Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Hit czy shit
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 14.02.2018 18:38
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
Przecież to jest cover piosenki Bocelliego I Brightman. Ogarnij Tyle, że to po angielsku jest Tą Twoją piosenkę znam. Kiedyś mi ją Sam Quest wysłała, ale ja już ją znałem wcześniej. Bardzo ona mi się podoba, jest taka w sam raz do rozkminy. Hit. 10/10. To teraz masz oryginał .Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time to Say Goodbye (1997) [720p] https://m.youtube...3ENX3aHlqU ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Shanti Black |
Dodany dnia 14.02.2018 18:39
|
![]() Pochwały: 29 Postów: 3240 Dom: GryffindorPunkty: 44242 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 20.07.14 |
Luuuuj, ja to znam! Ba, kiedyś mi się podobało, ale potem stwierdziłam, że ten typ muzyki jednak nie jest dla mnie. Niemniej jednak dobrze mi się kojarzy ( z dzieciństwem ), dlatego dla mnie to jest HIT. No i zazdroszczę tej pani głosu, Bocellemu też, bo wyciągać takie nutki, to ja bym chciała, a wychodzi jedynie pianie ![]() A ode mnie leci numer, który w moim otoczeniu co chwilę jest puszczany, trochę inna strona muzyki Deemz x Bedoes x PlanBe - Eldorado https://www.youtu...d6Y--1jrKY Ciekawa jestem, jak go tutaj ocenicie :3 ![]() ![]() W Hogwarcie Cynthia Lynwood. Nikt ważny, ale lubi przypały, prefekt Hogwartu. Na stronie: - prefekt Gryffindoru (14 edycja; 27.07.2015 - 11.11.2015) - przewodnicząca Karczmy pod Parchatym Trollem (31.08.2015 - 21.11.2015) - Redaktor Naczelna Proroka Niecodziennego (Wydanie 4 - Halloween), (Wydanie 5 - Nowy Rok, (Wydanie 15 Walentynki), (Wydanie 16 (Huncwoci)) - Prefekt Hogwartu (27.08.2017-) ![]() Bo mogę ![]() ![]() Sim Shanti w wykonaniu EmilyWright ![]() ![]() Magiczna siódemka ![]() Magiczna siódemka part II ![]() Ciekawa liczba punkcików ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 14.02.2018 18:57
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 3 Postów: 547 Dom: RavenclawPunkty: 11584 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 07.11.16 |
No teledysk może być. Fajna kamera, jest kabriolet i jakieś tam dziewczyny. Może nawet ładne. Co do piosenki to mi się nie podoba. Nie lubię jak ktoś mówi o miłości i przeklina przy tym. Po prostu nie. Nawet nie dosłuchałem do końca. Takie 5/10.Borys LBD featuring Bado - Jessica https://m.youtube...00_feh_EE4 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 14.02.2018 19:23
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Sorry, nie znam dobrze angielskiego, włoski o wiele lepiej, a jak inna muzyka to już się kompletnie nie połapałem ![]() To już kompletnie nie mój typ muzyki, więc kompletnie nie wiem jak go ocenić Może słucha się tego przyjemnie jeśli ktoś to lubi, mnie to jednak ciutkę drażni, także nie wiem za bardzo co powiedzieć Ani to hit, ani shit (bo musi być oceniane w swoim gatunku, prawda?).Nie wiem dlaczego, ale tutaj dwa razy leci dokładnie to samo, więc wystarczy że odsłuchacie do połowy Rodrigo Amarante - Tuyo Edytowane przez gordian119 dnia 14.02.2018 19:27
Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Yashenah |
Dodany dnia 14.02.2018 19:26
|
![]() Postów: 100 Dom: GryffindorPunkty: 1105 Ranga: Prefekt Naczelny Gryffindoru Data rejestracji: 28.06.17 |
Dla mnie Tuyo odpada. Jakoś to nie dla mnie i nie przemawia, choć lubię hiszpański oraz włoski przy okazji. Dla mnie dość słabe, niestety, a szkoda. Lubię natomiast inne piosenki hiszpańskojęzyczne czy włoskojęzyczne. Jednak pomijając fakt obu języków, ja mam melodię filmową z Bollywoodu. Mohabbatein - love theme instrumental: https://www.youtu...ujbt1_5KZk Jest kilka dróg, ale to od Ciebie zależy, którą wybierzesz.
truth, freedom, hope and faith Nothing is true. Everything is permitted. |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 14.02.2018 23:00
|
