Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
Pokręcona Rodzinka #2
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 03.03.2015 22:45
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
*zwołuje wszystkie wnuki do salonu* To teraz kolei na prezenty od babci! *wyjmuje z walizki olbrzymie paczki i daje każdemu z wnucząt, ściskając je mocno* Mam nadzieję kochani, że trafiłam w wasze oczekiwania. *spogląda na każde z wnucząt i prosi syna o herbatę, a synową o sprawdzenie czy samochód został zamknięty* Kochane moje, a teraz macie od babci po kopercie. Chowajcie szybko, żeby rodzice nie zobaczyli, jeszcze zabiorą Wam te pieniądze. Jakby się nie podobało to co jest w paczkach, to sami sobie sprawicie coś, co chcecie. Gdyby coś, to mówcie że to prezenty, które sami kupicie są od dziadka. ![]() |
|
|
|
Blanco |
Dodany dnia 03.03.2015 23:54
|
![]() Postów: 278 Dom: RavenclawPunkty: 341 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 03.01.15 |
Chce ktoś jeszcze herbatę?*spytał tak cicho by nie dosłyszeli,spytał dla zadady,żeby nie było* Proszę mamo*mruknął,wręczając jej filiżankę herbaty* A co z ojcem? Siedzi w domu? Hogwart : Jese Blanco, ścigający w drużynie Krukonów GTA V : Blanco 6996 Ś.P (*) e-potter (*) lumos. "Nie jestem ideałem, nie próbuje nim być ale nikt nie będzie mówił mi jak i gdzie mam iść..." "Nie szukam ani realności, ani nierealności, ale raczej nieświadomości...." "Tak, tak! Hasztag - nowy Syzyf! Każdy z nas goni ten blask. Złoty znicz, quidditch." |
|
|
|
askaeddie |
Dodany dnia 04.03.2015 00:41
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 1058 Dom: SlytherinPunkty: 6070 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 10.01.15 |
*Wzięła filiżanką od syna i upiła łyk herbaty, przypalając sobie język* Ojciec jak to ojciec, siedzi z kumplami i grają w ruletkę... Kiedy nas odwiedzicie? *zmieniła temat, nie chcąc zagłębiać się w zakłady ojca swego syna* ![]() |
|
|
|
Cookie |
Dodany dnia 06.03.2015 20:54
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 739 Dom: RavenclawPunkty: 3722 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 01.10.14 |
Cookie spojrzała na męża ciskając pioruny z oczu. - Ja Ci dam po mamusi, łajdaku - mruknęła pod nosem tak by usłyszał. - Celibat na miesiąc! *po chwili powiedziała głośniej*Mamusiu, przyjedziemy na Wielkanoc. Już za pasem, więc nie długo. |
|
|
|
Blanco |
Dodany dnia 06.03.2015 21:30
|
![]() Postów: 278 Dom: RavenclawPunkty: 341 Ranga: Chodząca biblioteka Data rejestracji: 03.01.15 |
-Jaki znowu celibat?!*spytał jednocześnie zdziwiony i przerażony* Hogwart : Jese Blanco, ścigający w drużynie Krukonów GTA V : Blanco 6996 Ś.P (*) e-potter (*) lumos. "Nie jestem ideałem, nie próbuje nim być ale nikt nie będzie mówił mi jak i gdzie mam iść..." "Nie szukam ani realności, ani nierealności, ale raczej nieświadomości...." "Tak, tak! Hasztag - nowy Syzyf! Każdy z nas goni ten blask. Złoty znicz, quidditch." |
|
|
|
Cookie |
Dodany dnia 22.03.2015 09:52
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 739 Dom: RavenclawPunkty: 3722 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 01.10.14 |
- Celibat - uśmiechnęła się miło, biorąc jedną czekoladkę ze stołu. - A może macie ochotę na spacer czy coś? Albo dajcie gościom odpocząć, pewnie są zmęczeni po podróży! |
|
|
|
Blanco |
Dodany dnia 23.03.2015 23:35
|
-To ja idę spać-mruknął i uciekł do sypialni. Hogwart : Jese Blanco, ścigający w drużynie Krukonów GTA V : Blanco 6996 Ś.P (*) e-potter (*) lumos. "Nie jestem ideałem, nie próbuje nim być ale nikt nie będzie mówił mi jak i gdzie mam iść..." "Nie szukam ani realności, ani nierealności, ale raczej nieświadomości...." "Tak, tak! Hasztag - nowy Syzyf! Każdy z nas goni ten blask. Złoty znicz, quidditch." |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

askaeddie

Slytherin

Ravenclaw