Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pan Śmierci
18.04.2026 13:02
Aż mi się przypomniało ożywienie na początku covidu. Kiedy to było w ogóle xD

Sprzedawca prac domowych
16.04.2026 19:29
szkoda... spędziłam tutaj świetny czas :/

Mugol
15.04.2026 22:26
Cześć :) wracam po paru latach, a tu fandom umarł ;(

Specjalista ds. sprzedaży
12.04.2026 11:40
ja wczoraj napisałam pół posta w hogwarcie po czym stwierdziłam, że mi się nie chce i usunęłam xD

O choinka!
11.04.2026 17:22
Mnie się parę razy śniło, że Hogwart ożył

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Jacob
Album: Plakaty
Zobacz temat
Drukuj temat
Nasze prace
Prefix użytkownikaYouka
Dziękuję uprzejmie :3
Hmm, nie jest źle, chociaż to cieniowanie wyglądałoby trochę bardziej naturalnie, gdyby nie miało mocno zaznaczonych granic, tylko tak się rozmywało między odcieniami :D Wiem, że prace mangowe mają właśnie takie "ostre" cienie, ale możesz na próbę zobaczyć jak to wyjdzie z bardziej rozmazanymi. :3 Z innych zastrzeżeń, przydałyby się jakieś cienie/światła na ustach, bo trochę płasko wyglądają.
EL PSY CONGROO

Prefix użytkownikaSixth Gun
Właśnie cały czas dążę do tego, żeby to cieniowanie nie było 'ostre', tylko naturalnie w siebie 'wpadało'. Idzie mi lepiej niż jeszcze cztery miesiące temu, ale i tak sporo pracy przede mną.

no i nie ma za co :3
Glanek, jopro - jak zwał, tak zawał

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najoryginalniejszy_nick.png

Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić

Prefix użytkownikaYouka
Ach, rozumiem. :D To nie wiem co jeszcze poradzić... Może używanie większej ilości odcieni tego samego koloru albo zróżnicowanie nacisku przy kolorowaniu... Z ciekawości, jakimi kredkami rysujesz?
EL PSY CONGROO

Koh-i-nor, ale tylko 12 kolorów, muszę się zaopatrzyć w zestaw 36 też koh-i-noor lub FC, jeszcze zobaczę. Do tego jeszcze jakieś dziwne kredki akwarelowe z biedronki, które całkiem nieźle się sprawują xD Czasami też pastele z koh-i-noora idą w ruch, przynajmniej więcej kolorów. Dlatego też wielu kolorków mi brakuje i siłą rzeczy nie mogę do końca osiągnąć takiego efektu, jakiego chcę ;p

Jeżeli jesteś amatorem (lub amatorką) twórczości Borszewicza, to możemy się ożenić

Prefix użytkownikaYouka
Chodziło mi bardziej o rodzaj niż o firmę, właśnie jak pastele albo coś. jezyk Przyznam, że na firmach to się nawet nie bardzo znam, mam z pięć kompletów ołówkowych wymieszanych w jednym pudełku, każdy z innej parafii i używam ich naprzemiennie na zasadzie "co wpadnie w rękę" lub który odcień np. czerwieni bardziej by pasował. xD
EL PSY CONGROO

Prefix użytkownikaPadida
http://i58.tinypi...urnlle.jpg
Taka sobie wielkanocna pisanka ;D Mam teraz upaprane ręce farbami i barwnikami xp
zapodaj.net/images/71a1c7d3890e6.png

hej

Próbowałam 'zlać' cienie na skórze, ale nie za dobrze mi to wyszło. Włosy robione sepią, którą pierwszy raz w życiu trzymałam w ręce, o zgrozo. Zdjęcie strasznie rozjaśniło cienie i pomieszało kolory, ale ujdzie.

www.iv.pl/images/77858142023310091123.jpg

A tu wczorajsze, tyle dobrego, że zdjęcie lepsze. Nie łapię tego, raz aparat odda dobrze kolory, innym razem nie :<

shippuuden.pl/images/fanarts/full/67719fe3381ef428bb44c4b91f100b43.jpg

Prefix użytkownikaYouka
No, z tymi cieniami już niewiele brakuje, choć na ubraniach nadal są dosyć ostre. Podobają mi się włosy Hanji, ładnie kolory przechodzą. :3
Apropo kolorów oddanych przez aparat - mój skaner też jest nie lepszy, strasznie dużo mam roboty z takim skanem, zanim kolory zaczną wyglądać tak jak powinny. D:

