Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
Strona 1 z 2: 12
|
|
mała sztuka kospirre - czyli bazgroły i inne takie
|
|
kospirre |
Dodany dnia 08.06.2017 21:27
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Cześć. Od czasu do czasu sięgam po ołówek (no dobra, codziennie) i pomyślałam, że mogłabym... podzielić się z wami tym co robię, bo czemu nie. Bo mogę. 1. Daenerys Targaryen - portrecik wykonany w 3h, tabletem graficznym. Bardzo się nad tym namęczyłam... Rysowane z głowy, więc nie przypomina filmowej postaci w 100% ![]() 2. Tutaj coś bardzo charakterystycznego dla mojego stylu. Uwielbiam charty, a tutaj przedstawiłam - ponownie na tablecie graficznym - szkic charta rosyjskiego, borzoja. Nie ma on naturalnego wyglądu, gdyż piesek idzie do animacji, która idzie na projekt "Dziecko w animacji" ^^ ![]() 3. Tutaj następna kreskówka postać - tym razem wzorowana na bajce "Jak wytresować smoka". Mój wymyślony "Rogacz zachodnioskrzydły". Też nie wiem skąd ta nazwa x d ![]() 4. Tutaj wstawię trochę pejzaży - wszystkie rysowane w 15 minut, na jednej warstwie. To było niezłe wyzwanie. Tworzyłam te prace jakoś półtora roku temu, więc nie są najwybitniejsze. ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro wstawię swoje szkice, których jest.... ogrom. Dzisiaj pozwolę sobie tylko na parę rzeczy z folderu Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Helenkaa |
Dodany dnia 08.06.2017 21:36
|
![]() Postów: 364 Dom: RavenclawPunkty: 1831 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 21.05.17 |
Na początku jak przeczytałam urywek tytułu, to pomyślałam sobie: "pewnie będzie o stalkowaniu i hakowaniu mi laptopa" ![]() No muszę ci powiedzieć, że mnie zatkało. To co robisz jest...jest... no normalnie brak mi słów! Bardzo podoba mi się twój styl i z niecierpliwością czekam na następne dzieła ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 08.06.2017 21:38
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 652 Dom: SlytherinPunkty: 5045 Ranga: Wróg ciemnej strony Data rejestracji: 18.04.16 |
Bardzo podoba mi się twój styl i z niecierpliwością czekam na następne dzieła Jeśli to dziełem można nazwać x D Pierwsza praca jest z tego miesiąca, reszta to większość z zeszłego rogu. Jutro uzupełniam zapasy :eyebrows2: Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 09.06.2017 07:23
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Czekałam na ten temat i się doczekałam Widać, ze digital masz prawie w małym palcu, portret jest śliczny, szczególnie podziwiam, bo narysowany z pamięci. Pozostałe prace też piękne, lubie taki bajkowy styl![]() Pejzaże malowane na jednej warstwie i to w 15 min nono, brawo ![]() Jakiego programu graficznego używasz? |
|
|
|
koza with cornflowers |
Dodany dnia 09.06.2017 08:12
|
![]() Postów: 1 Dom: GryffindorPunkty: 2 Ranga: Mugol Data rejestracji: 08.06.17 |
Aaaaa Gra o tron śliczne prace goats are super
|
|
|
|
PIUGWEN |
Dodany dnia 09.06.2017 08:53
|
![]() Postów: 4 Dom: HufflepuffPunkty: 29 Ranga: Charłak Data rejestracji: 08.06.17 |
Gra o tron i kospirre? BUM! Genialna praca, reszta też super, ale widać, że progress jedzie do przodu Używasz wacoma?
|
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 10.06.2017 16:01
|
Jakiego programu graficznego używasz? PTS, czasem Gimp i Sketch Ale nieustannie zbieram na Photoshopa.Aaaaa Gra o tron Aaaaa Używasz wacoma? Tak. Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 10.06.2017 17:27
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
Kolejna utalentowana na HP-necie osoba artystycznie <; Czas mi umierać. Ja dodam, że mi bardzo się podobają te pejzaże - są takie wypisz wymaluj z jakichś animowanych filmów, baśni. No, ale te "ołówkowe" dzieła też bardzo przypadły mi do gusty <; Cudnie to wszystko się prezentuje ^^ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 13.06.2017 19:14
|
Może pokażę testrala z moich własnych wyobrażeń? http://pl.tinypic...5mn8tl&s=9 I bardzo dziękuje batalion <3 ! Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
ania919 |
Dodany dnia 13.06.2017 19:49
|
