Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Ulubione Cytaty
|
|
Wika Herondale |
Dodany dnia 26.07.2016 11:35
|
![]() Postów: 72 Dom: SlytherinPunkty: 942 Ranga: Wa¿na osobowo¶æ Data rejestracji: 19.07.16 |
Jakie s± Wasze ulubione cytaty? Ja mam och od groma, ale do tych najlepszych zaliczam: "Lepiej umrzeæ ni¿ zdradziæ Przyjació³" - Syriusz Black "Nic nie dajê zapatrzenie siê w marzenia i zapominanie o ¿yciu" - Albus Dumbledore "Zaczerwieni³em siê prawie jak jak wtedy kiedy Pani Pomfrey powiedzia³a ze podobaj± siê jej moje nauszniki" - Albus Dumbledore "Ka¿dy z nas ma w Sobie tyle samo dobra co z³a, to od nas zale¿y która drog± pójdziemy" - Syriusz Black "Nie p³acz Ginny przy¶lemy ci sedes z Hogwartu" - Bli¼niacy Weasley Najukochañsza kuzynka Halszki
![]() http://leominorcz...gspot.com/ Moja w³asna plantacja grzybków halucynków ![]() "B³±d nie jest po prostu b³êdem. Stanowi co¶ wiêkszego. B³±d my¶lenia. To sprawia ¿e jeste¶ kim jeste¶." ~ Mr Robot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Davidd |
Dodany dnia 26.07.2016 11:58
|
![]() Pochwa³y: 1 Postów: 74 Dom: GryffindorPunkty: 1288 Ranga: Doros³y czarodziej Data rejestracji: 11.12.15 |
Hm... Moje ulubione cytaty to: 1. "Je¶li chcesz poznaæ cz³owieka, dowiedz siê, jak traktuje swoich podw³adnych, a nie równych sobie."- Syriusz Black 2. "Zag³uszanie bólu na jaki¶ czas sprawia, ¿e powraca ze zdwojon± si³±."- Albus Dumbledore 3. "My¶lisz, ¿e umarli, których kochali¶my, naprawdê nas opuszczaj±? My¶lisz, ¿e nie przypominamy sobie ich najdok³adniej w momentach wielkiego zagro¿enia?"- Albus Dumbledore 4. "Minê³o czterna¶cie lat i nie by³o jeszcze dnia, w którym nie têskni³bym za Twoim ojcem.r1; r12; Syriusz do Harry'ego 5. "Nie jeste¶ wcale z³ym cz³owiekiem. Jeste¶ dobrym cz³owiekiem, któremu przydarzy³o siê wiele z³ych rzeczy.(...) Poza tym ¶wiat wcale nie dzieli siê na dobrych ludzi i ¶miercio¿erców, bo wszyscy mamy w sobie tyle samo dobra co z³a. Tylko od nas zale¿y, jak± drog± pójdziemy. Taka jest nasza natura." - Syriusz Black Mam ich jeszcze masê, ale to moje ulubione ^^ ![]() Seferyn i Sam Quest moimi ulubionymi Adminami <3 davidd Sefcio i Dawi¶ pragn± powiadomiæ wszystkich zainteresowanych o wst±pieniu w szczê¶liwy zwi±zek ma³¿eñski z dniem 25 wrze¶nia 2016 ~ Moje Skarby: Seferyn (Kotek ^^) <33 kospirre (Misia ;* ) <33 Moja narzeczona i psychofanka : Lilyatte (*^3^) BumSzakalaka ^^ ~ W Hogwarcie - Thomas Williams ~ Ró¿d¿ka: 10 cali, g³óg, w³ókno z pachwiny nietoperza "Mo¿e w Gryffindorze, Gdzie kwitnie mêstwa cnota, Gdzie króluje odwaga I do wyczynów ochota." Uroczy¶cie przysiêgam, ¿e knujê co¶ niedobrego! ![]() ![]() Snape : Czy pamiêtasz, jak mówi³em, ¿e æwiczymy zaklêcia NIEWERBALNE, Potter? Potter : Tak. Snape : Tak, proszê pana. Potter : Nie ma potrzeby zwracania siê do mnie per pan, profesorze. ![]() ![]() ![]() Koniec psot! |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 26.07.2016 12:28
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
