Logowanie
Facebook
Shoutbox
Współpraca
Najaktywniejsi
1)
Alette
2)
fuerte
3)
Katherine_Pierce
4)
Sam Quest
5)
Shanti Black
6)
A.
7)
monciakund
8)
ania919
9)
ulka_black_potter
10)
Klaudia Lind
Losowe zdjęcie
Zobacz temat
|
Osoba nad Tobą
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 03.09.2018 19:32
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Wiecznie dostrzega tylko złe strony wszystkiego i zakłada same pesymistyczne scenariusze, czego próbuję ją oduczyć Masowo spami w giz tak, że za nią po prostu nie da się nadążyć Ale napisałem na jej temat już tak dużo, że wyczerpały mi się wszystkie pomysły Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 22.10.2018 18:27
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Już nie jest przegrywem w chińczyka, tę złą passę przerzucił na mnie. Sympatyczny, miły i otwarty człowieczek z dobrym sercem. Nie spodobał mu się wielce popularny "Kler" i ogólnie nie trawi twórczości Smarzowskiego. Pije mało wody, ale uwielbia herbatę ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 22.10.2018 19:41
|
![]() Pochwały: 3 Postów: 3594 Dom: SlytherinPunkty: 14123 Ranga: Wielki Mag Data rejestracji: 08.06.16 |
Poszła do technikum ekonomicznego, czego w ogóle nie czuje I ma świra na punkcie pisania w Hogwarcie, gdzie stworzyła kolejną zdrowo pogrzaną postać, od których w tym roku się tam roi i od których zbiera mi się już na wymioty, bo się popisać normalnie nie da Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 22.10.2018 20:34
|
![]() Pochwały: 14 Postów: 1886 Dom: GryffindorPunkty: 28403 Ranga: Niezwyciężony mag Data rejestracji: 12.03.18 |
Ciągle marudzi na naprawdę ciekawe osobowości w Hogwarcie i nie daje się namówić na pisanie w nim. Ostatnio miewa filozoficzne myśli dotyczące swoich studiów. Jest dobrym nauczycielem ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 12.11.2018 14:39
|
Ostatnio ciągle ucieka i nie ma dla mnie czasu Ale i tak ją lubię, bo jej nie da się nie lubić, nawet jeżeli ona myśli że jest inaczej, ale ja tak nie myślę, bo to tylko ona myśli że ktoś coś myśli, a tak naprawdę to nikt nic nie myśli Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 12.11.2018 14:46
|
Pisze takie rzeczy, że nie jestem w stanie go zrozumieć Jest wyrozumiały, nie wkurza się (chyba) jak uciekam bez słowa. Zabrał się za licencjat mimo propozycji rozpoczęcia działań w kwietniu. ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 19.11.2018 07:35
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierń krzyża Data rejestracji: 26.01.14 |
Aneta zarejestrowała się w tym roku i jest cały czas superaktywna na stronie forum newsy hogwart ff karczma, o sb nie wspominając ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 19.11.2018 17:57
|
Zaprosiła mnie na snapie, dostała mandat za jazdę bez biletu w nocy 11 listopada! Szalała z newsami, ale fuerte ciężko jest przegonić ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 28.11.2018 13:49
|
![]() Ostrzeżenia: 1 Pochwały: 18 Postów: 1510 Dom: HufflepuffPunkty: 30436 Ranga: cierń krzyża Data rejestracji: 26.01.14 |
no to Aneta znowu Jest rok młodsza i też szalała z newsami w tym roku, dostała pochwałę za hpnetoholizm, zawiodła się Hogwartem w FZ i jest w Karczmie. Przez niecały rok nazbierała tyle punktów, ile ja chyba przez prawie cztery hahah. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 02.12.2018 20:57
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
Od czterech lat ma tyle samo lat, pewnie urodziła się 28 lutego hehe. Jest trochę wyrodnym dzieckiem, pisze dużo newsów i jest smiesznym czlowiekiem, szanuje to poczucie humoru. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 02.12.2018 21:02
|
jest na tej stronie od zawsze przynajmniej dla mnie od zawsze... chyba kiedyś była adminką. studiuje prawo, za co z jednej strony podziwiam, z drugiej nie rozumiem ostatnio jest maszynką do dziergania newsów i wróciła Ravenclawowi chwałę sprzed kilkunastu miesięcy Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
fuerte |
Dodany dnia 02.12.2018 21:28
|
![]() Pochwały: 30 Postów: 3226 Dom: RavenclawPunkty: 58190 Ranga: Harrych świąt! Data rejestracji: 15.07.07 |
