Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Mugolski Quidditch!
|
|
| pumpkin_queen |
Dodany dnia 22.03.2015 12:38
|
![]() Postów: 2 Dom: Brak przydziału Punkty: 116 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 03.05.14 |
Szukam i szukam, i ze zdziwieniem nie znajduję żadnego tematu o tym sporcie. Chyba, że nie umiem szukać, co też jest możliwe. Ludzie, czy Wy wiecie że my mamy Polską Ligę Quidditcha? Wiecie, że mamy trzy drużyny zarejestrowane w International Quidditch Association? Jak wiecie - to super! Jeśli nie - to ja wam to teraz mówię. Nie bez powodu akurat teraz. Drużyna, w której gram (Quidditch Hussars) zakwalifikowała się do Mistrzostw Europy! Jako pierwsz i jedyna do tej pory polska drużyna w historii!!! To jest COŚ proszę państwa Mamy tylko jeden drobny problem, jak to zwykle bywa, mianowicie brak galeonów :/Ale! Nie siedzimy bezczynnie tylko działamy, z tym że potrzeba nam trochę waszej magii (i galeonów, chociaż sykle i knuty też będą ok ) i dlatego stworzyliśmy projekt, w którym oferujemy fajne nagrody za wsparcie nas drobną sumką.Zerknijcie proszę i pomóżcie spełnić marzenie polskich zawodników quidditcha ![]() -------> https://wspieram....tchhussars <---------- ![]() Wierzę w Was! Razem damy radę! Zapraszam zainteresowanych tym sportem do artykułu Barloma http://www.harry-...i1948.html, w którym jest opisane, na czym Mugolski Quidditch polega! - Szakal Edytowane przez BumSzakalaka dnia 06.05.2016 15:20
|
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

Christina

Mamy tylko jeden drobny problem, jak to zwykle bywa, mianowicie brak galeonów :/
) i dlatego stworzyliśmy projekt, w którym oferujemy fajne nagrody za wsparcie nas drobną sumką.