" - S± ró¿ne rodzaje mêstwa - powiedzia³ z u¶miechem. - Trzeba byæ bardzo dzielnym, by stawiæ czo³o wrogom, ale tyle samo mêstwa wymaga wierno¶æ przyjacio³om. " " Nie ¿a³uj umar³ych, Harry. ¯a³uj ¿ywych, a przede wszystkim tych, którzy ¿yj± bez mi³o¶ci. Wracaj±c, mo¿esz sprawiæ, by mniej dusz zosta³o okaleczonych, mniej rodzin rozdartych. Je¶li uwa¿asz, ¿e jest to powód, dla którego warto wróciæ, musimy siê na razie po¿egnaæ. " " To, ¿e twoja wra¿liwo¶æ uczuciowa mie¶ci siê w ³y¿eczce od herbaty, nie ¶wiadczy o tym, ¿e wszyscy s± tak upo¶ledzeni. " " ¦mieræ bêdzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony. " " Nadchodzi czas, kiedy bêdzie trzeba wybraæ miêdzy tym co dobre, a tym co ³atwe. " " Patrz±c na ciemno¶æ lub ¶mieræ boimy siê nieznanego - niczego wiêcej. " " Obojêtno¶æ i lekcewa¿enie czêsto wyrz±dzaj± wiêcej krzywd ni¿ jawna niechêæ... " " Nie musisz siê wstydziæ tego, co teraz czujesz. Przeciwnie... to, ¿e odczuwasz taki ból, jest twoj± najwiêksz± si³±. " " Gdzie skarb wasz, tam i serce wasze! " "-Przez te wszystkie lata? -Zawsze. " " bo wszyscy mamy w sobie tyle samo dobra co z³a. Tylko od nas zale¿y, jak± drog± pójdziemy. Taka jest nasza natura. " oj i masa innych. w ksi±¿kach o Harry'm jest mnóstwo piêknych cytatów. ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
Wika Herondale |
Dodany dnia 26.07.2016 12:33
|
![]() Postów: 72 Dom: SlytherinPunkty: 942 Ranga: Wa¿na osobowo¶æ Data rejestracji: 19.07.16 |
Zawsze p³aczê Najukochañsza kuzynka Halszki
![]() http://leominorcz...gspot.com/ Moja w³asna plantacja grzybków halucynków ![]() "B³±d nie jest po prostu b³êdem. Stanowi co¶ wiêkszego. B³±d my¶lenia. To sprawia ¿e jeste¶ kim jeste¶." ~ Mr Robot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Vestanaros |
Dodany dnia 22.09.2016 23:01
|
![]() Postów: 86 Dom: HufflepuffPunkty: 241 Ranga: Pomocna d³oñ Data rejestracji: 17.09.16 |
" (...) ludzie maj± wrodzony talent do wybierania w³a¶nie tego, co dla nich najgorsze." ~Albus Dumbledore "Nadejdzie czas, w którym bêdziecie musieli wybieraæ miêdzy tym co s³uszne, a tym, co ³atwe." ~Albus Dumbledore "Pospiesz siê, ch³opcze! Co ty tam robisz? Sprawdzasz, czy w listach nie ma bomby?" ~Vernon Dursley "Ja nie szukam ¿adnych k³opotów. To k³opoty zwykle znajduj± mnie." ~Harry Potter "Uda³o siê, dostali w ko¶æ, niech ¿yje Potter nam! A Voldek gnije w piekle, za którym têskni³ sam!" ~Irytek We live alone. We die alone. Everything else is just an illusion. ![]() |
|
|
|
Rue Riddle |
Dodany dnia 21.05.2017 13:28
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 10 Postów: 990 Dom: RavenclawPunkty: 11291 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 24.08.15 |
1. Prawdy... Prawda to wspania³a i straszliwa rzecz wiêc trzeba siê z ni± obchodziæ ostro¿nie. ~ ALbus Percival Wulfryk Brian Dumbledore. 2. Je¶li chcesz poznaæ cz³owieka, dowiedz siê, jak traktuje swoich podw³adnych, a nie równych sobie. ~ Syriusz Black. 3. Co ma byæ to bêdzie, a jak bêdzie to damy sobie z tym radê. ~ Rubeus Hagrid. By³o jeszcze wiêcej ale nie mogê sobie przypomnieæ. I przepraszam je¶li cytaty nie by³y s³owo w s³owo jak w ksi±¿ce. Sen te¿ jest bardzo warto¶ciowy, a na pewno bardziej ni¿ edukacja zdalna ~ CoSieDzieje 16.04.2020 Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna ¿e w Hogwarcie trafi³abym Slytherinu. Szczerze jednak mówi±c, jestem hybryd±, mianowicie Krugonk± ![]() Wprowadzi³am emotkê " " zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb ![]() (No dobra, nie zrewolucjonizowa³o, ale i tak jestem z tego dumna )Moja HPnetowa twórczo¶æ Fanarty: Meropa Gaunt Trytonka Chiñski Ogniomiot Molly Weasley Hagrid i Aragog Hagrid i Sfinks Fan ficki: Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdzia³y. Moja seria o pocz±tkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdzia³. Moje drabble o... A zreszt± sami siê przekonajcie ![]() Artyku³y: Patriotycznie, czyli artyku³ o Ravenclawie. Ten artyku³ o Wiktorze Krumie pisa³am razem z Lork± - pozdro! A w tym wydaniu Proroka odpowiada³am za rozrywkê W tym te¿ ;pA tu s± takie (nie)mi³e rzeczy o mnie z sb ![]() Ostatnio przychodzê tu nie dla punktów, tylko aby z tob± pogadaæ ~ potterkking Oczywi¶cie, ¿e to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle Chocia¿ ja tam ubóstwiam twoj± trytonkê i twierdzê, ¿e jest najpiêkniejsza ~ Bad wolf Witaj ksiê¿niczko rozrywki ~ Prorok Niecodzienny Biorê przyk³ad z najlepszych (czyt. Ciebie) ~ AdersYooo Mówi³am Ci kiedy¶, ¿e mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, mi³a kulka puchu ~ ulka_black_potterOna jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciêtych ripost, to z ni± wszystko mo¿liwe ~ Bad wolfJeste¶ ¶wietn± mêsk± postaci± ~ Angelina JohnsonUwa¿aj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny stra¿nik HPneta! ~ Livka (Moja nowa fucha )Rue na w³adcê Hogwartu! ~ Angelina Johnson No chyba ju¿ widzê kto bêdzie mia³ Hogwardzkiego Awardsa ~ Roksolana Delakur(Nie mia³am) ![]() Ale wiesz co? lubiê Ciê za ten Twój nieogar ~ gordian119S± tacy ludzie, którym siê nie odmawia, a ty jeste¶ jedn± z takowych ~ Roksolana DelakurAwwww <3 jeste¶ jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka Jeny, co to siê zadzia³o, ¿eby kto¶ poprawia³ Rue Riddle ~ BumSzakalakaJeste¶ tak wyrodna, ¿e ciotka Petunia ju¿ bardziej kocha³a Harry'ego ni¿ ty swoje dzieci ~ MorfinGauntI mistrzowski tekst Adersa: Jak mo¿na nie piæ, jak tu wchodzisz. Ja tego na trze¼wo nie zniosê... ~ AdersYoooA oto niezbity dowód na moj± fajow± fajowato¶æ i ¶mieszno¶æ ![]() - Uwielbiam Ciê - Za co? - Za twoje teksty ![]() By Shanti Black A to jest po prostu ¶mieszne Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrra¶ny. Taki ponury i nieociosany, mêski... zostaw kluchê Neville'a i bierz Bu³gara! ~ Angelina Johnson Nie sprowadzajcie Rue na z³± drogê... mo¿e bêd± z niej ludzie! ~ ulka_black_potter ... Dziêki, ulka ![]() - Pff, Krukoni s± wredni ~ Didi Malfoy - Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte ![]() - Rue jest ³atwa do wo³ania ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krañcu Polski reaguje ~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]Moja HPnetowa rodzinka ![]() Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybli¼niaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa D³oñ (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka). Mo¿e kiedy¶ te¿ tu trafisz? :tanczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Wika Herondale

Slytherin

Gryffindor

Hufflepuff

Ravenclaw
" zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb 

~ 
~