jest na stronie krócej niż mi się wydawało, że jest, haha. w poprzedniej edycji pucharu dzielnie walczył o punkty dla Slytherinu i jego honor. Studiuje historię, jest jednym z nielicznych facetów tutaj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 04.12.2018 17:11
|
Fuer jest na stronie od zawsze i wciąż nie znudziło jej się zdobywanie punktów, ma na stronie zbyt duzo dzieci, którymi nie umie się zajmować (a potem dziwi się, że niektore ją porzucają). Dalej nie pogodziła się z tym, że ja tez dorastam, bo i piszę od niej lepsze hymny hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 21.06.2019 22:36
|
dość zabawna dziewczyna, której ostatnio tu nie widuję chyba teraz zacznie klasę maturalną. kiedyś odpowiedziała na moją prośbę rozgłoszenia w swojej szkole informacji o kursach maturalnych robionych przez moich "kolegów" ze studiów. piekielnie się różnimy, ale i tak ją lubię, no bo dlaczego nie Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 01.08.2019 11:40
|
Ambitny, nieco pogubiony w emocjach mężczyzna o wielkim sercu. Ostatnio bardzo rzadko wchodzi na stronę, ale można się z nim kontaktować na sb. Sprawił, że czuję się wyjątkowa, gdyż ode mnie pierwszej dostał pocztówkę |
|
|
|
Nieoryginalna |
Dodany dnia 27.10.2019 21:09
|
Aneta, która znika i wraca. Rok temu była superaktywna i kilkukrotnie poprowadziła Gryfa po puchar, teraz okazyjnie widuję ją na sb. Mam ją na snapie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() like the coldest winter chill, heaven beside you (hell within) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 25.12.2019 01:42
|
Niezmiennie kojarzy mi się ze stronką, a patrząc na avatar to chyba nie przepada za zimnem. Wydaje się być sympatyczna. Siedzi w branży newsowej. Też mam ją na snapie
|
|
|
|
gordian119 |
Dodany dnia 12.03.2020 18:00
|
HP-netowy murzyn na pasach (pojawia się i znika), tak samo zresztą jak ja Ale ogólnie to świetna osoba, bardzo miła, uczynna i przyjacielska, z którą zawsze można o wszystkim porozmawiać, wszystko z nią wyjaśnić, na wszystko od niej liczyć. I ogólnie to najsilniejsza osoba jaką znam, która i mnie bardzo często podnosi na duchu, chociaż nie chce mi komentować ff, a ja już tak dawno nic nie napisałem... Witam was, moi drodzy, w krainie czarów! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chcecie zdobyć Druhów gotowych na wiele, To czeka was Slytherin, Gdzie cenią sobie fortele. Posycz sobie, mała żmijko Wij się, żmijko, wij Bądź milutka dla Gordiana Bo cię przybije do drzwi! ![]() Od Hermionki78 na Halloweeeeeeeeeen ![]() Order Dobrego Ucznia za 3. miejsce w konkursie na najaktywniejszego ucznia Hogwartu (2017/2018) ![]() ![]() W Hogwarcie: Gordian Stella (4.07-2016-8.07.2018) Prefekt Slytherinu 2017/2018 Bruno Boccanegra (od 8.07.2018) |
|
|
|
Aneta02 |
Dodany dnia 12.03.2020 18:04
|
Osoba, która ciągle mi wypomina, że nie komentuję ff i nie może przyjąć do wiadomości, że potrzebuję weny ![]() Pomocny i szczery mężczyzna. Wrażliwy i wcale się z tym nie ukrywa, co jest wielką zaletą. Bratni murzyn na pasach, chociaż ostatnio jest tu dużo rzadziej niż ja!!! Chce, by ludzie truli swoje psy, karmiąc je kisielem. Fascynat włoskiego. ![]() W ezoteryce Wunjo wskazuje na szczęście, które osiągamy szczerymi intencjami, życzliwością i zdrowymi relacjami. To dobra karma, która wraca w najlepszym dla nas momencie. Aby działać zgodnie z energią runy, dobrze jest otaczać się dobrymi ludźmi, którzy wznoszą nas do góry, zamiast ściągać na dół. Szczęście i radość mnoży się, kiedy się je dzieli, dlatego dbaj o relacje i dziel się dobrymi wibracjami z tymi, których kochasz. Chlubne i niechlubne osiągnięcia ![]() ![]() |
|
|
|
| Podziel się z innymi: |
|
| Przejdź do forum: |

ja mam propozycję. poczujmy się staro. ile lat mieliście jak założyliście tu konto a ile macie teraz?a miałam 18 a teraz mi stuknie 30 w lipcu 

gordian119

Slytherin
Masowo spami w giz tak, że za nią po prostu nie da się nadążyć 

Gryffindor

I ma świra na punkcie pisania w Hogwarcie, gdzie stworzyła kolejną zdrowo pogrzaną postać, od których w tym roku się tam roi i od których zbiera mi się już na wymioty, bo się popisać normalnie nie da
Hufflepuff

Ravenclaw

przynajmniej dla mnie od zawsze... chyba kiedyś była adminką. studiuje prawo, za co z jednej strony podziwiam, z drugiej nie rozumiem