Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Foto - zwierzaki
|
|
Fantha Ameria |
Dodany dnia 20.09.2015 19:34
|
![]() Postów: 52 Dom: SlytherinPunkty: 159 Ranga: Postrach pierwszaków Data rejestracji: 21.08.15 |
![]() Mój ukochany męczymorda Milano ![]() Od cnót Gryfonów kretynizmu Puchonów i wiedzy-o-własnej-wszechwiedzy Krukonów chroń nas Slytherinie!
Harry to fajny chłopczyk, troche niedorozwinięty umysłowo. Posiada wiele przyjaciół, wrogów, adidasów, fanek i włosów(na głowie). Lubi machać do kamery i karmić gumochłony. ![]() |
|
|
|
Ron Mulek |
Dodany dnia 21.09.2015 21:13
|
![]() Postów: 32 Dom: RavenclawPunkty: 940 Ranga: Alfa i Omega Data rejestracji: 21.09.14 |
Nasz wspaniały Max
|
|
|
|
Felice |
Dodany dnia 07.11.2015 10:08
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 175 Dom: SlytherinPunkty: 2698 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 21.10.15 |
Więc czas na mnie i moje pupile. ![]() W Łodzi, gdzie aktualnie mieszkam, mam jednego kota, który nazywa się Migotka. Migusia jest znajdą z ulicy, była chora i zarobaczona, ale teraz jest szczęśliwym kotkiem. Rozrabia jak mało kto. Czasem już wymiękam przy niej. ![]() ![]() U rodziców mam dwa kotki - Tosia i Felicja. Są siostrami, również znalezione na ulicy. Na początku były strasznie chore i już myśleliśmy, że to koniec..., ale dziewczyny zwyciężyły. Są kochane i przytulaśne. Noce Węży![]() Elizabeth Prince x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley Mam zielone oczy z charakteru... .![]() Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat. ![]() |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 13.12.2015 22:12
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Mój pies to zdecydowanie mistrz pierwszego planu: https://scontent-...e=5714078B A tutaj bardziej widoczny Promyk: https://scontent-...e=571C0C90 Promyk podziwia statki: https://scontent-...e=56E3D811 Poza tym, u rodziców został mój spaniel Logan, ma 9 lat i jest super kochany: https://scontent-...e=571BF187 https://scontent-...e=571FF1CD "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
Fenris |
Dodany dnia 16.12.2015 12:31
|
![]() Postów: 165 Dom: SlytherinPunkty: 1745 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.10.15 |
https://fbcdn-sph...e6972a7a68 Pasztet i parówki O i wstrzeliłam się (chyba) w "hipsterską" fotę Edytowane przez Fenris dnia 16.12.2015 12:43
![]() Pottermore: Slytherin Sekwoja, pióro feniksa, 12 i 3/4 cala, giętka ![]() |
|
|
|
Keira Karkarow |
Dodany dnia 16.12.2015 20:37
|
![]() Postów: 697 Dom: GryffindorPunkty: 1813 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 07.07.15 |
Jaki słodki królik <3 Też kiedyś miałam królika, ale był psychiczny i wszystkich gryzł, haha . "Someone let the doors open,
Who left me outside? I'm bent I'm not broken, Come live in my life. All the worlds left unspoken All the pages I write On my knees and I'm hoping That someone holds me tonight. Hold me tonight..." |
|
|
|
Fenris |
Dodany dnia 16.12.2015 22:05
|
![]() Postów: 165 Dom: SlytherinPunkty: 1745 Ranga: Świetny czarodziej Data rejestracji: 26.10.15 |
Keira Karkarow napisał(a): Jaki słodki królik <3 Też kiedyś miałam królika, ale był psychiczny i wszystkich gryzł, haha .Ona też jest psychiczna, adoptowałam ją z z dosyć SPECYFICZNEGO miejsca, chyba jej się coś poprzestawiało, bo toleruje jedynie mnie. Szkoda, że zwierzakowi ktoś kiedyś mógł krzywdę zrobić. :< ![]() Pottermore: Slytherin Sekwoja, pióro feniksa, 12 i 3/4 cala, giętka ![]() |
|
|
|
Felice |
Dodany dnia 17.12.2015 14:39
|
![]() Pochwały: 1 Postów: 175 Dom: SlytherinPunkty: 2698 Ranga: Pomocnik Filcha Data rejestracji: 21.10.15 |
Fenris napisał(a): Keira Karkarow napisał(a): Jaki słodki królik <3 Też kiedyś miałam królika, ale był psychiczny i wszystkich gryzł, haha .Ona też jest psychiczna, adoptowałam ją z z dosyć SPECYFICZNEGO miejsca, chyba jej się coś poprzestawiało, bo toleruje jedynie mnie. Szkoda, że zwierzakowi ktoś kiedyś mógł krzywdę zrobić. :< Dobrze, że ją uratowałaś! Totalnie nie mam szacunku dla ludzi, którzy krzywdzą zwierzaki. Zabiłabym takich. ![]() Nie wiem o chodzi. Chyba oto, że pudełko jest ciepłe i można się w nim ogrzać. No i potem cała pizza w kocim futrze, a to przecież taka fajna przyprawa. Noce Węży![]() Elizabeth Prince x Emily Takoizu x Felice Nixon x Keira Foley Mam zielone oczy z charakteru... .![]() Skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa, razem zadziwmy świat. ![]() |
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 30.12.2015 21:05
|
![]() Postów: 44 Dom: SlytherinPunkty: 98 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.11.15 |
Na moim facebooku prawie same zdjęcia moich kociątek, Potterka i Mystique: https://www.faceb...ambolputty Potterek ma 6 lat, mała roczek. |
|
|
|
BumSzakalaka |
Dodany dnia 12.01.2016 18:11
|
![]() Pochwały: 9 Postów: 1359 Dom: RavenclawPunkty: 17304 Ranga: Pogromca Parchatego Trolla Data rejestracji: 30.11.15 |
Mała aktualizacja Ramzes mix boksera i labradora ![]() Gizmo rasa shih tzu ![]() Misza Edytowane przez BumSzakalaka dnia 07.03.2019 13:27
03.01.2019 r. - Pogromca Parchatego Trolla ![]() W Hogwarcie: Madison Dixie ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - I'm gonna do it my way. I suggest you hold very still, prisoner 4587. - My name is OLIVER QUEEN. ![]() ![]() _____________________~*~_____________________ - Tak, jak mówili! Geralt! Tak, jak mówili... Jestem twoim przeznaczeniem? Powiedz! Jestem twoim przeznaczeniem? - Jesteś czymś więcej, Ciri. Czymś więcej. ![]() _____________________~*~_____________________ BumSzakalaka Przyjaciółko ma najdroższa! Pisać wiersze sprawa "prosta" W dniu miłości coś wypada, Prawie głowa mi odpada... Gdzieś zniknęłaś, takie życie.. I na pewno nie w Madrycie. Nasz rysunek gdzieś zgubiłem, Jestem Ci go jednak winien. Szkoła chyba cię wykańcza, Jednak lepsza niż szarańcza ;D Kwaśne żelki mam pod biurkiem, Nie otworze ich więc z hukiem, Bo z tęsknoty już usycham I w te kąty je upycham. Wszędzie różu, kiczu schyłki Życie, zabierz Walentynki. Ps. Z tym obrazkiem to serio ![]() XOXO ~ Erynia. Wielkie serducho ![]() |
|
|
|
Mystique Potter |
Dodany dnia 05.02.2016 21:50
|
![]() Postów: 44 Dom: SlytherinPunkty: 98 Ranga: Uczeń Hogwartu Data rejestracji: 26.11.15 |
Felice napisał(a): Fenris napisał(a): Keira Karkarow napisał(a): Jaki słodki królik <3 Też kiedyś miałam królika, ale był psychiczny i wszystkich gryzł, haha .Ona też jest psychiczna, adoptowałam ją z z dosyć SPECYFICZNEGO miejsca, chyba jej się coś poprzestawiało, bo toleruje jedynie mnie. Szkoda, że zwierzakowi ktoś kiedyś mógł krzywdę zrobić. :< Dobrze, że ją uratowałaś! Totalnie nie mam szacunku dla ludzi, którzy krzywdzą zwierzaki. Zabiłabym takich. ![]() Nie wiem o chodzi. Chyba oto, że pudełko jest ciepłe i można się w nim ogrzać. No i potem cała pizza w kocim futrze, a to przecież taka fajna przyprawa.Kocia ślina też! Moje skarby wylizują mi wszystkie kanapki. |
|
|
|
Mikasa |
Dodany dnia 07.03.2019 13:16
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 21 Postów: 2007 Dom: RavenclawPunkty: 22743 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 24.04.13 |
Ogłaszam konkurs na mema ![]() Jeżeli ktoś jeszcze nie wie, to jest to moja roczna suka wyżła weimarskiego o imieniu Tesla. Fotogeniczne bydle. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
MorfinGaunt |
Dodany dnia 07.03.2019 14:06
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 651 Dom: HufflepuffPunkty: 7031 Ranga: Żywy worek treningowy Data rejestracji: 07.12.16 |
Spoiler :: ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MorfinGaunt dnia 07.03.2019 14:14
MorfinGaunt
![]() ![]() Jeśli ktoś ci mówi, że czuje się benowo, albo do bena z takim życiem, to wiedz, że to nie przelewki i trzeba takiej osobie natychmiast pomóc! Bo z Benem nie ma żartów! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Aventia |
Dodany dnia 08.03.2019 10:56
|
![]() Postów: 60 Dom: HufflepuffPunkty: 439 Ranga: Ulubieniec nauczycieli Data rejestracji: 05.03.19 |
Moje głodomory: Oczko- plamiasta dziewczynka, Pimpuś- chłopak z białym noskiem. Psychopatia jest niczym światło słoneczne: jego nadmiar może wywołać raka i zabić, ale jeśli wystawiamy się na jego działanie z umiarem, ma dobroczynny wpływ na jakość naszego życia i nasze zdrowie. ~ Kevin Dutton "Mądrość psychopatów" Strach jest wytworem wyobraźni. To kara, cena, jaką płaci się za wyobraźnię. ~ Thomas Harris "Czerwony smok" Cicho, cicho dzieci. To nie demony, nie diabły... Gorzej. To ludzie. ~ Andrzej Sapkowski "Wieża jaskółki" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

Fantha Ameria

Slytherin

:origin()/pre14/e851/th/pre/i/2015/007/a/8/my_sweetie_by_fanthaameria-d8cyy34.jpg)

Ravenclaw

Gryffindor

Hufflepuff