Bardzo ładna ta Hinduska, która się tam przejawia na większości zdjęć . Trochę szkoda, że bez teledysku i praktycznie bez słów. Może by mogli do tego nagrać jakieś tańczące kobiety, od razu by lepiej się oglądało. Szkoda, że takie krótkie. Nawet może być. Także 7/10. Ode mnie coś, co ostatnio było w The Voice of Kids.Josh Groban - You Raise Me Up (Official Music Video) https://m.youtube...JxrX42WcjQ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 18.02.2018 17:51
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
No smęty, smęty jak zawsze. Słyszałam ten kawałek wiele razy, nie jest zły, ale jakiś wybitny też nie. Średnio podoba mi się barwa głosu wokalisty, nie potrafię jej "odtworzyć", kompletnie "zapominalna". Podsumowując, jakby leciało w radio, to bym nie przełączyła, ani pewnie nawet bym nie zauważyła, że to leci ;d. Ale sama z siebie bym sobie tego nie zapodała. Średniawka. Placebo - Pure Morning https://www.youtu...4JhtoR39M0 >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 18.02.2018 21:40
|
Smęty? Trochę więcej uczuć i empatii dla muzyki Co do Twojej nuty, to już chyba już chyba tradycja, ale nie podoba mi się teledysk, znowu jest jakiś psychodeliczny, jeśli mogę tak powiedzieć, dziewczyna, z czarnymi włosami, w czarnym ubraniu, z czarnymi paznokciami próbuje się zabić, taki już stereotyp chyba, piosenka jednak mi się podobała, także 8/10.Cher - The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss) [Official Music Video] https://m.youtube...CpKQjqb8Y4 Edytowane przez AdersYooo dnia 18.02.2018 21:48
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 18.02.2018 21:58
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
No co ja mogę powiedzieć... uwielbiam Cher Naprawdę, czasem słuchając jej można pomyśleć, że śpiewa to facet A tej piosenki trudno nie znać, jest znakomita, no naprawdę nie wiem co mam dodać, po prostu uwielbiam Hit zdecydowanie.Adriano Celentano - Il tempo se ne va Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
percepcja |
Dodany dnia 18.02.2018 22:17
|
![]() Postów: 30 Dom: HufflepuffPunkty: 67 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.02.18 |
Nie mój typ muzyki, ale daje mi takie toskańskie vibesy i trochę się rozczulam, dom w Toskanii to marzenie mojej drugiej połówki. Fajnie by się słuchało siedząc w dobrym towarzystwie i pijąc wino. Bardzo nastrojowo i kinda nostalgicznie, ale w dobry sposób. Marina and The Diamonds - Primadonna https://www.youtu...j5L9SYhoSE |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 18.02.2018 22:23
|
A to z kolei totalnie nie mój typ muzyki Piosenka raczej całkiem spoko, chociaż głos tej wokalistki mnie irytuje, brzmi potwornie sztucznie... Teledysk też jest dosyć dziwny, nie wiem jak to ocenić. Strasznie dziwaczna piosenka Takie 6/10.Ville Vallo ft. Natalia Avelon - Summer wine Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 18.02.2018 22:24
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
UWIELBIAM TEN KAWAŁEK! A Valo mi Deepa przypomina za czasów pierwszych części Piratów, co jest na plus Ale wracając do muzyki, lubię jej taką trochę teatralną formę. Zresztą duet tej pary to bardzo dobry pomysł. Zdecydowanie HIT.Ode mnie coś bardziej stonowanego Justyna Steczkowska - Wracam do domu https://www.youtu...fgvQbyafQ8 Edytowane przez PaulaSmith dnia 18.02.2018 22:27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 18.02.2018 22:31
|
Nie przepadam za Steczkowską. Po prostu ani trochę nie podoba mi się jej styl śpiewania. A ta piosenka... faktycznie stonowana, nastrojowa. Co tu dużo gadać- smutna! Ponieważ mamy tutaj tylko piosenkę przy akompaniamencie fortepianu, trudno powiedzieć co innego, ale sama w sobie piosenka całkiem niezła... Chris DeBurgh - Lady in red Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 18.02.2018 22:46
|
![]() Pochwały: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to się uśmiechnę Data rejestracji: 13.05.07 |
