Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
Poszukuję serialu
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 06.12.2015 21:35
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Temat zakładam z myślą o osobach, które chciałyby obejrzeć serial, ale nie mają pomysłu jaki. Zacznę od siebie: Poszukuję jakiegoś ciekawego serialu, najlepiej w klimatach post-apokaliptycznych, ale niekoniecznie. Może być też jakiś dobry horror/thriller/futurystyczny (tylko nie przesadnie futurystyczny, coś w klimatach Orphan Black). Od razu mówię, że widziałam: The Walking Dead, The Strain i jestem w trakcie oglądania Revolution. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 06.12.2015 22:05
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Wspaniałe Stulecie idalnie mieście się w ramy, które podałaś. Pozdrawiam. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Fenris |
Dodany dnia 06.12.2015 22:12
|
![]() Postów: 165 Dom: SlytherinPunkty: 1745 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.10.15 |
Ostatni człowiek na ziemi, postapo, ludzie wymarli, ale zombie niestety brak http://www.filmwe...015-716921 ![]() Pottermore: Slytherin Sekwoja, pióro feniksa, 12 i 3/4 cala, giętka ![]() |
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 30.12.2015 20:54
|
![]() Postów: 44 Dom: SlytherinPunkty: 98 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.11.15 |
Jakoś tak w styczniu startuje "Lucifer", pilot był fajny, czekam z niecierpliwością. Mogliby wreszcie zrobić serial z "Sandmana" Gaimana... |
|
|
|
Neterin |
Dodany dnia 30.12.2015 21:03
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 2 Postów: 270 Dom: SlytherinPunkty: 6381 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 09.09.14 |
Śmiało mogę polecić The 100. Nuklearna wojna niszczy cywilizację na planecie. Po wielu latach ze statku kosmicznego z ocalałymi ludźmi zostaje wysłana na Ziemię grupa nieletnich przestępców w celu kolonizacji. Nie zrażaj się nieletnimi przestępcami Serial jest naprawdę ciekawy, ma klimat i wciąga jak mało który Teraz emitują 3 sezon, więc nie ma tego za wiele. ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 31.12.2015 02:57
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Ja z kolei poszukuję jakiegoś serialu o tematyce horroru, ewentualnie kryminału. Nie musi lać się ciągle krew, ale chodzi mi raczej o klimat. Z serialami u mnie naprawdę krucho, więc zadowolę się czymkolwiek. No, może nie jakimś gniotem, ale przysłowiowym solidnym serialu, który potrafi wciągnąć więcej niż na jeden odcinek. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 31.12.2015 12:48
|
![]() Postów: 44 Dom: SlytherinPunkty: 98 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.11.15 |
batalion_88 napisał(a): Ja z kolei poszukuję jakiegoś serialu o tematyce horroru, ewentualnie kryminału. Nie musi lać się ciągle krew, ale chodzi mi raczej o klimat. Z serialami u mnie naprawdę krucho, więc zadowolę się czymkolwiek. No, może nie jakimś gniotem, ale przysłowiowym solidnym serialu, który potrafi wciągnąć więcej niż na jeden odcinek. Polecam "Constantine", niestety skończył się na pierwszym sezonie. |
|
|
|
Klunzka |
Dodany dnia 01.01.2016 19:45
|
![]() Postów: 6 Dom: HufflepuffPunkty: 12 Ranga: Mugol Data rejestracji: 01.01.16 |
Z niecierpliwością czekam do lutego na dzieło Scorsese i Jaggera "Vinyl" , liczę na coś o Rockowym duchu pierwszych dwóch/trzech sezonów Californication. |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 01.01.2016 20:12
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Mystique Potter napisał(a): Jakoś tak w styczniu startuje "Lucifer", pilot był fajny, czekam z niecierpliwością. Mogliby wreszcie zrobić serial z "Sandmana" Gaimana... No właśnie czekam na Lucifera I nie mogę się doczekać, bo zapowiada się bardzo fajnie.Neterin - nieletni przestępcy mnie nie zrażają, bardziej ten "statek kosmiczny", nie lubię wątków kosmicznych ;c. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 17.01.2016 19:43
|
24 stycznia wraca X-Files, niestety chyba tylko na 6 odcinków. Ale i tak to Mulder i Scully! |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 18.01.2016 23:43
|
Na pewno obejrzę ;D. A na razie czekam cały czas na tego Lucifera. Aktualnie wróciłam do oglądania GoT, ale nadal mnie nie wciągnęło ;x. Czekam też na kolejny odcinek TWD, ale ma być dopiero 14.02 (walentynki z zombie zawsze spoko), no a jutro powinien wyjść nowy odcinek IZombie *.* "Someone let the doors open,
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 23.01.2016 11:53
|
Też lubię "IZombie". Obejrzałam wczoraj "DC's Legends of Tomorrow", zapowiada się nieźle, jako Whomaniak ucieszyłam się z Rory'ego. No i jeszcze "Wizards of Aus" |
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 23.01.2016 11:56
|
Keira Karkarow napisał(a): Na pewno obejrzę ;D. A na razie czekam cały czas na tego Lucifera. Aktualnie wróciłam do oglądania GoT, ale nadal mnie nie wciągnęło ;x. Czekam też na kolejny odcinek TWD, ale ma być dopiero 14.02 (walentynki z zombie zawsze spoko), no a jutro powinien wyjść nowy odcinek IZombie *.* Walentynki z żarłocznymi trupkami to nawet lepsze niż te z Harrym Wardenem!!! Moja walentynkowa tradycja (narodziła się nowa świecka...) - kupić torbę kurzych serc i rozdać bezdomnym kotom. |
|
|
|
Debbie |
Dodany dnia 23.01.2016 12:02
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 88 Dom: HufflepuffPunkty: 3119 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 19.07.15 |
Może polecił by mi ktoś jakieś dobre anime? Do tej pory znam tylko Sailor Moon i słyszałam o Fairy Tail, których nie zdążyłam jeszcze obejrzeć. Szukam jakiegoś z dubbingiem angielskim lub jakimś dobrym lektorem, bo nie lubię napisów (wyglądam chyba dziwnie, ale mam na to swoje powody). Bardzo dziękuję już teraz za każdą odpowiedź.
|
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 23.01.2016 16:43
|
Debbie napisał(a): Może polecił by mi ktoś jakieś dobre anime? Do tej pory znam tylko Sailor Moon i słyszałam o Fairy Tail, których nie zdążyłam jeszcze obejrzeć. Szukam jakiegoś z dubbingiem angielskim lub jakimś dobrym lektorem, bo nie lubię napisów (wyglądam chyba dziwnie, ale mam na to swoje powody). Bardzo dziękuję już teraz za każdą odpowiedź. ![]() Ergo Proxy Ghost in the Shell Neon Genesis Evangelion Hellsing Claymore |
|
|
|
ulka_black_potter |
Dodany dnia 25.01.2016 21:54
|
![]() Pochwały: 39 Postów: 3422 Dom: HufflepuffPunkty: 36829 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 14.05.09 |
Debbie, obejrzyj Another, albo Chichayafuru. Tak na początek mogłyby Ci się spodobać. jesli chcesz coś dłuższego to może Tokio Ghul, albo FMA. ![]() Christian. ![]() Bo liczy się to, co masz w środku. ![]() Ale czasami warto założyć maskę. ![]() "ja generalnie ten tekst klasyfikuję jako 5CMCS HE NDPSG3 - S2AB" "zmiennokanoniczne" "piszę fanficka ducha, że tak to ujmę, czyli takiego, którego nie ma" "po części trudny język wynika z założeń płomień odwagi i specyfiki tekstu" by Cantaris Ula urzędniczka Zarejestruje ci chomiczka Da mu zielona kartę I marchewki starte <muza> by fuer |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 28.01.2016 13:52
|
Debbie napisał(a): Może polecił by mi ktoś jakieś dobre anime? Do tej pory znam tylko Sailor Moon i słyszałam o Fairy Tail, których nie zdążyłam jeszcze obejrzeć. Szukam jakiegoś z dubbingiem angielskim lub jakimś dobrym lektorem, bo nie lubię napisów (wyglądam chyba dziwnie, ale mam na to swoje powody). Bardzo dziękuję już teraz za każdą odpowiedź. ![]() Ja mogę polecić: - Fullmetal Alchemist - Death Note - Fullmetal Panic - Sword Art Online - Saiunkoku Monogatari - Hellsing - Another - Vampire Knight Mystique Potter - ja obejrzałam pierwszy odcinek Lucifera i nie mogę się kolejnego doczekać ;D No i Walentynki z TWD zapowiadają się mega ;D "Someone let the doors open,
|
|
|
RazorBMW |
Dodany dnia 28.01.2016 14:04
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 561 Dom: HufflepuffPunkty: 3368 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 30.08.07 |
SAO to ja nie polecam raczej, ja rozumiem że japońce i te sprawy ale odpadłem po 3 odcinkach bo mi się toto kompletnie nie podobało nawet jak na człowieka, który swoje w życiu się nagrał. ![]() ![]() ![]() ![]() Mikołaj Święty wielu przyjaciół posiadał Wielu walniętych, jednego wiernego miał Skrzata wspaniałego, zawsze zaufanego Zgryzika onego, zaiste rozrywkowego Umilacza czasu, pracownika wybitnego Co zawsze w potrzebie rozweseli... A i pomoże na Pomorzu, również tym po kądzieli. The enemy is among us The enemy is among us And nobody is doing anything about it They don't care So we had to take matters into our own hands A WORLD NOT OF MY MAKING YET A WORLD OF MY DESIGN SO STRANGE AND SO FAMILIAR BUT NO MATTER HOW DISTANT IN TIME OR SPACE ONE CONSTANT REMAINS CHAOS |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 28.01.2016 18:18
|
RazorBMW - mi pierwsze odcinki też nie przypadły do gusty, ale potem się wkręciłam. Za to drugi sezon beznadziejny, powinni skończyć na pierwszym sezonie. Aaa, do swojej listy zapomniałam jeszcze dopisać dwa anime, które bardzo mi się podobały: Gosic i Shiki. "Someone let the doors open,
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 29.01.2016 17:11
|
No i okazało się, że ten pierwszy odcinek "Lucifera" to pilot, którego już wcześniej obejrzałam. Długiej przemowy mową mocno wiązaną, którą wygłosiłam przed komputerem, nie da się tu raczej zacytować... Archiwum X - wrócili!!! Jestem rocznik '80, żyłam X-filami w czasach, gdy telewizornia emitowała. No, przyznam się bez bicia - z wrażenia w galoty popuściłam, słysząc tę słynną czołówkę po latach! Mulder&Scully to prawie jak Harry&Hermiona dla mnie!!! |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Christina

Gryffindor
Hufflepuff

Slytherin