Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Dziewczyna z portretu
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 15.05.2016 21:07
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Oglądaliście? Co myślicie o tym filmie? Ja podchodziłam do niego nieco sceptycznie, nie wierzyłam, że jest tak cudowny jak czytałam, a jednak. Skłonił mnie do reflekcji, wciągnął i pokazał ważny problem oraz oblicze prawdziwej miłości i chęci zrozumienia drugiej osoby. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 03.06.2016 16:27
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Moim zdaniem Alicia Vikander wygrała ten film i zasłużenie dostała Oscara. Myślę, że bez niej całość w ogóle nie byłaby strawna. Nie ze względu na tematykę, a Redmayne'a, który moim zdaniem nie poradził sobie zbyt dobrze. To znaczy wypadł wiarygodnie jako kobieta, ale... Widziałam go w "Teorii wszystkiego" i o ile tam bardzo podobała mi się jego gra aktorska, tak tutaj... Nie wiem, wydaje mi się, że zagrał tak samo i robił miny nie do zniesienia. Miałam momentami wrażenie, że gra osobę upośledzoną, która zatrzymała się na etapie rozwoju małego dziecka, a nie transseksualistkę. Także ogólnie film jako całość był dobry, ale mówię, moim zdaniem Vikander odwaliła kawał dobrej roboty i to od niej nie mogłam oderwać wzroku na ekranie, a nie od Redmayne'a. A miało być chyba na odwrót. Natomiast nie ma co ukrywać, że film pięknie zrobiony; kostiumy, scenografia, muzyka naprawdę na najwyższym poziozmie. Dlatego warto chyba obejrzeć, ale nie ze względu na Eddiego, a tematykę no i Vikander. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 04.07.2016 17:59
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Coś w tym jest, zdecydowanie nie bardzo mi pasował do tej roli, zarówno ze względu na swój wygląd (jako Lili nie wyglądał niestety najlepiej, ma zbyt ostre rysy twarzy) jak i właśnie grę aktorską i mimikę, która tak jak mówisz, nie była adekwatna do tematu. "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
Sam Quest |
Dodany dnia 15.06.2017 12:23
|
![]() Pochwały: 35 Postów: 3698 Dom: RavenclawPunkty: 45365 Ranga: Specjalista ds. sprzedaży Data rejestracji: 09.04.15 |
Popieram Fuer, Vikander zrobiła ten film i skradła całość. Gdyby nie postać żony Lili to nie wspominałabym tego za dobrze. Całość była dla mnie dramatem żony której mąż chce być kobietą, tego jak ona próbuje sobie z tym poradzić, jak chce okazać mu wsparcie, a jednocześnie walczy ze sobą bo chce swojego męża z powrotem. Postać Lili wypadła przy żonie słabo i bez szału. ![]() Ściana uznania i miłości ![]() Daniel Radclffe to mój crush Nie kłam, że go nie znasz Harry'ego Pottera zagrał niektórych nawet nabrał, że ma oczy koloru zielonego a tak naprawdę są niebieskiego "Tak jak Ron" - woła Ulica dziewczyna pięknego lica. Potteromaniak z niej na schwał i nie jest to żaden wał. Daniel Radcliffe to mój crush Wiesz dlaczego jeżeli oczy masz Z zarostem mu do twarzy O takim Danie każda Samica marzy. ![]() Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Czy to słońce, czy to deszcz W moich myślach on wciąż jest Myślę o nim nieustannie Nawet gdy się kąpię w wannie Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nie wiem jak się to zaczęło Lecz gdy serce moje drgnęło Cała byłam zakochana I tak kocham tego Dana Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana Nigdy o nim nie zapomnę Nawet jeśli spotkam bombę Jest to miłość jednostronna Ale źle to nie wygląda Oj nana, oj nana Bardzo kocham Dana wiersz by Elizabeth_ ![]() ![]() Ściana chwały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Krnabrny

Gryffindor
Ravenclaw