Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Kto silniejszy?
|
|
| Syriusz32 |
Dodany dnia 01.09.2015 05:16
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 17 Postów: 1120 Dom: GryffindorPunkty: 15213 Ranga: Potęga Krwistego Steka! Data rejestracji: 30.06.14 |
Stawiam na stworka. Zgredek może i pojawił się więcej razy, jednak wydaje mi się że Stworek w otoczeniu śmietciożerców nauczył się wiele więcej Stworek vs. Gryfek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Syriusz przejmujesz się mniej swoją maturą niż ślizgoni wygraniem Pucharu, a to jest jakieś osiągnięcie " ~ Anton |
|
|
|
Luna265 |
Dodany dnia 01.09.2015 18:08
|
![]() Postów: 36 Dom: SlytherinPunkty: 2226 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 27.12.13 |
Stworek gryfek to zwykły tchórz i cwaniak. Krzywołap vs Pani Norris |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 01.09.2015 18:13
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Krzywołap. Był niezwykle inteligentnym kotem. Pani Norris bez Filcha nic nie znaczyła. Za bardzo tchórzliwa... Snape vs Kingsley ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Nathika |
Dodany dnia 06.09.2015 17:56
|
![]() Postów: 69 Dom: HufflepuffPunkty: 1644 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.08.15 |
Według mnie Snape. Był obeznany z czarną magią i ogólnie na moje oko był utalentowanym czarodziejem. Artur Weasley vs Molly Weasley |
|
|
|
| Syriusz32 |
Dodany dnia 06.09.2015 18:04
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 17 Postów: 1120 Dom: GryffindorPunkty: 15213 Ranga: Potęga Krwistego Steka! Data rejestracji: 30.06.14 |
Molly! Kto jak kto, ale ona zabiła Belle... Nie wiem czemu, mam wrażenie że była bardziej utalentowana od swojego męża. Stworek vs. Mundungus Przypominam, że każdy post powinien mieć co najmniej trzy linijki. Pene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Syriusz przejmujesz się mniej swoją maturą niż ślizgoni wygraniem Pucharu, a to jest jakieś osiągnięcie " ~ Anton |
|
|
|
Animag37 |
Dodany dnia 09.09.2015 21:11
|
![]() Postów: 212 Dom: RavenclawPunkty: 3149 Ranga: Fascynat Czarnej Magii Data rejestracji: 22.04.15 |
Dumbledore miał ogromne umiejętności poznane we wcześniejszych latach a Harry w książkach to nastolatek. Gdyby Dumbledore dożył na przykład do 28 roku życia Pottera jego szanse zmniejszyłyby się, jednak i tak jako wygranego w tym starciu widzę Dumbledore'a. Dołohow vs Draco Malfoy |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 09.09.2015 22:19
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Dołohow by go zmiótł jak nie wiem co. Nawet Lucjusza by pokonał, a co dopiero takiego rozpieszczonego synka jakim był panicz Malfoy ;p Doświadczony śmierciożeca kontra synalek bogacza? Dołohow zdecydowanie. Snape vs Dawlish ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
RazowaPanda |
Dodany dnia 09.09.2015 22:58
|
![]() Postów: 68 Dom: GryffindorPunkty: 1811 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 24.02.15 |
Myślę, że Snape spokojnie dałby radę Dawlishowi. Cedrik Diggory vs Neville Longbottom |
|
|
|
| Only Dream |
Dodany dnia 09.09.2015 23:42
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 848 Dom: HufflepuffPunkty: 9544 Ranga: Ponury Żniwiarz Data rejestracji: 22.08.15 |
Neville wykazał się odwagą i w ogóle, ale raczej nie miałby szans ze starszym kilka lat Cedrikiem. Zdecydowanie Diggory! Fred vs. George Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: paniwinko ![]() HPnetowy Ciastkarz prezentuje: Dzisiejsza gablotka ciasteczek! ![]() ![]() ![]() ![]() I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way. ![]() Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych. Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie! ![]() Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb. Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! ![]() ![]() |
|
|
|
Nathika |
Dodany dnia 10.10.2015 08:33
|
![]() Postów: 69 Dom: HufflepuffPunkty: 1644 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 01.08.15 |
Cedrik, zdecydowanie. Gdyby Cedrik dożył do czasów Gwardii Dumbledore'a to Neville miał by jakieś szanse ![]() Severus Snape vs James Potter |
|
|
|
JuliaGranger |
Dodany dnia 10.10.2015 10:17
|
![]() Postów: 32 Dom: RavenclawPunkty: 87 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 13.08.15 |
Pomimo tego, że James był odważny, pewny siebie i też dość mądry wybieram Snapa. Dlaczego? Znał nie mniej zaklęć niż sam Dumbledore, sam poza tym stworzył kilka... Był księciem półkrwi, z tego wynika, że był najlepszy z eliksirów, uwielbiał czarną magię, z niej też pewnie był dobry. Sądzę, że lepiej dałby sobie radę od Pottera. Ron Wesley vs Ginny Wesley Łamanie zasad jest takie emocjonujące!
![]() Voice... Your voice Hermione. <3 |
|
|
|
hermiona03 |
Dodany dnia 10.10.2015 15:05
|
![]() Postów: 172 Dom: RavenclawPunkty: 513 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 29.08.15 |
Giny to twarda kobietka, a Ron z całym szacunkiem ale emocjonalnie to raczej wygra Giny. 6 braci a ona sama jedna? Na pewno każdą potyczkę słowną wygra Giny. James Potter vs Albus Potter Witam!!!
Więc tak, jestem rezolutną nastolatką o imieniu Maja, która kocha swoich najbliższych, muzykę i podróże. Muzyka którą wielbię to przede wszystkim rock, hard rock i metal. Do best zespołów można zaliczyć między innymi Red Hot Chili Peppers, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Pearl Jam, Nirvana, Depeche Mode, Pink Floyd, Beirut. Zakochałam się w Open'erze. Potrafię grać na gitarze i trochę na pianinie. Nie mam pojęcia co jeszcze napisać o sobie... lubię książki...AMEN! Jestem również dzielną działaczką w grupie Hermionki78 w której domagamy się śniegu. Pozdrawiam wszystkich jej członków. CHCEMY WIĘCEJ ŚNIEGU!!! Teraz za prezentuje ważne cytaty: ,,Książka to Twój najlepszy przyjaciel, nie wyśmieje, nie zostawi - a nauczy wiele'' Maria Kowalewska ,,Czytanie książek to najlepsza zabawa jaką sobie ludzkość wymyśliła'' Wisława Szymborska ,,Mówi się LewiOsa a nie LewioSA!'' Hermiona Granger'' Teraz jeszcze podziękowania: Fenris, za bycie najlepszą partnerką do rozmowy ![]() Only Dream, za to że mam Cię w znajomych i można z Tobą pogadać i ogólnie za wszystko Hermionka78, kochana, za wszystkie miłe słowa, za każde ,,Hejjo''. batalion_88, za zachęcanie by iść na boisko Kiera Karkarow, za nasze wspólne, długie, rozmowy. kkinga123, za uwielbianie Wspaniałego Stulecia Katherine_Pierce, za gadanie o Twojej pracy EmilyWright, za uciekanie by oglądać The Voice'a Całemu HP - netowi, za to że, razem dzielimy się wielbieniem HP... ![]() W Hogusiu jestem Maja Choda ![]() |
|
|
|
Cookie |
Dodany dnia 10.10.2015 15:32
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 739 Dom: RavenclawPunkty: 3722 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 01.10.14 |
James. To proste, James jest bardziej wygadany i pewny siebie, co ważniejsze: jest starszy. McGonagall vs. Umbrige. |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 18.10.2015 18:27
|
![]() Pochwały: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
Oczywiście, że McGonagall, McGonagall jest utalentowana, zna dużo zaklęć, jest odważna, potrafi walczyć (np. w siódmej części przepędziła Snape'a gdy szła z Harrym do wielkiej sali), a Umbrigde sama jest bezsilna, nie potrafiła sobie nawet poradzić z Fredem i Georgem jak uciekali ze szkoły ani z ich fajerwerkami, pozwoliła się porwać centaurom, potrafiła tylko się znęcać nad słabszymi gdy miała poparcie ministerstwa. James Potter vs. Lily Potter (rodzice Harry'ego) |
|
|
|
remusmistrz |
Dodany dnia 21.10.2015 16:44
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 194 Dom: RavenclawPunkty: 835 Ranga: Alfa i Omega Data rejestracji: 13.05.14 |
James.Myślę, że więcej siedział w tych tematach.W praktyce też pewnie większe doświadczenie.Podobno kilkukrotnie umknął Voldemortwowi. Dołohow vs Bellatrix |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 21.10.2015 16:49
|
Dołohow też był bardzo doświadczonym śmierciożercą, siedział razem z Bellatrix w Azkabanie. Wiadomo, że czarna magia nie była mu obca. Stawiam jednak na Bellę. W końcu sam Czarny Pan uczył jej czarnej magii. Moody vs Narcyza Malfoy ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
remusmistrz |
Dodany dnia 21.10.2015 17:24
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 194 Dom: RavenclawPunkty: 835 Ranga: Alfa i Omega Data rejestracji: 13.05.14 |
batalion_88 napisał(a): Dołohow też był bardzo doświadczonym śmierciożercą, siedział razem z Bellatrix w Azkabanie. Wiadomo, że czarna magia nie była mu obca. Stawiam jednak na Bellę. W końcu sam Czarny Pan uczył jej czarnej magii. Moody vs Narcyza Malfoy Tutaj nie ma porównania ,Moody to najsilniejszy auror za młodu.A później to być może , a przynajmniej jeden z najpotężniejszych czarodziejów w walce.Narcyza - nie wiele wiemy ,ale raczej gorsza od Lucjusza .Coś tam mogła umieć ponad przeciętność ,ale raczej nic szczególnego. Lupin vs Bellatrix |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 21.10.2015 17:28
|
Ciężki wybór w sumie, bo zarówno Lupin jako członek Zakonu Feniksa, nauczyciel OPCM, do tego wilkołak, to wydaje się, że powinien wygrać on. Z drugiej strony wiemy, że Bellatrix obok Voldemorta była tą najpotężniejszą ze śmierciożerców. Zabiła Syriusza, pokonała z pewnością wielu aurorów, dlatego stawiam na nią. Rufus Scrimgeour vs Nimfadora Tonks ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
hermiona03 |
Dodany dnia 21.10.2015 17:45
|
![]() Postów: 172 Dom: RavenclawPunkty: 513 Ranga: Prefekt Ravenclawu Data rejestracji: 29.08.15 |
Kurczę, trudne pytanie... Raczej myślę że to Rufus by wygrał - chociaż Tonks była wspaniałym aurorem...![]() Fred Wesley vs Gorge Wesley Witam!!!
Więc tak, jestem rezolutną nastolatką o imieniu Maja, która kocha swoich najbliższych, muzykę i podróże. Muzyka którą wielbię to przede wszystkim rock, hard rock i metal. Do best zespołów można zaliczyć między innymi Red Hot Chili Peppers, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Pearl Jam, Nirvana, Depeche Mode, Pink Floyd, Beirut. Zakochałam się w Open'erze. Potrafię grać na gitarze i trochę na pianinie. Nie mam pojęcia co jeszcze napisać o sobie... lubię książki...AMEN! Jestem również dzielną działaczką w grupie Hermionki78 w której domagamy się śniegu. Pozdrawiam wszystkich jej członków. CHCEMY WIĘCEJ ŚNIEGU!!! Teraz za prezentuje ważne cytaty: ,,Książka to Twój najlepszy przyjaciel, nie wyśmieje, nie zostawi - a nauczy wiele'' Maria Kowalewska ,,Czytanie książek to najlepsza zabawa jaką sobie ludzkość wymyśliła'' Wisława Szymborska ,,Mówi się LewiOsa a nie LewioSA!'' Hermiona Granger'' Teraz jeszcze podziękowania: Fenris, za bycie najlepszą partnerką do rozmowy ![]() Only Dream, za to że mam Cię w znajomych i można z Tobą pogadać i ogólnie za wszystko Hermionka78, kochana, za wszystkie miłe słowa, za każde ,,Hejjo''. batalion_88, za zachęcanie by iść na boisko Kiera Karkarow, za nasze wspólne, długie, rozmowy. kkinga123, za uwielbianie Wspaniałego Stulecia Katherine_Pierce, za gadanie o Twojej pracy EmilyWright, za uciekanie by oglądać The Voice'a Całemu HP - netowi, za to że, razem dzielimy się wielbieniem HP... ![]() W Hogusiu jestem Maja Choda ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 21.10.2015 17:55
|
Tu kieruję się tylko tym, że Fred zginął, a George został "jedynie" ranny. Nie wiadomo tak do końca, bo jako bliźniacy mieli pewnie niemal identyczne umiejętności. Stawiam jednak na George'a. Marcus Flint vs Angelina Johnson ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Gryffindor

Slytherin

Hufflepuff

Ravenclaw