![]() Pochwały: 11 Postów: 1231 Dom: RavenclawPunkty: 39464 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 09.10.15 |
Te pejzaże są super, ta sówka na drzewie jest urocza . Reszta rysunków też ładna, jednak pejzaże jakoś bardziej mi się podobają. Kto ma olej w głowie, temu dość po słowie. W Ravenclawie tylko ci, których umysł pięknem lśni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 14.06.2017 00:36
|
![]() Pochwały: 2 Postów: 4036 Dom: GryffindorPunkty: 31890 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 16.07.15 |
No to ja może odniosę się teraz do zaprezentowanego nam testrala. Muszę przyznać, że jest przecudowny <3 Lepiej wygląda od tych wszystkich fanartów w galerii (a piszę to ja, Ten Który Zawładną Galerią). Jest przede wszystkim bardziej mroczny i taki bardziej wyrazisty ^^ Co sprawia, że patrzy się na niego jak "stworzenie z krwi i kości". Po raz kolejny chylę czoła przed takim talentem. Miło się na niego patrzy... Stworzenie godne pory mroku i wszystkiego co tajemnicze <; tak go też sobie zawsze wyobrażałem Ode mnie mugolskie 6 i magiczny Wybitny ^..^ ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 15.06.2017 21:43
|
o raz kolejny chylę czoła przed takim talentem. Miło się na niego patrzy... Stworzenie godne pory mroku i wszystkiego co tajemnicze <; tak go też sobie zawsze wyobrażałem Bardzoooooooooooooo (ooo) dziękuję za naprawdę miłe, a przede wszystkim motywujące słówka! Szczerze mówiąc testrale z filmu nie bardzo do mnie przemawiały, te z okładki książki również, w moich oczach testral zawsze był przesiąknięty mrokiem, koń "chodząca śmierć". Więc najzwyczajniej użyłam tutaj jako wzorca końskiej czaszki c: Jeszcze raz dziękuję! Te pejzaże są super, ta sówka na drzewie jest urocza . Reszta rysunków też ładna, jednak pejzaże jakoś bardziej mi się podobają.Również ślicznie dziękuję! Pejzaże szczerze mówiąc są bardzo banalne i można by je jeszcze doprawić, ale faktycznie mają coś w sobie, tę prostotę która przyciąga. Dziękuję <3 Wiem, że przede mną jeszcze wiele pracy. A tutaj narysowałam Jamesa Potter'a. Na pierwszy rzut oka zapewne na niego nie wygląda, ale obrazek nawiązuje do mojego Fanficka, który jest hm... dość specyficzny. Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
batalion_88 |
Dodany dnia 15.06.2017 22:21
|
Przyznam szczerze, że mnie po raz kolejny zainteresowałaś. Faktycznie on nie przypomina Jamesa Pottera <; Tylko czemu ma zakryte te oczy i usta? czyżby to był wampir czy jak? tak pomyślałem tylko Także jest świetnie narysowany, ale wolałbym go zobaczyć bez tych czarnych prostokątów ;d ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 05.07.2017 13:35
|
Tutaj szczerze mówiąc rysunek jest wynikiem nudy, a lubię sobie postacie wymyślać "na poczekaniu". Nie to nie jest z żadnego animca, postacie takie o, po prostu.![]() A tutaj widziałam siebie, rysując to ;n; Edytowane przez kospirre dnia 05.07.2017 14:05
Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 06.07.2017 11:29
|
Zapomniałabym dodać mojego "dzieła", na którym przytulam dostawcę pizzy i nikogo innego jak Geralta ![]() ![]() No, jakże inaczej, Wiedźmin rozebrany Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Klaudia Lind |
Dodany dnia 06.07.2017 11:41
|
![]() Pochwały: 13 Postów: 1044 Dom: HufflepuffPunkty: 34220 Ranga: Pan Śmierci Data rejestracji: 31.01.17 |
Jaką masz śliczną kreskę w stylu chibi, kocham takie mini linearty, są urocze! I ten golusieńki wiedźmin![]() Jamesa bym nie poznała, ale co tam, jest taki tajemniczy...jestem ciekawa twojego fanficka
|
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 06.07.2017 11:47
|
Klaudek, ja też kocham chibi i w sumie milusio mi się je rysuje ![]() A co do Jamesa to fick jest króciutki, powiedziałabym, nie godny nawet publikacji, ale lubię czasem sobie takie krótkie fabuły tworzyć chociażby w myślach i przekuwać w rysunki Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Violet-Horde |
Dodany dnia 06.07.2017 16:18
|
![]() Pochwały: 6 Postów: 959 Dom: HufflepuffPunkty: 14026 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 31.01.17 |
Bardzo ładne rysunki. Podobają mi się w szczególności te chibi. Są śliczne i słodziaśne. Masz wielki talent (na pewno większy niż ja ) Uroczo to wygląda! Sama nigdy nie miałam jakiegoś specjalnego talentu do tego typu rysunków. Czekam na następne rysuneczki Z DNIA 2018-12-20 NAGRANIE ZNALEZIONE DNIA 2019-01-11 PLAY. [ 00:45:32 ] [ W TLE CICHA MUZYKA, ODGŁOS STUKANIA PAZNOKCIAMI O BLAT. ] Zawieszenie sprzętu, na którym nagrywam zaczynały być irytujące. Ekran śnieży, sztuczna inteligencja resetuje się, tnie. Zgłoszenia do serwisu dokonałam poprzedniego dnia. Aktualnie staram zająć się dokumentacją tej usterki. [ PRZEWINIĘCIE DO POCZĄTKU. ] [ 00:02:05 ] Chwilowo ustalam nadawcę wiadomości, która zawirusowała system androida. Z powodu pewnego usunięcia danych z dysku, staram się przedstawić najważniejsze fakty na tej kasecie. Nazywam się Violet, należę do dystryktu Hufflepuff, w którym zajmuję się głównie pisaniem tekstów i grafiką. W wolnym czasie od spełniania obowiązków dobrego obywatela HP-neta, zagłębiam się w wiekowe artykuły o wartości historycznej lub udzielam się w świecie równoległym, postacią o numerze 5768SteRRav2018p (Spike Rees). Planuję większy wkład w życie kraju. Uważam, że sztuczna inteligencja... [ ZACIĘCIE OBRAZU. ] SYSTEM ERROR. SWITCHING TO AUTOMATIC CONTROL [ 01:03:28 ] [ SZUM. ] [ STRZAŁ. ] [ PIK PIK. ] Z tej strony główna sztuczna inteligencja. Violet nie może podejść do odbiornika. Zarządzenie: wprowadzenie nowego członka społeczeństwa z powody usunięcia dotychczasowego. Powód usunięcia: przeszukiwanie. Powód usunięcia: nieznany. END OF THE RECORDING. ![]() pfp cr: Giulia Valente |
|
|
|
kospirre |
Dodany dnia 05.08.2018 17:29
|
Mwahahaha powracam! Ostatnio wpadłam na pomysł, żeby zrobić coś w rodzaju "arttrade" ale nie wiem czy to wyjdzie, może o tym potem. Wrzucam tu swoją postać z Hogwatu, Richarda. ![]() Rysowanie w digitalu nie sprawia mi już tylu problemów, dlatego postanowiłam, że narysuję również wasze postacie w identycznym stylu w jakim narysowałam Richiego! 1. 2. Emme Quest 3. Emily Wright Na razie trzy osoby bo nie chcę się porywać z motyką na słońce. Gdybyście mogli od razu w komentarzu napisać jakie chcecie przedmioty obok postacie oraz orientację seksualną, byłoby supi Edytowane przez kospirre dnia 05.08.2018 20:03
Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg. ![]() ![]() ![]() infj|aquarius|xvii|ravenclaw ~~~ there is something so special about falling in love with nature every time you see a little detail like a fallen leaf on the ground that is slowly turning brown...or spotting a tiny mushroom that is sprouting from a tree... or just getting a warm feeling when you see the moon, i am in love with the little things of life ~~~ ![]() ![]() Natka Potter, Lilyatte Chciałam również podziękować wszystkim kochanym Ślizgonom za bycie tak kochanymi i pomocnymi gadzinkami <3 ![]() |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 05.08.2018 17:34
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Ojej! Narysuj Liv proszę! <3 Z przedmiotów to ziola, cos z podrozami i lisem może być również nawiązanie do kultury irlandzkiej Liv jest heteroseksualna. A co do Twoich rysunków to podziwiam. Strasznie podoba mi się taki styl. Mi zawsze wychodzi okropnie nieproporcjonalny. ![]() Super ten Twój Richard Cześć wszystkim! Tak naprawdę to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotkały się na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnęły w ciebie życie Portret upamiętniający słynna bitwę na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
Strona 1 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Slytherin

Ravenclaw

Hufflepuff
Widać, ze digital masz prawie w małym palcu, portret jest śliczny, szczególnie podziwiam, bo narysowany z pamięci. Pozostałe prace też piękne, lubie taki bajkowy styl

Gryffindor
śliczne prace
Używasz wacoma?

. Reszta rysunków też ładna, jednak pejzaże jakoś bardziej mi się podobają. 

tak pomyślałem tylko Także jest świetnie narysowany, ale wolałbym go zobaczyć bez tych czarnych prostokątów ;d