Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz!
26.07.2026 20:12
Jako tako, nawet mi się sb dziś śniło xD

Harrych świąt!
26.07.2026 17:35
Żyjecie jeszcze? Pytanie

Harrych świąt!
22.07.2026 21:51
Od ponad miesiąca nikt nic nie napisał na sb ;(

Pracownik departamentu
12.06.2026 18:36
Padł dziś Facebook i nikt nie pamiętał, żeby tu wejść (*)

Pracownik departamentu
07.06.2026 20:58
Moje ma niecałe 12 lat

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Pocałunek Harry'ego i Cho...
Prefix użytkownikayersinia
nie znam nikogo kto by kurde całował się nie zbliżając ani jedną częścią ciała! (prócz ustami oczywiście).

Ja znam. Nawet widziałam osobiście (przez przypadek, przechodząc ulicą). Tamci to nawet nie ruszali ustami, tylko stali z przyklejonymi do siebie wargami.

No i w książce Harry nawiązał z nią kontakt fizyczny. Objął ją ramieniem i jak powiedział "jakoś tak poklepałem po plecach".

Nie objął jej. Tylko ją poklepał, poza tym to było chyba przed pocałunkiem, sugerując się tym, co Hermiona powiedziała (że pewnie dlatego Cho go pocałowała, bo musiał być dla niej miły - czyli wersja Harry'ego, że ją poklepał).

Prefix użytkownikaYourSmile
Hahaha, jak dla mnie to istna beka z buziaczków. xD Zaraz się będziemy zastanawiać, którą rękę powinienją dotknąć i gdzie. xp Mnie po prostu bawi ten pocałunek i tyle. Nie ma co gdybać, zabawnie to wyszło. Ech, młodzi, niedoświadczenie i wyszło jak wyszło. Są aktorzy, którzy tak całują, że tylko się zachwycać i marzyć o takim rycerzu. Dobra kończę bredzić. ;D

Prefix użytkownikaUpadly Aniol
Przecież o wiele bardziej fascynującą sceną było spotkanie Aragoga w Zakazanym Lesie... ;p Czemu zatem te pocałunki się jawią jako takie 'ważne'. ? Czy to w książce czy też tej miernej ekranizacji nie było chyba czym się specjalnie zachwycać. Bynajmniej ja nie zauważyłem w tej scenie czegoś wyjątkowego. Może mnie nie irytowała, ale to takie mdłe jakieś, i nudne...Już lepiej jak Ron się śmieje potem z Wybrańca, że kiepsko całuje, bo Cho aż płakała ><. Gdyby tej sceny zabrakło, to nikt by nie ucierpiał. ;p
24.media.tumblr.com/tumblr_m8xhishKur1qhr8kmo1_400.gifauto.img.v4.skyrock.net/7396/7977396/pics/160621264.gif

Prefix użytkownikadobrosia1
Ech, ja też nie lubiłam Cho. Jednak ten moment był super zrobiony, lepszy od pocałunków z Ginny. Ciekawa jetem, ile razy kręcili tę scenę :D . Za pierwszym razem nie podobało mi się, ale w miarę jak oglądałam kolejny raz, coraz bardziej ten fragment polubiłam. Tylko szkoda, że Harry nie wziął Cho za podbródek, nie przytulił, objął, cokolwiek. Tylko stoją sztywno i się całują. Więcej czułości!
oi60.tinypic.com/2ppir7t.jpg

MÓJ RUDZIELEC!
[img]oi60.tinypic.com/2zem3d0.jpg
[/img]
Slytherin górą! ^^

oi62.tinypic.com/2d593n.jpg

i60.tinypic.com/14cqr6t.jpg

Prefix użytkownikaKasjopea
Jak widzę ten pocałunek to aż zbiera mi się na wymioty.
Cho według mnie była pustą laleczką, lecącą na Cedrika.
Poza tym jakoś nigdy jej nie lubiłam. Chociaż w książce była bardziej znośna niż w filmie.
A ten pocałunek.. Taki sztuczny i bezsensowny.
Panowie Lunatyk, Glizdogon, Łapa i Rogacz przedstawiają... profil Kasjopei!

Może i długo tu nie jestem, ale mam tu parę osób, które wprost uwielbiam.
NOW_OR_NEVER
Shanti Black
Lilyatte
julietta115

Prefix użytkownikabatalion_88
W ogóle ta scena jest według mnie tak infantylna, że szkoda się nad nią dłużej rozwodzić... "Jak było?" - "Mokro". I to ma być śmieszne czy co? Wiem, że tak w książce też było, ale jakoś mimo wszystko lepiej się o tym czytało niż oglądało. Cho od początku mnie denerwowała tym histeryzowaniem, płaczem, fochami (w tej herbaciarni). Wielka miłość jak się później okazało na pewno to nie była...
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

Prefix użytkownikahermiona03
NIENAWIDZĘ jak ktoś się ślini! Gardzę tym!
Prawie się porzygałam, nie i że zazdroszczę czy coś tylko te wszystkie bakterie i inne świnstwa mnie odstraszają.
Za kompleksione nastolatki [bez urazy jak coś] się tym jarają.
Przykładowa rozmowa:
- Hej! Patrz jak Harry ślicznie całuje!
- Jaki słodki!
Albo:
- Ale ta Cho to laska...
MASAKRA!!! - Zresztą Cho to zdrajczyni. Wydała GD i się kurde cieszy.
Bardzo przepraszam jak kogoś uraziłam ale cho [wiem że napisałam przez małe ''ch'']
to zacięta chamówa - Amen
Witam!!!
Więc tak, jestem rezolutną nastolatką o imieniu Maja, która kocha swoich najbliższych, muzykę i podróże. Muzyka którą wielbię to przede wszystkim rock, hard rock i metal. Do best zespołów można zaliczyć między innymi Red Hot Chili Peppers, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Pearl Jam, Nirvana, Depeche Mode, Pink Floyd, Beirut. Zakochałam się w Open'erze. Potrafię grać na gitarze i trochę na pianinie. Nie mam pojęcia co jeszcze napisać o sobie... lubię książki...AMEN!

Jestem również dzielną działaczką w grupie Hermionki78 w której domagamy się śniegu. Pozdrawiam wszystkich jej członków. CHCEMY WIĘCEJ ŚNIEGU!!!

Teraz za prezentuje ważne cytaty:

,,Książka to Twój najlepszy przyjaciel, nie wyśmieje, nie zostawi - a nauczy wiele''
Maria Kowalewska

,,Czytanie książek to najlepsza zabawa jaką sobie ludzkość wymyśliła''
Wisława Szymborska

,,Mówi się LewiOsa a nie LewioSA!''
Hermiona Granger''

Teraz jeszcze podziękowania:

Fenris, za bycie najlepszą partnerką do rozmowy Hug
Only Dream, za to że mam Cię w znajomych i można z Tobą pogadać i ogólnie za wszystko
Hermionka78, kochana, za wszystkie miłe słowa, za każde ,,Hejjo''.
batalion_88, za zachęcanie by iść na boisko
Kiera Karkarow, za nasze wspólne, długie, rozmowy.
kkinga123, za uwielbianie Wspaniałego Stulecia
Katherine_Pierce, za gadanie o Twojej pracy
EmilyWright, za uciekanie by oglądać The Voice'a
Całemu HP - netowi, za to że, razem dzielimy się wielbieniem HP...:D

W Hogusiu jestem Maja Choda ;)

brak
Prefix użytkownikaHermioneG
"Przeminęło z wiatrem". Według mnie oni już od samego początku do siebie nie pasowali, co więcej ta miłość szybko zniknęła. Cho nadal nie potrafiła zapomnieć o Cedriku, a za jakiś czas znalazła już sobie nowego, nawet po Harrym... :|
secure.static.tumblr.com/f18faf7f7055ae7b16a47f93b55e988a/y8ladp0/ykvntcsy7/tumblr_static_tumblr_static_bkqxbvw2nyo8ks48kw4g8cocg_640.gif

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: