Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Zniszcz życzenie
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 01.08.2018 14:14
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Godzinę później umierasz z nudów Chcę się wyprowadzić z domu najszybciej jak to możliwe ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
Erudieth |
Dodany dnia 05.08.2018 00:10
|
![]() Pochwały: 4 Postów: 1317 Dom: GryffindorPunkty: 14924 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 29.12.14 |
Nie możesz znaleźć żardej walizki/torby/czegokolwiek do spakowania się Chcę, żeby moje życzenie się nie spełniło ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 31.08.2018 17:36
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Niestety w chwili wymawiania tych słów pojawił się Ron Weasley i potraktował Cię zaklęciem Drętowy. Chciałabym zostać narzeczoną Draco ;< Edytowane przez BumSzakalaka dnia 31.08.2018 17:48
03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 31.08.2018 17:50
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Kiedy Draco ci się oświadczał, klęknął kolanem w psie odchody, speszony uciekł i nie wrócił. Chciałabym dostać pizzę DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 31.08.2018 18:08
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Kiedy dostawca pizzy unosił rękę, aby nacisnąć dzwonek pies sąsiada ugryzł go w nogę i mężczyzna uciekł, zabierając ze sobą pizzę. Chcę wypić brzoskwiniowe wino. 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 31.08.2018 18:25
|
![]() Pochwały: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
A to lipa ![]() Kiedy kupiłaś ostatnią butelkę brzoskwiniowego wina i radośnie szłaś do domu, potknęłaś o wysoki krawężnik rozbijając szkło. Chcę polecieć do Tajlandii. DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 31.08.2018 19:20
|
Kiedy już byłaś na lotnisku okazało się, że samolot, który miał lecieć w tym kierunku ma poważne uszkodzenia, a inne loty zostały odwołane ze względu warunków pogodowych. Chciałabym zagrać w chińczyka 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 31.08.2018 19:22
|
Kiedy znajdujesz ekipę do grania w chińczyka, odłączają ci prąd, nie masz internetu i nie możesz zagrać. Gdy odzyskujesz wifi, ekipa uznała, że lepiej pograć z nieznajomym niż na ciebie czekać. Chciałabym sobie pośpiewać DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 31.08.2018 19:25
|
Ale mi definitywnie niszczysz życzenia, Bad Kiedy otwierasz usta wydobywa się z nich jedynie cichy jęk. Okazuje się, że masz zapalenie gardełka. Chcę polecieć na Księżyc 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 31.08.2018 19:30
|
Staram się jak mogę ![]() To twoje niszczenie za to smutne ![]() Kiedy kontaktujesz się z NASA i zgadzają się wysłać cię w kosmos pod warunkiem, że zjawisz się w ciągu godziny w ich siedzibie, łamiesz małego palca u stopy kopiąc w szafkę. Z tego powodu cię odrzucają, bo rakieta musi wystartować o czasie i brak go na opatrzenie paluszka. Chcę iść na spacer do lasu! DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 31.08.2018 19:52
|
Kiedy zbierasz się do wyjścia w TV słyszysz, że właśnie zakończono wycinkę wszystkich lasów na Ziemi. Chcę pójść na ognisko 03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 31.08.2018 20:01
|
Umówiłaś się ze znajomymi na ognisko na polanie w środku lasu. Próbujesz dostać się na miejsce, ale błądzisz. Kiedy w końcu ci się to udaje, przyjaciele akurat je gaszą mówiąc, że już jest późno i pora wracać do domu. Chcę kupić sobie dużego misia. DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 31.08.2018 20:20
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Kupujesz bardzo dużego misia. Niestety w nocy ożywa i cię zagryza. Chcę mega fajny samochód >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 31.08.2018 20:26
|
Wybierasz najlepszy samochód, a w momencie płatności okazuje się, że ktoś cię okradł. Chcę polecieć przytulać pingwiny. DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 31.08.2018 20:27
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Właśnie wybrałaś się w wymarzony lot, by przytulać pingwiny, jednakże twój samolot rozbija się na środku oceanu i giniesz. Chcę iść na spacer do parku >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 31.08.2018 20:30
|
![]() Kiedy zbierasz się do wyjścia okazuje się, że twój pies pogryzł prawe z wszystkich par butów jakie masz. Chcę iść spać DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 31.08.2018 21:39
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
jesteś wyspana chcę schudnąć Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 31.08.2018 21:48
|
W momencie pójścia na siłownię płacisz gotówką, następnie gubisz i paragon i kartę i cię nie wpuszczają. Nie masz kasy na kolejny ;D Chciałabym mieć Czarną Perłę. DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 31.08.2018 21:51
|
Dostajesz białą. Wszystkie czarne są wykupione na zawsze. Chcę pójść na jakiś fajny koncert >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 31.08.2018 21:53
|
Chodziło o statek, haha Nie wpuszczają cię na żaden, bo jesteś za niska, a koncert jest tylko dla dorosłych... ;D Chcę dostać list z Hogwartu. DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Gryffindor

Ravenclaw

Slytherin