Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Aliexpress itp.
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 18.11.2018 21:10
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Czy kupowaliście kiedyś na stronach typu Aliexpress czy Joom.pl? Ten drugi sklep internetowy ostatnio dosyć często pojawia się w reklamach (w większościach gier na telefon). Ja szczerze mówiąc jeszcze nie zaczęłam swojej przygody, a mam zamiar coś zamówić, dlatego pytam o waszą opinię. Jak jest z czasem dostawy z takich stron? Czy rzeczywiście jest on taki sam, jak podają w opisie? A co z produktami? Zgadzają się z tymi, które pokazują zdjęcia? Edytowane przez BumSzakalaka dnia 18.11.2018 21:28
03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 18.11.2018 21:18
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Ja disc czesto zamawialam z Aliego. Jesli mige byc szczera to w duzej mierze zalezy od tego co zamawiasz. Najgorzej jest z ciuchami. Ich rozmiary sa przewaznie "chinskie", co oznacza zw czesto wszystko jest za male. Z reszta nie jest tak zle. Warto zerkac w Feedback i patrzec na zdjecia. Czas dostaw to przewazbie ponad miesiac przy darmowej wysylce. Cześć wszystkim! Tak naprawdę to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotkały się na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnęły w ciebie życie Portret upamiętniający słynna bitwę na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 19.11.2018 17:52
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Jestem uzależniona od Ali . Kupuję tam praktycznie za każdym razem, jak mam czas żeby dłużej posiedzieć przy komputerze. Ale fakt faktem są to aukcje groszowe takie zazwyczaj. Co do przesyłki - około 2 miesiące, ale ostatnio w niecały miesiąc mi wszystko przychodzi, także jest super . Oprócz dupereli takich jak biżuteria czy ozdoby do domu mam nawet telefon z Chin, oczywiście januszowe Xiaomi . I jest super. Zapłaciłam jakieś 400 zł, a w Polsce wtedy sprzedawali ten model za ponad dwa razy więcej. Ostatnio zaryzykowałam i kupilam kosmetyki - kremy bb. Mam bardzo jasną cerę i ciężko mi coś dobrać, a tam podobno są bardzo jasne odcienie. Poza tym jak ktoś się interesuje anime, to można wyrwac zarąbiste gadżety za grosze. Jak znajdę czas to zrobię posta ze zdjęciami . >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
Livka |
Dodany dnia 19.11.2018 18:27
|
![]() Pochwały: 8 Postów: 521 Dom: GryffindorPunkty: 10109 Ranga: Wielki mag Data rejestracji: 22.01.18 |
Zapomniałam dodać, że przy zakupach na Ali fajnie mieć zainstalowany dodatek do przeglądarki, który się nazywa Fani Mani. Dzięki niemu jakiś tam procent sprzedaży idzie na wybrane konto charytatywne (Ciebie to nic nie kosztuje, a jest to dobrowolny procent prowizji od sklepu). Sam oczywiście wybierasz organizację, gdzie chcesz wpłacać Cześć wszystkim! Tak naprawdę to mnie tu nie ma ![]() Same dobre gwiazdy spotkały się na nieba szczycie, Z ducha, ognia i rosy tchnęły w ciebie życie Portret upamiętniający słynna bitwę na HPnecie. Na tym arcydziele JA - Livka Andrewparte w czasie bitwy Hogwartczykow o SB, autorstwa mistrzyni Painta Lou ![]() Co dobrego w 2019? ![]() Nagrody za 2018! ![]() ![]() ![]() ![]() Dom w Hogwarcie: Gryffindor ![]() Ulubione bajki ![]() ![]() ![]() ![]() Ulubione seriale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Sarahis |
Dodany dnia 21.11.2018 16:15
|
![]() Pochwały: 5 Postów: 1187 Dom: SlytherinPunkty: 5756 Ranga: Szatan w lesie Data rejestracji: 05.01.09 |
Jak weźmiecie dwa case'y z tej aukcji, to wychodzą łącznie za jakieś 70 gr Cena zmienia się w koszykuhttps://pl.aliexp...1b43i1bmQa https://pl.aliexp...28a9eCbV5f Ogólnie działa do większości aukcji w tym sklepie, są też dla iphonow, samsungow i huawei >>>*<<< ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ ![]() ~~*~~ this world is a school no one expects to stay in school forever >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() ![]() >>>*<<< I just decided by the grace of the God Poseidon that you're so dead to me I dug a hole for you to lie in >>>*<<< whatever feeds your fear is closer than you think ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< ![]() >>>*<<< <3 ;___; ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Sharllottka
wracam po paru latach, a tu fandom umarł 

Ravenclaw

Gryffindor

Slytherin