Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło
Facebook
Shoutbox
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.

Żywy worek treningowy
23.04.2026 13:24
ja będę miał w grudniu 10 :D

Specjalista ds. sprzedaży
23.04.2026 13:22
Przyszłam z insta, pogratulować xD
Także: Jadek masz jubileusz za rok xD

Harrych świąt!
22.04.2026 21:06
19 lat, czaicie??????

Harrych świąt!
22.04.2026 10:29
Dziś mija 19 lat, odkąd mam konto na HPnecie. Coś niebywałego. Urodziny

Potęga Krwistego Steka!
21.04.2026 21:23
Od mojego założenia konta do covidu minęło mniej czasu niż od covidu do teraz Duże oczy

Współpraca
Najaktywniejsi

1) Prefix użytkownikaAlette

Posiada 59643 punktów.

2) Prefix użytkownikafuerte

Posiada 58190 punktów.

3) Prefix użytkownikaKatherine_Pierce

Posiada 47342 punktów.

4) Prefix użytkownikaSam Quest

Posiada 45365 punktów.

5) Prefix użytkownikaShanti Black

Posiada 44242 punktów.

6) Prefix użytkownikaA.

Posiada 43682 punktów.

7) Prefix użytkownikamonciakund

Posiada 43236 punktów.

8) Prefix użytkownikaania919

Posiada 39464 punktów.

9) Prefix użytkownikaulka_black_potter

Posiada 36829 punktów.

10) Prefix użytkownikaKlaudia Lind

Posiada 34220 punktów.

Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Drukuj temat
Gwiezdne Wojny
Prefix użytkownikaYodaZgredek
Widzę, że nie ma tego tematu tutaj, a to bardzo popularna saga, więc tworzę. :_

media.giphy.com/media/Vlq8Jm60H8uvm/giphy.gif

Filmy (chronologicznie):
Star Wars: Episode I The Phantom Menace (Gwiezdne wojny: Epizod I Mroczne widmo)
Star Wars: Episode II Attack of the Clones (Gwiezdne wojny: Epizod II Atak klonów)
Star Wars: Episode III The Revenge of the Sith (Gwiezdne wojny: Epizod III Zemsta Sithów)
Rogue One: A Star Wars Story (Łotr jeden: Gwiezdne wojny historie)
Star Wars: Episode IV A New Hope (Gwiezdne wojny: Epizod IV Nowa nadzieja)
Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back (Gwiezdne wojny: Epizod V Imperium kontratakuje)
Star Wars: Episode VI The Return of the Jedi (Gwiezdne wojny: Epizod VI Powrót Jedi)
Star Wars: Episode VII The Force Awakens (Gwiezdne wojny: Epizod VII Przebudzenie mocy)

Nadchodzące:
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi
Niezatytułowany Spin off o Hanie Solo
Star Wars: Episode IX

To w zasadzie moje drugie ukochane uniwersum po "Harrym Potterze". Jest to też saga mojego dzieciństwa. Moja ukochana część to "Gwiezdne Wojny część 5 Imperium Kontratakuje". Byłem w kinie na "Gwiezdne Wojny Przebudzenie Mocy" i bardzo mi się podobało .czuć klimat starej trylogii i czekam na kolejne części.

Są tu jacyś członkowie fandomu Star Wars? :) Dzielcie się wrażeniami odnośnie tej sagi.
Edytowane przez Prefix użytkownikaYodaZgredek dnia 23.01.2017 21:57
Ulubiona scena z teasera trailera Star Wars The Last Jedi Serce

www.barnesandnoble.com/blog/sci-fi-fantasy/wp-content/uploads/sites/4/2017/04/Last-jedi-8.gif

media.giphy.com/media/f6KWp9EiVerlu/giphy.gif

stream1.gifsoup.com/view5/2538209/yoda-vs-sidious-o.gif

imgup.pl/di/MN09/ezgif.gif

images6.fanpop.com/image/photos/34100000/Hermione-GIF-s-hermione-granger-34185686-500-200.gif

imagizer.imageshack.us/a/img924/8786/vpJsiH.gif

imagizer.imageshack.us/a/img923/5771/sfDmyH.gif

i1.kwejk.pl/k/obrazki/d02ddfc699b23f6913836bbb95e5f2b2.gif

image.blingee.com/images18/content/output/000/000/000/758/734986458_1295233.gif

Kilka niusów o nadchodzących filmach Star Wars :D na razie nikt się nie przyłączył do dyskusji jezyk czyli wygląda na to że jestem tutaj jedynym fanem Star Wars szkoda albo nikt nie widział tematu... oby druga opcja

a więc tak

Trailer 8 epizodu prawdopodobnie do Pięknej i Bestii
http://www.cinema...-rogue-one

Pierwszy klip Rogue One
https://www.youtu...OrFBu06CRU

i plakaty Rogue one
http://www.movies...akaty-imax

www.barnesandnoble.com/blog/sci-fi-fantasy/wp-content/uploads/sites/4/2017/04/Last-jedi-8.gif

images6.fanpop.com/image/photos/34100000/Hermione-GIF-s-hermione-granger-34185686-500-200.gif

Prefix użytkownikaBaitsa_Dasuto
Siódmy epizod jest całkiem dobry. Może nie wprowadza jakichś zaskakujących rozwiązań fabularnych, jednak ogląda się go przyjemnie nawet jeśli nie jest się fanem uniwersum. Rozumiem dlaczego niektórzy narzekają że to kalka Nowej Nadziei, ale musieli bezpiecznie rozpocząć nową trylogię. Po tylu latach cokolwiek by nie zrobili to i tak część fanów będzie niezadowolona, bo oczekiwania są ogromne. Mam tylko nadzieję że następny epizod nie będzie kalką Imperium Kontratakuje :)

Baitsa_Dasuto napisał(a):

Siódmy epizod jest całkiem dobry. Może nie wprowadza jakichś zaskakujących rozwiązań fabularnych, jednak ogląda się go przyjemnie nawet jeśli nie jest się fanem uniwersum. Rozumiem dlaczego niektórzy narzekają że to kalka Nowej Nadziei, ale musieli bezpiecznie rozpocząć nową trylogię. Po tylu latach cokolwiek by nie zrobili to i tak część fanów będzie niezadowolona, bo oczekiwania są ogromne. Mam tylko nadzieję że następny epizod nie będzie kalką Imperium Kontratakuje :)

Miło że ktoś jednak tu jest :D i w sumie się zgadzamy no i w mojej ocenie jest lepszy od prequeli. Zdecydowanie na prequele patrzeć się nie da np Mroczne Widmo. Co do epizodu VIII też oczekuję więcej świeżości :) motywy mogą być ale bez przesady. Ep. VII to wybaczyłem bo to start po słabych prequelach :) i trzeba było przywrócić tą dawną magię SW a to się twórcom moim zdaniem udało...

AdersYooo napisał(a):

Sa tu jacys fani gwiezdych wojen, sam widzialem jak tak jedni piszajezyk, ja widzialem 6 czesci, wszystkie oprocz tej najnowszejjezyk

żałuj epizod VII jest rewelacyjnym powrotem SW a jak prequele ci się nie podobały to musisz oglądnąć.

Prefix użytkownikaBaitsa_Dasuto
Mrocznego Widma mogłoby praktycznie nie być, bo nie wprowadza nic istotnego do fabuły a sprawia tylko że pojawia się kilka irytujących postaci jak Qui-Gon i Jar Jar Binks. Z prequeli dla mnie najlepszą częścią jest Zemsta Sithów. Może fabularnie nie była wybitna, ale nadrabiała oprawą wizualną. Pojedynek na Mustafar - mistrzostwo :)

Oglądając Przebudzenie Mocy w kinie nawet nie zwróciłem uwagi jak bardzo ta historia podobna jest do tej z Nowej Nadziei. Było czuć ten gwiezdno wojenny klimat i oby dalej było tylko lepiej :)

Baitsa_Dasuto napisał(a):

Mrocznego Widma mogłoby praktycznie nie być, bo nie wprowadza nic istotnego do fabuły a sprawia tylko że pojawia się kilka irytujących postaci jak Qui-Gon i Jar Jar Binks. Z prequeli dla mnie najlepszą częścią jest Zemsta Sithów. Może fabularnie nie była wybitna, ale nadrabiała oprawą wizualną. Pojedynek na Mustafar - mistrzostwo :)

Oglądając Przebudzenie Mocy w kinie nawet nie zwróciłem uwagi jak bardzo ta historia podobna jest do tej z Nowej Nadziei. Było czuć ten gwiezdno wojenny klimat i oby dalej było tylko lepiej :)

Otóż to :) otóż to... Mroczne widmo można w kawałkach tylko obejrzeć... pojedyncze sekwencje jak np. walka finałowa. Tak zgodzę się bo dla mnie też ale najlepszą z sagi zdecydowanie według mnie i nie tylko to Imperium Kontratakuje

dokładnie też tak miałem :) i też oby tak dalej ale nie tak bezpiecznie a nieco oryginalniej

Prefix użytkownikapotterekking
Tak, wiem mają wyjść kolejne części filmu, też oglądałem Przebudzenie Mocy, Bardzo mi się spodobało. Też czekam na kolejne części filmu. Każda część mi się podobała. Oczywiście wolę Harrego Pottera. Jako postać, to podobał mi się Anakin, ale to nie jest moja ulubiona postaćCzarodziejwięc świetnie

potterekking napisał(a):

Tak, wiem mają wyjść kolejne części filmu, też oglądałem Przebudzenie Mocy, Bardzo mi się spodobało. Też czekam na kolejne części filmu. Każda część mi się podobała. Oczywiście wolę Harrego Pottera. Jako postać, to podobał mi się Anakin, ale to nie jest moja ulubiona postaćCzarodziejwięc świetnie

Przebudzenie Mocy było świetne :) może i wtórne miejscami ale świetne :) przynajmniej dla mnie. Ja w sumie nwm co wolę bardziej ale chyba jednak troszkę Star Wars bardziej po TFA. Zaś książkowo chyba jednak Potter... SW książęk nie czytałem. Ja wolę bardziej Luke'a niż Anakina ale to moje zdanie

Tożsamość Rey ujawniono w Przebudzeniu Mocy uwaga Spoiler!
Spoiler :: Pokaż
https://naekranie.pl/aktualnosci/daisy-ridley-tozsamosc-rodzicow-rey-ujawniono-w-przebudzeniu-mocy-1460473

spot IMAX
https://www.youtu...xebIgoIieQ
Edytowane przez Prefix użytkownikaYodaZgredek dnia 09.12.2016 09:44

Prefix użytkownikaBarlom
Uwaga bo może być więcej spojlerów niż planowałem.

Ja z kolei jestem zachwycony Rouge'iem :D Nie pamiętam bym kiedykolwiek po pojawieniu się napisów końcowych, nie był w stanie wstać z krzesła xD tak bardzo napięte miałem wszystkie mięśnie, nie mówiąc już o tym jak bardzo zdewastowany emocjonalnie byłem. Mimo, że większość bohaterów była kompletnie mi nieznana, to w tak krótkim czasie udało mi się zżyć z drużyną Łotra, kochanym i gadatliwym droidem, charyzmatycznym Cassianem, zaplątaną w to wszystko po uszy Jyn, Shirru w jedności z mocą i resztą drużyny Łotra, której starania stworzyły legendę, którą rebelia kontynuowała tworząc ku ich pamięci elitarny Rouge Squadron.
Jeszcze jakby tego było mało to sceny z Vaderem przepełnione były grozą i terrorem. Podczas końcowej sceny zapomniałem jak się oddycha, tak byłem przerażony faktem, że sam Vader się włączył do i tak już mocno nierównej walki.
Podobnie przeżywałem mocno pierwszą ofiarę zabójcy gwiazd i nie mam na mysli osoby, a miejsce... to było bardzo smutne, że kolejne miejsce związane z tą mistyczną częścią uniwersum zostało najpierw sprofanowane, a potem zniszczone :(
Plus smaczki w formie niebieskiego mleka, kolejnego żartu o wycofywaniu f-15, pojawiających się tu i tam nawiązań do serialu Rebels.
No i wspaniała muzyka tak dobrze nam znana podawana w idealnych momentach :D

No ja jestem tym filmem zachwycony xD Niech moc będzie z wami :3
Mistrz opisów
Mistrz podpadania wszystkim
jeśli chcesz się na kimś zawieść pisz, a na pewno w czmś podpadnę

i62.tinypic.com/20tieex.jpg

i66.tinypic.com/jt44ed.jpg

i.imgur.com/71l0Tjd.jpg

img13.deviantart.net/0392/i/2015/216/d/8/collab_looking_for_raava_by_yamsgarden-d7csrah.png

fc01.deviantart.net/fs70/f/2013/300/f/4/avatar_state_by_dctb-d6s13wj.jpg

pre04.deviantart.net/cc2d/th/pre/i/2014/328/b/5/waterbending_in_the_sunset_by_koikii-d87jczh.pngpre04.deviantart.net/4c0d/th/pre/i/2014/020/3/9/korra_avatar_state_power_by_solkorra-d7303ro.jpg

38.media.tumblr.com/127aa12ab4392e6211c5638fe566d6fb/tumblr_nh84pjNQLi1te3e3io1_500.gif

Ciekawy temat, bo ostatnio wyszła kolejna część Star Wars - Water 1. Jeszcze nie byłem w kinie i nie zamierzam, obejrzę sobie na komputerze. Ogólnie to Star Warsy mnie zachwycają. Dziwię się, że takie popularne filmy nie mają takiego podobnego fanowskiego forum jak HPnet. Ciekawe postacie to Luke i Anakin.

potterekking napisał(a):

Ciekawy temat, bo ostatnio wyszła kolejna część Star Wars - Water 1. Jeszcze nie byłem w kinie i nie zamierzam, obejrzę sobie na komputerze. Ogólnie to Star Warsy mnie zachwycają. Dziwię się, że takie popularne filmy nie mają takiego podobnego fanowskiego forum jak HPnet. Ciekawe postacie to Luke i Anakin.

Oj to chyba nie siedzisz za dużo na internecie

http://star-wars.pl/ jest forum bardzo ogromne :) więc nie czekaj tylko się rejestruj :).... yyyy jaki Water 1? chyba Łotr 1 jak już... do kina polecam się wybrać :) mnie również Star Wars zachwycają nawet bardziej niż Potter :) ale Star Wars to klasyk już

Barlom cięszę się że ci się podobało ja się zawiodłem :( ale liczę na ep. VIII

zmarła Carie Fisher

Tak, wiem, to smutne jak umierają jacyś ciekawi aktorzy i ogólnie ludzie. Mam nadzieję, że zastąpią ją naprawdę taką dobrą aktorką jak ona. Szkoda. Ale tak, mają chyba wyjść jeszcze trzy części Star Warsów, to super, napewno je obejrzę.

http://movieweb.c...ure-quest/ Teaser nadchodzi!

Nie wiem jak to rozpisać na trzy linijki ale spróbuję jakoś. A więc tak według ostatnich plotek teaser jest spodziewany na Star Wars Celebration w kwietniu albo jeszcze przed Piękną i Bestią. Jak się okazuje nowe info sugeruje że teaser otrzymamy wkrótce! kiedy nie wiadomo.

Dodam że Adam Driver odtwórca roli Kylo Rena chciałby aby ep. VIII nie dostał żadnego trailera. Jego zdaniem byłoby to odważne posunięcie. Ale co pocznie disney przekonamy się w nadchodzących miesiącach

z kolei chodzą też plotki że premiera spin offu o Hanie Solo będzie w grudniowym terminie

http://star-wars....nieta.html

Prefix użytkownikabatalion_88
Obejrzałem Mroczne Widmo, Atak klonów oraz Zemstę Sithów. kilkakrotnie i muszę przyznać, że bardzo się wynudziłem, choć próbowałem w tych trzech filmach dostrzec jakieś światełko w tunelu, ale nic z tego...

Po prostu tematyka jest nie dla mnie. No sorry, ale rycerze Jedi, pojedynki na świetliste miecze, roboty, kosmiczne statki, podróże po galaktyce i wszystko wokół mnie "odrzuca". Starałem się w to wciągnąć, ale ziewać mi się chciało niemiłosiernie. Moi ulubieni bohaterowie to bez wątpienia: mistrz Yoda i Darth Vader ;p - wielkie plusy. No dobra, jeszcze Luke Skywalker oraz Han Solo. Pozostali to takie trochę "tło". Efekty specjalne w tych trzech konkretnych filmach nie powaliły na kolana.
Mi film się dłużył... Niemiłosiernie. Takie trochę te produkcje jakby "z innego świata", ale uważam też, że zrobione dla konkretnego grona odbiorców. O ile takiego "Titanica" każdy w zasadzie może obejrzeć i się do niego odnieść, tak tu to nie wchodzi w grę.
Rzesza fanów jest wielka, ale naprawdę trzeba to "czuć", żeby zachwycać się "Gwiezdnymi wojnami".
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

batalion_88 napisał(a):

Obejrzałem Mroczne Widmo, Atak klonów oraz Zemstę Sithów. kilkakrotnie i muszę przyznać, że bardzo się wynudziłem, choć próbowałem w tych trzech filmach dostrzec jakieś światełko w tunelu, ale nic z tego...

