Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 2 z 2: 12
|
|
A za żonę/męża (do łózka zabieram)...
|
|
Margaret Black |
Dodany dnia 16.07.2016 15:52
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 215 Dom: RavenclawPunkty: 9854 Ranga: Praktykant w Św Mungu Data rejestracji: 07.07.15 |
Zależy od tego kiedy bym żyła i jak przedstawiałaby się moja sytuacja (majątek, status krwi...). Gdyby w życiu mi się nie poszczęściło mogłabym poderwał Harry'ego Pottera (hehe) - on jest taki dobry i naiwny. Nie zauważyłby nawet momentu, w którym przepisuje na mnie majątek, a ja biorę rozwód, szukając miłości (jestem genialna). Syriusz jest spoko. Taki naprawdę, pozytywnie spoko. Motor, skórzana kurtka - taki bad boy. Chociaż jak już wyżej pisano, nie jest on typem "ślub+dzieci", ale może zmieniłby się dla mnie .W sumie to poślubiłabym jakiegoś Krukona - niekoniecznie kogoś "hiper super, ratujmy świat". Prowadzilibyśmy inteligentne rozmowy i razem podbilibyśmy czarodziejski świat (i mugolski - nie można się ograniczać). "Elficka aura" - to chyba najpiękniejszy komplement, jaki kiedykolwiek otrzymałam, dziękuję <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby nie było żadnych wojen W naszym kraju (Wysłuchaj nas panie.) Żeby głód nie dotknął Nas (Wysłuchaj nas panie.) Żeby nikt nie cierpiał Gdy patrzę (Wysłuchaj nas panie.) Żeby wrogowie nasi Zdechli (Wysłuchaj nas panie.) Amen. ![]() ![]() To ja Człowiek agresywny Ze strachu Przepełniony nienawiścią Z bólu Żyjący samotnie Z obawy Szydzący ze słabszych Z niepewności Uśmiechający się Ze zmęczenia Plujący jadem Z zazdrości Zły Bo przeżarty żalem. ![]() ![]() ![]() ![]() Ej ale w sumie to ja lubię Bataliona <3 Dlaczego się tak gościa czepiacie? Sympatyczny jest ![]() ![]() Drugie miejsce to ciągle podium ![]() ![]() ![]() ![]() "Nie no co za żal, jakbym słuchał jakiejś bajki z morałem. Beznadzieja po prostu." |
|
|
|
Natalia Tonks |
Dodany dnia 02.05.2017 18:05
|
![]() Postów: 40 Dom: HufflepuffPunkty: 85 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 23.12.16 |
Kocham Remusa to moja ukochana postać, ale jakbym miała kogoś jeszcze poza nim wskazać to najlepszym kandydatem na męża byłby Rogacz. On z całej czwórki Huncwotów był chyba najnormalniejszy w takim sensie, że nie przeżył żadnych ciężkich traum i miał kochających rodziców. Na pewno wspaniały byłby z niego partner i ojciec. Za czasów szkolnych może nie był zbyt dojrzały, ale udało mu się wydorośleć
|
|
|
|
Ewa Potter |
Dodany dnia 02.05.2017 21:54
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 510 Dom: GryffindorPunkty: 10267 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 17.07.15 |
Tak po pewnym czasie... zmieniłam zdanie kobieta zmienną jest.W tym momencie to nie jestem pewna czy wybrałabym któregokolwiek z bohaterów tej książki i nie jestem też pewne czy bym się z nimi dogadała. Mogłoby się okazać, że zostałabym bardzo szarą, wycofaną osóbką, która w samotności zakochiwałaby się w magii i tym niesamowitym świecie *.* Ale kto wie? Nie wykluczone, że po czasie- po ochłonięciu i przejściu z zachwytu do codziennej rutyny, jednak by mi się ktoś spodobał? np. Fred ? No ale niestety on umarł, więc byłabym skazana na wieczne staropanieństwo Poza tym może lepiej, że nie mam magicznych zdolności, bo w tym tempie to połowa mężczyzn z Częstochowy skończyłaby jak Dudley (przy pierwszym spotkaniu z Hagridem), albo gorzej tak wiem, jestem okropna.