Ooo, nawet nie wiedziałam, że to znam, a znam ;D Bardzo fajna, nastrojowa piosenka. Lubię takie męskie, lekko zachrypnięte głosy. Muzyka delikatna, idealna do kolacji przy świecach. Romantycznie, zwiewnie. Podoba mi się. Zdecydowanie hit! teledysk tragiczny Mama i my Pamiętaj chemiku młody, komentuj ficki lub zmień się w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoliłem aby szkoła przeszkadzała mi w edukacji. Zawsze miałam szczęście. I znów będę je mieć. Krew na twoich rękach, Falka, Krew na twej sukience Płoń, płoń, Falka, za twe zbrodnie Spłoń i skonaj w męce! Trochę wstyd, ale cóż, zasłużyłam ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 18.02.2018 22:47
|
Nigdy nie odważyłbym się powiedzieć, że coś ze Studia Accantus to shit. Kto wie, czy to nie najlepsze głosy w naszym kraju. A to chyba cover jakiejś piosenki z lat 20, takie ładne tradycyjnojazzowe brzmienie A piosenka fajna, całkiem zabawna, ale chyba tylko dopóki samemu się podobnej historii nie doświadczy Hit ![]() Timbaland ft. Keri Hilson - The way I are Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
percepcja |
Dodany dnia 18.02.2018 22:52
|
![]() Postów: 30 Dom: HufflepuffPunkty: 67 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 16.02.18 |
Klasyk każdej imprezy, wszyscy znają i dobrze się bawią. Aczkolwiek z własnej woli żeby posłuchać fajnej muzyczki chyba bym sobie nie puściła, jednak sprawia, że czuję flow i mam ochotę powygibusować na parkiecie. 8) Perfume Genius - Queen https://www.youtu...7OSSUwPVM4 |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 18.02.2018 22:54
|
Mówiłaś że znajdziesz coś dziwnego i... cóż, jak powiedziałaś, tak zrobiłaś Ta piosenka jest mega dziwna, taka... psychopatyczna wręcz Na początku pomyślałem że usłyszę jakieś rockowe brzmienia, a dostaliśmy coś w tym stylu co na ogół daje nam tu Sarahis Nie wiem co o tym powiedzieć, raczej nie słucham takich rzeczy...Leonard Cohen - Dance me to the end of love Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
AdersYooo |
Dodany dnia 19.02.2018 13:10
|
No, no, no, szkoda, że bez teledysku jak tak sobie popatrzyłem na tytuł to pomyślałem sobie, że nie znam, i, że jedyna piosenka Cohena jaką znam to Hallelujah, no, ale się pomyliłem, już to słyszałem, po prostu po tytule nie kojarzyłem. No niby fajne i na pewno jedna z lepszych piosenek jego, ale trochę mnie nudzi i znudziła ta ciągle powtarzana fraza Dance Me. Także ode mnie, takie 6/10.Justin Bieber - Love Yourself Lyrics https://m.youtube...MSIR210mRg ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 19.02.2018 13:45
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Boże, jeden z najgorszych i najbeznadziejniejszych głosów w obecnej fali popu. Nie mam nic do gościa, taki tam podśpiewujący dzieciak (teraz już młody mężczyzna), ale nigdy nie rozumiałam na niego hypu wśród nastolatek. Pewnie dlatego, że jak ja dojrzewałam, to byłam w kręgu znajomych, którzy doceniali starą, porządną muzykę, albo nową, ale bardziej alternatywną i nie nasiąkłam radiówkami (DZIĘKI CI HPNECIE) . Ogólnie kawałek jak na Biebera nie jest jakiś zły, widać, że ewoluuje chłopak. Takie 2/10RUIΠ ╺╸ ritual https://www.youtu...e1cdyGfMeA dziewczyna, z czarnymi włosami, w czarnym ubraniu, z czarnymi paznokciami próbuje się zabić To jest facet. Heh. >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 19.02.2018 16:41
|
O matko kochana, co to było? Jakaś psychiczna muzyka... Po tytule spodziewałem się jakiegoś motywu satanistycznego Nawet nie umiem tego ocenić, bo to nie ma słów. Cały obraz to jedno zdjęcie, które też... dużo mówi Nie wiem no, na pewno nie słucham takiej muzyki, kompletnie nie wiem jak mam się do tego odnieść ![]() Paul McCartney - Hope of deliverance Edytowane przez gordian119 dnia 19.02.2018 17:59
Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

spędziłam tu trochę czasu i wspominam bardzo dobrze, tęsknię 

Christina

Ravenclaw

Gryffindor

Slytherin

Hufflepuff

Na początku pomyślałem że usłyszę jakieś rockowe brzmienia, a dostaliśmy coś w tym stylu co na ogół daje nam tu Sarahis
jak tak sobie popatrzyłem na tytuł to pomyślałem sobie, że nie znam, i, że jedyna piosenka Cohena jaką znam to Hallelujah, no, ale się pomyliłem, już to słyszałem, po prostu po tytule nie kojarzyłem. No niby fajne i na pewno jedna z lepszych piosenek jego, ale trochę mnie nudzi i znudziła ta ciągle powtarzana fraza Dance Me. Także ode mnie, takie 6/10.