Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Nasze różdżki
|
|
zipi78 |
Dodany dnia 11.01.2017 19:15
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 110 Dom: SlytherinPunkty: 4680 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 24.04.13 |
Był już temat o tym, jakie różdżki podobają się nam najbardziej, a nie widziałam tematu dotyczącego naszych własnych różdżek. A przecież jest całkiem fajny teścik na Pottermore. Może pochwalicie się, która różdżka was wybrała? Ja nie ukrywam zdziwienia, bo moja jest całkiem podobna do tej Voldemorta. ![]() LUNATYCZKA |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 03.02.2017 18:45
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Moja różdżka jest wykonana z ostrokrzewu, rdzeń stanowi włos jednorożca. Długość 14,5 cali, średnio elastyczna. Nie wiem dokładnie czy to dobrze, czy nie ale pierwsze wrażenie było pozytwne, także się cieszę
|
|
|
|
blad logiczny |
Dodany dnia 12.04.2017 17:19
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 525 Dom: RavenclawPunkty: 10701 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 13.12.14 |
Jestem innego zdania na temat "fajności" tego teściku. Moim zdaniem jest całkowicie bez sensu. Jakieś tam pytania, bez ładu i składu i potem wynik od czapy. Podobno tam jakieś superalgorytmy dokonują bardzo złożonej analizy, tylko ciekawe co niby mają analizować, oprócz przynależności do określonego domu. W świecie HP, podobno to różdżka wybierała czarodzieja, ale tak naprawdę pierwsze różdżki niektórych osób nie były wybrane. Neville odziedziczył różdżkę po ojcu, Ron po bracie, a Draconowi kupiła ją matka. Harry bez problemów posługiwał się głogową różdżką D. Malfoya, bo dobrze "leżała mu w ręce, jednak z tarninową mu nie wychodziło. Błąd mam zawsze przed sobą.
Wszelkie błędy, gramatyczne, stylistyczne, ortograficzne, interpunkcyjne, to moi kuzyni. Nie lubię kuzynów. Uważam, że należy wypędzić błendy z pustymi do puszczy. |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Slytherin

Hufflepuff

Ravenclaw