|
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 07.05.2017 20:54
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
No ja bym się z żadną bohaterką raczej nie ożenił, gdybym oczywiście miał taką możliwość. Zawsze myślałem, że Hermiona Granger jest najodpowiedniejsza, najbardziej czuła, inteligentna, samodzielna, stanowcza, lojalna, odważna, sympatyczna... no kobieta ideał ^^ I przez to wydaje mi się jakaś nierealna. Potem może Luna Lovegood - całe życie na haju, takim pozytywnym. Poszukiwanie jakichś bestii, których nie ma, spiskowe teorie, wszystko cudnie <3 No, ale nie wiem, czy związek można w ogóle opierać na takich 'kategoriach'... Moim przyjacielem byłby może Dean Thomas, bo w końcu lubił bardzo piłkę nożną. Wolał ją od quidditcha tak jak ja ;d Harry? Nope. Zarozumialec, który nawet na najbliższych przyjaciół mordę darł. Syriusz? Dziwak trochę, w ogóle Huncwoci to taka mieszanka wybuchowa, że ciężko tak naprawdę komukolwiek byłoby się z nimi zaprzyjaźnić. Z Hagrdiem też spoko ;d flaszka jedna, druga, Zakazany Las, niebezpieczne zwierzęta. Może Krum? Sportowiec... albo Charlie Weasley. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 07.05.2017 21:26
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałam. Po szybkiej analizie bohaterów i waszych odpowiedziach myślę, że ucząc się w Hogwarcie w czasach Harrego zakochałabym się w Cedriku. Jest bardzo w moim typie, w dodatku z tego samego domu. Jest mi teraz okropnie smutno, że zginął, to by była bardzo dramatyczna miłość
|
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 07.05.2017 23:02
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Jeżeli zaś chodzi o lata szkolne, to przepraszam, ale pewnie zakochałbym się w Romlidzie Vane Teraz czytam po raz 11 Księcia Półkrwi, i te jej miłosne zaczepki i takie flirtowanie było słodkie Ładna dziewczyna wpycha chłopakowi takie słodycze (fajne), więc coś jest na rzeczy ;d Dobra, w dorosłym życiu może Cho Chang Chociaż nie, ona taka płaczka była, zazdrosna, <chyba, że się zmieniła>Zapomniałem w sumie wspomnieć, że z Lupinem mógłbym się jednak zaprzyjaźnić (ale nie z pozostałymi Huncowatmi) <; No i nie miałbym nic przeciw przyjaźni z Mundungusem czy Aberforthem - znam takich ludzi z (a raczej znałem). Nie są źli ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
remusmistrz |
Dodany dnia 16.05.2017 01:14
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Postów: 194 Dom: RavenclawPunkty: 835 Ranga: Alfa i Omega Data rejestracji: 13.05.14 |
Tonks.Potrzebuję kogoś kto by zaakceptował we mnie że jestem nieco zamknięty w sobie, inny, zobaczył we mnie coś czego ja nie widzę.Generalnie mam podobne problemy osobowościowo, sercowo, samotnościowe co Remus. |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 30.05.2017 13:21
|
![]() Pochwały: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
To zależy kiedy bym żyła i kto by mnie chciał ![]() Moją ulubioną postacią jest Snape, ale raczej bym nie chciała wyjść za niego za mąż. Z tych starszych osób to może Ollivander, fajnie byłoby być żoną wytwórcy różdżek. Z młodszego pokolenia może Ernie McMillan. Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 30.05.2017 15:21
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Ja ze swojej strony chyba wybrałbym Hermionę Jej charakter jest w sumie bardzo podobny do mojego- przemądrzała, a jednocześnie strasznie naiwna... Co cóż, przynajmniej byśmy się przy sobie nie nudzili Poza tym, ona ma naprawdę złote serce, jest bardzo zaangażowana itp. No i Emma Watson jest moją dziecięcą miłością Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Natalia Tonks |
Dodany dnia 30.05.2017 21:20
|
![]() Postów: 40 Dom: HufflepuffPunkty: 85 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 23.12.16 |
Kurcze, jednak chyba bym wybrała Remusa na męża. Ciągnie mnie do takich osób..troszkę innych, tajemniczych, może trochę wycofanych. Ciężko jednak być w związku z kimś takim. Takie osoby często nie dopuszczają do siebie faktu, że mogą się komuś podobać i odpychają potencjalnych adoratorów/adoratorki zupełnie tak jak to robił Remus w stosunku do Tonks. Ale ona była na tyle szalona żeby walczyć o tę miłość. Też bym tak chciała umieć i nie poddawać się w dążeniu do szczęścia. |
|
|
|
Beatrice |
Dodany dnia 22.08.2022 22:26
|
![]() Postów: 45 Dom: GryffindorPunkty: 203 Ranga: Pogromca chochlików Data rejestracji: 31.05.15 |
Może będę trochę przewidywalna, ale osobą, z którą spędziłabym resztę życia byłby Fred Weasley. Dlaczego? Jego charakter jest najbliżej mojego typu. Zawsze chciałam mieć chłopaka (na tym zakończmy, nie no żarcik), który byłby zabawny, ale też troskliwy w razie potrzeby. To nie tak, że on był totalnym rozrabiaką, ponieważ zawsze widziałam w nim coś więcej. Zresztą, wizualnie też do mnie pasuje. Jest wysoki, szczupły, a rude włosy dodają mu uroku. Mogłabym także poślubić jakiegoś Ślizgona, bo jednak przeciwieństwa się przyciągają. Zawsze zresztą lubiłam wątek "enemies to lovers" np. w literaturze. Gryffindor
_________________________________________________________ _________________________________________________________ ![]() _________________________________________________________ |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Ravenclaw
.

Hufflepuff
Gryffindor