 10.04.2014 17:09
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Ładna kreska, choć dla mnie może trochę za bardzo, hm 'techniczna'. Niemniej jednak prace mangopodobne dobrze w takiej wyglądają .http://oi57.tinyp...mn5da9.jpg Martwa natura, czyli coś czego nie cierpię najbardziej, bo jest nudne jak flaki z olejem, ale byłam zmuszona : P. Niedokończone. >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 10.04.2014 17:20
|
Youka, twarz tez bym trochę rozmazała, bo jakoś tak za bardzo odznacza mi się od reszty, ale i tak jest świetnie. Wczoraj siedziałam pół godziny nad pastelami w Empiku i w końcu kupiłam tylko kartki świąteczne:x ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Youka |
Dodany dnia 10.04.2014 17:42
|
W jakim sensie "techniczna"? Chyba nie bardzo rozumiem Anyway dzięki. Zamysł twórczy był taki, żeby twarzy jednak nie rozmazywać. EL PSY CONGROO |
|
|
|
Sixth Gun |
Dodany dnia 17.04.2014 14:55
|
Youka patrząc po Twoim DA to całkiem fajny sobie ten styl wypracowałeś Postanowiłam poeksperymentować z cieniowaniem i przedobrzyłam, no ale. Taka moja Annie http://shippuuden...8371a5.jpg Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał ![]() Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor
Slytherin
Hufflepuff

Ravenclaw