Po prostu tematyka jest nie dla mnie. No sorry, ale rycerze Jedi, pojedynki na świetliste miecze, roboty, kosmiczne statki, podróże po galaktyce i wszystko wokół mnie "odrzuca". Starałem się w to wciągnąć, ale ziewać mi się chciało niemiłosiernie. Moi ulubieni bohaterowie to bez wątpienia: mistrz Yoda i Darth Vader ;p - wielkie plusy. No dobra, jeszcze Luke Skywalker oraz Han Solo. Pozostali to takie trochę "tło". Efekty specjalne w tych trzech konkretnych filmach nie powaliły na kolana.
Mi film się dłużył... Niemiłosiernie. Takie trochę te produkcje jakby "z innego świata", ale uważam też, że zrobione dla konkretnego grona odbiorców. O ile takiego "Titanica" każdy w zasadzie może obejrzeć i się do niego odnieść, tak tu to nie wchodzi w grę.
Rzesza fanów jest wielka, ale naprawdę trzeba to "czuć", żeby zachwycać się "Gwiezdnymi wojnami".

Bo prequele są takie że niestety nudzą na siłę. Szczególnie Mroczne Widmo które w zasadzie mogłoby nie być. Lucas jest świetnym wizjonerem ale niestety słabym reżyserem.

To mamy wspólny gust bo dla mnie też Yoda to ulubiony Bohater, chociaż śmiesznie go ukazano w walce z Dooku, niestety. Te szybkie ruchy to taka parodia, bo mistrz Jedi do tego starszy tak walczy? no cóż.
Stara trylogia jest lepsza od prequeli. Obejrzyj Imperium Kontratakuje to polubisz Star Wars :)
Nie rozumiem porównania do Titanica, to zupełnie inne filmy więc trochę na siłę to twoje porównanie no ale ok.
Niekoniecznie trzeba :) wystarczy zacząć od Starej trylogii. Widzę że ty zacząłeś od słabszych części

AdersYooo napisał(a):

A mi sie Mroczne Widmo akurat podobalo, do tego stopnia, ze widzialem je dwa razy :D tatme dwie kolejne czesci sa juz nieco gorsze, troche przerost formy (efektow specjalnych, dlugich scen) nad trescia, co do kolejnych 3 czesci, to mi sie jakos bardziej podobaly, mimo, ze technologia jeszcze nie byla na takim zaawansowanym poziomie jak dzisiaj :D Tej nowej czesci jak i Lotra jeszcze nie ogladalem jezyk

Ostatnio też oglądałem Mroczne Widmo i dla mnie jednak najgorsza część. Jedynie walka końcowa była dobra. Atak Klonów jeśli nie brać pod uwagę scenariusza jest ciut lepszy, Zemsta Sithów najlepsza z prequeli. A co do Starej trylogii każdemu się bardziej podoba :) bo to klasyki

Prefix użytkownikabatalion_88
No dobra... Mam zamiar obejrzeć w sobotę o 20.00 na TVN-ie Imperium kontratakuje. O ile się nie mylę to na końcu tego filmu jest ten pojedynek Vadera z kimś tam (Luke Skywalker?). Nie znam go, bo tylko fragmencik dawno, dawno temu zobaczyłem przez przypadek w dodatku.

Vader to dla mnie taka perełka w tych produkcjach. Strasznie tę postać "ośmieszyli" w parodii pt. "Kosmiczne jaja" ;)
i67.tinypic.com/2rdhw1i.png

m.popkey.co/ce2f16/X1Oxe_f-maxage-0_s-200x150.gifm.popkey.co/f3c2c0/YAAKy_f-maxage-0_s-200x150.gif

batalion_88 napisał(a):

No dobra... Mam zamiar obejrzeć w sobotę o 20.00 na TVN-ie Imperium kontratakuje. O ile się nie mylę to na końcu tego filmu jest ten pojedynek Vadera z kimś tam (Luke Skywalker?). Nie znam go, bo tylko fragmencik dawno, dawno temu zobaczyłem przez przypadek w dodatku.

