Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Gwiazd naszych wina
|
|
Erudieth |
Dodany dnia 17.11.2015 18:56
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: GryffindorPunkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
Gwiazd naszych wina, czyli bardzo popularna powieść autorstwa Johna Greena. Czytaliście tę książkę? Spodobała Wam się? Uważacie, że autor wybrał dobrą tematykę? Co sądzicie o bohaterach? Edytowane przez Erudieth dnia 18.11.2015 09:15
![]() |
|
|
|
Rose Lancaster |
Dodany dnia 17.11.2015 19:39
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 80 Dom: SlytherinPunkty: 2124 Ranga: Praktykant w Ministerstwie Magii Data rejestracji: 01.01.15 |
Czytałam, urzekła mnie. Porusza moim zdaniem ważny a zarazem wzruszający temat więc jak najbardziej jestem na tak. Kilka razy płakałam, ale dość często mi się to zdarza podczas czytania. Hazel i Augustus, zakochałam się moim zdaniem jedna z par idealnych których historia miała trwać ale potoczyło się zupełnie inaczej. |
|
|
|
| Only Dream |
Dodany dnia 18.12.2015 00:39
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 10 Postów: 848 Dom: HufflepuffPunkty: 9544 Ranga: Ponury Żniwiarz Data rejestracji: 22.08.15 |
Czytałam. Podobała mi się ta książka. W ogóle Green ma fajny sposób pisania. Jakiś taki bliski i lekki, dzięki czemu jego książki fajnie się czyta. Gwiazd naszych wina to kawałek naprawdę dobrej lektury. Podoba mi się ukazanie tych różnych sposobów postrzegania poważnej choroby na przykładzie Hazel i |Augustusa. No i motyw takiego swoistego hasła... Super. Nie płakałam czytając tą książkę, ale w pewnych momentach naprawdę łapie za serce. Najbardziej podoba mi się koniec - taki niespodziewany. Do szybkiego kontaktu zapraszam na Discord: paniwinko ![]() HPnetowy Ciastkarz prezentuje: Dzisiejsza gablotka ciasteczek! ![]() ![]() ![]() ![]() I'm not sure if I attract crazy or if I make them that way. ![]() Właściciel(ka) pierwszej w czarodziejskim świecie linii sklepów erotycznych. Już niebawem otwieramy nową filę na Nokturnie! ![]() Współwłaściciel(ka) zakładu pogrzebowego Czy to już?. O szczegóły pytać na sb. Wybierz się z nami w tą ostatnią podróż! ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 03.04.2017 19:04
|
![]() Pochwały: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 06.07.16 |
bardzo, ale to bardzo lubię tę książkę. mam ją w swojej kolekcji, bo jest po prostu cudowna. za pierwszym razem jak czytałam to w kilku momentach uroniłam nawet kilka łez. i to hasło: może okay będzie naszym zawsze? to takie jakby nawiązanie do Harry'ego Pottera i Snape: ALWAYS - zawsze! ( )jest tam wiele momentów, które lubię, i które mnie jednocześnie smucą jak i bawią. chociażby próba pogrzebu. na początku myślałam, zę to ona umrze, a nie on. i ten wieczny papieros w buzi, ale nie odpalony. wiele przekazów niesie za sobą ta książka. uwielbiam za rowno Gusa jak Hazel. nie wiem, które bardziej. ![]() Severusie, jak mogłeś.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicząca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Członek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z żywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w ręczniku na głowie. <3 - od wspaniałej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacją dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacją dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcześniej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher różdżka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: półkrwi. Quidditch: Obrońca Gryffindoru oraz Zastępca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor różdżka: heban, 12¼ cala, włos jednorożca. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor

Slytherin

Hufflepuff

nie wiem, które bardziej.