Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Pracownik departamentu
12.06.2026 18:36
Padł dziś Facebook i nikt nie pamiętał, żeby tu wejść (*)

Pracownik departamentu
07.06.2026 20:58
Moje ma niecałe 12 lat

Pracownik departamentu
07.06.2026 20:56
Czesc

Wielki Mag
07.06.2026 10:25
no i jutro mi stuknie dekada na stronie...

Wielki Mag
07.06.2026 10:24
Sharllottka, technicznym? nikt. bo czy A. jeszcze o tej stronie pamięta... nie wiem. o Krico już nawet nie wspominając xD

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
HPiKF - Ilustrowane wydanie
Prefix użytkownikaKeira Karkarow
Hej hej. Wczoraj do sprzedaży weszło ilustrowane wydanie Kamienia Filozoficznego. Ktoś już je kupił? :) Ja dziś specjalnie pojechałam do Empiku i powiem szczerze - zakochałam się w tym wydaniu. Fakt, że niektóre miejsca czy postaci wyobrażałam sobie troszkę inaczej, ale i tak jestem zachwycona. Nie chodzi nawet o same ilustracje, ale ogólnie o oprawę książki. Jedyne co mi się kompletnie nie podoba to wizja chatki Hagrida - kojarzy mi się z Hobbitem i generalnie wyobrażałam ją sobie mniej więcej taką, jaką zobaczyliśmy w filmie.
"Someone let the doors open,
Who left me outside?
I'm bent I'm not broken,
Come live in my life.

All the worlds left unspoken
All the pages I write
On my knees and I'm hoping
That someone holds me tonight.
Hold me tonight..."

Prefix użytkownikaVictoria Owl
Widziałam to zdjecie rysunku chatki Hagrida. Też kojarzy mi się z Hobbitem. Nie mam zamiaru kupić tej wersji, wole standardową aczkolwiek podoba mi się i ciesze sie, że ktoś sobie ją kupił. Z resztą nie mam nawet jak jej kupić, mieszkam za granica :D
,,Może w Gryffindorze,
Gdzie kwitnie męstwa cnota,
Gdzie króluje odwaga
I do wyczynów ochota"

25.media.tumblr.com/9e6452a703d9893c66e0d9dd8073e9b5/tumblr_miofsbGHvI1qa3emao3_250.gif

Smierciojadek
Ja jestem po prostu "gadżeciara", na nic mi ta książka nie jest potrzebna, na 99% nie będę jej czytać. Ale kupię ją, przejrzę i pewnie będzie stała, na zarwanej już notabene, półce. Obrazki nie są szalenie piękne, no ale to taki bajer, nowość, raz się żyje. ;D
media2.giphy.com/media/6qdkSaKx2MfMA/giphy.gif

Nie można zapłacić za coś, co nie ma ceny. Niektórzy twierdzą, że każda, absolutnie każda rzecz na świecie ma swoją cenę. To nieprawda. Są rzeczy, które ceny nie mają, są bezcenne. Najłatwiej poznać takie rzeczy po tym, że raz utracone, są utracone na zawsze.

66.media.tumblr.com/d139938a33b1b4a6e9d05302028f7545/tumblr_nwp9a04Ew81qdp7auo3_500.gif

Nie wiesz, co pamiętasz, dopóki nie spróbujesz tego opowiedzieć. I nie wiesz, co tak naprawdę sądzisz na dany temat, dopóki nie zaczniesz się o to z kimś kłócić. W samotności nie jesteś nawet świadomy swoich sprzeczności.

media.tumblr.com/3ad8106e3bbe79c5eb59d42068d27812/tumblr_inline_ncezf4w8z41spqcq1.gif

Pamiętaj. W śnie nie da się szeptać.

38.media.tumblr.com/aafd9a4ade7ecf23ca4f3335aeabfaf9/tumblr_n5nak092R91sai67qo1_500.gif

www.harry-potter.net.pl/images/articles/2021-wydarzenie1.png
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najadm2020.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/najnick20202.jpg
www.harry-potter.net.pl/images/articles/pieko.jpg
www.harry-potter.net.pl/awards/images/awardswinner/najlepszy_newsman.png
www.harry-potter.net.pl/images/awards2013/najoryginalniejszy_nick_jadek.png
www.harry-potter.net.pl/images/najoryginalniejszy_nick.png

Prefix użytkownikahermiona03
Ja byłam w empiku i jej nie znalazłam. Zapewne dla tego że ten empik jest dość mały ale również w remoncie więc wogóle jej nie musiałam widzieć. Co prawda książka dla mnie to jak powietrze więc upolowałam ,,Dziewczyna Ognia i Cierni''. Książka dość fajna ale nie przebije HP. To chyba dla tego że za bardzo się zakręciłam z Harrym. Ktoś czytał?
Witam!!!
Więc tak, jestem rezolutną nastolatką o imieniu Maja, która kocha swoich najbliższych, muzykę i podróże. Muzyka którą wielbię to przede wszystkim rock, hard rock i metal. Do best zespołów można zaliczyć między innymi Red Hot Chili Peppers, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Pearl Jam, Nirvana, Depeche Mode, Pink Floyd, Beirut. Zakochałam się w Open'erze. Potrafię grać na gitarze i trochę na pianinie. Nie mam pojęcia co jeszcze napisać o sobie... lubię książki...AMEN!

Jestem również dzielną działaczką w grupie Hermionki78 w której domagamy się śniegu. Pozdrawiam wszystkich jej członków. CHCEMY WIĘCEJ ŚNIEGU!!!

Teraz za prezentuje ważne cytaty:

,,Książka to Twój najlepszy przyjaciel, nie wyśmieje, nie zostawi - a nauczy wiele''
Maria Kowalewska

,,Czytanie książek to najlepsza zabawa jaką sobie ludzkość wymyśliła''
Wisława Szymborska

,,Mówi się LewiOsa a nie LewioSA!''
Hermiona Granger''

Teraz jeszcze podziękowania:

Fenris, za bycie najlepszą partnerką do rozmowy Hug
Only Dream, za to że mam Cię w znajomych i można z Tobą pogadać i ogólnie za wszystko
Hermionka78, kochana, za wszystkie miłe słowa, za każde ,,Hejjo''.
batalion_88, za zachęcanie by iść na boisko
Kiera Karkarow, za nasze wspólne, długie, rozmowy.
kkinga123, za uwielbianie Wspaniałego Stulecia
Katherine_Pierce, za gadanie o Twojej pracy
EmilyWright, za uciekanie by oglądać The Voice'a
Całemu HP - netowi, za to że, razem dzielimy się wielbieniem HP...:D

W Hogusiu jestem Maja Choda ;)

brak
Prefix użytkownikalosiek13
Byłem dzisiaj w Empiku i kompletnie przypadkiem trafiłem na to ilustrowane wydanie. Przejrzałem, strona po stronie, robiąc coraz większe oczy. Najbardziej zaskoczyli mnie chyba Dursleyowie przedstawieni na początku (in minus) oraz sposób w jaki ten facet przedstawił Hogwart (WTF? To nie Dol Guldur z Mrocznej Puszczy, no kurde facet :/). Spodziewałem się w dodatku, że tych obrazków będzie więcej, a tego jest jak na moje mało. Dla mnie to wydanie ilustrowane to totalny niewypał i funta kłaków za to bym nie dał. Nope...
zapodaj.net/images/edba268d6e942.png

Always

zapodaj.net/images/c4ff56e394964.jpg

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: