Logowanie
Facebook
Shoutbox
Wspó³praca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjêcie
Zobacz temat
|
Moje HPnetowe miasto w The Sims 4
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 05.03.2019 15:12
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Morfin Nawet nie wiem, co powiedzieæ, to ju¿ jest jaki¶ wy¿szy poziom magii hpneta, samonakrêcaj±ca siê spirala beki i mi³o¶ci. Pomiêdzy prowadzeniem mafii i ¯urnala, kiedy Ty masz czas na spanie czy jedzenie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 05.03.2019 15:14
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: HufflepuffPunkty: 7033 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Mikasa, ja jeszcze chodzê do pracy! MorfinGaunt
![]() ![]() Je¶li kto¶ ci mówi, ¿e czuje siê benowo, albo do bena z takim ¿yciem, to wiedz, ¿e to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma ¿artów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Wioletta |
Dodany dnia 05.03.2019 15:15
|
![]() Pochwa³y: 26 Postów: 3204 Dom: GryffindorPunkty: 33447 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 06.07.16 |
Morfi. ![]() Severusie, jak mog³e¶.. ![]() WYMOWNA - 26.07.2016 Przewodnicz±ca Karczmy Pod Parchatym Trollem - 22.09.2016 - 14.04.2017 (09.04) Cz³onek Redakcji: 14.06.2017! <3 25.09.2021.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na zamówienie, i z ¿ywej sympatii do mnie! Seksi Sznejp w rêczniku na g³owie. <3 - od wspania³ej Matki Karczmy, Alette! ![]() Dla mnie, o Sznejpie utalentowana Alette. <3 [img][/img] Z dedykacj± dla mnie od Ewy! ![]() ![]() Z dedykacj± dla mnie od ulki kulki! ![]() Od Klaudka! <3 ![]() ![]() Od Julki! Izrael! ![]() Wcze¶niej: w Hogwarcie: Wioletta Elbren Escher ró¿d¿ka: 18 cali, sosna, pióro feniksa czarodziej: pó³krwi. Quidditch: Obroñca Gryffindoru oraz Zastêpca Kapitana Pottermore: wiolcis dom: Gryffindor ró¿d¿ka: heban, 12¼ cala, w³os jednoro¿ca. |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 05.03.2019 15:25
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to siê u¶miechnê Data rejestracji: 13.05.07 |
Uwielbiam ¯urnala, a tomik wierszy pierwsza klasa! Najbardziej podoba mi siê ostatni na ostatniej stronie, przegenialny Pamiêtaj chemiku m³ody, komentuj ficki lub zmieñ siê w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoli³em aby szko³a przeszkadza³a mi w edukacji. Zawsze mia³am szczê¶cie. I znów bêdê je mieæ. Krew na twoich rêkach, Falka, Krew na twej sukience P³oñ, p³oñ, Falka, za twe zbrodnie Sp³oñ i skonaj w mêce! Trochê wstyd, ale có¿, zas³u¿y³am ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 05.03.2019 15:27
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
Moje kochane dziecko ma cudowne smarki <3 Po prostu Marcin Takie cudo dosta³em <3 ![]() Takie mi³e s³owa mnie spotka³y ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjêcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Og³aszam wszem i wobec, i¿ GiHP to moja siostra bli¼niaczka. Dedykujê jej tego gifa Edki, bo mi siê podoba i jej te¿ musi siê spodobaæ ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 ¦l±sk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "¦mieræ bêdzie ostatnim wrogiem, jaki bêdzie pokonany" "Ka¿dy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak siê sta³o, ¿e moja muzyka odnalaz³a najpiêkniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i warto¶ciowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
CoSieDzieje |
Dodany dnia 05.03.2019 15:30
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 1033 Dom: HufflepuffPunkty: 30039 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 20.08.17 |
A to nie ³zy by³y? |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 05.03.2019 15:32
|
![]() Pochwa³y: 3 Postów: 652 Dom: HufflepuffPunkty: 7033 Ranga: ¯ywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Nikt nie zauwa¿y³ bocznej kolumny?! Tego jeszcze nie by³o w dotychczasowych odcinkach Pauli MorfinGaunt
![]() ![]() Je¶li kto¶ ci mówi, ¿e czuje siê benowo, albo do bena z takim ¿yciem, to wiedz, ¿e to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma ¿artów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 05.03.2019 15:32
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 1138 Dom: RavenclawPunkty: 30894 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 14.07.16 |
£zy czy smarki i tak s± cudowne w koñcu moje geny. Po prostu Marcin Takie cudo dosta³em <3 ![]() Takie mi³e s³owa mnie spotka³y ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjêcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Og³aszam wszem i wobec, i¿ GiHP to moja siostra bli¼niaczka. Dedykujê jej tego gifa Edki, bo mi siê podoba i jej te¿ musi siê spodobaæ ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 ¦l±sk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "¦mieræ bêdzie ostatnim wrogiem, jaki bêdzie pokonany" "Ka¿dy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak siê sta³o, ¿e moja muzyka odnalaz³a najpiêkniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i warto¶ciowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
| Angelina Johnson |
Dodany dnia 05.03.2019 15:34
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 8024 Dom: SlytherinPunkty: 32803 Ranga: Komentuj FF, to siê u¶miechnê Data rejestracji: 13.05.07 |
Eee ci±gle tylko zwi±zki i ¶luby. I dzieci. A o rakiecie ani s³owa! Pamiêtaj chemiku m³ody, komentuj ficki lub zmieñ siê w odchody made by Mikasa, Butelka 31.07.2020r. ![]() ![]() ![]() ![]() Slytherin! Sss.. Nigdy nie pozwoli³em aby szko³a przeszkadza³a mi w edukacji. Zawsze mia³am szczê¶cie. I znów bêdê je mieæ. Krew na twoich rêkach, Falka, Krew na twej sukience P³oñ, p³oñ, Falka, za twe zbrodnie Sp³oñ i skonaj w mêce! Trochê wstyd, ale có¿, zas³u¿y³am ;D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 05.03.2019 17:30
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Ostatni wiersz jest mój, autografy rozdajê wieczorami. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
CoSieDzieje |
Dodany dnia 05.03.2019 18:23
|
![]() Pochwa³y: 6 Postów: 1033 Dom: HufflepuffPunkty: 30039 Ranga: Pan ¦mierci Data rejestracji: 20.08.17 |
P³aczesz rybami? |
|
|
|
PaulaSmith |
Dodany dnia 05.03.2019 21:28
|
![]() Pochwa³y: 23 Postów: 2775 Dom: HufflepuffPunkty: 23034 Ranga: Niezwyciê¿ony mag Data rejestracji: 05.01.17 |
Witajcie w kolejnym odcinku! Wiele siê wydarzy³o, wiêc nie przed³u¿aj±c zapraszam do lektury! Jako, ¿e ostatnio skoñczy³o siê na wielkiej k³ótni Morfina i ³o¶ka to musia³am zacz±æ od ich domu. Przede wszystkim zagoni³am Syriusza na bie¿niê, zgodnie z Waszymi postulatami. Trzeba przyznaæ, ¿e nie³atwo by³o go zmusiæ. Co chwilê schodzi³ z bie¿ni, nie mog³am go zostawiæ bez nadzoru. W koñcu zobaczy³am, ¿e nie tylko ja go pilnujê. Na ziemi ko³o bie¿ni przysiad³a Georgia i zaczê³a mu opowiadaæ historie i w koñcu Syriusz zosta³ trochê na bie¿ni. ![]() Ach! I muszê Wam jeszcze powiedzieæ, ¿e od kry³am winowajcê! Przy³apa³am na kolejnej próbie zniszczenia domku... SYRIUSZA! Tak mnie wkurzy³, ¿e zaraz kaza³am mu naprawiæ ten domek! Dziecko pomaga mu zrzuciæ kilogramy, ¿eby Emily go nie rzuci³a, a on takie akcje odprawia! Muszê w tym miejscu oficjalnie przeprosiæ ³o¶ka, ¿e go podejrzewa³am - przepraszam, ale wszystkie poszlaki prowadzi³y do ciebie... ![]() Wracaj±c do Morfina i ³o¶ka, z ulg± przy³apa³am ich w kuchni, gdy siê godzili. Rozmowa, przytulas i ch³opaki znowu zaczêli normalnie ¿yæ. ![]() Jak zaczêli siê tuliæ to nie mogli skoñczyæ, ale zdecydowanie wolê tak, ni¿ mieliby siê dalej k³óciæ. ![]() Ch³opaki przeprowadzili ze sob± d³ug± rozmowê. ![]() Morfin móg³ znowu usi±¶æ do komputera i pisaæ ksi±¿ki, a ³osiek... z niedowierzaniem zobaczy³am jak poszed³ do pokoju Georgii i patrzy³ na ¶pi±ce dziecko. Czy¿by zrozumia³, ¿e to dziecko potrzebuje mi³o¶ci, któr± Morfin mo¿e daæ, ale bez uszczerbku na ich ma³¿eñstwie? W ka¿dym razie ³osiek wykaza³ siê dojrza³o¶ci±, za co du¿y szacun. ![]() A Morfin? Morfin znów siê wczu³ i wymodzi³ dwie ksi±¿ki, w tym jedn±, która z miejsca sta³a siê bestselerem - brawo! ![]() ![]() ![]() Dobrze, ¿e Morfin zarabia du¿o na ksi±¿kach (obecnie 5500 Simleonów dziennie), bo ³osiek jest kiepskim inwestorem. Choæ odzyska³ w³o¿ony kapita³ to niestety, nic nie zarobi³. ![]() ¯eby nie by³o, ¿e Morfin jest pod pantoflem ³o¶ka, wcale nie jest, dalej spêdza sporo czasu z Georgi±, ale ³osiek nie robi awantur. Na razie. ![]() Ale czas Georgi zacz±³ równie¿ po¶wiêcaæ jej ojciec - najpierw zobaczy³am, jak siê z ni± bawi, a nastêpnie wyk±pa³ córkê. Mo¿e jeszcze bêd± z niego ludzie. ![]() ![]() Graj±c w tym domu nie mogê pomin±æ gor±cego w±tku Syriusza i Emily. Chyba powinnam zostaæ nauczycielk± wró¿biarstwa, bo czy nie wspomina³am ostatnio, ¿e ¶lepo zakochany Syriusz zaraz bêdzie chcia³, ¿eby siê Emily wprowadzi³a? Otó¿ chcia³! A Emily jeszcze bardziej! ![]() Emily wprowadzi³a siê do ch³opaków i pierwsze, co zrobi³a to... rzuci³a pracê. Co siê bêdzie przepracowywaæ, jak w tym domu kasy w brud... Zobaczcie, jaka jest u¶miechniêta i zadowolona z tego powodu i jak tylko odk³ada s³uchawkê to ju¿ my¶li o imprezowaniu, oczywi¶cie za kasê ch³opaków. ![]() ![]() Emily te¿ rzuci³a siê w wir zakupów i szybko zmieni³a garderobê. ![]() Syriusz oczywi¶cie nic z³ego nie dostrzeg³ w postawie Emily, zachwycaj±c siê jej wygl±dem. ![]() Tak by³ ni± oczarowany, ¿e wyl±dowali w ³ó¿ku. A w³a¶nie przy okazji przeprowadzki Emily wyremontowa³am surow± sypialniê Syriusza na bardziej przyjazn± kobiecie. ![]() W ogóle mam dla Was sytuacjê, która jest dla mnie idelanym obrazem podej¶cia Emily do Syriusza. Po mi³ych chwilach w ³ó¿ku rozmawia z ch³opakiem, a jednocze¶nie ma go tak naprawdê gdzie¶ (zobaczcie chmurkê nad jej g³ow±). Smutne w co te¿ siê ten ch³opak wpakowa³. Dodatkowo do pokoju Syriusza zajrza³ Marcus i nie skrêpowanie przygl±da³ siê paraduj±cej w bieli¼nie Emily. ![]() Przy okazji rozmowy Emily z Syriuszem okaza³o siê, ¿e dziewczyna namawia go na jakie¶ dziwne akcje i sta³ siê jej wspólnikiem w zbrodni, a dziewczyna namawia go na ró¿ne z³o¶liwo¶ci. A taki by³ z niego fajny ch³opak, gupi, ale fajny. CO te¿ mi³o¶æ robi z cz³owiekiem... ![]() Syriusz wkrótce uda³ siê do pracy, a Emily co? Bez skrêpowania flirtuje z Marcusem, który wrêcza jej ró¿ê. Czy oni tam poszaleli wszyscy??? ![]() ![]() Emily zrobi³a nastêpny krok ku zmianom i... ¶cie³a w³osy. Muszê przyznaæ, ¿e wg mnie, to zmiana na lepsze. Ale ³adna twarz nie zast±pi brzydkiego charakteru! ![]() W ogóle... ³o¶ przed pój¶ciem do pracy wzi±³ na rêce Georgiê i siê z ni± po¿egna³. Jaki dobry wp³yw ma na niego Morfin! ![]() Syriusz zachêcony obecno¶ci± w domy Emily, æwiczy teraz przy ka¿dej okazji. Tutaj robi brzuszki. Trzeba przyznaæ, ¿e wygl±da teraz ca³kiem dobrze. Chocia¿ jaka¶ korzy¶æ z tego zwi±zku dla niego. ![]() ![]() Choæ Emily ma mnóstwo wad to jedno muszê jej przyznaæ - doskonale zajmuje siê Georgi±, odk±d siê wprowadzi³a. Mo¿e to z têsknoty za Frid±? Nie wiem, ale niesamowite, ¿e ta kleptomanka, która zrobi wszystko dla pieniêdzy, tak wspaniale zajmuje siê cudzym dzieckiem. Spotka³am j±, jak k±pa³a Georgiê w nowej ³azience na dole ( w nowej sukience i szpilkach z czerwon± podeszw±!). ![]() Niczego nie¶wiadomy Syriusz wzi±³ urlop w pracy, by spêdziæ czas z dziewczyn±. Zaprosi³ j± na randkê do lokalnego klubu. Para doskonale siê bawi³a, nawet Emily nie by³a niechêtna i podda³a siê nastrojowi. ![]() A Syriusz poszed³ z grubej rury... i poprosi³ dziewczynê o rêkê! Ch³opie! Ratuj siê! Uciekaj! Niestety moje krzyki nie dotar³y do Syriusza, który klêkn±³ i zada³ to wa¿ne pytanie. A Emily by³a w siódmym niebie ( ju¿ widzê, jak w oczach za¶wieci³y jej siê simleony) i oczywi¶cie przyjê³a pier¶cionek, którego nie omieszka³a dok³adnie obejrzeæ, materialistka. ![]() ![]() Ale szczê¶liwy Syriusz oczywi¶cie niczego nie zauwa¿y³. Faceci. ![]() ![]() Pó¼niej usiedli przy barze i co robi Syriusz? Zamawia najdro¿sze drinki w barze, jasne szpanuj przed ni± kas± bardziej... 80 simleonów za jednego drinka... ![]() Zniesmaczona g³upot± Syriusza prze³±czy³am na dom Pauli, Ang, Liv, Mikasy i Bena. Co tu du¿o mówiæ - nadesz³a pora urodzin ch³opca, który sta³ siê legend± za ¿ycia. Paula upiek³a dla niego tort i odwa¿nie pomog³a mu zdmuchn±æ ¶wieczki. ![]() Du¿y Ben przej±³ ca³y pokój, razem z czê¶ci± matki, i z domu zniknê³o ulubione ³ó¿ko Pauli. Gdzie ona bêdzie biedna spa³a... Tak teraz wygl±da pokój Bena: ![]() A tak wygl±da Ben. Trzeba przyznaæ, ¿e do¶æ niegro¼nie, jak na reputacjê, któr± siê cieszy. ![]() Ciekawi Was, co nowego u Liv? Zniknê³a mi kolejny raz z zasiêgu wzroku i znów przy³apa³am j± w domu facetów. Ale tym razem nie mia³a na celowniku A., tylko skupi³a siê na nowym ch³opaku w mie¶cie - Krn±brnym. Jak to Liv szybko zawróci³a mu w g³owie i raz dwa patrzê, a ta ju¿ go ca³ujê. Niczego siê nie nauczy³a... ![]() a dodatkowo zaprosi³a go do siebie. Przypomnê, ¿e z A. by³o tak samo... Ale okaza³o siê, ¿e Krn±brny nie jest, jak A. Totalnie nie. Kiedy tylko przyszed³ z Liv do jej domu, jak ra¿ony gromem podbieg³ do... Angeliny! Nie pamiêtam, kiedy Ang ¶mia³a siê tak g³o¶no i rado¶nie! ![]() "Angelina, jak malina..." czy to w³a¶nie mówi³ dziewczynie? Ca³kiem mo¿liwe, bo naprawdê z³apali super niæ porozumienia. Krn±brny spêdzi³ z Ang ca³y dzieñ, ¿artowali, ¶mieszkowali, ³askotali siê... Cudnie patrzeæ na tak± szczê¶liw± Ang. ![]() ![]() ![]() Krn±brny nawet skomplementowa³ zêby Ang, chwal±c ich biel, równo¶æ i szeroko¶æ u¶miechu. ![]() Nawet postara³ siê o ró¿ê dla zarumienionej dziewczyny. ![]() Ale nie wszystkim by³o do ¶miechu. Liv zawiedziona nieudanym podrywem chodzi³a smutna po domu... ![]() Muszê Wam powiedzieæ, jeszcze wa¿n± rzecz, która siê wydarzy³a w tle, gdy ja skupia³am siê na wydarzeniach u Ang. Zobaczy³am Bena. Bena, który sta³ przy urnie Sam i... p³aka³. Zanosi³ siê g³o¶no p³aczem, ³zy kapa³y na pod³ogê. Czy to oznacza, ¿e mo¿e nie jest taki z³y, jak wszystkim siê wydawa³o? ![]() Ale wracaj±c... Patrzcie na szczê¶liw± minê Ang, gdy ch³opak zawita³ do niej nastêpnego dnia ![]() Ang i Krn±brny wyl±dowali w basenie, p³ywaj±c i chlapi±c siê rado¶nie. ![]() Gdy wyszli z basenu, ¶miech³am z miny Ang. Zobaczcie, jakim wzrokiem odpowadza Krn±brnego, który szed³ przed ni±. To pow³óczyste spojrzenie... ![]() ![]() Nie mog³o siê to skoñczyæ inaczej, ni¿ pierwszym poca³unkiem. ![]() Dajmy Ang nacieszyæ siê szczê¶ciem w prywatno¶ci. Nim wy³±czy³am dom dziewczyn pojawi³ siê duch Sam Quest. I kolejne zdziwienie! Ben chce porozmawiaæ z matk±, a ta jest w¶ciek³a i odwraca siê do niego plecami wracaj±c do urny. Co te¿ siê tam wydarzy³o??? ![]() W mie¶cie nadesz³a d³ugo wyczekiwana wiosna, a wraz z ni± tajemniczy mê¿czyzna. I to baaaardzo przystojny. D³ugo tajemniczym nie pozosta³, bo jego pojawienie siê bardzo zdenerwowa³o jedn± z mieszkanek miasta i szybko siê okaza³o, kim ów mê¿czyzna jest. ![]() Gdy tylko wprowadzi³ siê do domu ch³opaków (dosta³ tam nawet swoje ³ó¿ko) pojawi³a siê... fuerte! Tak! Wiem, ¿e ciê¿ko w to uwierzyæ... ja te¿ nie wierzy³am, ale to j± pojawienie mê¿czyzny tak wzburzy³o. Barlom HPnet (tak siê nazywa ów facet) okaza³ siê... tajemniczym mê¿em fuerte! Có¿ za wydarzenie! Dziewczyna przybieg³a do niego i zaczê³a z grubej rury robiæ mu awanturê! Krzycza³a co¶ o niewyprasowanych koszulach, no poszala³a... ![]() O co chodzi? Jaki m±¿? Czemu fuerte tak d³ugo go ukrywa³a? Czy to w³a¶nie dlatego odrzuci³a o¶wiadczyny niczego nie¶wiadomego Jadka? No có¿, na razie nie za wiele mogê Wam powiedzieæ na ten temat, bo po awanturze fuer odwróci³a siê na piêcie i wróci³a do domu. I choæ wydawaæ, by siê mog³o, ¿e najwy¿szy czas wyjawiæ prawdê Jadkowi to niestety to nie nast±pi³o. Zamiast tego, fuer zaci±gnê³a Jadka do ³ó¿ka. Zag³uszanie poczucia winy? ![]() Wiosna! Idealny czas na... weselicho! Tak te¿ uznali Emily z Syriuszem urz±dzaj±c przyjêcie w miejskim parku. Co ciekawe dobór go¶ci by³ wielce interesuj±cy. Emily zaprosi³a same wp³ywowe osoby w mie¶cie, takie, które maj± kasê i piêkne domy, totalnie pomijaj±c swoje by³e wspó³lokatorki. Niezbyt to mi³e, ale wiadomo, to siê bardziej op³aca. Kath, która wyst±pi³a w swojej ¶lubnej kreacji. Mo¿e postanowi³a, ¿e to na szczê¶cie dla pary m³odej, skoro jej zwi±zek jest taki udany? W ka¿dym razie Kath wygl±da³a doskonale! ![]() Ulka z monci±. Trzeba przyznaæ, ¿e ulka wygl±da³a ca³kiem skromnie, jak na ni±, ale elegancko i z klas±. Moncia te¿ ma super sukienkê. ![]() Na weselu zjawi³a siê te¿ Angelina, trzeba przyznaæ, ¿e wygl±da³a super i wcale siê nie dziwiê, ¿e Marcus siê za ni± ogl±da³. Niech patrzy, co straci³! ![]() Jadek stwierdzi³a, ¿e ma gdzie¶ konwenanse i zjawi³a siê na ¶lubie w sportowym ubraniu. ![]() fuerte postara³a siê trochê bardziej, ale nie wiele ![]() ![]() Emily za to nie szczêdzi³a kasy na kreacjê pojawiaj±c siê w okaza³ej sukni, trzeba przyznaæ, ¿e robi to wra¿enie. Oto ona i Syriusz przy o³tarzu. ![]() I zaczê³o siê. ![]() ![]() Moment sk³adania przysiêgi, mo¿na by pomy¶leæ, ¿e najciekawsza czê¶æ ¶lubu, ale no tylko tak nam siê wydaje, bo Mikasa my¶li w tym czasie o jedzeniu ![]() ![]() Ale to ulka pierwsza rzuci³a siê do weselnego tortu. ![]() Trzeba przyznaæ, ¿e zabawa by³a przednia, choæ wiêkszo¶æ go¶ci nie zna³a panny m³odej to doskonale znali siebie nawzajem, co sprawi³o, ¿e ¶wietnie siê bawili, tañcz±c i pij±c. ![]() Niedaleko o³tarza przy³apa³am ca³uj±ce siê fuerte i jadka. Czy¿by udzieli³ im siê nastrój ceremonii? No niestety Jadek nie wie, ¿e fuer ma inne zobowi±zania... ![]() Przy barze zasiad³y Kath, Mikasa, Ang i Wiolka rozprawiaj±c o podró¿ach i lamach, a barmanka zazdro¶ci³a im posiadanej kasy. ![]() Nie wiem, czy to alkohol to sprawi³, ale... nied³ugo pó¼niej spotka³am Ang, która dawa³a siê czarowaæ... Marcusowi. Angelina! Szanuj siê! ![]() ![]() Morfin i ³osiek rozprawiali z boku dzisiejszej uroczysto¶ci i chyba Morfin zbyt dobrze m³odej parze, wietrz±c szybki rozpad ma³¿eñstwa... ![]() Gdy ³osiek oddawa³ siê pó¼niej tañcom wygibasom Morfin spêdzi³ trochê czasu z ulk±, która tym razem go nie zarywa³a, chyba dotar³o do niej, ¿e Morfin zajêty. Przejêty Morfin opowiada³ ulce o wandalach niszcz±cych domki dla lalek. ![]() Do bia³ego rana na parkiecie wytrwa³ tylko ³osiek i Wiolka. ![]() Niektórym nadmiar alkoholu chyba niezbyt s³u¿y, bo znalaz³am monciê ¶pi±c± na ³awce w parku. ![]() Jako, ¿e Emily nie zaprosi³a swoich wspólokatorek na koniec postanowi³am do nich wpa¶æ i zobaczyæ, jak ma siê Frida. No i có¿ zobaczy³am? Dziecko grzecznie bawi³o siê klockami (jedyna jej zabawka), a na to wchodzi Rue i zaczyna krzyczeæ na dziecko. ![]() Na szczê¶cie nie tylko mnie to zbulwersowa³o. Do pokoju wparowa³a, powracaj±ca z pracy, ania919 i ostro powiedzia³a Rue, co my¶li o takim zachowaniu. ![]() Do tego wszystkiego do³±czy³a -lavender-, która przytuli³a Fridê. Biedne dziecko... ![]() Na pocieszenie powiem tylko, ¿e Roksolana, jak tylko wróci³a z pracy zajrza³a do Fridy, by poca³owaæ ¶pi±c± dziewczynkê. Chocia¿ kto¶ j± kocha... ![]() Ufff! Tyle na dzi¶! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarahis ![]() |
|
|
|
Marcus Clinton |
Dodany dnia 05.03.2019 21:34
|
Ale w garniaku to ja przystojnie wygl±dam Po prostu Marcin Takie cudo dosta³em <3 ![]() Takie mi³e s³owa mnie spotka³y ![]() ![]() Mój ranking najcudowniejszych nóg! 1. Edyta! ![]() 2. Livka! Tu cenzura zdjêcia 3. Scarlett! ![]() https://zapodaj.n...83bd62.jpg Og³aszam wszem i wobec, i¿ GiHP to moja siostra bli¼niaczka. Dedykujê jej tego gifa Edki, bo mi siê podoba i jej te¿ musi siê spodobaæ ![]() Edyta <3 Moja motywatorka! United <3 ¦l±sk! You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same. "¦mieræ bêdzie ostatnim wrogiem, jaki bêdzie pokonany" "Ka¿dy ma fanów, ale ja mam najlepszych fanów, ja to wiem. Tak siê sta³o, ¿e moja muzyka odnalaz³a najpiêkniejsze, najfajniejsze, najbardziej szlachetne i warto¶ciowe serca. " - Edyta Górniak |
|
|
|
Bad wolf |
Dodany dnia 05.03.2019 21:41
|
![]() Pochwa³y: 7 Postów: 1666 Dom: SlytherinPunkty: 12316 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 20.09.13 |
Muszê Wam powiedzieæ, jeszcze wa¿n± rzecz, która siê wydarzy³a w tle, gdy ja skupia³am siê na wydarzeniach u Ang. Zobaczy³am Bena. Bena, który sta³ przy urnie Sam i... p³aka³. Zanosi³ siê g³o¶no p³aczem, ³zy kapa³y na pod³ogê. Czy to oznacza, ¿e mo¿e nie jest taki z³y, jak wszystkim siê wydawa³o? On tylko udaje, ¿e ma uczucia! To mafia, która w nocy zabije kolejnego miastowego, a w dzieñ udaje, ¿e siê nad nim u¿ala! Biedny Syriusz, chocia¿ przyznajê, ¿e Emily to mój mistrz ![]() No i szkoda trochê krn±brnego, mia³am nadzieje, ¿e to para idealna dla siebie, a wysz³o jak wysz³o gdy Ang z Marcusem ![]() No i jak my¶lê Mikasa to widzê jedzenie, ca³e szczê¶cie, ¿e tutaj nie tylko ja to zobaczê! DIMASH ![]() ![]() |
|
|
|
Katherine_Pierce |
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
Nadal jestem #teamEmily!!! Brawo dziewczyno ![]() Z Syriusza zrobi³o siê ciacho. Sam pewnie z³a na Bena, to ten p³acz±c wyzna³ jej ¿e j± zabi³ Krokodyle ³zy, tyle Wam powiem.£osiek udaje mi³ego dla G. co by Morifna udobruchaæ. Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
fuerte |
|
![]() Pochwa³y: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych ¶wi±t! Data rejestracji: 15.07.07 |
Przepraszam bardzo, przecie¿ ja ewidentnie tego swojego mê¿a nie trawiê i wpadam w furiê na jego widok. Proszê mnie tutaj nie szkalowaæ, ¿e mnie ³±czy z nim jaka¶ romantyczna relacja; pewnie po prostu ohajta³am siê, ¿eby móg³ zdobyæ zielon± kartê i tyle. Poza tym zobaczcie, jaki we mnie wst±pi³ ogieñ po tej k³ótni od razu trochê wigoru do wesz³o do zwi±zku z Jadkiem . Pisa³am w sb, ¿e dobra ze mnie dupa w tych simsach, ale kisnê z tych moich obcasów, bo w ¿yciu bym nie za³o¿y³a takich butów . £oso¶ stoj±cy nad ³ó¿eczkiem dziecka to nie wiem czy to tai s³odki widok, na screenie wygl±da jakby chcia³ je oskalpowaæ i wsadziæ do piekarnika. Jak Ulka zobaczy nawalon±, ¶pi±c± monciê na ³awce, to sobie chyba wszystkie w³osy powyrywa. Biedny Syriusz i Biedna Livka, mo¿e trzeba ich po³±czyæ razem, mo¿e wtedy bêd± naprawdê szczê¶liwi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 05.03.2019 21:50
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierñ krzy¿a Data rejestracji: 26.01.14 |
S³odko, ¿e Georgia tak wspiera Syriusza na drodze do lepszej sylwetki, przypa³, ¿e to on niszczy te domki.... Bawi± mnie ksi±¿ki Morfina, moncia na ³awce, fuer i jej tajemniczy m±¿, Jadek w stroju sportowym i my¶l±ca o jedzeniu Mikasa, ale hitem znowu jest Emilka. Przeprowadzka, zmiana garderoby i teraz jakie¶ flirty z Marcusem, kisne. I jeszcze te o¶wiadczyny i ¶lub oficjalnie emiliusz to mój ulubiony zwi±zek w tych simsach.Nie czaje, co siê dzieje z Benem, ale mo¿e Sam powinna daæ mu szansê? ![]() Aha, bojê siê pytaæ, gdzie przepad³am z Antonem...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
Katherine_Pierce |
Dodany dnia 05.03.2019 21:54
|
![]() Pochwa³y: 29 Postów: 5926 Dom: GryffindorPunkty: 47342 Ranga: Cz³onek Rady Strachu Data rejestracji: 31.10.14 |
oficjalnie emiliusz to mój ulubiony zwi±zek w tych simsach. <3 mój te¿ Emilka po prostu teraz jest zatrudniona jako personalny motywator Syriusza do lepszego "ja" on jej p³aci za to ¿e zacz±³ æwiczyæ No i ten flirt z Marcusem, to dlatego, ¿e zobaczy³a ¿e mu te¿ siê chyba trochê przybra³o i chce zacz±æ motywowaæ i go... no helo³³, to jasne Moja chrisowa TOP5 ![]() 1. Always&Forever Chris Wood ![]() 2. Chris Hemsworth ![]() 3. Chris Evans ![]() 4. Chris Pratt ![]() 5. Chris Pine ![]() Maybe, you don't know Katherine at all. Did it ever occur to you that you have no idea who I really am? [/center]![]() Mam talenty ró¿ne, lecz nie nale¿y do nich poezja staram siê kleciæ s³owa aby by³a w tym finezja. Obietnice z³o¿y³am, wiêc spe³niæ j± nale¿y admin co nie dotrzymuje s³owa? Kto mu uwierzy? Z przeprosinami do Ciebie Kath pêdze aby nie popa¶æ w wieczna nêdzê. Kiedy Mafia siê z wielk± pomp± rozpoczê³±, nie chcia³am aby osoba z miasta zginê³a. Choæ pocz±tkowo w mych oczach by³a¶ podejrzana, wymówka z brakiem czasu, zdawa³a siê odgrzewana. Gdy za¶ ufaæ zaczê³am w twe piêkne s³owa, mafia nie pozwoli³a, by lekka sta³a siê ma g³owa. Rozkazali g³osowaæ wbrew mojej woli, musia³am siê pilnowaæ aby nie wyj¶æ z roli. Swojego s³owa broniæ mia³am zaciêcie, najlepiej tak aby w¶ród innych mia³o ono wziêcie. Przepraszam najszczerzej, lecz nie ca³a moja jest wina, g³osu bym na Ciebie nie odda³a, gdyby nie mafii kpina. Gra³a¶ zacnie, choæ nie ka¿dy to potrafi³ doceniæ, szkoda, ¿e losów miasta nie uda³o nam siê zmieniæ. Z najszerszymi przeprosinami, Tako. Có¿ to tak echem pijackich krzyków rozbrzmiewa I z dupy ³zy ¶miechu rozlewaj±c rzêsiste Wci±¿ sunie w dó³ si³± ty³ków rozpêdzone Ciemno¶æ nag³± powitaæ co siê jej nie spodziewa To z trzech czê¶ci ca³o¶æ misternie z³o¿ona Co czerwieni blaskiem ciekawskie oczy razi I bucha wci±¿ gdy w dó³ tak pokracznie z³azi Zielonym d³ugim poddupcem po³±czona A ka¿dy cz³on tego przedziwnego bytu Nie przez Boga do ¿ycia powo³anego Lecz przez wyobra¼nie chore i ³yki p³ynu czystego Zdaje siê niczym wobec wspania³o¶ci swego odbytu Bo piêkny on niczym moszna na niebosk³onie M±dry jak ¿adna ze stóp co na ¶wiat zrodzona A zabawna tak, ¿e a¿ strach Oto jest Kath Gne - Twoje przedty³cze <3 O³tarzyk uwielbienia Chrisa ![]() Autorstwa piêknej i utalentowanej Gne <3 Chris to dupa jakich wiele, Mêski facet w fajnym ciele, Serial o nim Kath ogl±da, Lecz na ty³ek wci±¿ spogl±da. Na nic próby oderwania Wzroku od s³odkiego drania, U¶miech jego mówi wiele A¿ mam ciarki na ca³ym ciele! By Sam Quest ![]() The wasted years, the wasted youth The pretty lies, the ugly truth And the day has come where I have died Only to find, I've come alive ~Teen idle ![]() I was angry with my friend; I told my wrath, my wrath did end. I was angry with my foe: I told it not, my wrath did grow. And I waterd it in fears, Night & morning with my tears: And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. And it grew both day and night. Till it bore an apple bright. And my foe beheld it shine, And he knew that it was mine. And into my garden stole, When the night had veild the pole; In the morning glad I see; My foe outstretched beneath the tree. Do hymnu! Katherine jak ten kwiat wykwit³a na stronie, Katherine zostanie z nami po wsze czas. Skromniutka i gadatliwa, wielka jej chwa³a, bo serce jej ogromne niczym g³owa Andrzeja. Refren: Chwa³a Ci nasza, Katherino! Filmowcu najlepszy, kochana userko! Znajomo¶æ TVD najwiêksz± masz! Chwa³a Ci, nasz pierniczku! Twa s³awa siê ci±gnie za Tob± niczym smród. Lecz nie martw siê tym, bo oznacza on Twój trud. Ka¿dy go do docenia, bo robisz cuda od niechcenia. Trzymaj tak dalej, a nagrodzi Ciê kto¶! Refren. Upija³a¶ siê w Karczmie, szala³a¶ w Hogwarcie, lecz by³a¶ w stanie pokonaæ Parchatego Trolla. Dzielnie walczy³a¶ w konkursie literackim, w redakcji Proroka zasiad³a¶ niczym król. Refren x2 ~ Pszemek - ³osiek <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Rue Riddle |
Dodany dnia 05.03.2019 22:50
|
![]() Ostrze¿enia: 1 Pochwa³y: 10 Postów: 990 Dom: RavenclawPunkty: 11291 Ranga: Do szopy hipogryfy, do szopy wszyscy wraz! Data rejestracji: 24.08.15 |
Kisnê z teorii Kath![]() Ale po g³êbszym przemy¶laniu to ma to sens. Sen te¿ jest bardzo warto¶ciowy, a na pewno bardziej ni¿ edukacja zdalna ~ CoSieDzieje 16.04.2020 Moim domem na HPnecie jest Ravenclaw ale jestem pewna ¿e w Hogwarcie trafi³abym Slytherinu. Szczerze jednak mówi±c, jestem hybryd±, mianowicie Krugonk± ![]() Wprowadzi³am emotkê " " zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb ![]() (No dobra, nie zrewolucjonizowa³o, ale i tak jestem z tego dumna )Moja HPnetowa twórczo¶æ Fanarty: Meropa Gaunt Trytonka Chiñski Ogniomiot Molly Weasley Hagrid i Aragog Hagrid i Sfinks Fan ficki: Moja seria o Draco Malfoyu. Psychologiczne, trzy rozdzia³y. Moja seria o pocz±tkach Hogwartu. Przygodowe, jeden rozdzia³. Moje drabble o... A zreszt± sami siê przekonajcie ![]() Artyku³y: Patriotycznie, czyli artyku³ o Ravenclawie. Ten artyku³ o Wiktorze Krumie pisa³am razem z Lork± - pozdro! A w tym wydaniu Proroka odpowiada³am za rozrywkê W tym te¿ ;pA tu s± takie (nie)mi³e rzeczy o mnie z sb ![]() Ostatnio przychodzê tu nie dla punktów, tylko aby z tob± pogadaæ ~ potterkking Oczywi¶cie, ¿e to naprawisz. Zdolna z ciebie dziewczyna ~ Nedelle Chocia¿ ja tam ubóstwiam twoj± trytonkê i twierdzê, ¿e jest najpiêkniejsza ~ Bad wolf Witaj ksiê¿niczko rozrywki ~ Prorok Niecodzienny Biorê przyk³ad z najlepszych (czyt. Ciebie) ~ AdersYooo Mówi³am Ci kiedy¶, ¿e mi przypominasz takiego hpnetowego kociaka? Taka spokojna, mi³a kulka puchu ~ ulka_black_potterOna jest ogólnie mistrzem dziwactwa, samokontroli i ciêtych ripost, to z ni± wszystko mo¿liwe ~ Bad wolfJeste¶ ¶wietn± mêsk± postaci± ~ Angelina JohnsonUwa¿aj przy Rue! To gramatyczny i ortograficzny stra¿nik HPneta! ~ Livka (Moja nowa fucha )Rue na w³adcê Hogwartu! ~ Angelina Johnson No chyba ju¿ widzê kto bêdzie mia³ Hogwardzkiego Awardsa ~ Roksolana Delakur(Nie mia³am) ![]() Ale wiesz co? lubiê Ciê za ten Twój nieogar ~ gordian119S± tacy ludzie, którym siê nie odmawia, a ty jeste¶ jedn± z takowych ~ Roksolana DelakurAwwww <3 jeste¶ jak piwo kremowe na moje serce <3 ~ Livka Jeny, co to siê zadzia³o, ¿eby kto¶ poprawia³ Rue Riddle ~ BumSzakalakaJeste¶ tak wyrodna, ¿e ciotka Petunia ju¿ bardziej kocha³a Harry'ego ni¿ ty swoje dzieci ~ MorfinGauntI mistrzowski tekst Adersa: Jak mo¿na nie piæ, jak tu wchodzisz. Ja tego na trze¼wo nie zniosê... ~ AdersYoooA oto niezbity dowód na moj± fajow± fajowato¶æ i ¶mieszno¶æ ![]() - Uwielbiam Ciê - Za co? - Za twoje teksty ![]() By Shanti Black A to jest po prostu ¶mieszne Roksolana Delakur, Asen jest bardziej... mrrra¶ny. Taki ponury i nieociosany, mêski... zostaw kluchê Neville'a i bierz Bu³gara! ~ Angelina Johnson Nie sprowadzajcie Rue na z³± drogê... mo¿e bêd± z niej ludzie! ~ ulka_black_potter ... Dziêki, ulka ![]() - Pff, Krukoni s± wredni ~ Didi Malfoy - Nie. Tylko Rue ~ Lilyatte ![]() - Rue jest ³atwa do wo³ania ~[color=#0000ff] Roksolana Delakur[/color]- Krzyczysz "obiaaaaaaad" i Rue pomimo bycia na drugim krañcu Polski reaguje ~ [color=#ffff00]CoSieDzieje[/color]Moja HPnetowa rodzinka ![]() Dobry Wujaszek (AdersYooo), Najlepsza Ciocia (Bad wolf), Dziadek Bat (batalion_88), Antybli¼niaczka (Inga Clinton), Pomocna Lewa D³oñ (EmilyWright), Po Prostu Babcia (Ewa Potter), Babcia Chrzestna (Roksolana Delakur), Bogini Spisku Hogwardzkiego (BumSzakalaka). Mo¿e kiedy¶ te¿ tu trafisz? :tanczy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 06.03.2019 20:59
|
Moja ulubiona telenowela wróci³a ![]() Widok Syriusza na bie¿ni i Georginy opowiadaj±cej mu historie jest taki suodki, ¿e ja nie wiem Myz lo¶kiem potrafimy siê ze sob± dogadaæ, i jak w ka¿dym ma³¿eñstwie, zdarzaj± siê sprzeczki, to normalne. Ale cieszê siê, ¿e wszystko wraca do normy Szkoda mi Syriusza, daje siê siê tak omamiæ, ¿e ja wysiadam I to wszystko przez zielone, których jakby nie by³o, to Emilka znalaz³aby sobie inny obiekt uczuæ Wracaj±c do ³osia i Georginy w jego ramionach, to jestem z niego dumny i ³zy same pchaj± siê do oczu Ben nam ro¶nie na przystojniaka, wygl±da jakby mniej z³owieszczo, ale to mo¿e tylko pozory, dalej trzeba mieæ go na oku i trzymaæ na dystans No no, szykuje siê nowa parka, Krn±brny z Ang, fiu fiu Sam, skoro Ben chce z tob± pobyæ, a ty jeste¶ na niego wkurzona, to ja siê nie dziwiê, ¿e wszyscy siê go boj±! Ch³opak wyrasta na Voldka, bo jego mama te¿ mu nie przela³a mi³o¶ci do serduszka... Barlom z fuerte ma³¿eñstwo kisnê M³odej parze dajê czas na max. 2 odcinki, a potem bêdê opisywa³ w ¯urnalu najdro¿szy rozwód ¶wiata ¿e te¿ Syriusz nie podpisa³ intercyzy nie no, ania919, jeste¶ moim idolem! Tak jest, trzeba têpiæ ka¿d± formê znêcania siê nad dzieckiem, niech Rue sobie nie my¶li lavender i Roksi Biedna Frida, nie do¶æ, ¿e ma jedn± zabawkê, to jeszcze matka po niej siê wydziera... idziesz w ¶lady Sam i Bena... lepiej uwa¿aæ.Paula, cudny odcinek! MorfinGaunt
|
|
|
| Podziel siê z innymi: |
|
| Przejd¼ do forum: |

Nadal czujê siê na 17 lat, a ju¿ 26 na karku 

Ravenclaw
Nawet nie wiem, co powiedzieæ, to ju¿ jest jaki¶ wy¿szy poziom magii hpneta, samonakrêcaj±ca siê spirala beki i mi³o¶ci. Pomiêdzy prowadzeniem mafii i ¯urnala, kiedy Ty masz czas na spanie czy jedzenie? 

Hufflepuff

Gryffindor

Slytherin

Bad wolf

" zamiast s³owa "posz³o", odno¶nie postów w Hogwarcie, co zrewolucjonizowa³o sb 

~ 
~ 

Myz lo¶kiem potrafimy siê ze sob± dogadaæ, i jak w ka¿dym ma³¿eñstwie, zdarzaj± siê sprzeczki, to normalne. Ale cieszê siê, ¿e wszystko wraca do normy
ma³¿eñstwo