Edit: Jeśli Ci to jakoś pomoże, to wrzucam jeszcze jedną focię Fukiego w toku, przyciemniłem trochę, żeby lepiej było widać cieniowanie, więc szyja trochę dziko wygląda, no ale głównie o twarz chodziło. :D
http://iv.pl/imag...664532.jpg
Edytowane przez Prefix użytkownikaYouka dnia 19.04.2014 18:54
EL PSY CONGROO

Zafundowałam sobie nowe kredki. Nadal jestem wściekła, bo w palecie 24 kolorów nie było kremowego, a wybuliłam pięć dych :(
Pierwsza próba współpracy z nimi. Odrestaurowany rysunek z listopada, który miałam wyrzucić. Swoją drogą, to już go tu wrzucałam jezyk
fc02.deviantart.net/fs70/i/2013/315/2/d/girl_with_blue_hair_by_joproxyz-d6tupgu.jpg
A tu nowa wersja:
shippuuden.pl/images/fanarts/min_profile/03d239495ebad68aaaad3b892087577f.jpg

Prefix użytkownikaulka_black_potter
Całkiem, całkiem rysuneczek. Podoba mi się ta chudziutka twarz i kwiaty na głowie tylko tych włosów po prawej trochę za dużo. Mogłaś jakoś bardziej je uformować. Podoba mi się, daj cos jeszcze.;D

i.imgur.com/AyR1kd7.png

Christian.
i.pinimg.com/originals/02/0b/07/020b0757879bbd8cc21454799bff6f55.gif

Bo liczy się to, co masz w środku.
cdn.junglecreations.com/wp/junglecms/2017/12/Christian-Bale-Resized.jpg

Ale czasami warto założyć maskę.
pa1.narvii.com/6412/37cb60531dd1e8002b7ec87c8da0ba734a67f9f3_hq.gif

"ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB"
"zmiennokanoniczne"
"piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma"
"po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu"

by Cantaris

Ula urzędniczka
Zarejestruje ci chomiczka
Da mu zielona kartę
I marchewki starte
<muza>

by fuer

Prefix użytkownikaYouka
Zafundowałam sobie nowe kredki. Nadal jestem wściekła, bo w palecie 24 kolorów nie było kremowego, a wybuliłam pięć dych :(

Mogę oddać Ci swoją kremową, nie używam. xD
Rysunek ładny, fajnie dobrane kolory, tylko ta bluzka jakoś mi się gryzie z resztą kompozycji. jezyk
EL PSY CONGROO

Smierciojadek
Oo, ale ekstra! Kolory mega. Tylko dlaczego taka smutna? Albo znudzona życiem? jezyk
media2.giphy.com/media/6qdkSaKx2MfMA/giphy.gif

Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze.

66.media.tumblr.com/d139938a33b1b4a6e9d05302028f7545/tumblr_nwp9a04Ew81qdp7auo3_500.gif

Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności.

media.tumblr.com/3ad8106e3bbe79c5eb59d42068d27812/tumblr_inline_ncezf4w8z41spqcq1.gif

Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać.

38.media.tumblr.com/aafd9a4ade7ecf23ca4f3335aeabfaf9/tumblr_n5nak092R91sai67qo1_500.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-wydarzenie1.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadm2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnick20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/pieko.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_newsman.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najoryginalniejszy_nick_jadek.png
www.harry-potter.net.pl/images/najoryginalniejszy_nick.png

No wiem, za dużo tych włosów i brwi za wysoko, ale nie za bardzo już dałam radę tego naprawić ;p Szyja tak samo strasznie chuda.
Żałuję, że bluzkę wzięłam na zielono, to był zły wybór jezyk I oddaj tą kredkę, bardzo się przyda .__.
Prędzej znudzona życiem niż smutna, albo inaczej - wesołe nie wychodzą xD

daj cos jeszcze.;D

Nie mam za bardzo czego tak szczerze ;p

Prefix użytkownikaYouka
Akurat przy takich proporcjach twarzy, te umieszczone wysoko brwi wyglądają całkiem fajnie :3
Wysłać gołębiem pocztowym? Sowy niestety nie mam :<
EL PSY CONGROO

Czymkolwiek, byleby doszła xD
A takie ma jeszcze

scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/l/t1.0-9/10271565_689999181065004_7464749446997799220_n.jpg

Pierwszy raz (prawie) całkiem podoba mi się to, co narysowałam :)

No dwie godziny gdzieś :) Szkic to dosłownie trzy minuty, a potem tylko kreski jako pióra. Cały sens w tym, żeby wtopić kolory i nie robić zbyt krzywych i długich kresek. Strasznie wkurzające było zmienianie kredek non stop, ale przetrwałam :D

Kurde, moncia, usunęłaś posta (?) i teraz moje trzeba skleić xD

Prefix użytkownikaharry7potter
Naprawdę przepięknie rysujesz!
zawsze chciałam się nauczyć mangi ale jakoś moje dłonie nie potrafią wytworzyc jakiegos super rysunku.
Naprawdę podziwiam!SUPER!
Pottermore - dom:Gryffindor, różdżka: głóg, włos jednorożca,14.5 cala, względnie giętka

http://www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najwiekszy_potteromaniak_harry7potter.png

www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/autor_najlepszego_fanarta.png

"Dotknij mnie tylko, to cię zabiję do krówki nędzy"

"Bo widzisz, Harry, to nasze wybory ukazują, kim naprawdę jesteśmy, o wiele bardziej niż nasze zdolności."

"Im więcej ludzi pokochasz tym będziesz słabsza"

"Nigdy nie zapominaj o tym, kim jesteś, bo świat na pewno o tym nie zapomni. Uczyń z tego swoją siłę, a wtedy przestanie to być twoim słabym punktem. Zrób z tego swoją zbroję, a nikt nie użyje tego przeciwko tobie."

"-Emocje, kaprysy, fascynacja i gra. Uczucia i ich brak...Dary, których nie wolno przyjąć...Kłamstwo i prawda.
Czym jest prawda? Zaprzeczeniem kłamstwa? Czy stwierdzeniem faktu?
A jeżeli fakt jest kłamstwem, czym jest wówczas prawda?Kto jest pełen uczuć, które nim targają a kto pustą skorupą zimnego czerepu?Kto? Co jest prawdą, Geralt?Czym jest prawda?
- Nie wiem, Yen. Powiedz mi!
- Nie- powiedziała i spuściła oczy. Po raz pierwszy. Nigdy przedtem nie widział, by to robiła. Nigdy.
-Nie- powtórzyła, -Nie mogę Geralt. Nie mogę ci tego powiedzieć. Powie ci to ten ptak, zrodzony z dotknięcia twojej dłoni. Ptaku? Czym jest prawda?
- Prawda - powiedziała pustułka- jest okruchem lodu.

Prefix użytkownikaYouka
No cześć.
Świeże szkice, sztuk cztery. :D Pewnie zrobię jeszcze kilka, zanim zacznę je w ogóle kolorować. Mile widziane opinie na temat anatomii, która to zwykła w moich pracach nie istnieć. jezyk
iv.pl/images/88246933929659352469.png
EL PSY CONGROO

Kij z anatomią, jaka ta twarz na trzecim szkicu jest śliczna, jej :c
Czekam na wykończenie z niecierpliwością. Ode mnie nic nie będzie raczej do końca maja, bo trzeba się ze szkołą ogarnąć i lepiej zaopatrzyć (już naprawdę pominę fakt, że właśnie obkupiłam się jak głupia).
Zauważyłam, że przy szkicach masz trochę chaotyczną kreskę, nie wszystko jest idealnie dociągnięte, robię podobnie. niestety potem przy poprawianiu cienkopisem trochę zgrzyta, ale jakoś nie mogę robić 'prostych' kresek, żeby szkic wyszedł estetyczniej.

Prefix użytkownikaYouka
Dzięki! :3 Chociaż akurat trzecia twarz została potem trochę przerobiona.
No tak, dla mnie robienie 'idealnego' szkicu trochę mija się z celem, a i łatwiej jest mi nabazgrać, niż dwie godziny nad jedną linią ubolewać. xD Z obrysami jeśli już coś zepsuję, to zwykle jednak da się to jakoś naprawić/zatuszować.

Bardzo produktywne czasy dla mnie nastały, więęęc...
iv.pl/images/86127207513904459609.png
Nie ze wszystkich jestem kontent, a Wania w ogóle miał nie mieć zarostu, bo nie umiem go rysować, ale to było silniejsze ode mnie. 8D
EL PSY CONGROO

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: