Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Diy Bands, czyli bransoletki i inne cuda z gumek
|
|
Lapa15 |
Dodany dnia 19.09.2014 22:16
|
![]() Pochwały: 19 Postów: 2670 Dom: GryffindorPunkty: 20150 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 01.12.12 |
Mi się nie chce czegoś takiego czytać. Skoro rzeczy są 'niebezpieczne', to nie powinny być wpuszczane na rynek. Tyle. A teraz na rozweselenie humoru prosto z przed chwili... ![]() Trochę się upodobnił do Voldzia przez ten biały, ale cóż. ;D Ps. proszę o posty min. 3 linijki! Edytowane przez Lapa15 dnia 19.09.2014 22:29
![]() *** Moje wewnętrzne oko tu cierpi *** |
|
|
|
Potterhead123 |
Dodany dnia 19.09.2014 22:27
|
![]() Postów: 219 Dom: RavenclawPunkty: 7261 Ranga: Woźny Hogwartu Data rejestracji: 12.08.14 |
Podziwiam was, dziewczyny. Wykonanie takich bransoletek nie jest proste, a wy robicid to masowo. Ja nie mam talentu do takich rzeczy, ale lubię ludzi uzdolnionych plastycznie. Trzeba miec wyćwiczone ręce do takich rzeczy, których ja, niestety, nie mam. "W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni" ![]() ![]() Ołtarzyk Głów - (...) to typowe dla Głów Pottera, raz na jakiś czas uderza im do głowy (...) - Nedelle, 02.07.2015, 22.06 ![]() GŁOWOLARY, GŁOWOLARY! Jedyna taka waluta Głowy! Żeby trafić do mojej chatki, powinniście iść za pająkami... "Wchodzę do rury, przeciskam się, wychodzę z rury, biorę colę, wchodzę do rury, przeciskam się z colą, wychodzę z rury" - ja, podczas opowieści o zdobyciu coli. Klub dla singli "Kotlet" z barem kakałowym! Zapraszam! Wielkie podziękowania dla Ani Potter za wspaniałe zdjęcia Ravenclawu Głowa Pottera - Potterhead123 (znana też jako Wielka Głowa i Rudolf Czerwononosy) |
|
|
|
KubeN |
Dodany dnia 21.09.2014 14:34
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 124 Dom: HufflepuffPunkty: 999 Ranga: Wzór do naśladowania Data rejestracji: 19.04.13 |
Łapo! Naucz mnie tak! Muszę sobie kupić szydełko bo się okazało że mi ciocia kupiła dodatkowo sześć paczuszek gumek (Albo stanąć na bazarze i sprzedawać bransoletki nieopodal A propos tego artykułu - nie każde gumeczki są " zakażone ". I osobiście wolę osobne paczki niż zestawy. Jakoś mi zestawy nie pasują. Za duża cena Guess who back(again)?? The Majne podpis ludziu właśnie czytasz Siemka! Jestem KubeN, a raczej Kuba(właściwie to Jakub, ale wszyscy mówią Kuba) Konieczkowicz. Mam 13 lat. Mieszkam w Kielcach. Co tu dużo mówić ( a raczej pisać )lubię reggae, rap i hip hop. Jestem raczej człowiekiem spokojnym ( choć nie zawsze ). Chciałbym być mentalistą lub iluzjonistą ( jak nie wiecie co to jest to zawsze można liczyć na pomoc cioci wikipedii ). Dobra o mnie tyle. A, i tu macie link do mojego "przedstaw się": http://www.harry-...d_id=13971 ![]() " Magia nie istnieje dopóki jej nie stworzymy " By KubeN ![]() ![]() "Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem." Bruce Lee KAKAŁO ![]() C.D.N... [/b] |
|
|
|
Ishija |
Dodany dnia 21.09.2014 15:31
|
![]() Postów: 35 Dom: RavenclawPunkty: 809 Ranga: Alfa i Omega Data rejestracji: 30.08.14 |
Jestem dość sceptycznie nastawiona do tematu tych bransoletek. Wcześniej byłam do nich bardzo negatywnie nastawiona i postanowiłam się nauczyć to zrobić, tak żeby się przekonać na czym to polega. I oczywiście, jak to u mnie bywa, gdy zobaczyłam jak proste są one do wykonania jeszcze bardziej przestały mi się podobać. Sama robiłam na palcach, bez pomocy szydełek czy innych badziewi, zarówno najprostszy wzór jak i te trudniejsze. Takie bransoletki robi się w parę minut, są banalne łatwe. Zdecydowanie wole te z muliny
|
|
|
|
Padida |
Dodany dnia 25.09.2014 21:13
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 412 Dom: GryffindorPunkty: 7287 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 13.07.13 |
![]() mój nowy twór ^^ robione przed chwilą ;) Piszcie dłuższe posty, bo będę kasować. Pene Edytowane przez Penelope dnia 26.09.2014 13:24
![]() hej |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Gryffindor

Ravenclaw

Hufflepuff