Vader to dla mnie taka perełka w tych produkcjach. Strasznie tę postać "ośmieszyli" w parodii pt. "Kosmiczne jaja" ;)

Miłego seansu :) to najlepsza część. Nie powinieneś się zawieść :) i tak z Lukiem Vader walczy i jest epicka kwestia :)
No Vader jest genialny, dlatego Łotr 1 jest dzięki niemu jeszcze lepszym filmem. Sentyment do tej postaci :) a dzisiaj będzie też Yoda 💕💕
Niech Moc będzie z tobą batalionie :)

Prefix użytkownikablad logiczny
Podzielam opinię szanownego poprzednika. Epizod V to zdaniem większości najlepsza część ze wszystkich. Jeśli ktoś ma za sobą Epizod III, to nie zaskoczy go chyba nieco bardziej ponury klimat. Słowem to klasyk klasyków, tej sagi. Epizody I i II są słabe fabularnie i jedynie co tam jest niezłe, to niektóre sceny, oraz efekty specjalne.
Błąd mam zawsze przed sobą.
Wszelkie błędy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni.
Nie lubię kuzynów.
Uważam, że należy wypędzić błendy z pustymi do puszczy.

Teaser Trailer Star Wars The Last Jedi - pojawił się wczoraj! Wstawiam go dzisiaj wczoraj już nie miałem czasu

https://www.youtu...B4I68XVPzQ

Pozostałe newsy, zdjęcia, nazwy planet, nowe postacie itd.

Ciekawostki z Panelu i nazwa nowej planety - zródło Bastion Polskich Fanów Star Wars

http://star-wars....anety.html

Pierwsze spojrzenie na postacie w E8 - zródło bastion Polskich Fanów Star Wars

http://star-wars...._w_E8.html

Luke
star-wars.pl/grafika/2017/kwi/qpd95uy_a84002e772e5f00517cae51c7b2dbd4f.jpg

Rey
star-wars.pl/grafika/2017/kwi/arpmjim_ce7b61b0b59a3ea995c7355610a0d8a0.jpg

Finn
star-wars.pl/grafika/2017/kwi/qmddea1_bd3c58cb9800d3e5e4ee76fea2d42433.jpg

Rose
star-wars.pl/grafika/2017/kwi/yxjpnxf_92988c6ac7646e5dbf48114800984ba2.jpg

Phasma, Kylo, Hux
star-wars.pl/grafika/2017/kwi/4kgovb8_3b9a14c935716f272a78c440c547a667.jpg

Rey i Sokół
star-wars.pl/grafika/2017/kwi/4dtaxyf_fd21dc39075e3861486e16da231e78f4.jpg

Rey z mieczem świeltnym
star-wars.pl/grafika/2017/kwi/pop3n4i_9fd1607a51ebd7c7e3a4ff8179c3d52f.jpg

Zdjęcia ze zwiastuna Gwiezdne Wojny Ostatni Jedi - zródło naekranie
https://naekranie...di-1798057

Analiza Trailera, zwiastuna lub jak kto woli teasera - zródło starwars.pl

http://starwars.p...last-jedi/

Bardzo dobra analiza, jedynie co mnie martwi to Porządek Kontratakuje - wygląda to na bitwę o Hoth 2 przynajmniej póki co. Ale mimo wszystko. Reszta jest dobra, Finn jeszcze nie doszedł do siebie, Rey jest w trakcie szkolenia jak widać.
Mnie jednak poza tymi wszystkimi scenami najbardziej zastanawiają słowa Luke'a "I only know one truth. Itr17;s time for the Jedir30; to end." czyżby nie wierzył już w Jedi? że tak mówi? moim zdaniem jest to najbardziej ciekawy aspekt trailera.

Plakat
star-wars.pl/grafika/2017/kwi/plakat_1913b6b2bb6fad7658ec9690079ccd62.jpg

No i moja ulubiona scena zwiastuna że tak dołączę to do posta <3
sm.ign.com/t/ign_za/gallery/l/last-jedi-/last-jedi-teaser-trailer_7nu6.640.jpg

Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Live Tweet This Yahoo

Przejdź do forum: